Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (0 μέλη και 181 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
Επειδή έχω μπερδευτεί λόγω των λαθών και συνεχών διορθώσεων που ακολουθούν. Για ξεκαθαρείστε μου Μελίνα και αδελφή στο 59 1ος και Ζανα στο 54 5ος? Η Κυραλένη που είναι ? Ευχαριστώ
Μελίνα και η αδερφή της στο 59, 1ος (σωστά)
Ζάνα στο 54, 6ος.
Κυραλένη μαζί με Ζάνα

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Θα επισκεφτώ και θα σας κάνω περιγραφή του αγώνα

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Καλησπέρα σε όλους σας. Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο. Έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα. Ποτέ δεν έγραψα τίποτε (δεν ένιωσα ότι έχω να συνεισφέρω κάτι πρωτότυπο -περισσότερο ήθελα να ενημερωθώ). Εξ αρχής με προσείλκυσαν τα περί μασάζ. Χάρις σε σας έμαθα σχεδόν τα πάντα. Και είχα και τις πρώτες εμπειρίες μου (στο περίφημο μαγαζί της ******...). Οφείλω θερμές ευχαριστίες σε όλους. Αν γράφω τώρα, δεν είναι μόνον για να ευχαριστήσω, αλλά γιατί η "έρευνά" μου γύρω από το μασάζ (όπως ξεκίνησε από δω και παθιασμένα με ακολουθεί από τότε...) με οδήγησε σε μιαν ενδιαφέρουσα "εστία", που θα ήθελα (το οφείλω, άλλωστε) να μοιραστώ με όλους σας: ΜΟΝΑΔΙΚΟ μασάζ, καθαρά ιδιωτικό (για την ακρίβεια: οικογενειακό), με όλες τις περιποιήσεις (φραπέ, καλαμάκι, κ.λπ.), χωρίς δέσμευση χρόνου, και με πολλά έξτρα (ανάλογα τις απαιτήσεις -και τις ... παροχές). Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες, ας επικοινωνήσει ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Εσύ ρε παληκάρι για όλα όσα έμαθες είχες ξεχωριστή επικοινωνία με τον καθένα μας;
Το φόρουμ γι αυτό υπάρχει, να γράφει ο καθένας μας τις εμπειρίες και τις απόψεις του και να ενημερώνονται  εύκολα, να γελάνε και να μαθαίνουν όλοι οι άλλοι όπως ενημερώθηκες, γέλασες και έμαθες κι εσύ.
Κατά τα άλλα καλώς ήρθες και περιμένουμε πιο λεπτομερείς αναφορές.  

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανείς αν επήλθε καμία βελτίωση - ανανέωση στην Καραϊσκου στον Πειραιά. θα είμαι εκεί σήμερα και σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη.

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Έχει κάποιος συναγωνιστής κανένα νέο από Ανδρονίκου στο Μαρούσι? Είχα ακούσει για σούπερ κινεζούλα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
ξερει κανείς αν επήλθε καμία βελτίωση - ανανέωση στην Καραϊσκου στον Πειραιά. θα είμαι εκεί σήμερα και σκέφτομαι να κάνω μια επίσκεψη.
Kαι εγω σκεπτομαι να παω σημερα , εχω πολυ καιρο να παω και δεν ξερω τι παιζει , τι ωρα θα πας ?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φίλτατε στην Καραίσκου παίζουν σήμερα μπαλίτσα τα γνωστά μωράκια Βικτώρια μίλφ ,Φωτεινή και άλλες δύο που δεν έλεγαν τίποτα.Από ότι μου είπε το άλογο της υποδοχής είναι αυτό που άνοιγε την πόρτα όταν πρώτο άνοιξε το μασαζάκι με υην ελιά στο πρόσωπο  και όλοι έδω είχαν τρελαθεί με την πάρτι της και η οποία δεν προσφέρει υπηρεσίες.Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο το εν λόγω αλογάκι,υπάρχουν πολύ καλύτερες.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και για να συνεχίσω στο προηγούμενο που έλεγα στην Καραίσκου το αλογάκι της υποδοχής λοιπόν μου είπε πως αύριο θα έχει κάποια καινούργια άφιξη. Αυτά για την ενημέρωση σας. :sunglasses:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
Φίλτατε στην Καραίσκου παίζουν σήμερα μπαλίτσα τα γνωστά μωράκια Βικτώρια μίλφ ,Φωτεινή και άλλες δύο που δεν έλεγαν τίποτα.Από ότι μου είπε το άλογο της υποδοχής είναι αυτό που άνοιγε την πόρτα όταν πρώτο άνοιξε το μασαζάκι με υην ελιά στο πρόσωπο  και όλοι έδω είχαν τρελαθεί με την πάρτι της και η οποία δεν προσφέρει υπηρεσίες.Εμένα πάντως δεν μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο το εν λόγω αλογάκι,υπάρχουν πολύ καλύτερες.

