alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.836
- Πόντοι
- 1.206
Ερχομαι σαν εθελοντης,να σαςβοηθησω στην εκπαιδευση των κοριτσιων..
Ερχομαι σαν εθελοντης,να σαςβοηθησω στην εκπαιδευση των κοριτσιων..
Σε έχω προλάβει......Ερχομαι σαν εθελοντης,να σαςβοηθησω στην εκπαιδευση των κοριτσιων..
Παίζει και αυτό δεν μπορώ να πω όχιΜήπως ήταν πολύ νωρίς και δεν πρόλαβαν να βάλουν τα ρούχα της δουλειάς ?
Τιμές 60 τό μισάωρο,70 τά σαράντα πέντε λεπτά, 100 ή ώρα με δύο πιστολιες.Καλησπερα
Θα είμαι Αθήνα για λίγες μέρες και ήθελα πληροφορίες για Νιρβάνα. Ποιες είναι οι στάνταρ τιμές; Όλες οι κοπέλες έχουν τα ίδια προγράμματα; Θέλει ραντεβού απαραίτητα;
Τύπε υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα για το Νιρβάνα να βρεις τις πληροφορίες που θές. Ή κάνεις ένα τηλέφωνο και θα σου τα πουν όλα οι υπεύθυνες του μαγαζιουΚαλησπερα
Θα είμαι Αθήνα για λίγες μέρες και ήθελα πληροφορίες για Νιρβάνα. Ποιες είναι οι στάνταρ τιμές; Όλες οι κοπέλες έχουν τα ίδια προγράμματα; Θέλει ραντεβού απαραίτητα;
Τη βρήκα τη σελίδα αλλά εκεί προφανώς δε θα γράφει προγράμματα και που γαμας μια η δυο φορές με ανάλογο κόστος όποτε ρώτησα εδωΤύπε υπάρχει συγκεκριμένη σελίδα για το Νιρβάνα να βρεις τις πληροφορίες που θές. Ή κάνεις ένα τηλέφωνο και θα σου τα πουν όλα οι υπεύθυνες του μαγαζιου
Πολύ καλή η ενημέρωση σου, αλλά νομίζω ότι τα σαράντα πέντε λεπτά έχουν κόστος 80 ευρώ.Τιμές 60 τό μισάωρο,70 τά σαράντα πέντε λεπτά, 100 ή ώρα με δύο πιστολιες.
Για πρόγραμμα θά ενημερωθείς από την ευγενική υποδοχή λαρισα ή Τζωρτζίνα ή ακόμα καλύτερα από την ίδια την κοπέλα που θά επιλέξεις.
Ραντεβού δεν θέλει απαραίτητα αλλά αν ξέρεις κάποια ή την έχεις βάλει στόχο κλείνεις ραντεβού για να μην περιμένεις και να την έχεις διαθέσιμη.
τη βρηκες αλλα δε μπηκες στο κοπο να τη διαβάσεις .. Αλεξιπτωτιστής κι εσύ, σαν τους άλλουςΤη βρήκα τη σελίδα αλλά εκεί προφανώς δε θα γράφει προγράμματα και που γαμας μια η δυο φορές με ανάλογο κόστος όποτε ρώτησα εδω
Ξέρεις πόσες φορές μου έχει τύχει η υποδοχή είναι ομορφότερη γυναίκα από ότι η κοπέλα που εκδίδεται εκείνη τη στιγμή;πειτε με περιεργο ή δεν ξερω τι, αλλα ειναι δυνατον να περασεις σε δωματιο μαγαζιου, οταν σου ανοιγει η εκαστωτε κοπελα που δουλευει εκει, με αθλητικες φορμες και παντοφλα? οσο και μουναρος να ειναι....αφου δεν φορουσε και ποδια μαγειρεματος...και σημειοτεον δεν ηταν ουτε στην αρχη της βαρδιας, ουτε στο τελος της...λιγακι προσοχη θα ελεγα...
Ρούλα Central το καλύτερο γλυφοκωλι με διάφορα, ειδικά άμα είσαι ξυρισμένος δεν ξεκολλάειΚαλησπέρα ξέρετε αν υπάρχει κάποια κοπέλα στον χώρο που να κάνει anal rimming
ρε τι ξανθια τιγρη δεν τις το ειχαΡούλα Central το καλύτερο γλυφοκωλι με διάφορα, ειδικά άμα είσαι ξυρισμένος δεν ξεκολλάει
Αν δεν τοχεις για την Ρούλα, την σκούπα hoover,τότε για ποια το έχειςρε τι ξανθια τιγρη δεν τις το ειχα
ρουφαει και τις σγουρες....χαχαχαΑν δεν τοχεις για την Ρούλα, την σκούπα hoover,τότε για ποια το έχεις
Το θέμα είναι τι λέει η υπεύθυνη του μαγαζιού που έχει την εποπτεία των κοριτσιώνΠέρασμα από Diamond με Ρούλα. Την ρώτησα για πρόγραμμα και μου είπε 30λ με μασάζ και 1 σεξάκι 60ε και 1ω με 2 σεξ 100 ευρώ. Επέλεξα το μισάωρο και στο τέλος μου είπε την επόμενη φορά θα κάνουμε 2 φορές με 80. Δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές στα προγράμματα, ίσως άλλαξαν, ίσως είναι όπου σε βρούνε, πάντως το 80ε 2 φορές απότι κατάλαβα δεν ισχύει.
Δεν ξέρω αν βγαίνει άκρη και με αυτή την τακτική. Την προηγούμενη φορά, όπως έχω γράψει και στην κριτική μου για Ρούλα, είχα συνεννοηθεί με την υπεύθυνη για 2 φορές 80ε. Στο δωμάτιο έγινε μια φορά και μασάζ και όταν της είπα για δεύτερη φορά μου είπε πέρασε η ώρα και όταν της είπα ότι είχα συνεννοηθεί για 2 φορές με την υπεύθυνη μου είπε ότι δεν της το είπε. Για αυτό ρώτησα αυτή τη φορά την ίδια για τα προγράμματα.Το θέμα είναι τι λέει η υπεύθυνη του μαγαζιού που έχει την εποπτεία των κοριτσιών