Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
184
Πόντοι
1
Eφοδος σημερα στο ιδρυμα Πανορμου και Λαρισης. Μεγαλη φολα,4 μιλφ και μονο φραπεδακι.Μακρια δεν λεει τιποτα.

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποθ ειναι ακριβως το εν λογω ιδρυμα? δεν ανηκει δηλαδη εδω?ειναι στα  δεν... η απλως δεν λεει κ πολλα??? :think:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ανταπόκριση από Σολωμού 54.Όπως είπαμε και στο παρελθόν άλλο ct, άλλο cg, άλλο STUDIO και άλλο μασάζ.Βασική προυπόθεση για να περάσεις καλά σε μασαζομάγαζο είναι να σου κάνουν σοβαρό και καλό μασάζ.Η Ζάνα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην πιάτσα. Ήταν ορεξάτη, καταπληκτική.
Kαι οχι μονο η Ζανα , ειναι η Αντζελινα , το ομορφο κοριτσακι , η Κατρινα η σεξη και τρελο μωρο ,η Μαρια κουκλαρα ,η Συλβια καλη,οι μονες που δεν ειναι τα σουπερ μοντελα , ειναι η Ρητα και η Ελενη , που τα κοριτσια αυτα υπερτερουνε αλλου ,καποιος αλλος απο το σιτε αυτο εδω , που ουτε απ εξω της Σολωμου δεν εχει περασει ποτε του,πηγε και βρηκε μπαζα ,ρε φιλαρακι δεν ξερεις οτι η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημηση ?

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Στο Γκυζη, εκτος απο αυτο στην Κουμανουδη παιζει κατι αλλο?Ειναι κουμανουδη 2?και σε ποιο οροφο?σκεφτομαι να το επισκεφτω αυριο,αξιζει η να ψαξω για κατι αλλο?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Nikoshell
καποιος αλλος απο το σιτε αυτο εδω , που ουτε απ εξω της Σολωμου δεν εχει περασει ποτε του,πηγε και βρηκε μπαζα ,ρε φιλαρακι δεν ξερεις οτι η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημηση ?

Δεν εχω περασει ουτε απο εξω? Μηπως το χαι-φαι στο σαλονι ειναι LG και τα ηχεια ειναι διπλα απο το επιλπο στο πατωμα και  το ενα πανω στο αλλο? Μηπως στα σαλονι υπαρχει ενα μπολ με καραμελιτσες?
Μηπως το μπανιο ειναι ενα και κοινοχρηστο? Μηπως στην υποδοχη χθες ηταν μια χοντρουλα με βαμμενο χανθο κοντο μαλλακι? Μηπως  οι τυπισσες ειναι μαζεμενες στο κουζινακι διπλα στο μπανιο? Μηπως η πορτα του διαμερισματος ειναι διπλα ακριβως στο ασανσερ και αναμεσα τους ενας στενος διαδρομος?
Θες και αλλα ????? (αξιος ο μισθος σου , αν τελικα δεν εισαι η χοντρη ξανθια που μου ανοιξε)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Kαι οχι μονο η Ζανα , ειναι η Αντζελινα , το ομορφο κοριτσακι , η Κατρινα η σεξη και τρελο μωρο ,η Μαρια κουκλαρα ,η Συλβια καλη,οι μονες που δεν ειναι τα σουπερ μοντελα , ειναι η Ρητα και η Ελενη , που τα κοριτσια αυτα υπερτερουνε αλλου ,καποιος αλλος απο το σιτε αυτο εδω , που ουτε απ εξω της Σολωμου δεν εχει περασει ποτε του,πηγε και βρηκε μπαζα ,ρε φιλαρακι δεν ξερεις οτι η καλυτερη διαφημιση ειναι η δυσφημηση ?

και η...πιεστικη διαφημιση ειναι η...χειροτερη δυσφημηση!!!!
τελικα ποια εισαι απ'ολες? θα μας πεις? να ερθουμε να σου κανουμε σεφτε.....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
ουστ απο δώ...

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Αναφορά από Σολωμού 59

Τι ευχάριστο να σου ανοίγει την πόρτα μία ζουμπουρλούδικη χαρωπή ρωσίς. Πλατύ χαμόγελο, άπλετες καμπύλες και κυρίως ένα ζεύγος βύζων που ήθελαν να πεταχτούν μέσα από το αραχνοΰφαντο μπλουζάκι που αναδείκνυε καυλωτικά τη λευκή σάρκα.

