Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Επειδή ο αέρας της ανανέωσης είναι μαλλον απαραίτητος σε κάποιο βαθμό, έμαθα ....απο εσωτερικές πηγες......οτι έφερε και η Ζανα δυο Κολομβιανές. Την μια την διασταύρωσα βγαίνοντας απο άλλο ραντεβου, μελαμψή αρκετα ψιλή και με ενδιαφέρον προσωπο. Επειδή όμως φορούσε τζιν και εμένα με συνόδευε αλλη στην πορτα δεν μπορω να πω περισσότερα. Την αλλη δεν την ειδα....Αν καποιος ξερει περισσότερα ας ενημερώσει.....

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.764
Πόντοι
11.096
Είναι αυτή που ήταν στο medusa ?
Πιθανών Νάι :confused: ή φωτό από εκεί είναι. Θά ξέρουμε σέ λίγο για ποίο σίγουρα.
Medusa καί princess Πειραιά.
Κρίμα καί την είχα στα υπόψην για επίσκεψη.

Leviathansh

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας για καλή μασερ με τσιμπουκοχειλα και βυζαρές σκεφτόμουν για την σελιν στο silver spa που έχω διαβάσει αρκετά καλά σχόλια.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.391
Πόντοι
726
Πρότεινα στην κοπέλα που βγαίνω να πάμε για Μασαζ και να της κάνω δώρο μια ανωμαλία, εκτόνωση γλείψιμο η ότι θέλει από την κοπέλα που κάνει Μασαζ. θέλω γυναίκα όχι άντρα, το θέμα είναι σε ποιο μαγαζί μπορώ να την πάω;

Επισης ήθελα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να βλεπω ( θα πληρώσω έξτρα δεν έχω θέμα)
Μπορεί καποιος να δώσει τα φώτα του;

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
Πρότεινα στην κοπέλα που βγαίνω να πάμε για Μασαζ και να της κάνω δώρο μια ανωμαλία, εκτόνωση γλείψιμο η ότι θέλει από την κοπέλα που κάνει Μασαζ. θέλω γυναίκα όχι άντρα, το θέμα είναι σε ποιο μαγαζί μπορώ να την πάω;

Επισης ήθελα να είμαι μέσα στο δωμάτιο να βλεπω ( θα πληρώσω έξτρα δεν έχω θέμα)
Μόνο το Nirvana γράφει ότι έχει υπηρεσία για ζευγάρια αλλά εγώ δεν έβγαλα άκρη.

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0
Καλημέρα κ από εμένα, δυστυχώς λόγο καταστάσεων δεν μπορώ να μπαίνω εδώ συχνά , επομένως να μπορώ να έχω μια σαφή ενημέρωση, θέλω να ρωτήσω σε ποιο ίδρυμα να απευθυνθώ για πολύ καλές υπηρεσίες στο κομμάτι του σεξ ,(το μασάζ δεν με απασχολεί) . Και σε ποιες κοπέλες; Εμφάνιση ιδανικά με βυζάρες. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση κ τον χρόνο κ συγνώμη αν η δημοσίευση μου δημιουργεί πρόβλημα ας διαγραφεί!

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456
Καλημέρα κ από εμένα, δυστυχώς λόγο καταστάσεων δεν μπορώ να μπαίνω εδώ συχνά , επομένως να μπορώ να έχω μια σαφή ενημέρωση, θέλω να ρωτήσω σε ποιο ίδρυμα να απευθυνθώ για πολύ καλές υπηρεσίες στο κομμάτι του σεξ ,(το μασάζ δεν με απασχολεί) . Και σε ποιες κοπέλες; Εμφάνιση ιδανικά με βυζάρες. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση κ τον χρόνο κ συγνώμη αν η δημοσίευση μου δημιουργεί πρόβλημα ας διαγραφεί!
Νάταλυ στην Ιερά Οδό.

Πρόσφατη εμπειρία, εξαιρετική.

guestwho

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Like
37
Πόντοι
0

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.546
Πόντοι
456

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
32.097
Πόντοι
11.146

...σκεψου και την επιλογη να καλεσετε μια στο χωρο σας και να μην τρεχετε στα spa! Ειτε στην ανεση του σπιτιου σας, ειτε σε δωματιου καλου ξενοδοχειου! Στο νημα σεξ-μασαζ στο σπιτι υπαρχουν διαφορες καλες προτασεις! :hi:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.759
Πόντοι
42.697
Σήμερα στο Σιλβερ σπα Νέας Σμυρνης

Βικαρα στην υποδοχή και οι εξής κοπέλες:

-Τζένη η γνωστή αξιόπιστη μιλφ
-Εύα στο δωμστιο
Τζοανα και αυτή ήταν δωμάτιο
-Κάρολ Βραζιλιάνα μελαχρινή με μακριά μαλλιά ,με βυζάρες μάλλον για 3.5+ αν κρίνω καλά με τα εσώρουχα .
-Άλις. Μετρίου αναστήματος βραζιλιανα μελαμψή ελαφρώς επίσης μαύρο μαλλί μακρύ μεγάλη αφρατη ωραία στρογγυλή κωλαρα που την τονίζει η πολύ λεπτή μέση της. Δήλωσα 4 η συγκεκριμένη θα είναι όνειρο.
Αγγλικά γιοκ τα κορίτσια μιλάνε την γλώσσα της πατρίδας τους και του έρωτα..
Ενημερώθηκα πως κάνουν καλό δίδυμο στο δωμάτιο . Οπτικά ταιριάζουν για δίδυμο. Βυζιά η μία κωλαρα η άλλη.

Αύριο το κατάστημα μου είπε η Βίκυ θα είναι ανοικτό κανονικά για να γιορτάσουμε το Οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom