feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.863
- Πόντοι
- 26.236
Πηδάω από το μπαλκόνι καλύτερα και τρέχω .μη τους χαλας το ονειρο τωρα κι εσυ.
αυτοι πηδανε(?) τη Στεφανια και νομιζουν οτι πηδανε τη θεα Αφροδιτη.
Πηδάω από το μπαλκόνι καλύτερα και τρέχω .μη τους χαλας το ονειρο τωρα κι εσυ.
Ε άσε μας και καμιά απορη κορασίδα....τις θες όλες δικές σου.....χαχαχα......έχεις τις μοντελες.......μην τις πάρεις όλες.....χαχαχαμη τους χαλας το ονειρο τωρα κι εσυ.
το τι είναι μετριάντζα σε εμφάνιση μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και οι τοίχοι του διαμερίσματος που έχει νοικιάσει εκεί, αλλά και στην Αθήνα...άρα δεν είναι καθόλου προσβλητικό. Είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα....όπως και ότι η ναόμι κάμπελ είναι μουνάρα...μπορούν επίσης να στο επιβεβαιώσουν και οι τοίχοι του κάθε διαμερίσματος που έχει περάσει η μαύρη καλλόνη, αλλά και τα πλακάκια, οι ντουζιέρες, οι σιφωνιέρες , τα μωσαικά και κάθε άλλης λογής οικοδομικά υλικά!!!!Όπως έχω πει και παλιότερα ο καθένας έχει την άποψη του....σεβαστή......αλλά πιο κόσμια και να μην προσβαλουμε την κάθε κοπέλα οποία και να ναι η όποιον έχει διαφορετική άποψη από εμάς....συν ότι προσβάλει και τους Κρητικούς που παρότι δεν είμαι από κει ,έκανα φοιτητής, είναι πολύ προσβλητικό το σχόλιο υου
τώρα τελευταία τις βρίσκεις εύκολα διαθέσιμες τις συγκεκριμένες θεραπεύτριες κ για να το πω πιο διαφορετικά, βρίσκεις πολλά διαθέσιμα άδεια δωμάτια στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο ..Πέρασα από Στουρνάρη 29 να πνίξω εκεί το 60άρι αλλά η Βερόνικα έμπαινε σε δωμάτιο. Παρούσες η Σοφι, η Λίζα, η Μόνικα, η Ιζαμπέλα, Λία. Ήμουν αποφασισμένος για Βερόνικα οπότε ανέβαλα.
γιατι στερεψανε τα φραγκα?τώρα τελευταία τις βρίσκεις εύκολα διαθέσιμες τις συγκεκριμένες θεραπεύτριες κ για να το πω πιο διαφορετικά, βρίσκεις πολλά διαθέσιμα άδεια δωμάτια στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο ..
...γιατί άραγες ?
προφανώς ..γιατι στερεψανε τα φραγκα?
Ναι η Αλίνα είναι από τις παλιές καλές περιπτώσεις, αν και έχει αδύναμη εμφάνιση.Καλησπέρα Χθες πήγα για Σολωμού 70, να τσεκάρω την Αλινα για την οποία έχω διαβάσει καλές κριτικές. Έκανα και ένα πέρασμα από Π131, είχε 3 μπάζα που δεν βλεπότανε. Στο Σ70 είχε δύο την Αλινα και μια άλλη με τζιν. Πήρα την Αλινα, που είναι πολύ μέτριας εμφάνισης αλλά από υπηρεσίες, έπαθα πλάκα! Θα ανεβάσω κριτική!
Νομίζω ότι είναι θέμα ωρας. Το μαγαζι εχει τον κόσμο του και κάποιες ώρες π.χ. Σάββατο πρωί 11-1 δεν υπαρχει τίποτα. Κάποιες άλλες .......επισης είναι θέμα ζήτησης, π.χ. Άννα πιο δύσκολα...τώρα τελευταία τις βρίσκεις εύκολα διαθέσιμες τις συγκεκριμένες θεραπεύτριες κ για να το πω πιο διαφορετικά, βρίσκεις πολλά διαθέσιμα άδεια δωμάτια στο συγκεκριμένο θεραπευτήριο ..
...γιατί άραγες ?
θα ψάξεις στο νήμα "Μασσατζιδικα που φραπἀς"Έχει περάσει κανείς από empire Φάληρο ? Με βολεύει και θέλω να δω αν υπάρχει ενημέρωση.
δεν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια φίλε tenten..Νομίζω ότι είναι θέμα ωρας. Το μαγαζι εχει τον κόσμο του και κάποιες ώρες π.χ. Σάββατο πρωί 11-1 δεν υπαρχει τίποτα. Κάποιες άλλες .......επισης είναι θέμα ζήτησης, π.χ. Άννα πιο δύσκολα...
Ο φίλος που μιλάει για κόστος εχει ένα δίκιο, για μένα η διαφορα στα χρήματα δικαιολογείται κυρίως απο τις συνθήκες υγιεινής του μαγαζιού και για το μασαζ για όποιον αυτές έχουν ιδιαιτερη σημασία....
Αν μιλάμε για αντίδοτο call girl ή studio κυταξτε αλλου.....
Αφού σε βολεύει, πήγαινε και έλα να μας ενημερώσεις για να ξέρουμε αν αξίζει να πάμε εμείς που είμαστε μακριά και δε μας βολεύειΈχει περάσει κανείς από empire Φάληρο ? Με βολεύει και θέλω να δω αν υπάρχει ενημέρωση.
Από το πρωί καλώ στο Σουλίου και δείχνει οτι μιλάει
Μάλλον με έχουν κάνει μπαν μιας και μια φορά που πήγα δεν πέρασα. Κρίμα γιατί έλεγα να σφυρίξω μία στη Νίκη, που σημειωτέον δεν την έχω δει αλλά έχω ακούσει καλά λόγια.
Να εξηγήσω τι εννοω με συνθήκες υγιεινής:δεν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια φίλε tenten..
Μιλάμε για αξιοπρεπή θεραπευτήρια που στο 80 ευρώ δίνουν διμπαλο, ενώ εδώ το πληρώνεις 100.
Και όσον αφορά τον χώρο, πριν 9 χρόνια ήταν "wawwww" πλέον και άλλα μαγαζιά αναβαθμίστηκαν (την περασμένη βδομάδα, σπασμένο σπιράλ στο ντουζ (εντάξει αυτό μπορεί να συμβεί στον κάθε μαγαζί), τρόμαξα να κάνω ντουζ πριν την συνεδρία κ ενώ ήταν 4 δωμάτια άδεια, δεν άλλαξαν δωμάτιο ως έπρεπε κ στο τέλος έφυγα με τα λάδια, για να κάνω μπάνιο σπίτι..)
Έχω περάσει 4 φορές το τελευταιο μήνα κ τα βαριά χαρτιά κάνουν παρέλαση, ενώ κάποτε τα έψαχνες με το κυαλι..
Και προφανώς δεν το συγκρίνω με αυτά του 50ευρου σαν χώρο κ σαν υπηρεσίες, γιατί δεν σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση
Καλημέρα σήμερα Τρίτη απλά είχαμε 1 πρόβλημα εχθές στα σαιτ μας και μας πήρε λίγο χρόνο να αναρτηθεί το πρόγραμμα που μετά τη τρεις αναρτήθηκε κανονικά και φυσικά οι χώροι μας λειτουργούσαν κανονικά από τη 11 το πρωί.γιατί δεν έχουμε ενημέρωση από Φ2 και Κ38 και το τρίτο της αλυσίδας στον Πειραιά?
έγινε καμιά στραβή?
Η ελισσαβετ ειναι καλο μωρο?Μάρνη 28 παρέλασαν η Νίνα, η Χριστίνα, η Άννα, η Ναταλία και στο δωμάτιο ήταν η Ιουλία
Σολωμού 70 η Αλινάρα, η Άννα και η Ελισσάβετ αμφότερες ξανθά μιλφ.
Μπορεί παιδιά κάποιος να μου δώσει διεύθυνση για δυτικά κοντά??