Δεν χρειάστηκε ανάκριση παρ΄ ότι ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το θεραπευτήριο. Κάνετε μασάζ με ρώτησε η κυρία επί των τιμών. Από 17 ετών και κοντεύω τα πενήντα,της απάντησα. Ε Δεν χρειαζόταν να ρωτήσει κάτι παραπάνω. Ας ξέρουν οι νεότεροι και κάποιοι μεγαλύτεροι που θεωρούν τους εαυτούς τους δώρο του θεού για τις γυναίκες πως οι κυρίες επί των τιμών μας μασάνε πέντε πέντε για πρωινό. Κόβουν φάτσες και βγάζουν συμπεράσματα αυτοστιγμί χωρίς πολλά πολλά. Οπότε το μόνο που είπε με τη βαθειά μελωδική φωνή της . Δηλαδή αυτό που θες είναι να περάσεις καλά, και μου’ κλείσε το μάτι τσαχπινογαργαλιάρικα.

Μετά άρχισε η παρέλαση. Δεν θυμάμαι ονόματα.Η Μελίνα πάντως δεν ήταν σίγουρα ανάμεσα τους. Ας με συγχωρήσετε. Και αυτό γιατί οι θεραπαινίδες ήταν κατώτερες των προσδοκιών μου. Δεν θα ήταν ευγενικό να προβώ σε χαρακτηρισμούς Δεν μου αρέσουν Ωστόσο επειδή είναι θέμα αρχής να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως  η κατάσταση ήταν κάτω του μετρίου. Ένα δυσάρεστο συναίσθημα είχε αρχίσει να με διακατέχει. Τόση διαδρομή να πάει χαμένη.

Αλλά εκεί που οι μαύρες σκέψεις μούτρωγαν τα σωθικά, ένα μουτράκι έσκασε μύτη από την πόρτα. Δύο ματάκια λαμπερά και όμορφα. Μια φατσούλα και ένα σωματάκι που αν την πετύχεις στο δρόμο ξαναγυρνάς να το κοιτάξεις. Μια κοπελίτσα από αυτές που εύκολα θα χαρακτήριζε κανείς η χαρά της ζωής. Και σωματάκι αξιέραστο. Χυτό με ακαταμάχητη πλαστικότητα

Αυτό το γλυκό πλασματάκι, αυτή η τρυφερή ύπαρξη, με το χαμόγελο στα χείλη με χαρούλες και γελάκια άρχισε το μασάζ αλλά γρήγορα αντελήφθη πως το ζητούμενο ήταν άλλο. Το αντελήφθη γιατί η βάλανος μου μη μένοντας ασυγκίνητη στις γλυκές θωπείες  της γλυκιάς κορασίδας, εξανέστη και όρθωσε το ανάστημα της.

Και τότε λόγω και των ημερών με όσα συμβαίνουν με το Σκοπιανό, ξύπνησε μέσα μου ένας άγριος πατριωτισμός. Πούστη καριόλη Βασίλη Γιούγκερμαν ήρθες στην  Ελλάδα να μας εκμαυλίσεις  τις γυναίκες.? ¨Όχι άθλιε ακόλαστε λάγνε Ρωσοφιλανδέ. Τώρα θα σου δείξω πως κι εμείς μπορούμε. Τα σου δείξω τι εστί σάτυρος, Πρίαπος.. Να μάθουν οι Ρωσίδες πως σε αυτή τη χώρα  δεν είχαμε μόνο Πλάτωνα και Αριστοτέλη αλλά και Βάκχος και βακχικές γιορτές.

Αλλά η μικρή αυτή κορασίς ήταν ένας δύσκολος στόχος. ¨Όχι γιατί αντιστεκόταν. Αλλά γιατί αποδείχτηκε μία ηφαιστειώδης προσωπικότητα. Μια γνήσια Κοζάκα. Μια αυθεντική Σλάβα. Ίππευσε με ακαταμάχητη μαεστρία. Κάλπασε για ώρα σε μαινάδα. Τα βυζάκια της ανεβοκατέβαιναν φρενιασμένα μέχρι που εξουθενωμένη έβγαλε μια άγρια κραυγή και ξέπνοη έπεσε στην αγκαλιά μου.

Κι ύστερα, αφού ξεκαβαλίκευσε γονατιστή, με μάτια που αστραποβολούσαν, φίλησε μανιασμένα το αντικείμενο του πόθου της. Με αυθεντική λατρευτική διάθεση. Πότε αργά και βασανιστικά, πότε καταιγιστικά. Μέχρι που πήρε αυτό που ήθελε. Το ζωικό χυμό για να αναπληρώσει τις δυνάμεις τις.

Και αφού αφαίρεσε κάθε σταγόνα στράφηκε προς τα εμένα που άναυδος απολάμβανα το λατρευτικό της τελετουργικό, και είπε τρυφερά με τη χαρωπή φωνούλα της
Πολύ ωραία ήταν.

Ω… Δέσποινα - αυτό ήταν το όνομα της-  Ω Δέσποινα των λογισμών μου που λέει ένα τρυφερό τραγουδάκι, θα μου μείνεις αξέχαστη.

Όσον δε αφορά τις τιμές του εν λόγω Ιππικού Ομίλου επί της Σολωμού 59, η προετοιμασία για την ιππασία, το ζέσταμα και τα θεωρητικά μαθήματα δηλαδή κοστολογείται στα 50 ευρώ. Ενώ αν ανέβεις για βόλτα στο άλογο άλλα 20. Σύνολο 70

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους..
Υπαρχει κανεις που να εχει προσφατη επισκεψη στο choco spa ωστε να μας ενημερωσει με το τι παιζει απο κορίτσια?

ευχαριστω

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
παντως κακως κατ'εμε πηγαινετε στην καραισκου 88 χωρις να ζητατε επιμονα να κανετε προγραμμα με την αλογα της υποδοχης....την ειδα τις προαλλες στην ηρωων πολυτεχνειου& τσαμαδου γωνια πρωι πρωι με πληρη ενδυση και ειπα απο μεσα μου"πώ πώ τί μουναρόσκυλο βρωμερο ειν'τουτο?"εγω παντως της εδωσα 3 ευκαιριες να δεχτει τα ευρω μου μονο για παρτη της και αφου δεν δεχτηκε εφαγε μπαν...δε συμβιβαζομαι να λαδωνομαι απο μπουρουχες!αν το καναμε ετσι ολοι τοτε θα σας ελεγα αν μας το επαιζε κυρια επι των υποδοχων και μονο!το ιδιο ισχυει και για την θοδωρα στην φραντζη η οποια μας το παιζει σεριφης.....εμεις ομως την θελουμε επι τω εργω....γιατι ειναι μιλφομουναρος!εγω δεν ξαναπατω παντως ουτε μαρνης 28,ουτε φραντζη 4,ουτε καραισκου 88!οτι θελει ο πελατης θα γινεται,οχι οτι θελουν αυτες! :tickedoff:
Ρε συ Βάσο μην είσαι υπερβολικός.. Τόκοψε η Ειρήνη. Αφού μπορεί και τα κατάφερε,  με το ζόρι να ξαναγυρίσει? :) 

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
μηπως κανενας περασε και απο γαλατσιου 1, τελευταια? την τελευταια φορα πριν κανα μηνα, ειχε κατι τελειως μπαζα!! ρε πουστη μου....δεν καταλαβαινουν οτι πρεπει να αλλαξουν γυναικες γιατι αλλιως θα το κλεισουν?...? :jerking: :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
wind11 welcome to the club :sunglasses:
Το Δεσποινάκι είναι ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στα μασατζίδικα εδώ και ένα χρόνο περίπου....

Επισκέπτης
και φαντασου το καλοκαιρι στην γαλατσιου, σκαω μυτη και με βαζουν στο δωματιο. ερχεται η γκομενα και μου λεει "εντο ντεν εχει σεξ μονο μασαζ γριλαξ" .
οκ, να δω τα κοριτσια την ε λεω.
και οση ωρα περιμενα, λογο ζεστης και ποδαριλας λεω κατσε να ανοιξω κανα παραθυρο να ξεμυρισει. την ωρα που ανοιγω αυτο στον φωταγωγο βλεπω κατω καμια δεκαρια καποτες πεταμενες γιατι ειναι εναμιση μετρο αποσταση ως κατω, και ακουω ενα ρωσιδι να λεει στις αλλες στην κουζινα για πελατη
με τεραστιο που..ο (ποιος να ναι ρε γαμωτο? :think:) που την κυνηγαγε να τις τον βαλει απο πισω.
ειναι που δεν γαμιουν.. εκει μεσα! και θελαν να φανε και το 80 τσαμπα

Επισκέπτης
Εγω που δεν γουσταρω τα μασατζιδικα λογο ελειψης χωρου δηλαδη κρεββατιου με απλα το Δεσποινακη το τιμαω καπου καπου γιατι ειναι σταθερη αξια και το γουσταρω κιολας. :2funny: :rockon:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πράγματι Zero. Από τις ωραίοτερες και γλυκύτερες κορασίδες που έχω συναντήσει. Τα συνδυάζει όλα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Πράγματι Zero. Από τις ωραίοτερες και γλυκύτερες κορασίδες που έχω συναντήσει. Τα συνδυάζει όλα
Συγνωμη φιλε για την αποτομη συμπεριφορα μου χθες και συγχαρητηρια για την περιγραφη σου

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Πότε βρε Αstari ? Τι έγινε ? :)

Stories