Για την Τζενη και την Αντριανα τι εχεις να πεις ???Σημερινή τσάρκα σε Στουρνάρη 29, απογοήτευση, σαν γραφείο botoxoλογίας -έλειπε και η αγαπημένη Βερόνικα-
και στο Medusa, Ιπποκράτους, Μόνικα, Τζένη, Αντριάννα και η υπέροχη Βαλεντίνα που δυστυχώς ήταν κλεισμένη
Κρατάω σαν γλυκειά ανά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.116
- Πόντοι
- 19.505
Την Αντριάννα δεν την έχω πάρει ποτέ, αναγνωρίζω ότι είναι ωραία κοπέλα αλλά εμένα δεν μου κάνει κλικΓια την Τζενη και την Αντριανα τι εχεις να πεις ???
Η Τζένη δεν με ενθουσίασε
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Μην περιμένεις να αντικρίσεις το σώμα που βλέπεις σε φωτογραφία …καλοριζικη πρεπει να ερθω να κανω αυτοψια
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Τυχαία πέρασα είχαν χάσει αέρα τα λάστιχα και είχα πάει στο συνεργείο ….
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Οπως εγραψα. Σε μασατζιδικο πηγα, οποτε οχι. Γιατι αν η μιση ωρα ειναι μασαζ που δεν ειναι μασαζ, μενει μιση ωρα (κι αυτη οσο αντεξεις) που ειναι σεξ. Αρα οχι. Ειναι ακριβως ο,τι παιρνεις στο στουντιο.Σε στουντιο με 100 παιρνεις μιση ωρα,ενω εκει μια!Αρα καλυτερα σου ηρθε,σωστα?
Αποδιαλεγουδια κύριοι. Τι να λέμε. Ο κατιμάς. Του κατιμά. Ω κατιμά.Δεν το είχα πρώτη επιλογή.
Αλλά όταν στη Στουρνάρη δεν έβρισκες καμία ελεύθερη ή όταν στη Σουλίου δε σου άνοιγαν ήταν μία λύση.
Και διαβάζω σε μερικά μαγαζιά ζητάνε 100€ για owo χωρίς να τα αξίζουν.
Νομιζω επαναπατρίστηκε. Το είχαν γράψει εάν θυμάμαι καλάΓνωρίζουμε αν η Κάτα δουλεύει ακόμη στο Nirvana, στη Φραντζή;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.166
- Πόντοι
- 11.096
Όχι προς το παρόν, ήταν να επιστρέψει στα μέσα Αυγούστου περίπου μαζί με το κουκλί την Πάολα που είναι είδη στο Nirvana.Γνωρίζουμε αν η Κάτα δουλεύει ακόμη στο Nirvana, στη Φραντζή;
Για την Κατα αναμένουμε νεώτερα.
Εισαι λιγο υπερβολικος για ΜικαελαΦιλε αγαπητε η κριτικη της Ειρηνης μονο για δυνατη μιλφ δεν μιλα ..... Τακτικη ξεπετα την παρουσιαζει και ειναι κριμα για το ιστορικο μαγαζι !!!
Τελικα μονο η Μικαελα αφηνει εποχη !!!!
Δεν νομιζω αγαπητε , βλεπεις μιλω απο προσωπικη εμπειρια.Εισαι λιγο υπερβολικος για Μικαελα
Εμπειρια την οποια θα επαναλαβω οταν επιστρεψω Αθηνα.
Φυσικα παντα ισχυει και η υποκειμενικοτητα του γραφοντος !!!!
Και εγω απο προσωπικη μιλω.Νά ειμαστε ομως και λιγο αντικειμενικοι.Πολυ ομορφη και ωραιο σωμα αλλα στης υπηρεσιες υπαρχουν πολυ καλυτερεςΔεν νομιζω αγαπητε , βλεπεις μιλω απο προσωπικη εμπειρια.
Εμπειρια την οποια θα επαναλαβω οταν επιστρεψω Αθηνα.
Φυσικα παντα ισχυει και η υποκειμενικοτητα του γραφοντος !!!!
Αυτο ειναι αληθεια.Και εγω απο προσωπικη μιλω.Νά ειμαστε ομως και λιγο αντικειμενικοι.Πολυ ομορφη και ωραιο σωμα αλλα στης υπηρεσιες υπαρχουν πολυ καλυτερες
Το σωνει με την δοτικοτητα της και το γελιο της !!!
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.041
- Πόντοι
- 4.415
γιατι το λες αυτο Πιτ;παρα πολυ ωραια και συγχαρητηρια στον αρμοδιο!!!!!!!!!!!!!!!
τετοια λογοκρισια ουτε την περιοδο της χουντας δεν ειχαμε.
ενα μεγαλο μπραβο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να παρω τα ανθρωπινα δικαιωματα και την αμνηστια, αλλα πρεπει να μου πεις γιατι
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.690
- Πόντοι
- 41.813
γιατι χθες το βραδυ εκανα ενα σχολιο εδω στο νημα που μαλλον δεν αρεσε σε καποιους και χωρις να ειναι υβριστικο το εσβησαν.γιατι το λες αυτο Πιτ;
να παρω τα ανθρωπινα δικαιωματα και την αμνηστια, αλλα πρεπει να μου πεις γιατι
ας μας δωσουν λοιπον οι αρμοδιοι ενα μανιουαλ του τι θελουν ή τι δεν θελουν να γραφουμε.
αυτο και τελος. αρκετα ασχοληθηκα.
Christian Kenway
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.440
- Πόντοι
- 2.591
Γάμησέ τα μας διαγράφουν τά σχόλια χωρίς λόγο.παρα πολυ ωραια και συγχαρητηρια στον αρμοδιο!!!!!!!!!!!!!!!
τετοια λογοκρισια ουτε την περιοδο της χουντας δεν ειχαμε.
ενα μεγαλο μπραβο.
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.041
- Πόντοι
- 4.415
μαζι σου, κι εμενα μου εχει συμβει απο αλπουλαγιατι χθες το βραδυ εκανα ενα σχολιο εδω στο νημα που μαλλον δεν αρεσε σε καποιους και χωρις να ειναι υβριστικο το εσβησαν.
ας μας δωσουν λοιπον οι αρμοδιοι ενα μανιουαλ του τι θελουν ή τι δεν θελουν να γραφουμε.
αυτο και τελος. αρκετα ασχοληθηκα.
@al capone εσενα φιλε;
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.041
- Πόντοι
- 4.415
ολοκληρο μυθιστορημα σε συνεχειες ειχα συλλαβει και μου το εσβησε δε θυμαμαι τη δικαιολογια
για τη μικρη Μαρια και τις Μαριες μου εγραφα, ειχα βαλει και κινουμενες εικονες μιλαμε να ευφρανθει η ακαδημια λογοτεχνιας
για τη μικρη Μαρια και τις Μαριες μου εγραφα, ειχα βαλει και κινουμενες εικονες μιλαμε να ευφρανθει η ακαδημια λογοτεχνιας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 762K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66