Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Καλημερα συναδελφοι επιτελους ειδαμε μια ασπρη μερα λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να γραψω για τηνεπισκεψη που εκανα την προηγουμενη εβδομαδα στο οικο μαλαξεων  επι της οδου Σωλωμου 54 . Πηγα πρωτα στο 3 οροφο αλλα δεν ανοιγαν οποτε ειπα να ανηφωρησω στον 6 ορφ.επεζαν τρια τεμαχια δυο μιλφ και μια νεαρα με το ονομα κατερινα, αν θυμαμε καλα,οπου ειπα να επιλεξω αλλα με φρεναρε η φατσα της μου εκανε πολυ αδιαφορη κουρασμενη οποτε λεω στην υπευθηνη οτι θα ηθελα αυτη αλλα κατι δεν παει καλα και μου λεει οτι ησυγγεκριμενη μετα τισ 18+00 θελει να φευγει και ετσι δεν προσφαιρει καλες υπηρεσιες αναγκαστηκα λογω της ωρας να παρω το ενα εκ των δυο μιλφ την ελενη .κυριοι η κυρια αυτημε εκανε να ξεχασω το ονομα μου περιλιπτικα 1)στριπτιζ 2)φραπεδια καλαμωτη ανευ σκουφου 3)φοβερη στη μπριζολα σε βαθμο που με προετρεπε  να κανω οτι γουσταρω 4) κολουρι 5) τελειωμα στα βυζια  :boobies: :boobies:και μετα πλυσιμο του εργαλειου με το στομα σε βαθμο που ειπα να μην κανω μπανιο :dancing: :dancing:
το τεμαχιο για το οποιο μιλας, εχει κοντο ξανθο μαλλι ??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
Καλημερα συναδελφοι επιτελους ειδαμε μια ασπρη μερα λογω φορτου εργασιας δεν μπορεσα να γραψω για τηνεπισκεψη που εκανα την προηγουμενη εβδομαδα στο οικο μαλαξεων  επι της οδου Σωλωμου 54 . Πηγα πρωτα στο 3 οροφο αλλα δεν ανοιγαν οποτε ειπα να ανηφωρησω στον 6 ορφ.επεζαν τρια τεμαχια δυο μιλφ  αναγκαστηκα λογω της ωρας να παρω το ενα εκ των δυο μιλφ την ελενη .κυριοι η κυρια αυτημε εκανε να ξεχασω το ονομα μου περιλιπτικα 1)στριπτιζ 2)φραπεδια καλαμωτη ανευ σκουφου 3)φοβερη στη μπριζολα σε βαθμο που με προετρεπε  να κανω οτι γουσταρω 4) κολουρι 5) τελειωμα στα βυζια  :boobies: :boobies:και μετα πλυσιμο του εργαλειου με το στομα σε βαθμο που ειπα να μην κανω μπανιο :dancing: :dancing:
H γνωστή νυμφομάνα μιλφ που επί ένα χρόνο περίπου ήταν στο Σολωμού 59, με την κά Μελίνα....
Έιναι όντως κελεπούρι η συγκεκριμένη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

ellidorikjr

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Like
35
Πόντοι
0
σόρρυ!Υπάρχει τίποτα καλό βόρεια προάστεια??  :helpplea:

sosat

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Συν αδελφοι εγω που ειμαι απο περιφερεια ,,,,  βεβαια γνωριζω αρκετα απο  Αθηνα
  μπορει σας παρακαλω καποιος να με ενημερωσει που ειναι η οδος  Σολωμου
    Πιθανον με ενδιαφερει ......
Αν καποιος συν αδελφος μπορει να με κατατοπισει ευχαριστω εκ των προτερων

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Συν αδελφοι εγω που ειμαι απο περιφερεια ,,,,  βεβαια γνωριζω αρκετα απο  Αθηνα
  μπορει σας παρακαλω καποιος να με ενημερωσει που ειναι η οδος  Σολωμου
    Πιθανον με ενδιαφερει ......
Αν καποιος συν αδελφος μπορει να με κατατοπισει ευχαριστω εκ των προτερων
Πιάνεις τήν Πατησίων απ'τήν αρχή και ένα δρόμο πρίν το Πολυτεχνείο είναι η Σολωμού,μετά η Στουρνάρη.
Άντε και καλό βόλι.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Πιάνεις τήν Πατησίων απ'τήν αρχή και ένα δρόμο πρίν το Πολυτεχνείο είναι η Σολωμού,μετά η Στουρνάρη.
Άντε και καλό βόλι.

Ανάποδα τα είπες συνάδελφε,ένα δρόμο πριν το Πολυτεχνείο είναι η Στουρνάρη
και πριν την Στουρνάρη είναι η Σολωμού.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους σας. Μπαίνω εδώ πάνω από ένα χρόνο. Έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα. Ποτέ δεν έγραψα τίποτε (δεν ένιωσα ότι έχω να συνεισφέρω κάτι πρωτότυπο -περισσότερο ήθελα να ενημερωθώ). Εξ αρχής με προσείλκυσαν τα περί μασάζ. Χάρις σε σας έμαθα σχεδόν τα πάντα. Και είχα και τις πρώτες εμπειρίες μου (στο περίφημο μαγαζί της Ομήρου...). Οφείλω θερμές ευχαριστίες σε όλους. Αν γράφω τώρα, δεν είναι μόνον για να ευχαριστήσω, αλλά γιατί η "έρευνά" μου γύρω από το μασάζ (όπως ξεκίνησε από δω και παθιασμένα με ακολουθεί από τότε...) με οδήγησε σε μιαν ενδιαφέρουσα "εστία", που θα ήθελα (το οφείλω, άλλωστε) να μοιραστώ με όλους σας: ΜΟΝΑΔΙΚΟ μασάζ, καθαρά ιδιωτικό (για την ακρίβεια: οικογενειακό), με όλες τις περιποιήσεις (φραπέ, καλαμάκι, κ.λπ.), χωρίς δέσμευση χρόνου, και με πολλά έξτρα (ανάλογα τις απαιτήσεις -και τις ... παροχές). Όποιος ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες, ας επικοινωνήσει ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ξεκίνησα και εγώ απογευματάκι αφού όλο το πρωι φτιάριζα το χιόνι από την αυλή για να βγάλω το αυτοκίνητο και κατέβηκα για βόλτα όπως ίσως θα διαβάσατε σε άλλο thread.
Πρώτη στάση Γλυφάδα - Μεταξά (Άγγελου ή Ιωάννου δεν έχει σημασία) τζίφος ,δεν βρήκα ούτε το κουδούνι.Τα μαζεύω με κατεύθυνση Φρατζη στο 47 Σαμάνθα μόνο (και όχι τρίο όπως κάποιος συναγωνιστής με ξεσήκωσε πρωί πρωί)μου φάνηκε λίγο ξύλινη και έφυγα. Κοίταξα στο 48 είδα κάτι οικοδομικά υλικά και είπα μπα λάθος το νούμερο θα κάνω και συνέχισα για το Φρατζη 4 όπου μια μαλάκω που την έχει δει μουνάρα μου άνοιξε την πόρτα.
-Εσένα κάπου σε έχω γνωρίσει(sic),έτσι? της είπα για να εισπράξω την σιωπή
Η απόγονος του Μέγα Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου με οδήγησε στο δώμα όπου και παρέλασαν μπροστά μου κάτι φρόκαλα σαν και αυτές που πάνε στην Πάνια για γαμπρό.
Συνέχισα με επόμενη στάση Συγγρου 144 κλειστό, και Σ23.. (prive) κλειστό επίσης.Εκεί απέξω συνάντησα τους δυό σοφούς που όταν τους ρώτησα "παιδιά από το site" μου απάντησαν
-"το site είναι για τους πρωτάρηδες,αν δεν βγάλεις κάλους φίλε δεν γαμάς"
Χωρίς να μου διευκρινήσουν το πού πρέπει να βγάλω κάλους για να γαμήσω συνέχισα το χιονισμένο μου οδοιπορικό κοιτάζοντας που και που τις ροζιασμένες μου παλάμες και σκέφτηκα πως είμαι σε καλό δρόμο.
Επόμενη στάση Σολωμου 59 και Σολωμου 54 που συνάντησα όλες τις παλιές μου φίλες.
-Βρε και εδώ μας βρήκες μου είπε η Lily στο 59
-Πήρες μωρή ανώμαλη τίποτα καλό σήμερα,της απάντησα
-Ανώμαλοι να είναι αγάπη μου και όλοι καλοί ψηλοί, κοντοί άσπροι, μαύροι,ξέρεις.
- Ξέρω είπα,ήπια ένα φραπέ καραβίσιο στα όρθια και εφυγα για το 54 όπου ο φίλος μου ο Zero μου είχε πει πως θα βρω την Zana.
Της είχα κάτι χρεωστούμενα από την Μάρνης και είπα να της τα επιστρέψω γιατί ξέρετε δεν μου αρέσει να χρωστάω και έτσι (αφού είχα ζητήσει παράταση 30' για το ραντεβού μου με την Candy)ξεχρέωσα με τόκο 20ευρουλάκια γιατί κατέθεσα prive στο πίσω ταμείο.
Οκτώ ακριβώς ήμουν στην Candy,χαιρετηθήκαμε και έφυγα αφού απωθημένο να πάρω την θεία μου την Βρετανίδα δεν έχω,την έχω πάρει.
Τα ζουζούνια και τα δύο ήταν απασχολημένα και έτσι κατέληξα στο κέντρο να περιμένω το αγγελούδι με τις ξανθιές μπούκλες που αναλυτικό ρεπορτάζ έχω καταθέσει από εχθές.

respect          

παντα απιστευτος!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ενημέρωση από Κηφισίας 18 1ος όροφος. Καινούργιος χώρος, επί της υποδοχής ΄Μπέτυ και θεραπεύτρια λόγω καιρού η Λία, κακόγουστο μιλφ με μαύρες δικτυωτές κάλτσες και κόκκινα κιτσ πα΄πούτσια. Από αύριο μου είπαν οτι θα κάνουν εμφάνιση και άλλες κοπέλλες. Εγώ την έκανα πάντως με ελαφρά πηδηματάκια. Η εντύπωσή μου είναι οτι θα παίζει μόνο φραπεδιά χωρίς μπριζόλα.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ερώτημα προς τους απανταχού συναγωνιστές. Υπάρχει καμμιά θεραπενίδα σε όλα αυτά τα μασατζίδικα να κάνει ωραίο φραπέ με τα ποδαράκια της μέχρι τελικής πτώσης?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ενημέρωση είτε στο φόρουμ είτε με μήνυμα.

Wizart

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Στην Σολωνος 54 τι τιμες παιζουν; Λεω να παω να δω την κυραλενη!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Παληκάρια γεια σας .. από ενδιαφέρον ρωτάω, καθώς 1-2 συναγωνιστές ανέφεραν ότι πήραν κουλούρι στην Σολωμού 54 (6ος) ... ισχύει το σύνολο 100 ευρώ για την συγκεκριμένη υπηρεσία όπως μου είχε αναφέρει η Ζάνα πριν λίγο καιρό ή αλλαξε τίποτε από την τιμολογιακή πολιτική; (ελπίζω προς το καλύτερο βέβαια!!!)  :think:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Με τη Λέκκα ξέρει κανείς τι γίνεται ? Εκλεισε ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Επειδή έχω μπερδευτεί λόγω των λαθών και συνεχών διορθώσεων που ακολουθούν. Για ξεκαθαρείστε μου Μελίνα και αδελφή στο 59 1ος και Ζανα στο 54 5ος? Η Κυραλένη που είναι ? Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom