Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αντε επιτελους μαμησε να ησυχασουμε , μηπως θες και συνοδεια κανα 2-3 απο μας να σου κρατανε το χερι
εσυ τωρα τί ζορια τραβας ?? το θρεντ ειναι για ενημερωση και αλληλο-βοηθειες..

Επισκέπτης

εμενα ποτε θα μου το στειλεις αυτο το πμ ακομα περιμενω....γιατι μου φαινεται θα αλλαξω κατηγορια....εχω απογοητευτει με τα στουντια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Επισκεψη σημερινη σε Καραισκου 88 4ος οροφος , 4 τεμαχια ,Βικτωρια η γνωστη που αναφερθηκε προ ολιγου , Μαριανα ουκρανοταυλανδοπακιστανικο παγοβουνο , Φωτεινη ομορφουλα αδυνατο σωματακι νεαρη , ομως προτιμησα Βαλεντινα ουκρανικο καθαροαιμο με ωραια αφρατουλικα  αλλα σφικτα πιασιματα ,ωραιο μασαζ διαρκειας 20 λεπτων και μετα τολμηρες εξερευνησεις με την γλωσσα της στο σωμα μου ,με εφτιαξε γρηγορα και μετα φραπεδακι με γλυψ... μπαλακιων και καλαμωτο φραπεδακι και 3 αλλαγες στασεων στο δυσκολο μασαζοκρεβατο 80 ευρω ,υποσχεθηκε και για κουλουρι την επομενη φορα .

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ευλογησον και συγχωρησον , ομως οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το θρεντ μονο για να ρωτανε και δεν γραφουν πληροφοριες εκτος ελαχιστων περιπτωσεων , ο αλλος σημερα γραφει οτι ενω διαβαζει χρονια το θρεντ μας πληροφορει οτι εχει βρει πριβε καταστημα μασαζ , οικογενειακο οπως γραφει και δεν μας λεει τιποτα περισσοτερο ουφ νευριασα παλι ...
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..ο αλλος σημερα γραφει οτι ενω διαβαζει χρονια το θρεντ μας πληροφορει οτι εχει βρει πριβε καταστημα μασαζ , οικογενειακο οπως γραφει και δεν μας λεει τιποτα περισσοτερο ουφ νευριασα παλι ...
ε, και τι φταιει βρε παληκαρι ο wind ??

τες πα, ολα οκ..

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα, Πέρασα σήμερα κατά τις 17,30 από Στουρνάρη 63 και μου είπε ότι εάν θέλω να περάσω σε κανένα μισάωρο  ή να περιμένω σε ένα δωμάτιο μέχρι να περάσουν άλλοι δύο που ήδη περίμεναν. :idiot: :uglystupid: Είχα πάει φτιαγμένος μετά από μια κουραστική μέρα να αφεθώ στα χέρια των θεραπαινίδων  :boobies:αλλά τζίφος :headbang:. Επέστρεψα γραφείο από όπου γράφω τώρα και διαπιστώνω ότι όλα τα γνωστά nickname του θρεντ είναι αποσυνδεδεμένα. Μήπως έπαιξε ομαδική εξόρμηση  στο κέντρο; :think:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμενα πριν απο ενα μηνα μου ειπαν οτι σε λιγο θα ειναι ετοιμοι οι απο κατω οροφοι και μετα θα φτειαχτει και ο τριτος  με τη προοπτικη να γινει πολυοροφο το καταστημα  :dancing:

Notos galleries ενα πραμα... :dancing:

Giorgos1970

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να ρωτήσω και γω που μ' αρέσουν τα μιλφέιγ, η Ρένα η ξανθιά ρωσίδα μιλφ που ήταν παλιά στη Μάρνης και μετά στη Στουρνάρη που παίζει τώρα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
εμενα πριν απο ενα μηνα μου ειπαν οτι σε λιγο θα ειναι ετοιμοι οι απο κατω οροφοι και μετα θα φτειαχτει και ο τριτος  με τη προοπτικη να γινει πολυοροφο το καταστημα  :dancing:

η οδος λεκκα..που ειναι ρε παιδια? τι περιοχη?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευλογησον και συγχωρησον , ομως οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το θρεντ μονο για να ρωτανε και δεν γραφουν πληροφοριες εκτος ελαχιστων περιπτωσεων , ο αλλος σημερα γραφει οτι ενω διαβαζει χρονια το θρεντ μας πληροφορει οτι εχει βρει πριβε καταστημα μασαζ , οικογενειακο οπως γραφει και δεν μας λεει τιποτα περισσοτερο ουφ νευριασα παλι ...
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ
Αυτός ο Λάκης που λέει ότι βρήκε πριβέ μασάζ πιστεύω ότι είναι μουφαδόρος :jerking:, που τα λέει για να μας καυλώσει και να εξαφανιστεί όπως έχουν κάνει και άλλα μουφάκια κατά καιρούς εδώ μέσα, αλλά μήν μασάς, μάλλον στον ύπνο του θα είδε πρίβε μασάζ και το ανέφερε διότι αν ήξερε κάτι δεν θα πετούσε φωτοβολίδα και καλά και μετά τουμπεκιστάν, θα έδινε πληροφορίες δημόσια :tickedoff:.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Με τα οσα διαβασα με κανατε και πηγα στη Σολωμου 54 6ο οροφο (περιπου 6 το απογευμα σημερα).Τετοια μπαζοθυελλα δεν εχω ξαναδει ρε παιδια,6 περασαν απο μπροστα μου και η μια ηταν χειροτερη απο την αλλη.Ημαρτον!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως κακως κατ'εμε πηγαινετε στην καραισκου 88 χωρις να ζητατε επιμονα να κανετε προγραμμα με την αλογα της υποδοχης....την ειδα τις προαλλες στην ηρωων πολυτεχνειου& τσαμαδου γωνια πρωι πρωι με πληρη ενδυση και ειπα απο μεσα μου"πώ πώ τί μουναρόσκυλο βρωμερο ειν'τουτο?"εγω παντως της εδωσα 3 ευκαιριες να δεχτει τα ευρω μου μονο για παρτη της και αφου δεν δεχτηκε εφαγε μπαν...δε συμβιβαζομαι να λαδωνομαι απο μπουρουχες!αν το καναμε ετσι ολοι τοτε θα σας ελεγα αν μας το επαιζε κυρια επι των υποδοχων και μονο!το ιδιο ισχυει και για την θοδωρα στην φραντζη η οποια μας το παιζει σεριφης.....εμεις ομως την θελουμε επι τω εργω....γιατι ειναι μιλφομουναρος!εγω δεν ξαναπατω παντως ουτε μαρνης 28,ουτε φραντζη 4,ουτε καραισκου 88!οτι θελει ο πελατης θα γινεται,οχι οτι θελουν αυτες! :tickedoff:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αυτός μάλλον έκανε το σπίτι του μασαζερί...

Καλησπέρα σε όλους σας. Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο. Έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα. Ποτέ δεν έγραψα τίποτε (δεν ένιωσα ότι έχω να συνεισφέρω κάτι πρωτότυπο -περισσότερο ήθελα να ενημερωθώ). Εξ αρχής με προσείλκυσαν τα περί μασάζ. Χάρις σε σας έμαθα σχεδόν τα πάντα. Και είχα και τις πρώτες εμπειρίες μου (στο περίφημο μαγαζί της ******...). Οφείλω θερμές ευχαριστίες σε όλους. Αν γράφω τώρα, δεν είναι μόνον για να ευχαριστήσω, αλλά γιατί η "έρευνά" μου γύρω από το μασάζ (όπως ξεκίνησε από δω και παθιασμένα με ακολουθεί από τότε...) με οδήγησε σε μιαν ενδιαφέρουσα "εστία", που θα ήθελα (το οφείλω, άλλωστε) να μοιραστώ με όλους σας: ΜΟΝΑΔΙΚΟ μασάζ, καθαρά ιδιωτικό (για την ακρίβεια: οικογενειακό), με όλες τις περιποιήσεις (φραπέ, καλαμάκι, κ.λπ.), χωρίς δέσμευση χρόνου, και με πολλά έξτρα (ανάλογα τις απαιτήσεις -και τις ... παροχές). Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες, ας επικοινωνήσει ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Με τα οσα διαβασα με κανατε και πηγα στη Σολωμου 54 6ο οροφο (περιπου 6 το απογευμα σημερα).Τετοια μπαζοθυελλα δεν εχω ξαναδει ρε παιδια,6 περασαν απο μπροστα μου και η μια ηταν χειροτερη απο την αλλη.Ημαρτον!!!!

σωστος!μπαζοθυελλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom