χτες επισκεψη στην ιλιαδα,με απλα λογια εγινε πραγματικος πολεμος τους τα ειπα χυμα γιατι και τα κονε τα εχω και χρημα εχω χωσει στην μαλακια,καταρχειν μακρια απο τις 12 κοπελες περιπου που εχει οι 3 τιμουν τα λεφτα τους ολες οι αλλες ειναι σκροφες και για πολλα χαστουκια!!!!
συναδερφοι του χρειαζεται ενα εμπαρκο για κανα 3 μηνο να σφιξουν οι κολοι και μετα με ρεγουλα και καποιες κυριες που θελουν να θησαυριζουν στον χορο ταχαμου με χαμουρες ψευτομορφες να νιωσουν την δυναμη μας και να καταλαβουν οτι οταν προσλαμβανουν μια κοπελα πρεπει πρωτα απο ολα να λενε εδω δεν σε θελουμε για φυσιοθεραπιες αλλα ο πελατης να περνα μια ωρα ευχαριστα με οτι συνεπαγεται αυτο..
ειναι πολλα τα 100€ για να σου λεει την επομενη φορα θα δουμε, παλιοκαριολα αυτα νατα πεις εκει που ξερεις.
αι στο διαολο χαζομουνα που στις πλατες τιμιων μασαζοπλεικτων θελετε να κανετε περιουσια!!!
Σωστός +10000000000000
ωστόσο
είσαι παλιός εκεί?
σε ξέρει η τσατσά?
είπες ότι θες φουλ πρόγραμμα?
το ξεκαθάρισες στην καριολίτσα που μπήκε μέσα στο δωμάτιο εξαρχής?
εμένα πήγαν να μου την κάνουν πάντως, καίτοι παλαίουρας και πρέπει να ομολογήσω ότι το καριολάκι το πέταξα έξω από το δωμάτιο και έγινε ανάστα ο κύριος μια δύο φορές...
Μετά όμως η μαμά (όπως την΄λέμε) επανόρθωσε και της το ξεκαθάρισα κι εγώ πως αν μου στείλει ξανά καμιά φραπετζού θα πάρει τα τρία και το μακρύτερο τοις μετρητοίς.
Άσε που έκανα πάγωμα εμφανίσεων.... για να την ακούσουν και λίγο...
Έτσι τους χρειάζεται...Τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο... άλλος λιγότερα άλλος περισσότερα δεν έχει σημασία...δουλεύουμε και πάμε για διασκέδαση, αλλιώς πάμε και σπίτι όταν λείπει η γυναίκα (αν λείπει), νοικιάζουμε μια καλή τσόντα (η Παπαρήγα η καλή) και τραβάμε και μια για να δούμε τον κόπο μας και περισσεύουν και 98,5 ευρώ στην τσέπη...
Αει στο διάολο λοιπόν κυρίες μου...
σόρρυ που ρωτάω, απλά για την ιστορία.