nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 6.495
ΚρασίΤι πίνει φίλε μου ?
Έχεις πάει?
ΚρασίΤι πίνει φίλε μου ?
Όχι φίλε μου , σε φραπεδάδικα δεν πάω , προτιμώ μπριζολάδικα .Κρασί
Έχεις πάει?
Λέει οδός Νεοπτόλεμου με τκ11633. Δεν ξέρω αν είναι Πειραιάς....Όχι φίλε μου , σε φραπεδάδικα δεν πάω , προτιμώ μπριζολάδικα .
(Αυτό στον Πειραιά εννοείς ?)
Σε εμενα δεν εκανε τιποτα απο αυτα που λες,γιαυτο επερνα βερονικα και ευα!Σήμερα Σουλίου 4 ..υποδοχή Κατερινα, επιλογή μεταξύ Βερονικας βυζαρου και Ελενας 25ρας ψηλης μαυρισμενης 1.74 ελληνιδας... φυσικά πηρα το πιπινακι για πρόγραμμσ ώρας 80€... παιδιά απιστευτο μασάζ! διεκδικεί τον τιτλο καλυτερης επιλογης μασαζ αυτο τιν καιρό.Δυνατές πιεσεις με αγκώνα μεσα στις ωμοπλατες, μετά γλύστριμα όλου το σωματος πανω σου.. πίπα αφιλτρη που σε κοιτα στα ματια, υγρά στο γλειφομουνι... ολα τελεια...
Η ΕΥΑ μια σχολη μονη της !!!!Περασμα απο Σουλίου πριν μια βδομάδα και δοκιμή με Εύα που προσωπικά δεν είχα δοκιμάσει παρόλο που είχα προσπαθήσει παλαιότερα. Έχουν γραφτεί πολλά οπότε δεν έχει σημασία να γράψω και πολλά. Τρομερό body to body και χαλαρωτικό μασσαζ, τρομερό δεύτερο μέρος με δυνατό τσιμπούκι και γενικά τρομερή περιποίηση. Μπαίνει στο πάνθεον με τα ιερά τερατα του χώρου (Ρούλα Καλλιρόη, Μαρίνα Συγγρού, Έλενα Μπακνανά κ.α.). Την προτείνω ανεπιφύλακτα αν και σχετικά δύσκολο να την βρεις
Ποιο μαγαζί είναι αυτό ρε παιδιά; (Μπουζιάνη 2)Καλησπερα . Λοιπον ειμαι πολυ καιρο συναγωνιστής και με μεγαλη εμπειρία. Δυστυχως δεν ειμαι καλως με τις κριτικες γτ δεν συγκρατω ονοματα που ειναι βασικο. Θα κανω μια προσπαθεια για να φανω χρησιμος. Εσκορτς στουντια μασαζ τα παντα. Λοιπον μπουζιανη 2 μασαζ οτι θελετε πειτε το. Σχισοματα λεπτη πετιτ. Δεν εχει μα και μου. Γουσταρει. Δινει φιλια σε γλυφει παντου. Και γουσταρει. Δεν ξερει ελληνικα σχεδον καθολου. Αλλα κανει την δουλεια της καλα. Την συνιστώ.
Και προφανως στο ιδιο μαγαζι συνηστω ανεπιφύλακτα την κοκκινομαλα ουκρανιδα Ρωσίδα δεν ξερω τι ειναι Κίρα νομιζω την λενε. Φοραει γυαλιά ειναι μια καυλα. Και πραγματικα αντεχει σφυροκόπημα δινει φιλιά. Θελω να την παρω φουλ και αυτην αλλη μια φορα να την ξετιναξω να δω τι αλλο μπορει να κανει αυτο το αστερι. Μπουζιανη 2 10/10 για μενα. Μια σημειωση. Μην ψαχνετε μασαζ σε τετοια μασαζιδικα. Αν θες μασαζ τρεχα δωσε 25 ευρω. Να σου κανουν μασαζ. Ας ειμαστε ρεαλιστες. Και πραγματικα αν μου δειξετε εικονες για κοπελες που θελετε να μαθετε τι και πως στειλτε μου εχω παρει πραγματικα τα μισα στουντιο και μασαζιδικα . Απλα απο ονοματα δεν θυμαμαι με τιποτα. Αυτα. Καλα γαμησια.
Ποιο μαγαζί είναι αυτό ρε παιδιά; (Μπουζιάνη 2)
Υπάρχει site να δουμε τα κοριτσια;Περασμα απο Σουλίου πριν μια βδομάδα και δοκιμή με Εύα που προσωπικά δεν είχα δοκιμάσει παρόλο που είχα προσπαθήσει παλαιότερα. Έχουν γραφτεί πολλά οπότε δεν έχει σημασία να γράψω και πολλά. Τρομερό body to body και χαλαρωτικό μασσαζ, τρομερό δεύτερο μέρος με δυνατό τσιμπούκι και γενικά τρομερή περιποίηση. Μπαίνει στο πάνθεον με τα ιερά τερατα του χώρου (Ρούλα Καλλιρόη, Μαρίνα Συγγρού, Έλενα Μπακνανά κ.α.). Την προτείνω ανεπιφύλακτα αν και σχετικά δύσκολο να την βρεις
όχι δυστυχως είχε σε διπλανο site αλλά έχουν κατέβειΥπάρχει site να δουμε τα κοριτσια;
Υπάρχει και tenten95 εκτός από 23Θέλω μόνο να διαφοροποιηθω και δεν ξέρω που να το γράψω....αλλα εγω και ον tenten23 είμαστε δυο διαφορετικοί συνδρομητές.....
Τι ακριβώς θέλεις να πεις?Υπάρχει και tenten95 εκτός από 23
Είστε τρεις .
Δεν το βλέπω τυχαίο...
Το μόνο που μπορω να απαντήσω είναι ότι εγω (tenten956) ειμαι αυτός που συμμετέχει ενεργά καποια χρονια τώρα στην κατηγορία μασαζ ανταλλάσσοντας πληροφορίες με ολους σας. Τι θα κάνει ο νέος συνάδελφος δεν γνωρίζω αλλα σιγουρα είναι λίγο.....μπέρδεμα.....Τελικά, ΠΟΙΟΣ είναι ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ, ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ο ένας και μοναδικός, Tenten;