Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
μετα τα κρυα καιρος για ζεσταμα,,, κατηφορισμα ορια κολωνακι εξαρχεια οδο σουλιου,,μετα απο καιρο, οπως παντα ευγενικες και προθυμες αλλα η συνεδρια κρυο καιρος για τριο,,,με δυο νεες αφιξεις.. ανανεωση

με πολυ ομορφες νεες ελληνιδες ελενη και λιζα !!! μασαζακι οκ αλλα ο αγωνας δυναμικος,,, οπως παντα στο μαγαζι δεν τα κλαιμε,,, ακουσα η ελενη κανει και φουλ για κατι εξτραδακι αλλα ημουν γεματος στο τριο και δεν ρωτησα,, πολλα φιλια ναμαστε παντα δυνατοι καλο βολι!!!
Προεδρε Εδεσσαϊκου εσυ;

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Αξιζουν οι δες
μετα τα κρυα καιρος για ζεσταμα,,, κατηφορισμα ορια κολωνακι εξαρχεια οδο σουλιου,,μετα απο καιρο, οπως παντα ευγενικες και προθυμες αλλα η συνεδρια κρυο καιρος για τριο,,,με δυο νεες αφιξεις.. ανανεωση

με πολυ ομορφες νεες ελληνιδες ελενη και λιζα !!! μασαζακι οκ αλλα ο αγωνας δυναμικος,,, οπως παντα στο μαγαζι δεν τα κλαιμε,,, ακουσα η ελενη κανει και φουλ για κατι εξτραδακι αλλα ημουν γεματος στο τριο και δεν ρωτησα,, πολλα φιλια ναμαστε παντα δυνατοι καλο βολι!

με πολυ ομορφες νεες ελληνιδες ελενη και λιζα !!! μασαζακι οκ αλλα ο αγωνας δυναμικος,,, οπως παντα στο μαγαζι δεν τα κλαιμε,,, ακουσα η ελενη κανει και φουλ για κατι εξτραδακι αλλα ημουν γεματος στο τριο και δεν ρωτησα,, πολλα φιλια ναμαστε παντα δυνατοι καλο βολι!!!
Αξιζουν τα νέα κορίτσια; Θέλω να το επισκεφτώ και εγώ. Πάντα μένω ευχαριστημένος και από την ευγενια και υπηρεσίες. Τρίο πόσο πάει;

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81

Η Λίζα καλή;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Μύστες συγγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν έχω ξαναπάει. Η Βικτώρια η βυζομάνα που αναφέρθηκε λιγο παραπάνω σε ποιο μαγαζί παίζει στη Σουλίου;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Μύστες συγγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν έχω ξαναπάει. Η Βικτώρια η βυζομάνα που αναφέρθηκε λιγο παραπάνω σε ποιο μαγαζί παίζει στη Σουλίου;
Ναι στην σουλιου!

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.320
Πόντοι
22.886
Ξέρεις πόσες φορές μου έχει τύχει η υποδοχή είναι ομορφότερη γυναίκα από ότι η κοπέλα που εκδίδεται εκείνη τη στιγμή;
Ναι τύπε , αυτό μου συμβαίνει και εμένα όταν επισκέπτομαι το Σ 40-42
:2funny::2funny::2funny:

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
256
Πόντοι
20
Αξιζουν οι δες

Αξιζουν τα νέα κορίτσια; Θέλω να το επισκεφτώ και εγώ. Πάντα μένω ευχαριστημένος και από την ευγενια και υπηρεσίες. Τρίο πόσο πάει;
120 misaoro 160 i oritsa pou synisto ego kai epelexa

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Μάλιστα μου έστειλε η κοπέλα που μιλάμε μέσω viber και μου είπε μόνο την Ελένη. Η Ελένη αξίζει;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Σουλίου ποσο; το μαγαζί πώς λέγεται;

