petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.507
- Πόντοι
- 41.813
μη μιλας ετσι για την αγαπημενη μου τσατσαΝαι τύπε , αυτό μου συμβαίνει και εμένα όταν επισκέπτομαι το Σ 40-42
μη μιλας ετσι για την αγαπημενη μου τσατσαΝαι τύπε , αυτό μου συμβαίνει και εμένα όταν επισκέπτομαι το Σ 40-42
Τυπε ποιες άλλες ήταν;Το νήμα του είναι κλειδωμένο και το γράφω εδώ.
Στο Μάρνης 28 η Μπέλα έχει συνηθισμένη και μέτρια εμφάνιση. Αλλά δεν είναι κακή στον αγώνα. Εννοείται ότι δεν δοκίμασα μασάζ. Σιγά μην έχανα χρόνο με το μασάζ.
Όνομα μαγαζιού ?Μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ηταν στο αδερφο λελας καραγιαννη.
Από Αλβανία είναι φίλε, και πρέπει να την κουμαντάρεις εσύ τότε περνάς καλά,αν αφήνεις αυτή να παίρνει πρωτοβουλίες έχασες την μπάλαmassage princess πειραιας ,πηρα Τζενη Ιταλιδα,καλο σωμα ,νεαρη αλλα ψυχρη συμπεριφορα και βαριοταν...50 ευρω μιση ωρα μασαζ απλο,πιπα με προφυλαξη,σεξ ανασκελα,καχυποπτη κανει ερωτησεις,πως βρηκα το studio,ψαχνει αν εχω σημαδια ή σπυρακια στο δερμα μου,ενιωσα οτι ειχα παει σε ιατρειο !! ψιλοχαλασμα δηλ. δεν θα την ξαναπαρω
απο Αλβανια ? τοτε σιγουρα ποτε ξανα ,δεν το ξερα να μην πηγαινα καθολου ..Από Αλβανία είναι φίλε, και πρέπει να την κουμαντάρεις εσύ τότε περνάς καλά,αν αφήνεις αυτή να παίρνει πρωτοβουλίες έχασες την μπάλα
μονο αυτο,στο massagio μονο μασαζ και τιποτα αλλο,απλα αν θες να γνωρισεις καποια απο εκει να βγειτε εξω βολτα για ποτο,χορο και ισως σεξΡε παιδιά ξέρετε αν παίζει Κάτι εδώ πέρα? Βλέπω κάτι ύποπτες φωτογραφίες με εσώρουχα κλπκλπ
Massagio Hammam - Υπηρεσίες μασάζ Αθήνα - Πειραιάς - Μύκονος Massage Υψηλών Προδιαγραφών - Θεραπευτικό Μασάζ
Massagio Hammam - Υπηρεσίες μασάζ Αθήνα - Πειραιάς - Μύκονος Massage Υψηλών Προδιαγραφών - Θεραπευτικό Μασάζmassagiohammam.gr
Αυτό στο πολυγωνο που βάζει κάτι διαφημίσεις με κάτι ωραίες σεξι μουνες;μονο αυτο,στο massagio μονο μασαζ και τιποτα αλλο,απλα αν θες να γνωρισεις καποια απο εκει να βγειτε εξω βολτα για ποτο,χορο και ισως σεξ
ολα τα κανουν για διαφημιση και στο δωματιο εισαι με εσωρουχο και πετσετα,χωρις κατι αλλο,καλο μασαζ απο τις παλιες ωραια κοριτσια,αν σου κατσουν εκτος δουλειας ...Αυτό στο πολυγωνο που βάζει κάτι διαφημίσεις με κάτι ωραίες σεξι μουνες;
Πως και δεν έχει το κάτι παραπάνω εκεί…
Κατάλαβα…ολα τα κανουν για διαφημιση και στο δωματιο εισαι με εσωρουχο και πετσετα,χωρις κατι αλλο,καλο μασαζ απο τις παλιες ωραια κοριτσια,αν σου κατσουν εκτος δουλειας ...
πάτα αναζήτηση πάνω γωνία δεξιά.. θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματαΚαμία ασιατισα η καμία μαύρη παίζει πουθενά ? Είτε σε μασατζιδικο είτε σε κωλομπαρο..
Λέλας Καραγιάννη παίζουν 2 κινέζες, Νάνσυ και ΕύαΚαμία ασιατισα η καμία μαύρη παίζει πουθενά ? Είτε σε μασατζιδικο είτε σε κωλομπαρο..
για καντ'το λιανάΠαντως πολλες το εχουν ριξει σε σολο καριερα