ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
Ναι φιλε μου αυτή εννοώ. Σ ευχαριστω πολύ!!!Αν εννοεις την Ελενη την Ρουμανα που ηταν στο Σ108 εχει σταματησει.
Ναι φιλε μου αυτή εννοώ. Σ ευχαριστω πολύ!!!Αν εννοεις την Ελενη την Ρουμανα που ηταν στο Σ108 εχει σταματησει.
δόξασι!!!!!!!!!Αν εννοεις την Ελενη την Ρουμανα που ηταν στο Σ108 εχει σταματησει.
Μπας και τσεκαρες τις 2 καινούργιες Βραζιλιάνες του Μπακνανά;δόξασι!!!!!!!!!
Είναι αυτή που ήταν στο medusa ?Αύριο ξεκινάει μαζί μας μια καινούργια κοπέλα η Μόνικα 30 ετών από Ρωσία
Πιθανών Νάι ή φωτό από εκεί είναι. Θά ξέρουμε σέ λίγο για ποίο σίγουρα.Είναι αυτή που ήταν στο medusa ?
Μόνο το Nirvana γράφει ότι έχει υπηρεσία για ζευγάρια αλλά εγώ δεν έβγαλα άκρη.Πρότεινα στην κοπέλα που βγαίνω να πάμε για Μασαζ και να της κάνω δώρο μια ανωμαλία, εκτόνωση γλείψιμο η ότι θέλει από την κοπέλα που κάνει Μασαζ. θέλω γυναίκα όχι άντρα, το θέμα είναι σε ποιο μαγαζί μπορώ να την πάω;
Επισης ήθελα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να βλεπω ( θα πληρώσω έξτρα δεν έχω θέμα)
Μπορεί καποιος να δώσει τα φώτα του;
Πιθανών Νάι ή φωτό από εκεί είναι. Θά ξέρουμε σέ λίγο για ποίο σίγουρα.
Medusa καί princess Πειραιά.
Κρίμα καί την είχα στα υπόψην για επίσκεψη.
Νάταλυ στην Ιερά Οδό.Καλημέρα κ από εμένα, δυστυχώς λόγο καταστάσεων δεν μπορώ να μπαίνω εδώ συχνά , επομένως να μπορώ να έχω μια σαφή ενημέρωση, θέλω να ρωτήσω σε ποιο ίδρυμα να απευθυνθώ για πολύ καλές υπηρεσίες στο κομμάτι του σεξ ,(το μασάζ δεν με απασχολεί) . Και σε ποιες κοπέλες; Εμφάνιση ιδανικά με βυζάρες. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση κ τον χρόνο κ συγνώμη αν η δημοσίευση μου δημιουργεί πρόβλημα ας διαγραφεί!
Θα μπορούσα να έχω μερικές λεπτομέρειες; αν ωστόσο έχουν γραφτεί ξανά εδώ για να μην κουράζει η ανάρτηση στείλε μου σε μήνυμαΝάταλυ στην Ιερά Οδό.
Πρόσφατη εμπειρία, εξαιρετική.
Θα μπορούσα να έχω μερικές λεπτομέρειες; αν ωστόσο έχουν γραφτεί ξανά εδώ για να μην κουράζει η ανάρτηση στείλε μου σε μήνυμα
ΕυχαριστώΌλες οι κριτικές για την Ναταλί - Sweet Escape Αιγάλεω
Όλες οι κριτικές για την Ναταλί - Sweet Escape Αιγάλεωwww.bourdela.com
Συμφωνώ για ΝαταλιΝάταλυ στην Ιερά Οδό.
Πρόσφατη εμπειρία, εξαιρετική.
και το MEDUSA νομιζω πρεπει με μιλησεις με ΛΑΡΙΣΑΜόνο το Nirvana γράφει ότι έχει υπηρεσία για ζευγάρια αλλά εγώ δεν έβγαλα άκρη.
...σκεψου και την επιλογη να καλεσετε μια στο χωρο σας και να μην τρεχετε στα spa! Ειτε στην ανεση του σπιτιου σας, ειτε σε δωματιου καλου ξενοδοχειου! Στο νημα σεξ-μασαζ στο σπιτι υπαρχουν διαφορες καλες προτασεις!Πρότεινα στην κοπέλα που βγαίνω να πάμε για Μασαζ και να της κάνω δώρο μια ανωμαλία, εκτόνωση γλείψιμο η ότι θέλει από την κοπέλα που κάνει Μασαζ. θέλω γυναίκα όχι άντρα, το θέμα είναι σε ποιο μαγαζί μπορώ να την πάω;
Επισης ήθελα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να βλεπω ( θα πληρώσω έξτρα δεν έχω θέμα)
Μπορεί καποιος να δώσει τα φώτα του;
Η Liza ποτέ θα ξαναέρθει;ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ 25 ΧΡΟΝΩΝ