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
256
Πόντοι
20
Σουλίου ποσο; το μαγαζί πώς λέγεται;
4 καθετος σολωνος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλιστα μου έστειλε η κοπέλα που μιλάμε μέσω viber και μου είπε μόνο την Ελένη. Η Ελένη αξίζει;
Πολυ ομορφη ψηλολιγνη νεα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
ευχαριστώ συναγωνιστή

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.363
Πόντοι
5.595
Έχει κανείς να προτείνει μασαζομάγαζο με κορασίδες αφρικανικής καταγωγής ή σοκολατένιου σώματος; Είχα υπ'όψιν παλαιότερα το Μπακνανά 47 που είχε μια σοκολατίνα όμως πλέον δεν βρίσκω τίποτα!

Έχει κανείς να προτείνει μασαζομάγαζο με κορασίδες αφρικανικής καταγωγής ή σοκολατένιου σώματος; Είχα υπ'όψιν παλαιότερα το Μπακνανά 47 που είχε μια σοκολατίνα όμως πλέον δεν βρίσκω τίποτα!

Συνημμένα

• video-ebda588f38616c180ef1753908c9df60-V.mp4
    37,3 MB · Εμφανίσεις: 0

zilberto

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
94
Πόντοι
1

Λιζα, μεταγραφη απ το αδελφο καταστημα της Αννας στη Δαφνη?

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.444
Σήμερα Παρασκευη 10/2/2023
Σας περιμένουν ομορφα κορίτσια!!

:rose: :rose:

12:00-20:00
ΔΗΜΗΤΡΑ:assshake:

11:00-20:00
ΑΛΕΞΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:headbaning1::headbaning2:

11:00-21:00
ΣΟΦΙ ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ:kissass:

Paradise Spa, Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

Υπηρεσίες αισθησιακού μασάζ Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος. Καυτές μασέζ, χαλαρωτικά προγράμματα, ωράριο μασατζίδικου, φωτογραφίες.
www.mpaknana47.net
Paradise Spa Μπακνανά 47 Νέος Κόσμος | 6942 084629 - 210 9011410
Υπαρχει καινουργιο προγραμμα αρωματοθεραπειας καθώς και προγγραμα για μισαωρο με δυο θεραπευτριες στα 100 ευρω!!
Yπαρχει προγραμμα Nuru μασαζ με τα γνησια προιοντα.
Επισης υπαρχει προγραμμα σοκολατοθεραπειας Hot stones καθως ταντρα μασαζ και αυταρχκο.
Αναψυκτικα ποτα καφεδες ειναι ολα

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.577
Πόντοι
2.256

120 misaoro 160 i oritsa pou synisto ego kai epelexa

Xo vip spa,, an kaneis google vgainei
Προμοτοράκο της κακιάς ώρας... Ελληνικά γράφουμε εδω
Προεδρε Εδεσσαϊκου εσυ;
Τον αντιπρόεδρο εννοείς.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Προμοτοράκο της κακιάς ώρας... Ελληνικά γράφουμε εδω

Τον αντιπρόεδρο εννοείς.
Ναι, αντιπροεδρος , δικιο εχεις.
Καλα οτι ο τυπος ειναι προμοτορας, κανει μπαμ απο χιλιομετρα. Μην ειναι και καποια απο τις κοπελες που γραφει . Εχει πλακα ομως. Μας συνιστα κιολας να πληρωσουμε για μια ωρα με μολις 160 ευρω . Η γελοιοτητα σε ολο αυτο το marketing , ειναι οτι η μια ωρα με μια κοπελα ειναι 80, και σου δινουν στα 2χ80=160 το διπλο, χωρις να κανουν καμια εκπτωση.
Παντα οταν παιρνεις παραπανω προϊον εχεις καποια εκπτωση, στον κουτοπονηρο χωρο του πληρωμενου ερωτα ομως ,οοοοοχι.
Και για να μην παρεξηγηθω, την ιδια τιμολογιακη πολιτικη την εχουν ολοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom