Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.654
Πόντοι
736
Σουλιου μαγαζι καθαρο και ευγενικο και μυρωδατο!Πέρασα χθές υποδοχη ευγενέστατη και με χαμόγελο και καλή διάθεση! Παρουσιάστηκε η Εύα η νίκη και η Μαρία και ενώ η Εύα κάνει εκπληκτικό μασάζ και όμορφο πρόγραμμα αποφάσισα διπλό με νίκη και Μαρία καθώς έμπαινε εκείνη την ώρα στο δωμάτιο.

Όπως έχει γραφτεί και από συναγωνιστές η Νικη Πολύ όμορφο και ερωτικό σώμα λεπτή και η Μαρία κάπως πιο κοντή με εξαιρετική γνώση μασάζ

Στο διπλο Πρώτο μέρος ίσιωσα με σωστές πιέσεις στα σημεία που χρειαζόμουνα έκοβε η μία έραβε η άλλη,, Ενώ στο δεύτερο μέρος η απόλαυση χτύπησε κόκκινο καθώς παίχτηκε αληθινό λεσβιακό και η συμμετοχή μου με τρέλα καρφώματα!!

Μία συνεδρία που σίγουρα θα επαναλάβω σύντομα σε πρόγραμμα 1 h καλή απόλαυση συναγωνιστές
Φίλε μπορείς να κανεις μια περιγραφή Μαρίας να δω αν είναι αυτή που έχω ψιλοδει;

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Καλά ρε θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Πετάγομαι για λίγο Κρήτη και πάω να τσεκάρω το "Μασαζ Ηράκλειο" και βλέπω μονοπώλιο Στεφανία! :2funny:

Άσε που οι άξεστοι κρητικοί τολμάνε να πούνε για την ιέρεια ότι το δυνατό της σημείο είναι η πίπα! :crazy:

Τι άλλο θα διαβάσουμε πια σε αυτό το σάιτ...
Αει πηδηξου.......από το παράθυρο......πάνε αλλού αν δεν σου αρέσει η στεφανια

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.499
Πόντοι
1.196
Σουλιου μαγαζι καθαρο και ευγενικο και μυρωδατο!Πέρασα χθές υποδοχη ευγενέστατη και με χαμόγελο και καλή διάθεση! Παρουσιάστηκε η Εύα η νίκη και η Μαρία και ενώ η Εύα κάνει εκπληκτικό μασάζ και όμορφο πρόγραμμα αποφάσισα διπλό με νίκη και Μαρία καθώς έμπαινε εκείνη την ώρα στο δωμάτιο.

Όπως έχει γραφτεί και από συναγωνιστές η Νικη Πολύ όμορφο και ερωτικό σώμα λεπτή και η Μαρία κάπως πιο κοντή με εξαιρετική γνώση μασάζ

Στο διπλο Πρώτο μέρος ίσιωσα με σωστές πιέσεις στα σημεία που χρειαζόμουνα έκοβε η μία έραβε η άλλη,, Ενώ στο δεύτερο μέρος η απόλαυση χτύπησε κόκκινο καθώς παίχτηκε αληθινό λεσβιακό και η συμμετοχή μου με τρέλα καρφώματα!!

Μία συνεδρία που σίγουρα θα επαναλάβω σύντομα σε πρόγραμμα 1 h καλή απόλαυση συναγωνιστές
Παρακαλώ κόστος και διάρκεια στο συγκεκριμένο διπλό, εδώ ή π μ.

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Παρακαλώ κόστος και διάρκεια στο συγκεκριμένο διπλό, εδώ ή π μ.
Εγώ που έκανα 1 h είναι 160 € υπάρχει και το μισάωρο που είναι 120 € για τις δύο κοπέλες από ότι με ενημέρωσαν αλλά προτιμώ ώρα γιατί το μασάζ είναι μοναδικό και δεν κλέβουν χρόνο ποτέ

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.499
Πόντοι
1.196
Εγώ που έκανα 1 h είναι 160 € υπάρχει και το μισάωρο που είναι 120 € για τις δύο κοπέλες από ότι με ενημέρωσαν αλλά προτιμώ ώρα γιατί το μασάζ είναι μοναδικό και δεν κλέβουν χρόνο ποτέ
Άψογος Man, ευχαριστώ πολύ!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Αει πηδηξου.......από το παράθυρο......πάνε αλλού αν δεν σου αρέσει η στεφανια

Έλα ρε το στεφανώθηκες το κορίτσι και θίχτηκες; Έλα υπομονή, θα τελειώσει τις πίπες στο Ηράκλειο και θα έρθει να σε πάρει αγκαλίτσα η ιέρεια... :jerking:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Επίσκεψη μετά από πάρα πολύ καιρό στην Άννα (Diamond, Εθνάρχου Μακαρίου).
Το ρόστερ δεν μου φάνηκε ενδιαφέρον, πέρασα μέσα με τη Ρούλα η οποία τα έδωσε όλα πραγματικά.
Ξεκίνημα με σεξ σε 2-3 στάσεις και τελείωμα στο στόμα.
Συνέχεια με μασάζ (λίγο παραπάνω πιεστικό από όσο έπρεπε αλλά οκ).
Ολοκλήρωση με δεύτερη κατάθεση στο στόμα (την πίπα την κατέχει).
Πλύσιμο από τη θεραπεύτρια για να φύγουν τα λάδια. 80€ για μια ώρα.
Θα επιδιώξω επαναληπτική. Η Ρούλα είναι και ομορφούλα και καλή σε αυτό που κάνει (και της κάνουν ενίοτε).

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Έλα ρε το στεφανώθηκες το κορίτσι και θίχτηκες; Έλα υπομονή, θα τελειώσει τις πίπες στο Ηράκλειο και θα έρθει να σε πάρει αγκαλίτσα η ιέρεια... :jerking:
Διαφήμιση της κάνεις......και μάλλον αυτά που θα θελες να κάνεις μαζί της στα αρνήθηκε ευγενικά.....γι αυτό κσι λες μαλακιες....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Διαφήμιση της κάνεις......και μάλλον αυτά που θα θελες να κάνεις μαζί της στα αρνήθηκε ευγενικά.....γι αυτό κσι λες μαλακιες....
φίλε μου με όλο το συμπάθειο αλλά δίκιο έχει ο josex για την λεγάμενη. Αν η Στεφανία "θεοποιείται" εεε κάπους έλεος φίλε!!!!!!!!!! μιλάμε για μία μετριάτζα σε εμφάνιση και υπηρεσίες. Εντάξει δεν ανακαλύψαμε την Αμερική με αυτό! δεν πειράζει προχωράμε αγαπημένοι. Εσύ και εσείς με Στεφανία και εγώ και οι άλλοι χωρίς αυτήν.

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
φίλε μου με όλο το συμπάθειο αλλά δίκιο έχει ο josex για την λεγάμενη. Αν η Στεφανία "θεοποιείται" εεε κάπους έλεος φίλε!!!!!!!!!! μιλάμε για μία μετριάτζα σε εμφάνιση και υπηρεσίες. Εντάξει δεν ανακαλύψαμε την Αμερική με αυτό! δεν πειράζει προχωράμε αγαπημένοι. Εσύ και εσείς με Στεφανία και εγώ και οι άλλοι χωρίς αυτήν.
Όπως έχω πει και παλιότερα ο καθένας έχει την άποψη του....σεβαστή......αλλά πιο κόσμια και να μην προσβαλουμε την κάθε κοπέλα οποία και να ναι η όποιον έχει διαφορετική άποψη από εμάς....συν ότι προσβάλει και τους Κρητικούς που παρότι δεν είμαι από κει ,έκανα φοιτητής, είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιο υου

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Όπως έχω πει και παλιότερα ο καθένας έχει την άποψη του....σεβαστή......αλλά πιο κόσμια και να μην προσβαλουμε την κάθε κοπέλα οποία και να ναι η όποιον έχει διαφορετική άποψη από εμάς....συν ότι προσβάλει και τους Κρητικούς που παρότι δεν είμαι από κει ,έκανα φοιτητής, είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιο υου

Αυτό πάλι που το είδες εσύ; Μάλλον το αντίθετο. Σας βάλανε τα γυαλιά οι κρητικοί και είπαν την πίπα ΠΙΠΑ και όχι αισθησιακή επέκταση της υποτείνουσας του ισοσκελούς τριγώνου... :pipa1:

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Άψογος Man, ευχαριστώ πολύ!
Οοοοοο friday παω για μια νεα αφιξη με ενημερωσε η υποδοχη βικτωρια 27 μαυρο μαλλιι μακρυ πλουσιο στηθος ισως τη δοκιμασω διπλο ,,,,να χαλαρωνουμε ομορφα

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.499
Πόντοι
1.196
Οοοοοο friday παω για μια νεα αφιξη με ενημερωσε η υποδοχη βικτωρια 27 μαυρο μαλλιι μακρυ πλουσιο στηθος ισως τη δοκιμασω διπλο ,,,,να χαλαρωνουμε ομορφα
Καλά να περνάς & να μας ενημερώνεις !

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.163
Πόντοι
7.195
Συμφωνώ, η Νίκη είναι σωματάρα και με το κολλητό μινι που βγαίνει κάνει τη διαφορα. Αν και η Μαρία εχει πιο καλή διαθεση στο σαλόνι δύσκολα πας εκεί...μόνο αν εχει πάρει κανεις και τις δυο και έχουν διαφορα στις υπηρεσιες....
Δεν έχω δει την περίφημη Ευα βέβαια και ποςο καλά κρατιέται....
Μιας και πιάνουμε το θέμα και έχουν υπωθει πολλα για υπηρεσιες η Κατερίνα αγγίζει το 10.

Εγώ που έκανα 1 h είναι 160 € υπάρχει και το μισάωρο που είναι 120 € για τις δύο κοπέλες από ότι με ενημέρωσαν αλλά προτιμώ ώρα γιατί το μασάζ είναι μοναδικό και δεν κλέβουν χρ !
αυτο ειναι αληθεια !

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Από το πρωί καλώ στο Σουλίου και δείχνει οτι μιλάει
Μάλλον με έχουν κάνει μπαν μιας και μια φορά που πήγα δεν πέρασα. Κρίμα γιατί έλεγα να σφυρίξω μία στη Νίκη, που σημειωτέον δεν την έχω δει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.

Πέρασα από Στουρνάρη 29 να πνίξω εκεί το 60άρι αλλά η Βερόνικα έμπαινε σε δωμάτιο. Παρούσες η Σοφι, η Λίζα, η Μόνικα, η Ιζαμπέλα, Λία. Ήμουν αποφασισμένος για Βερόνικα οπότε ανέβαλα.

Τελευταία τροποποίηση:

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206
Αυτό πάλι που το είδες εσύ; Μάλλον το αντίθετο. Σας βάλανε τα γυαλιά οι κρητικοί και είπαν την πίπα ΠΙΠΑ και όχι αισθησιακή επέκταση της υποτείνουσας του ισοσκελούς τριγώνου... :pipa1:
Αν είχατε μιλήσει τηλεφωνικώς θα σου χε πει τα πάντα.....αν εσύ περιμένεις σε μια κριτική μέλους να γράψει τα εσώψυχα του θα περιμένεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom