Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.621
Πόντοι
6.946
Μόνο όμως αν ζητούσες χρήματα πίσω, μόνο τότε η τσα2 θα ψιθύριζε μερικά ... φωνήεντα στις 2 κοπέλες.
Σου έχει τύχει να ακούσεις τσα2, να τα χώνει σε κοπέλα;
Έχω ακούσει διαμάχες και φωνές, αλλά άγνωστος ο λόγος, δεν ήμουν η αιτία.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
35
Like
5.977
Πόντοι
2.836
Εγώ θεωρώ ότι στα μασάζ είναι ακόμη vfm .Στο μπουρδέλο έχεις ένα δεκάλεπτο περίπου να πάρεις κάποια και πριν η μετά από σένα να βρίσκεται ένας βρωμιάρης γύφτος η Πάκης.
Στο στούντιο θα δώσεις ένα 50ρικο για είκοσι λεπτά με βασικές υπηρεσίες ( όχι ακα πίπα) και συνήθως ξεπετα.
Στα μασάζ με 60 ευρώ έχεις το μισάωρο σου με περισσότερα πράγματα πιστεύω
Εκείνο που έχει πέσει είναι οι όμορφες παρουσίες,αλλά από υπηρεσίες πιστεύω πως βρισκεις αρκετά ικανοποιητικες αν ψάξεις.
Σωστός! VFM είναι τα μασατζιδικα.Δεν συγκρίνονται με τα studio κ bourdela ως προς την παροχη υπηρεσιων κ χρονου μεσα στο δωμάτιο. Τα μονο που υπερτερούν τα studio ειναι οι ποικιλια των νεαρών κοριτσιων αλλα ξεπεταδικα δυστυχώς κ με ακριβες τιμες για μεγάλα προγράμματα κ έξτρα υπηρεσίες. Ειδικά αν θέλεις πρόγραμμα μιας ώρας η μισής με έξτρα..... Μια συζήτηση που είχα με μια λαδοκορη από κάποιο μασάζ μου είπε ότι σε μισή ώρα είναι 15' παιχνίδι κ 15' μασάζ. Αντίστοιχα σε μιας ώρας πρόγραμμα είναι 15' παιχνίδι (1 γυρος σεξ) μασάζ 30' και 15' 2 γυρος σεξ.Αυτες είναι οι οδηγίες που έχουν από τα αφεντικά τους κτλ.Ολα αυτα όμως μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε πελάτη τα έξτρα τα δώρα κτλ .....

Hazardus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2022
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
280
κανενα καλο μασαζ αθηνα Νοτια κοντα ;
Επισης καμια ασιατισα η ταιλανδεζα στα υποψην ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.102
Πόντοι
3.246
Ξέρει κανείς τι παίζει στο massagio με αυτές τις καυλίτσες όπως Άρτεμις κλπ;;; Το διαφημίζουν στο ινστα με βιντεάκια που παραπέμπουν σε πορνομάγαζο

Pol Pan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2019
Κριτικές
3
Like
354
Πόντοι
280
Ευχαριστώ. Πιθανόν νέα διεύθυνση. Αν αλλάξει ή αν θα φέρει νέες "θεραπεύτριες" θα το ελέγξω και θα ενημερώσω κι εγώ με την σειρά μου τα μέλη

Ευχαριστώ. Πιθανόν νέα διεύθυνση. Αν αλλάξει ή αν θα φέρει νέες "θεραπεύτριες" θα το ελέγξω και θα ενημερώσω κι εγώ με την σειρά μου τα μέλη.
Σημερινή επίσκεψη από Σινώπης απλά για να δω τι υπάρχει. Μία από τα ίδια. Σε θέμα κορασίδων οι ίδιες..... Καμία αλλαγή προς το παρών. Θα φανεί σχετικά άμεσα αν θα φέρουν και νέα πρόσωπα μιας και λένε ότι λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Η ποιότητα των υπηρεσιών στα λαδάδικα, έχει πέσει πολύ, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Πριν λίγο καιρό έφυγα αχυστος, έκανε τα πάντα για να με βγάζει εκτός ρυθμού, στησίματα αστητα και ανορθόδοξου πολέμου, το έληξα μόνος μου, δεν υπήρχε νόημα να παλεύω μαζί της να κάτσει.
Τις προάλλες πάλι, κάποια μου έβαλε σκουφάκι σε πεσμένο πουλί(άλλη μια φορά μου το έχουν κάνει, σε στούντιο), και ενώ της είπα ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι, με τα χίλια ζόρια τελειώσα μετά από κάμποση ώρα(της το ξανα είπα μετά το τέλος, έκανε την χαζή) .

Κριτικές όχι, δεν γράφω πλέον. Ενημέρωση, ότι και αν διαβάσω, δεν πιστεύω και πολλά πράγματα(για χίλιους δύο λόγους και σκοπιμότητες), οπότε απλώς δοκιμάζω και βλέπουμε.
Φιλε ο επαγγελματισμός της καθεμιάς είναι σχετικός.....επισης αν καποια είναι περαστική για μια αρπαχτή και γεια σας ή το κάνει για μεροκάμματο στανταρντ......αν το κάνει για μεροκάμματο και συμπεριφέρεται ετσι...εεε δεν θα παει μακρυά......
ένα δεύτερο θέμα είναι αν είσαι τακτικός πελάτης σε καποια όποτε η σχέση λειτουργεί αλλιως (το δεύτερο δεν το θέλουν αρκετοί στα πλαισια του αγοραίου έρωτα και είναι κατανοητό...)

Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
109
Πόντοι
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ τη μαλακία μου.
Έχω διαβάσει όλα τα ποστ, κριτικές, νήματα κλπ. Να διευκρινίσω πως ανήκω στους κατ οίκον μασσαζάκιδες.
Κανένα καλό, ποιοτικό, κυριλέ μαγαζί που να έχει στο μενού όλα τα κομφορ, για όλα τα βαλάντια και με σοβαρό ρόστερ υπάρχει?
Όχι να μπαίνεις και να σκάνε όλα απροκάλυπτα. Να είναι πιο σοβαρό. Ευχαριστώ για την ανοχή σας!

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.717
Πόντοι
446
Ξέρει κανείς τι παίζει στο massagio με αυτές τις καυλίτσες όπως Άρτεμις κλπ;;; Το διαφημίζουν στο ινστα με βιντεάκια που παραπέμπουν σε πορνομάγαζο
ΤΙ
ΠΟ
ΤΑ!!!!!!!!

Παρόλα αυτά, εγώ εχω παει καποιες φορες εκανα με την Αρτεμις και ειναι όντως πολυ ευχαριστη και μια χαρα μασαζακι
τιμιοτατο κ ειναι κ σκετο καυλοραπανο για πολλες παχιες μαλακιες......Δηλαδή αν δε σε ενδιαφέρει η φραπεδιά, ειναι μια χαρα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.102
Πόντοι
3.246
ΤΙ
ΠΟ
ΤΑ!!!!!!!!

Παρόλα αυτά, εγώ εχω παει καποιες φορες εκανα με την Αρτεμις και ειναι όντως πολυ ευχαριστη και μια χαρα μασαζακι
τιμιοτατο κ ειναι κ σκετο καυλοραπανο για πολλες παχιες μαλακιες......Δηλαδή αν δε σε ενδιαφέρει η φραπεδιά, ειναι μια χαρα.
σε ευχαριστώ μαν! με εσώρουχο να φανταστώ έτσι; με έχει καυλώσει απίστευτα η συγκεκριμένη και μόνο στην ιδέα οτι θα με ακουμπάει στους μηρούς :erection:τρελαίνομαι!

Elenitsa90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2023
Like
12
Πόντοι
0
Γρήγορο πέρασμα απο Σουλίου , δε θα κουράσω για αυτο δεν γράφω και συχνά αλλά είχα καιρό να δω την Ελένη, εκανε και ένα ωραίο νέο τατου ενα φιλάκι κόκκινο κατω χαμηλα... πολύ όμορφο. ¨Ομορφη μια ώρα με ωραίο μασάζ και όλα τα υπόλοιπα. θεωρω ότι η πίπα της εχει βελτιωθεί καταπληκτικά.
εδω με τις φιλες μου και σημερα

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.195
Πόντοι
7.195
Σας περιμενουμε ,,,,11-9 καλυτερα με ραντεβου
γραψε αν θελεις ποιες μας περιμενετε ....
και δωσε φωτο ακομα καλυτερα ...
την καλημερα στα πρωτα κοριτσια της Σουλιου !!!!
Ξερουν αυτα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505
κανενα καλο μασαζ αθηνα Νοτια κοντα ;
Επισης καμια ασιατισα η ταιλανδεζα στα υποψην ;
Ζάρα και Νάτυ, ταϋλανδέζες στο Μπουζιάνη 2 και στο Κηφισού 30/60
Όμορφες και καλές περιπτώσεις.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.586
Πόντοι
11.096
Επίσκεψη στο Nirvana Φραντζή 2 όπου
υπάρχει ένα κρυμμένο διαμάντι στό μαγαζί που ακούει στό όνομα Βαλερί.

Μικρό διαμάντι 25 ετών μελαχρινό με ωραίο σώμα, μικρό βυζακι 1,5 αρι στό περίπου, αρκετά καλό πρόσωπο καί μελαχρινό ίσιο Μάλακι.
Ή φωτογραφίες την αδικούν από κοντά είναι ποιο όμορφη.

Στον αγώνα ή μικρή τά πήγε πολύ καλά μέσα με ωραία πίπα ελεύθερη, αρκετά παιχνίδια στον κορμο με την γλώσσα καί φυσικά περιποίηση στα δίδυμα.
Σε στάση reverse cowgirl δίνει πόνο ή κοπέλα, με θέα το ωραίο κωλαρακι τής παρέδωσα πνεύμα τά είδα όλα. :rockon:

Παίχτηκε ένας γύρος αλλά καλός, δεν είχα χρόνο για περισσότερο, θά υπάρχει όμως επανάληψη σίγουρα με άνεση χρόνου γιατί είδα ή μικρή έχει πολλά νά δώσει.
Λεπτομέρειες αργότερα.

Περιττό νά πω πώς γινόταν χαμός στο μαγαζί δεν υπήρχε κανένα άδειο δωμάτιο.
Ή λαρισα όπως πάντα εγγύηση υποδοχής.

Ευτυχείτε συνάδελφοι που λέει καί ένας καλός φίλος.

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.171
Πόντοι
2.560
Θυμαται κανεις το μασατζιδικο της κυριας Γιαννας στην παπαδιαμαντη 8?Η Ελενη η μυτογκα που βρισκεται αραγε???

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.265
Πόντοι
19.505

Petros dixos telos

Μέλος