δεν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια φίλε tenten..
Μιλάμε για αξιοπρεπή θεραπευτήρια που στο 80 ευρώ δίνουν διμπαλο, ενώ εδώ το πληρώνεις 100.
Και όσον αφορά τον χώρο, πριν 9 χρόνια ήταν "wawwww" πλέον και άλλα μαγαζιά αναβαθμίστηκαν (την περασμένη βδομάδα, σπασμένο σπιράλ στο ντουζ (εντάξει αυτό μπορεί να συμβεί στον κάθε μαγαζί), τρόμαξα να κάνω ντουζ πριν την συνεδρία κ ενώ ήταν 4 δωμάτια άδεια, δεν άλλαξαν δωμάτιο ως έπρεπε κ στο τέλος έφυγα με τα λάδια, για να κάνω μπάνιο σπίτι..)
Έχω περάσει 4 φορές το τελευταιο μήνα κ τα βαριά χαρτιά κάνουν παρέλαση, ενώ κάποτε τα έψαχνες με το κυαλι..
Και προφανώς δεν το συγκρίνω με αυτά του 50ευρου σαν χώρο κ σαν υπηρεσίες, γιατί δεν σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση
Να εξηγήσω τι εννοω με συνθήκες υγιεινής:
1. Όλες οι κοπέλες εδώ περνάνε γιατρούς. Αρκετες έχουν χαρτιά άλλωστε.
2. Μπαίνεις στο δωματιο και εάν κάτσεις μια ώρα όπως π.χ. Εγω τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείς όσες πετσετες χρειαστεί σφραγισμένες. Εάν δηλ κανεις μπανιο τρεις φορές και η κοπελα μια ή δυο μαζί σου ...πέντε πετσετες. Το μασαζοκρεββατο είναι μεγάλο και εχει υφασμάτινο κάλυμμα που και αυτο αλλάζει ανα πελάτη. Πάνω σε αυτο μπαίνει το χαρτί και όχι στο δερμάτινο σκληρό κρεββάτι όπως στα περισσότερα που σκίζεται στην πάλη και είσαι γυμνός στο δέρμα.
3. Εάν πας σε ένα απο τα πέντε δωμάτια που έχουν καναπέ, για τον καναπέ υπαρχει σεντόνι μιας χρήσης.
4. Στο ντους που εγω δεν το έχω πετύχει να μην λειτουργεί υπαρχει ειδικό αντισηπτικό σαπούνι απο φαρμακείο.
Στα παραπάνω βάζω ότι για κάποιον που θέλει να χαλαρώσει όλες κάνουν ένα μασαζ άνω του μετρίου και τρεις (Λια, Μονικα, Σόφη) πολυ πιο πάνω.
Σε αυτά φιλε μου αξιολογώ εγω το κατοστάρι. Όταν το συγκρίνω δε με το Φ2 που εχει πιο γαμευσιμες γκόμενες προτιμώ να ρίξω το βάρος στην υγιεινή. Αν και εκεί είναι κάποιες που ζητάνε +20 για τελείωμα στο στόμα. Ο καθένας εχει τις ιδιοτροπίες του.....
Είναι αρκετες φορές που πηγα αλλου γιατί σκέφτηκα το 20αρι ή γιατί η κριτικη φίλου μου τράβηξε το ενδιαφέρον, αλλα όπως το είπες άλλο πορτοκάλια και άλλο μήλα.
Μόνο η γνώμη μου πολλοί θα συμφωνήσουν και άλλοι τόσοι όχι....