δεσποτα το κουλουρι της παρολο που το προσπαθησα να το δοκιμασω δεν το εδωσεγιατι 80 ? πηρες A LEVEL ????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αρα, σε δαγκωσε 10 ευρω η καριολα..
αρα, σε δαγκωσε 10 ευρω η καριολα..
αμα ειναι αυτα δαγκωματα τοτε τα 100 τι ειναι και ανευ μπριζολας?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αμα ειναι αυτα δαγκωματα τοτε τα 100 τι ειναι και ανευ μπριζολας?
..κρεατοκοψιματα !!
δεσποτα ανεβηκαν οι τιμες.αν το κανουν παντως 100 Ε θα τους στειλω e-mail την τσαπου μου να ρεφαρουν γιατι γλυκαθηκαν απο την πολυ κινηση και αρχισαν τις αρπαχτες τα λαμογια.αρα, σε δαγκωσε 10 ευρω η καριολα..
Χτές τσεκάροντας τις εφημερίδες είδα καινουργια καταχώρηση. Θυατείρων, πάροδος Συγγρού, στο ύψος του club Caramela. Απ΄ ότι μου είπαν στο τηλέφωνο έχουν ανοίξει πρίν από ένάμισυ μήνα. Μου έπεφτε λίγο μακρυά και δεν έιχα χρόνο να περάσω. Ξέρει μήπως κανείς κάτι περισσότερο ???
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Απο Στουρναρη 63(Σ 63 ) χτυπησα την Μαριλενα μελαχροινη κοντοπουτανο με βυζουμπες και κωλαρα.Το προγραμμα ηταν φουλ (δηλαδη και μπριζολα) ;).το μασαζ που εκανε το ξεκινησε μετρια και σαν αγγαρεια μετα που αρχισαν οι μαλαξεις ομως στο πεος ποιος νοιαζοταν για μασαζ ? το κοστος 80 ευρω με 'χορταστικη μπριζολα'.
Τι εννοείς "χορταστική μπριζόλα" το λέω μήπως τελικά το 80άρι που έδωσες είχε το λόγο του........!!!!!!!!!!
Το έδωσες επειδή έμεινες ευχαριστημένος ή στο ζήτησε η κοπέλα?
Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια,ίσα ίσα, η "συνεργασία" μας,γενικά μιλάω, ήταν πάντα άψογη!!!!!!!!!!!!
'χορταστικη μπριζολα' εννοω στην αρχη με μασαζ για τα πανηγυρια μετα βγαζει την πετσετα και αρχιζει τo ματς..Τι εννοείς "χορταστική μπριζόλα" το λέω μήπως τελικά το 80άρι που έδωσες είχε το λόγο του........!!!!!!!!!!
Το έδωσες επειδή έμεινες ευχαριστημένος ή στο ζήτησε η κοπέλα?
Ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια,ίσα ίσα, η "συνεργασία" μας,γενικά μιλάω, ήταν πάντα άψογη!!!!!!!!!!!!
Το ολο story πηγε γυρω στα 30 με 35 λεπτα λεπτα και μου ζητησε η ιδια 80 ευρω. το καταστημα ειναι στα 70 και το ειπα και μου λεει 80 γιατι τα καναμε ολα.παντως σε γενικες γραμμες αν και με χαλασε το +10ευρω η υπηρεσιες της ηταν θετικες.ελπιζω συναδερφε να ειμουν αναλυτικοτατος.τωρα αν ο δεσποτας κρινει οτι αυτη η αναλυση ειναι πολυ λεπτομερης μπορει να διαγραψει χωρια.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ναι σύμφωνοι αλλά επειδή δεν αναγράφει όλες τις σελίδες υπάρχει σημαντική καθυστέρηση στο "ψάξιμο" ....σε ευχαριστώ πάντως...πάνω και αριστερά απο εκεί που αρχίσουν τα ποστς του θρέντ υπάρχει με κόκκινα γράμματα η σελίδα (και οι συνολικές σελίδες) του θρέντ.
Απο εκεί μπορείς να επιλέξεις τον αριθμό της σελίδας που θέλεις να δεις.
Τι προτεινεις δηλαδη΄;εγω παντως εχω ηδη αρχισει και σνομπαρω τα ιδρυματα του 30λεπτου μασαζερι-μπριζολερι.....προτιμω τα ιδρυματα που εχουν στο προγραμμα 45λεπτο μασαζακι και 20λεπτη μπριζολιτσα.....(οχι την ιλιαδα βεβαια)!
Επισκέπτης
τα βλαχικα
Επισκέπτης
στο 95 παιζει κατι ωραια ανω των 30 και απο οσο θυμαμαι κανα 2, σε αλλα καταστηματα σερβιραν φραπε. για μπριτζολα δεν ξερω. αλλα απο τα υποννοουμενα κατι ριχτηκε.Μηπως καποιος συναδελφος γνωριζει κατι για τα παρακατω ιδρυματα
1)αιγινης56 κυψελη
2)φερων 19 βικτωρια
3)πατησιων 95
4)βασ σοφιας 101
στο 101 δεν περναμε ουτε απ'εξω. εκτος και αν εισαι δυσκοιλιος και θες βοηθεια
εγω παντως εχω ηδη αρχισει και σνομπαρω τα ιδρυματα του 30λεπτου μασαζερι-μπριζολερι.....προτιμω τα ιδρυματα που εχουν στο προγραμμα 45λεπτο μασαζακι και 20λεπτη μπριζολιτσα.....(οχι την ιλιαδα βεβαια)!
