antonis999
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά μια ενημέρωση με προγράμματα και τιμές θα μπορούσα να έχω? ευχαριστώ εκ των προτέρων....
λιζα λελας καραγγιανηMύστες καλημερίζω. Έλειπα καιρό από Αθήνα και έχω μείνει πίσω.
- Στη Σουλίου 4 το καλοκαίρι δούλευε κάποια Βικτώρια. Μιλφ, μάλλον Αλβανίδα, μαύρο μαλλί σπαστό, μεγάλο βυζί. Διάβασα κάποια στιγμή ότι πήγε στη Λέλας Καραγιάννη. Ξέρει κανείς πού δουλεύει τώρα;
Νομίζω ναιTo Athens-spa στην Ναυαρίνου έχει κλείσει?
Καλησπέρα συναγωνιστη ημουν εξαρχεια και πέρασα σήμερα από Σουλίου για την Εύα μάλλον κάνει κάποιο διάλειμμα αλλά ήτανε μία εξίσου καλή η Ζωη έμπειρη πολύ καλη στο μασάζ σωματαρα και δυνατη στο πρόγραμμα ισα που προλαβα φευγει στις 6 καλυτερα ρντβ,,, πηγα και απο Ναυαρινου δεν ανοιξαν μαλλον εκλεισε,,; για τηλ σουλιου google xovip η αλλιως σε μνμκαλημερα μηπως υπαρχει τηλ απο βουλης 41? και ποιες δουλεουν τωρα? ευχαριστω επισης η ευα που ηταν εκει παλια ειναι η ευα στη σουλιου τωρα?
Πολύ καλό αυτό το promotion!Καλημέρα σας φίλοι.
Σήμερα Παρασκευή σας περιμένουμε στον όμορφο χώρο μας με έκπληξη Black Friday!
Όλα τα προγράμματα μας -10 ευρώ!
Μασαζ και πρόγραμμα 30 λεπτά στα 40 ευρώ.
Μασαζ και πρόγραμμα 45 λεπτών στα 60 ευρώ.
Μασάζ και πρόγραμμα μιας ώρας στα 70 ευρώ.
Body to body massage διάρκειας μια ώρα με ζεστό λάδι στα 80 ευρώ.
Bodymassage 210-9579147
Ανοιχτα καθημερινα 11:00-21:00
Σαββατοκυριακα 11:00-19:00
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Επαγγελματίας σωστή με σεβασμό στον πελάτη, καθαροί χώροι καί ή ανανέωση ρόστερ έχουν αυτά τά αποτελέσματα.Στις 18 κριτικές οι 10 είναι απο το Nirvana, τυχαίο? ή η αύρα της Λαρισσα σε συνδυασμό με τη διαρκή ανανέωση οδηγεί το business?
Αν εννοείς την Παμέλα που ήταν μέχρι το καλοκαίρι εκεί,έχει σταματήσει.Καλησπέρα. Κάποιο μικρό διάστημα στη Σουλίου δούλευε κάποια κοπέλα " ίσως αρχάρια στο χώρο" χρησιμοποιούσε το όνομα Pamela. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
Που; τηλ παιζει;είναι ανεξάρτητη εδώ και χρόνια, δουλεύει μόνη σε δικό της χώρο.
Ευχαριστώ.Αν εννοείς την Παμέλα που ήταν μέχρι το καλοκαίρι εκεί,έχει σταματήσει.
Μου το είπε η Κατερίνα,σε προσφατη επικοινωνία που είχαμε.
Aπ ο,τι ειδα εχει φερει πολλες ωραιες νεες παρουσιες γι αυτο...και εχω καιρο να παω..το nirvana και το sensuality νομιζω εχουν τις καλυτερεςΤίποτα δεν είναι τυχαίο. Επαγγελματίας σωστή με σεβασμό στον πελάτη, καθαροί χώροι καί ή ανανέωση ρόστερ έχουν αυτά τά αποτελέσματα.
Έπεται καί συνέχεια κάτσε καί θά δεις.
Να ισχυει για ολο το Σκ...να κανουμε διπλο?? Αν και δε φημιζομαι να κανω ψαχνω για εκπτωσεις σ αυτα...απεναντιας..γιατι ετσι ειναι οι σωστοι λογαριασμοι!Πολύ καλό αυτό το promotion!
απο σημερα;;Πέρασμα απο Σουλίου για Ελένη ( οκ ναι αδυναμια την εχω) , ειπα και τα χρονια πολλα στην κατερίνα .
Λεπτομέριες για Ελένη δεν χρειάζονται, αρκει να γονατισει και τα ξεχνας όλα. θα μοιριαστω μονο μια πληροφορία για όποιον ενδιαφέρει, το τηλέφωνο του μαγαζιού άλλαξε από ότι μ είπαν και ειναι 6975667683.