You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.300
- Πόντοι
- 2.836
Αν σε εξιτάρουν οι σωματοτυποι ντουλάπες πάρε αυτή έχει κ μεγάλα βυζια..... Για μένα στο συγκεκριμένο κατάστημα αυτή την εποχή αξίζει το μοντέλο Βικτωρία!!!Μάγκες έχω να πάω στα εν λόγω καιρό από εποχή Έλενας μπανκανα θέλω μια να κάνει καλό μασαζ και να είναι όσο γίνεται πιο υποτακτικη δλδ όχι διεκπαιρςωτικη να δίνει πόνο....
Σκέφτομαι για ρεα από λελας γνώμες?
mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Δεν θέλω μοντέλε βέβαια δεν θεκω και χοντρή από τις φώτο βλέπω ότι είναι όπως την θέλω από υπηρεσίες όμως?Αν σε εξιτάρουν οι σωματοτυποι ντουλάπες πάρε αυτή έχει κ μεγάλα βυζια..... Για μένα στο συγκεκριμένο κατάστημα αυτή την εποχή αξίζει το μοντέλο Βικτωρία!!!
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.300
- Πόντοι
- 2.836
Αν εννοείς τη Ρέα δεν ξέρω να σου απαντήσω.......γιατί πολυ απλά δεν παω με ντουλάπες ούτε για δοκιμή!!!Δεν θέλω μοντέλε βέβαια δεν θεκω και χοντρή από τις φώτο βλέπω ότι είναι όπως την θέλω από υπηρεσίες όμως?
mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Ναι φαΐΑν εννοείς τη Ρέα δεν ξέρω να σου απαντήσω.......γιατί πολυ απλά δεν παω με ντουλάπες ούτε για δοκιμή!!!
είναι τόσο χοντρή?Αν εννοείς τη Ρέα δεν ξέρω να σου απαντήσω.......γιατί πολυ απλά δεν παω με ντουλάπες ούτε για δοκιμή!!!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Έθεσες πολυ ψηλά τον πιχι του μασαζ και θέλεις και καλο σεξ......ή παρόμοιο ...Μονικα στο Στουρνάρη μόνο...........άντε και η Ρούλα στο Καλιρροης.....Ναι φαΐ
είναι τόσο χοντρή?
Τι να θυμηθούμε τώρα...τα μασαζ με σοκολάτα και την απολέπιση στην αρχή του καλοκαιριού ή το b2b που δεν έχω δει πουθενα αλλου αν και το έχω ψάξει....
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.044
- Πόντοι
- 4.415
λελε σπαστα και ξαναριχτα, μυριζει νοθειαΜάγκες έχω να πάω στα εν λόγω καιρό από εποχή Έλενας μπανκανα θέλω μια να κάνει καλό μασαζ και να είναι όσο γίνεται πιο υποτακτικη δλδ όχι διεκπαιρςωτικη να δίνει πόνο....
Σκέφτομαι για ρεα από λελας γνώμες?
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.996
- Πόντοι
- 19.795
Koρυφαιες και οι 2, με μια "μικρη" διαφορα στην ηλικια.Έθεσες πολυ ψηλά τον πιχι του μασαζ και θέλεις και καλο σεξ......ή παρόμοιο ...Μονικα στο Στουρνάρη μόνο...........άντε και η Ρούλα στο Καλιρροης.....
Τι να θυμηθούμε τώρα...τα μασαζ με σοκολάτα και την απολέπιση στην αρχή του καλοκαιριού ή το b2b που δεν έχω δει πουθενα αλλου αν και το έχω ψάξει....
mitroglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 758
- Πόντοι
- 81
Αδερφέ ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο..Koρυφαιες και οι 2, με μια "μικρη" διαφορα στην ηλικια.
Δεν ψάχνω ιδιαίτερο μασαζ αλλά ένα σωστό με σωστές πιέσεις κτλπα κανονικό όχι ότι δεν έχω κάνει τα σπέσιαλ με την Έλενα αλλά ποτέ δεν παίρνω κάποια κατευθείαν για το κάτι ιδιαίτερο αν δεν έχει το πιο συνηθισμένο....ευχαριστώ για τα 2 ονόματα θα τα ερευνεισω ευχαριστώ παιδιά λογικά το Σάββατο θα κάνω μια καταδρομικη και θα ενημερώσω να είστε πάντα καλά και να γαματε καλύτερα
NotASlaveButaBoss
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα . Λοιπον ειμαι πολυ καιρο συναγωνιστής και με μεγαλη εμπειρία. Δυστυχως δεν ειμαι καλως με τις κριτικες γτ δεν συγκρατω ονοματα που ειναι βασικο. Θα κανω μια προσπαθεια για να φανω χρησιμος. Εσκορτς στουντια μασαζ τα παντα. Λοιπον μπουζιανη 2 μασαζ οτι θελετε πειτε το. Σχισοματα λεπτη πετιτ. Δεν εχει μα και μου. Γουσταρει. Δινει φιλια σε γλυφει παντου. Και γουσταρει. Δεν ξερει ελληνικα σχεδον καθολου. Αλλα κανει την δουλεια της καλα. Την συνιστώ.
Και προφανως στο ιδιο μαγαζι συνηστω ανεπιφύλακτα την κοκκινομαλα ουκρανιδα Ρωσίδα δεν ξερω τι ειναι Κίρα νομιζω την λενε. Φοραει γυαλιά ειναι μια καυλα. Και πραγματικα αντεχει σφυροκόπημα δινει φιλιά. Θελω να την παρω φουλ και αυτην αλλη μια φορα να την ξετιναξω να δω τι αλλο μπορει να κανει αυτο το αστερι. Μπουζιανη 2 10/10 για μενα. Μια σημειωση. Μην ψαχνετε μασαζ σε τετοια μασαζιδικα. Αν θες μασαζ τρεχα δωσε 25 ευρω. Να σου κανουν μασαζ. Ας ειμαστε ρεαλιστες. Και πραγματικα αν μου δειξετε εικονες για κοπελες που θελετε να μαθετε τι και πως στειλτε μου εχω παρει πραγματικα τα μισα στουντιο και μασαζιδικα . Απλα απο ονοματα δεν θυμαμαι με τιποτα. Αυτα. Καλα γαμησια.
Και προφανως στο ιδιο μαγαζι συνηστω ανεπιφύλακτα την κοκκινομαλα ουκρανιδα Ρωσίδα δεν ξερω τι ειναι Κίρα νομιζω την λενε. Φοραει γυαλιά ειναι μια καυλα. Και πραγματικα αντεχει σφυροκόπημα δινει φιλιά. Θελω να την παρω φουλ και αυτην αλλη μια φορα να την ξετιναξω να δω τι αλλο μπορει να κανει αυτο το αστερι. Μπουζιανη 2 10/10 για μενα. Μια σημειωση. Μην ψαχνετε μασαζ σε τετοια μασαζιδικα. Αν θες μασαζ τρεχα δωσε 25 ευρω. Να σου κανουν μασαζ. Ας ειμαστε ρεαλιστες. Και πραγματικα αν μου δειξετε εικονες για κοπελες που θελετε να μαθετε τι και πως στειλτε μου εχω παρει πραγματικα τα μισα στουντιο και μασαζιδικα . Απλα απο ονοματα δεν θυμαμαι με τιποτα. Αυτα. Καλα γαμησια.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.878
- Πόντοι
- 22.936
Τι πίνει φίλε μου ?Αυτό το massageforyou που έχω δει μια φιλιππινέζα να πίνει...το έχει επισκεφτεί κάποιος
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
Σήμερα Σουλίου 4 ..υποδοχή Κατερινα, επιλογή μεταξύ Βερονικας βυζαρου και Ελενας 25ρας ψηλης μαυρισμενης 1.74 ελληνιδας... φυσικά πηρα το πιπινακι για πρόγραμμσ ώρας 80€... παιδιά απιστευτο μασάζ! διεκδικεί τον τιτλο καλυτερης επιλογης μασαζ αυτο τιν καιρό.Δυνατές πιεσεις με αγκώνα μεσα στις ωμοπλατες, μετά γλύστριμα όλου το σωματος πανω σου.. πίπα αφιλτρη που σε κοιτα στα ματια, υγρά στο γλειφομουνι... ολα τελεια...