υπαρχουν τετοια ιδρυματα? που ειναι? εχουν ωραιες σερβιτορες? οι τιμες ειναι στα 70€?
στην στουρναρη μας ενδιαφερει πανω απο ολα η ποιοτητα και η εξυπηρετηση του πελατη......
αν θες μασαζομπριζολα στουρναρη πανω απο ολα!!!!!!!!
Αγαπητοι συμπολεμιστες εχθες επισκεφθηκα το ιδρυμα που βρισκεται την αρχη της Γαλατσιου. Ολα τα δωματια ηταν γεματα (ανεξηγητο) και αφου γνωρισα 3 απο τους πελατες που εβγσιναν απο τα δωματια με εβαλαν σε ενα μικρο δωματιακι.
Απο κοπελες τιποτα στη κυριολεξια αλλα μιας και πηγα ειπα να ριξω το βολι μου. Μονο 2 (δυο) διναν μπριζολα αλλα δεν ελεγαν..... Οι αλλες 2 (δυο) μονο frappe και χωρις προφαν (καλαμακι). Μπηκα εκανα μπανιο και περιμενα το επιπλο ε συγγνωμη λαθος τη κυρια ηθελα να πω. Αφου τελειωσε το μασαζ (ο θεος να το κανει) επιασε την μαλαπερδα μου. Πανω που αρχισα να χαιρομαι προσεξα την φατσα της. Κατι πρεπει να την ενοχλουσε.Η παρουσια μου? ισως ποιος ξερει. Παιδια τετοιο ξενερωμα δεν θυμαμαι να εχω ξαναφαει. Αρχισα να σκεφτομαι διαφορα μπας και ερθει το ποθουμενο και τελικα σκεφτωμενος το παο ολυμπιακος 1-4 εφτασα [shadow=red,left]Που δεν ξερω αλλα σιγουρα στην πορτα και τελος απο εκει[/shadow]
Απο κοπελες τιποτα στη κυριολεξια αλλα μιας και πηγα ειπα να ριξω το βολι μου. Μονο 2 (δυο) διναν μπριζολα αλλα δεν ελεγαν..... Οι αλλες 2 (δυο) μονο frappe και χωρις προφαν (καλαμακι). Μπηκα εκανα μπανιο και περιμενα το
Devil_Fucker
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΑρασκευή 19/10 ώρα 17:00 επίσκεψη στο ίδρυμα της στουρνάρη. Όνομα κοπέλας Μάρσια αρκετά καλή από εμφάνιση. Χρόνος παραμονής ρεκόρ 50 λεπτά μασάζ σχετικά καλό αλλά μόλις περάσαμε στο κυρίως πιάτο ομολογώ ότι έπαθα πλάκα. GFE το κορίτσι μπράβο το τιμά το μεροκάματο. Δάκτυλα παντού μέχρι και κουλούρι. Αλλάξαμε καμιά 10αριά στάσεις. Στο τέλος έβγαλα το σκούφο και πιτσίλισα στήθος. Στο τέλος ζήτησε 70. Εύγε κοπέλα μου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
πήγα το Σάββατο για αυτοψία στο Πατησίων 95.
Ειναι η πολυκατοικία Πατησίων και Κορδικτώνος γωνία.
Χώρος μέτριος και κοπέλες milf απο τις οποίες άξιζε εμφανισιακά μόνο μια (η Κατερίνα).
Υπήρχε και μια Milf με κορμάρα και κόκκινο πέτσινο μίνι μέχρι τον αφαλό (η Αλίκη) αλλά απο φάτσα ήταν αισχος.
Όλες απο το ανατολικό μπλοκ.
Μασαζάκι μιας ΄ωρας μου είπανε 60 ευρώ.
Δεν έκατσα, αλλά σίγουρα παίρνεις φραπέ με την δύτερη, μπορει και με την πρώτη...
Για παραπάνω δεν νομιζω, μόνο καφεδάκι.
Ειναι η πολυκατοικία Πατησίων και Κορδικτώνος γωνία.
Χώρος μέτριος και κοπέλες milf απο τις οποίες άξιζε εμφανισιακά μόνο μια (η Κατερίνα).
Υπήρχε και μια Milf με κορμάρα και κόκκινο πέτσινο μίνι μέχρι τον αφαλό (η Αλίκη) αλλά απο φάτσα ήταν αισχος.
Όλες απο το ανατολικό μπλοκ.
Μασαζάκι μιας ΄ωρας μου είπανε 60 ευρώ.
Δεν έκατσα, αλλά σίγουρα παίρνεις φραπέ με την δύτερη, μπορει και με την πρώτη...
Για παραπάνω δεν νομιζω, μόνο καφεδάκι.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις