Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
91
Πόντοι
0
Λέλας Καραγιάννη παίζουν 2 κινέζες, Νάνσυ και Εύα
Περγάμου 1 τρεις ταϋλανδέζες και ένα ladyboy
Καλιρρόης 48 central spa η Νίνα κινέζα και η Τάντι μαυρούλα
Ευχαριστώ φίλε μου για τις πληροφορίες για τους Ασιάτες στο σπίτι,
το ladyboy, είναι εύκολο να δεις ποιο είναι; γιατί με τα κορίτσια της Ταϊλάνδης...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Λέλας Καραγιάννη παίζουν 2 κινέζες, Νάνσυ και Εύα
Περγάμου 1 τρεις ταϋλανδέζες και ένα ladyboy
Καλιρρόης 48 central spa η Νίνα κινέζα και η Τάντι μαυρούλα
Nansy δοκιμαστηκε,τιποτε το ιδαιτερο...

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
massage princess πειραιας ,πηρα Τζενη Ιταλιδα,καλο σωμα ,νεαρη αλλα ψυχρη συμπεριφορα και βαριοταν...50 ευρω μιση ωρα μασαζ απλο,πιπα με προφυλαξη,σεξ ανασκελα,καχυποπτη κανει ερωτησεις,πως βρηκα το studio,ψαχνει αν εχω σημαδια ή σπυρακια στο δερμα μου,ενιωσα οτι ειχα παει σε ιατρειο !! ψιλοχαλασμα δηλ. δεν θα την ξαναπαρω
Μήπως είναι ιατρός ή φοιτήτρια ιατρικής και κάνει μεταπτυχιακό στις παθήσεις του δέρματος ?? Τόσο υλικό για εξέταση έχει για το κορίτσι

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.076
Πόντοι
201
Μήπως είναι ιατρός ή φοιτήτρια ιατρικής και κάνει μεταπτυχιακό στις παθήσεις του δέρματος ?? Τόσο υλικό για εξέταση έχει για το κορίτσι
χαζοαλβανιδα προφανως ,η τσατσα ηταν πιο ευδιαθετη τελικα ,ισως να ηταν και στο δωματιο καλυτερη

martinscorsese

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Επειγοντως μιλφαρα βυζαρου που κανει μασαζ και γαμιεται κατα προτιμηση ξανθια αλλα ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις.. βοηθηστε αδερφια

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.057
Πόντοι
20.686
Επειγοντως μιλφαρα βυζαρου που κανει μασαζ και γαμιεται κατα προτιμηση ξανθια αλλα ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις.. βοηθηστε αδερφια
Αδελφέ τέτοια ώρα δύσκολα.
Πάρε ένα χάπι και κοιμήσου να περάσει η καταιγίδα.

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.549
Πόντοι
1.196
Αγγελική, Λαγουμ23, οι άλλες που θυμάμαι δεν είναι ξανθιές

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
91
Πόντοι
0
Ενημέρωση για φίλους στο φόρουμ:
Επισκέφτηκα την Περγάμου 1 Σάββατο
1 Ταϊλανδέζικα κορίτσια, η Σούζι και άλλη μια
δεν υπάρχει τίποτα να κανω εδώ. και το λέω αυτό ως κάποιος που του αρέσουν οι Ασιάτες
Παρουσιάζει και η Ladyboy Matty, αν σου αρέσει είναι η καλύτερη επιλογή στο σπίτι!!
Έφυγα να βρω κάτι άλλο, τιμές δεν ρώτησα

Skgkill

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συνάδελφοι, κατεβαίνω αύριο Αθήνα από Θεσσαλονίκη και ψάχνω 1-2 μασατζίδικα με φουλ πρόγραμμα για να περάσω το χρόνο μου , έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο και να με ενημερώσει όσον αφορά τις τιμές ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
952
Πόντοι
81
Ενημέρωση για φίλους στο φόρουμ:
Επισκέφτηκα την Περγάμου 1 Σάββατο
1 Ταϊλανδέζικα κορίτσια, η Σούζι και άλλη μια
δεν υπάρχει τίποτα να κανω εδώ. και το λέω αυτό ως κάποιος που του αρέσουν οι Ασιάτες
Παρουσιάζει και η Ladyboy Matty, αν σου αρέσει είναι η καλύτερη επιλογή στο σπίτι!!
Έφυγα να βρω κάτι άλλο, τιμές δεν ρώτησα
Μασατζιδικο είναι το Περγάμου 1;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα συνάδελφοι, κατεβαίνω αύριο Αθήνα από Θεσσαλονίκη και ψάχνω 1-2 μασατζίδικα με φουλ πρόγραμμα για να περάσω το χρόνο μου , έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο και να με ενημερώσει όσον αφορά τις τιμές ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν ξέρω πολλά αλλα μπορώ να σου προτείνω αυτά εδώ

Skgkill

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ναι τα έχω δει φίλε μου αλλά δεν γνωρίζω τις τιμές για αυτό θα ήθελα μια ενημέρωση αν είναι εύκολο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813
Ναι τα έχω δει φίλε μου αλλά δεν γνωρίζω τις τιμές για αυτό θα ήθελα μια ενημέρωση αν είναι εύκολο
στα περισσοτερα ειναι 60€/μιση ωρα και 80€/μια ωρα.
σε μερικα μπορει να υπαρχουν μικρες διαφοροποιησεις.
στις κριτικες συνηθως των μαγαζιων αναφερεται η τιμη και ο χρονος συνεδριας.
μπορεις να κοιταξεις στα μαγαζια που σε ενδιαφερουν.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Αν κουνήσεις το δακτυλάκι σου και κλικάρεις στη σελίδα του κάθε καταστήματος , θα βρεις και τις τιμες . Αλλα όοοοχιιιιι ... Όλα έτοιμα στο πιάτοοοοο. Γιατί να κουραστείς;;

Skgkill

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
στα περισσοτερα ειναι 60€/μιση ωρα και 80€/μια ωρα.
σε μερικα μπορει να υπαρχουν μικρες διαφοροποιησεις.
στις κριτικες συνηθως των μαγαζιων αναφερεται η τιμη και ο χρονος συνεδριας.
μπορεις να κοιταξεις στα μαγαζια που σε ενδιαφερουν.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

manolisex

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
184
Πόντοι
0
Σήμερα που περασα κατά της 2 από το φρ2 μου άνοιξε τη πόρτα η τζιορτζιανα και μου είπε ότι είναι γεμάτη και να παω μια βόλτα και να γυρίσω σε μισή ώρα . Εγω επέστρεψα γιατί έκανα κσι μια βόλτα σε 1 ώρα περίπου και μου είπε το ίδιο και διαμαρτυρήθηκα ότι το ίδιο μου είπε πριν μια 1 ωρα . Και μου απάντησε ότι είναι γεμάτο και που να με βάλει . Πήγε κανένας σήμερα από εκεί η έχει κάτι προσωπικό μαζί μου που δε νομίζω γιατί η απάντηση της ήταν με χαμόγελο . Πρώτη φορά τρώω πόρτα τη ίδια μέρα σε μαγαζί . Κάποιος μια απάντηση αν ξέρει κάτι. Θα πάω και αύριο το απόγευμα με ραντεβού να δω θα μπω .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom