You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eltie spa....
sto παγκάρι ότι και να βά;λεις μόνο εφχώρια σαμπάνια και χαβιάρι..τίποτε άλλο...
[/quote]
Kαι πάλι ευχαριστίες πάτερ μου, μελετάω τις αγγελίες για νέα μαγαζιά οπότε θα επανέλθω....
sto παγκάρι ότι και να βά;λεις μόνο εφχώρια σαμπάνια και χαβιάρι..τίποτε άλλο...
[/quote]
Kαι πάλι ευχαριστίες πάτερ μου, μελετάω τις αγγελίες για νέα μαγαζιά οπότε θα επανέλθω....
καλησπερα και μπαινω κατευθειαν στο ψητο!απογευμα καθημερινης παω φωκιωνος.σαν πρωτη φορα που πηγα η τσατσα μου εκανε λιγο τη δυσκολη για φουλ προγραμμα της ειπα οτι με στελνει φιλος κ αν ειναι ετσι βρισκω κ αλλου.παιρνω εγκριση κ εγκλωβιζω ενα κοντοπουτανο ονοματι αναστασια.ωραιο κορμακι με καλο βυζι.ξηγηθηκε φραπε με καλαμακι κ τον αφρο στα βυζια!απο μασαζ ηταν αρκετα ικανοποιητικη.τιμη 80
απο μαρνης 28 φουλ προγραμμα για πολλοστη φορα πηρα την Θοδωρα (ειχε κανει τουρινγκ και απο Φ4) οπου και πηρε και το μισο μαγαζι δικο της κατα τα λεγομενα της.τιμησα την ιδιοκτητρια ετσι για το καλο αφου ειχε παει και βουλγαρια για τα περεταιρω απ'οτι μου ειπε.
οσοι ψαχνουν την αλινα την ουκρανεζα την ειχα πετυχει την προηγουμενη βδομαδα στην φωκιονος 11 να δινει βροντερο παρων και να χαλαρωνει με φουλ προγραμμα των 80 ευρω (μπριζολα δηλαδη) κολλητο μου φιλο.
και τελος δεσποτα καντε κατι με το σαιτ γιατι η κατασταση και η ταχυτητα ειναι απελπιστικη
οσοι ψαχνουν την αλινα την ουκρανεζα την ειχα πετυχει την προηγουμενη βδομαδα στην φωκιονος 11 να δινει βροντερο παρων και να χαλαρωνει με φουλ προγραμμα των 80 ευρω (μπριζολα δηλαδη) κολλητο μου φιλο.
και τελος δεσποτα καντε κατι με το σαιτ γιατι η κατασταση και η ταχυτητα ειναι απελπιστικη
Επισκέπτης
παντως στο πατησιων 95 παιζει σιγουρα φραπεδια. μαλλον θελουν να φανε κατι στην αρχη. zero στειλε μου σε πμ αριθμο, γιατι απο οτι φαινεται εγω δεν μπορω να στειλω
Μάγκες έχω το msn μιας μασατζούς πολύ παιχνιδιάρας που πάει σε χοτελ καταπλικτικό δυνατο μασαζ και σιγουρη μια *****! Τώρα για το πως αυτο ο καθενας ότι μπορεί να πάρει... εγώ εχω καταφέρει ***** και το κατευχαριστήθηκα... Τωρα για κάτι παραπάνω αν την ψήσω θα σας το πώ.. Μέσω msn κάνει ραντεβου και έχει και φοτο...
Αν καποιος θέλει να μου στείλει π.μ να του δώσω το msn.
Ομιλείς για την ίδια,στην οποία έχεις αναφερθεί παλαιότερα ??Μάγκες έχω το msn μιας μασατζούς πολύ παιχνιδιάρας που πάει σε χοτελ καταπλικτικό δυνατο μασαζ και σιγουρη μια *****! Τώρα για το πως αυτο ο καθενας ότι μπορεί να πάρει... εγώ εχω καταφέρει ***** και το κατευχαριστήθηκα... Τωρα για κάτι παραπάνω αν την ψήσω θα σας το πώ.. Μέσω msn κάνει ραντεβου και έχει και φοτο...
συνεχιζω απο κατω .. εχω παει αρκετες φορες με γνωριζει μου δινει πολυ καλο φραπε μ΄αρεσει η πολυτελεια του μαγαζιου αλλα ρωταω μηπως υπαρχει και κατι παραπανω ,οχι μπριτζολα
Οχι μονο επιτρεπει το χουφτωμα αλλα βγαζει και τη ρομπα που φοραει και μενει με τα εσωρουχα. Δεν εχω καταφερει ακομη τιποτε παραπανω αλλα πιστευω οτι θα τα βγαλει και αυτα
Χαιρετιζω τον μαγικο κοσμο του μασαζ,απο οτι βλεπω ειμαστε παλι On air.....Εγω δεν εχω κατι νεοτερο εκτος απο μια επισκεψη στον γνωστο μαγαζι στην Θησεως στο Μαρουσι,οχι κατι το ιδιαιτερο απο εκει αλλα επιφυλασομαι για νεες εξορμησεις εντος των ημερων οποτε και θα ενημερωσω.
Επισκέπτης
καλως τον kosfra. χρονια και ζαμανια βρε αδερφε. μας αποξενωσαν οι εχθροι
YuraManiakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χαιρετιζω τον μαγικο κοσμο του μασαζ,απο οτι βλεπω ειμαστε παλι On air.....Εγω δεν εχω κατι νεοτερο εκτος απο μια επισκεψη στον γνωστο μαγαζι στην Θησεως στο Μαρουσι,οχι κατι το ιδιαιτερο απο εκει αλλα επιφυλασομαι για νεες εξορμησεις εντος των ημερων οποτε και θα ενημερωσω.
Παίζει τίποτα καλό εις Μαρούσιον/Θησέως? Πολλές καταχωρήσεις στις εφημερίδες τελευταία... Παράκληση για ενημέρωση... Παρεπιπτόντως πάτερ επίσκεψη
εις Φ4 χτές χάος και περίεργος "αέρας" Το μαγαζί πνέοι τα λίσθια. Επι της υποδχής Αλβανίδα ΟΛΚΗΣ αν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ! Τα εξαπτέρυγα παπαγιώργη.
Aς οψονται οι επιθεσεις DDOS ή οπως τις λενε τελοσπαντων....δεν με ενδιαφερει... εμεις θα απαντησουμε με επιθεσεις σπερματος......πυρ λοιπον κατα ριπας!!!!!καλως τον kosfra. χρονια και ζαμανια βρε αδερφε. μας αποξενωσαν οι εχθροι
Φιλε στο συγκεκριμενο μαγαζι παιζουν 6 με 7 κοπελες,γενικα χλυδατο με υψηλες χρεωσεις....παιζει μασαζ και κανενας φραπες εννιοτε με καλαμακι αλλα αυστηρα μεχρι εκει μην περιμενεις μπριζολακια στα καρβουνα. Ειναι παντως κατα την αποψη μου αρκετα προσεγμενος χωρος με ευχαριστες κοπελες.Παίζει τίποτα καλό εις Μαρούσιον/Θησέως? Πολλές καταχωρήσεις στις εφημερίδες τελευταία... Παράκληση για ενημέρωση...
Παντα εκφερω προσωπικη αποψη μην παρεξηγηθουμε κι ολας.!!!!
Τσεκαρε pmΠαιδία θα ήθελα να μου πείτε κατα τη γνώμη σας που βρίσκετε η ποιο κουκλάρα εντυπωσιακή γκόμενα στην αθήνα που να κάνει καλο μασαζ και σίγουρα φραπέ... Ζητάω πολλά? ? ?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66