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 6.495
ΚρασίΤι πίνει φίλε μου ?
Έχεις πάει?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.878
- Πόντοι
- 22.936
Όχι φίλε μου , σε φραπεδάδικα δεν πάω , προτιμώ μπριζολάδικα .Κρασί
Έχεις πάει?
(Αυτό στον Πειραιά εννοείς ?)
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 6.495
Λέει οδός Νεοπτόλεμου με τκ11633. Δεν ξέρω αν είναι Πειραιάς....Όχι φίλε μου , σε φραπεδάδικα δεν πάω , προτιμώ μπριζολάδικα .
(Αυτό στον Πειραιά εννοείς ?)
Μάλλον ούτε φραπέ δεν παρέχει
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Σε εμενα δεν εκανε τιποτα απο αυτα που λες,γιαυτο επερνα βερονικα και ευα!Σήμερα Σουλίου 4 ..υποδοχή Κατερινα, επιλογή μεταξύ Βερονικας βυζαρου και Ελενας 25ρας ψηλης μαυρισμενης 1.74 ελληνιδας... φυσικά πηρα το πιπινακι για πρόγραμμσ ώρας 80€... παιδιά απιστευτο μασάζ! διεκδικεί τον τιτλο καλυτερης επιλογης μασαζ αυτο τιν καιρό.Δυνατές πιεσεις με αγκώνα μεσα στις ωμοπλατες, μετά γλύστριμα όλου το σωματος πανω σου.. πίπα αφιλτρη που σε κοιτα στα ματια, υγρά στο γλειφομουνι... ολα τελεια...
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 2.390
Περασμα απο Σουλίου πριν μια βδομάδα και δοκιμή με Εύα που προσωπικά δεν είχα δοκιμάσει παρόλο που είχα προσπαθήσει παλαιότερα. Έχουν γραφτεί πολλά οπότε δεν έχει σημασία να γράψω και πολλά. Τρομερό body to body και χαλαρωτικό μασσαζ, τρομερό δεύτερο μέρος με δυνατό τσιμπούκι και γενικά τρομερή περιποίηση. Μπαίνει στο πάνθεον με τα ιερά τερατα του χώρου (Ρούλα Καλλιρόη, Μαρίνα Συγγρού, Έλενα Μπακνανά κ.α.). Την προτείνω ανεπιφύλακτα αν και σχετικά δύσκολο να την βρεις
Η ΕΥΑ μια σχολη μονη της !!!!Περασμα απο Σουλίου πριν μια βδομάδα και δοκιμή με Εύα που προσωπικά δεν είχα δοκιμάσει παρόλο που είχα προσπαθήσει παλαιότερα. Έχουν γραφτεί πολλά οπότε δεν έχει σημασία να γράψω και πολλά. Τρομερό body to body και χαλαρωτικό μασσαζ, τρομερό δεύτερο μέρος με δυνατό τσιμπούκι και γενικά τρομερή περιποίηση. Μπαίνει στο πάνθεον με τα ιερά τερατα του χώρου (Ρούλα Καλλιρόη, Μαρίνα Συγγρού, Έλενα Μπακνανά κ.α.). Την προτείνω ανεπιφύλακτα αν και σχετικά δύσκολο να την βρεις
Ποιο μαγαζί είναι αυτό ρε παιδιά; (Μπουζιάνη 2)Καλησπερα . Λοιπον ειμαι πολυ καιρο συναγωνιστής και με μεγαλη εμπειρία. Δυστυχως δεν ειμαι καλως με τις κριτικες γτ δεν συγκρατω ονοματα που ειναι βασικο. Θα κανω μια προσπαθεια για να φανω χρησιμος. Εσκορτς στουντια μασαζ τα παντα. Λοιπον μπουζιανη 2 μασαζ οτι θελετε πειτε το. Σχισοματα λεπτη πετιτ. Δεν εχει μα και μου. Γουσταρει. Δινει φιλια σε γλυφει παντου. Και γουσταρει. Δεν ξερει ελληνικα σχεδον καθολου. Αλλα κανει την δουλεια της καλα. Την συνιστώ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 769K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66