giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γάμα τα..τσ,τσ,τσ!
Το 59 είναι κ'ατω απο την 3ης Σεπτ, και το 54 είναι λίγο πάνω απο την Πατησίων....
με φαγανε τα overnights..
γάμα τα..τσ,τσ,τσ!
Το 59 είναι κ'ατω απο την 3ης Σεπτ, και το 54 είναι λίγο πάνω απο την Πατησίων....
εσυ τωρα τί ζορια τραβας ?? το θρεντ ειναι για ενημερωση και αλληλο-βοηθειες..Αντε επιτελους μαμησε να ησυχασουμε , μηπως θες και συνοδεια κανα 2-3 απο μας να σου κρατανε το χερι
εσυ τωρα τί ζορια τραβας ?? το θρεντ ειναι για ενημερωση και αλληλο-βοηθειες..
μισο, να ψαχτώ στα πμ μου και σου στελνω..εμενα ποτε θα μου το στειλεις αυτο το πμ ακομα περιμενω....γιατι μου φαινεται θα αλλαξω κατηγορια....εχω απογοητευτει με τα στουντια
Ευλογησον και συγχωρησον , ομως οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το θρεντ μονο για να ρωτανε και δεν γραφουν πληροφοριες εκτος ελαχιστων περιπτωσεων , ο αλλος σημερα γραφει οτι ενω διαβαζει χρονια το θρεντ μας πληροφορει οτι εχει βρει πριβε καταστημα μασαζ , οικογενειακο οπως γραφει και δεν μας λεει τιποτα περισσοτερο ουφ νευριασα παλι ...εσυ τωρα τί ζορια τραβας ?? το θρεντ ειναι για ενημερωση και αλληλο-βοηθειες..
ε, και τι φταιει βρε παληκαρι ο wind ??..ο αλλος σημερα γραφει οτι ενω διαβαζει χρονια το θρεντ μας πληροφορει οτι εχει βρει πριβε καταστημα μασαζ , οικογενειακο οπως γραφει και δεν μας λεει τιποτα περισσοτερο ουφ νευριασα παλι ...
εμενα πριν απο ενα μηνα μου ειπαν οτι σε λιγο θα ειναι ετοιμοι οι απο κατω οροφοι και μετα θα φτειαχτει και ο τριτος με τη προοπτικη να γινει πολυοροφο το καταστημα
γ' σεπτεμβριου 25..Να ρωτήσω και γω που μ' αρέσουν τα μιλφέιγ, η Ρένα η ξανθιά ρωσίδα μιλφ που ήταν παλιά στη Μάρνης και μετά στη Στουρνάρη που παίζει τώρα?
εμενα πριν απο ενα μηνα μου ειπαν οτι σε λιγο θα ειναι ετοιμοι οι απο κατω οροφοι και μετα θα φτειαχτει και ο τριτος με τη προοπτικη να γινει πολυοροφο το καταστημα
γ' σεπτεμβριου 25..
συνταγμα..η οδος λεκκα..που ειναι ρε παιδια? τι περιοχη?
Αυτός ο Λάκης που λέει ότι βρήκε πριβέ μασάζ πιστεύω ότι είναι μουφαδόρος , που τα λέει για να μας καυλώσει και να εξαφανιστεί όπως έχουν κάνει και άλλα μουφάκια κατά καιρούς εδώ μέσα, αλλά μήν μασάς, μάλλον στον ύπνο του θα είδε πρίβε μασάζ και το ανέφερε διότι αν ήξερε κάτι δεν θα πετούσε φωτοβολίδα και καλά και μετά τουμπεκιστάν, θα έδινε πληροφορίες δημόσια .Ευλογησον και συγχωρησον , ομως οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν το θρεντ μονο για να ρωτανε και δεν γραφουν πληροφοριες εκτος ελαχιστων περιπτωσεων , ο αλλος σημερα γραφει οτι ενω διαβαζει χρονια το θρεντ μας πληροφορει οτι εχει βρει πριβε καταστημα μασαζ , οικογενειακο οπως γραφει και δεν μας λεει τιποτα περισσοτερο ουφ νευριασα παλι ...
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ
συνταγμα..
Καλησπέρα σε όλους σας. Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο. Έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα. Ποτέ δεν έγραψα τίποτε (δεν ένιωσα ότι έχω να συνεισφέρω κάτι πρωτότυπο -περισσότερο ήθελα να ενημερωθώ). Εξ αρχής με προσείλκυσαν τα περί μασάζ. Χάρις σε σας έμαθα σχεδόν τα πάντα. Και είχα και τις πρώτες εμπειρίες μου (στο περίφημο μαγαζί της ******...). Οφείλω θερμές ευχαριστίες σε όλους. Αν γράφω τώρα, δεν είναι μόνον για να ευχαριστήσω, αλλά γιατί η "έρευνά" μου γύρω από το μασάζ (όπως ξεκίνησε από δω και παθιασμένα με ακολουθεί από τότε...) με οδήγησε σε μιαν ενδιαφέρουσα "εστία", που θα ήθελα (το οφείλω, άλλωστε) να μοιραστώ με όλους σας: ΜΟΝΑΔΙΚΟ μασάζ, καθαρά ιδιωτικό (για την ακρίβεια: οικογενειακό), με όλες τις περιποιήσεις (φραπέ, καλαμάκι, κ.λπ.), χωρίς δέσμευση χρόνου, και με πολλά έξτρα (ανάλογα τις απαιτήσεις -και τις ... παροχές). Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες, ας επικοινωνήσει ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Με τα οσα διαβασα με κανατε και πηγα στη Σολωμου 54 6ο οροφο (περιπου 6 το απογευμα σημερα).Τετοια μπαζοθυελλα δεν εχω ξαναδει ρε παιδια,6 περασαν απο μπροστα μου και η μια ηταν χειροτερη απο την αλλη.Ημαρτον!!!!