η Βικτώρια μιλφ, είναι αυτή με τις καμπύλες και το έκφυλο πρόσωπο που πέρσυ δούλευε στο Φραντζή 4?
(και παλαιότερα Μιχαλακοπούλου 99)

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η Βικτώρια μιλφ, είναι αυτή με τις καμπύλες και το έκφυλο πρόσωπο που πέρσυ δούλευε στο Φραντζή 4?
(και παλαιότερα Μιχαλακοπούλου 99)
Γές μάστερ και με τα νερουλά βυζάκια αλλά με την απίστευτη διάθεση και καύλα.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα δεν έχει καμπύλες είναι πολύ αδύνατη και με πολύ καυλιάρικα ποδαράκια.Ειναι επίσης κατάξανθη και ψηλή. Μήπως λές κάποια άλλη διότι ναι μέν δούλευε στην Φρατζή 4 αλλά δεν ξέρω για Μιχαλακοπούλου 99. Είχε περάσει για λίγο απο το γνωστό ξεπετάδικο της Καλλιρόηςσ που μόλις είχε ανοίξει.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Η Φωτεινη ειναι μια ουκρανοταυλανδη παγοκολονα και πολυ περιεργη που κοιτα απο την πορτα της κουζινας ποιος ερχεται και ποιος φευγει ?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Φωτεινη ειναι μια ουκρανοταυλανδη παγοκολονα και πολυ περιεργη που κοιτα απο την πορτα της κουζινας ποιος ερχεται και ποιος φευγει ?
Οχι αυτή που λές πρέπει να είναι μία μελαχροινή νομίζω την λένε Μαρία. Η Βικτώρια είναι ξανθιά αδύνατη ψηλή από Λιθουανία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
Αλλα δεν έχει καμπύλες είναι πολύ αδύνατη και με πολύ καυλιάρικα ποδαράκια.Ειναι επίσης κατάξανθη και ψηλή. Μήπως λές κάποια άλλη διότι ναι μέν δούλευε στην Φρατζή 4 αλλά δεν ξέρω για Μιχαλακοπούλου 99. Είχε περάσει για λίγο απο το γνωστό ξεπετάδικο της Καλλιρόηςσ που μόλις είχε ανοίξει.

φιλε μου κατάλαβα ποιά λες...
Αυτή η Βικτώρια που λέω εγώ είναι αλλή , εγινε παρεξηγηση.
Αυτή που λέω εγώ δουλευει με το όνομα "Στέλλα", αλλά το πραγματικό της είναι Βικτώρια, για αυτό μπερδέυτικα....
Ευχαριστώ πάντως!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Οχι αυτή που λές πρέπει να είναι μία μελαχροινή νομίζω την λένε Μαρία. Η Βικτώρια είναι ξανθιά αδύνατη ψηλή από Λιθουανία.
Την βικτωρια την ξερω , πες μου για την φωτεινη ,ειναι καλη ?

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με τη Λέκκα ξέρει κανείς τι γίνεται ? Εκλεισε ?
εμενα πριν απο ενα μηνα μου ειπαν οτι σε λιγο θα ειναι ετοιμοι οι απο κατω οροφοι και μετα θα φτειαχτει και ο τριτος  με τη προοπτικη να γινει πολυοροφο το καταστημα  :dancing:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Μία ακόμη μικρή αλλά ουσιαστική ερώτηση για να καταστρώσω την πορεία μου από την Κοραή.  Το Σολωμού 59 και 54 είναι προς εξάρχεια μεριά ή κάτω από την Πατησίων ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Μία ακόμη μικρή αλλά ουσιαστική ερώτηση για να καταστρώσω την πορεία μου από την Κοραή.  Το Σολωμού 59 και 54 είναι προς εξάρχεια μεριά ή κάτω από την Πατησίων ?
απο κατω..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Αντε επιτελους μαμησε να ησυχασουμε , μηπως θες και συνοδεια κανα 2-3 απο μας να σου κρατανε το χερι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom