Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Εσύ μιλάς για το Συγγρού 108 προφανώς.

Οι μύστες μιλούν για το Σουλίου 4.

Πρόκειται για διαφορετικά μαγαζιά.

Εγώ άντε να σου πω ότι στο Σουλίου είναι καλύτερες. Ε και ΤΙ μ'αυτό. Πρέπει να πας να δεις μόνος σου. Τότε θα έχεις σωστή γνώμη.
στο Συγγρού 108 όποιος πάει απλά χάνει τσάμπα τον χρόνο του.....πάνε οι παλιές καλές εποχές όπου έβρισκες και κανά αστεράκι......

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
15
Like
1.021
Πόντοι
371
Συμφωνώ, η Νίκη είναι σωματάρα και με το κολλητό μινι που βγαίνει κάνει τη διαφορα. Αν και η Μαρία εχει πιο καλή διαθεση στο σαλόνι δύσκολα πας εκεί...μόνο αν εχει πάρει κανεις και τις δυο και έχουν διαφορα στις υπηρεσιες....
Δεν έχω δει την περίφημη Ευα βέβαια και ποςο καλά κρατιέται....
Μιας και πιάνουμε το θέμα και έχουν υπωθει πολλα για υπηρεσιες η Κατερίνα αγγίζει το 10.
Νίκη σκάει και με να φωσφοριζέ κορδονάκι , όλα τα λεφτά. από την άλλη η Μαρία ειναι για πιο extreme καταστάσεις (γνώμη μου). μασαζάκι και οι 2 αστέρια.

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.181
Πόντοι
201
Καλησπέρα, θα ήθελα μια βοήθεια:
γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται η Εύη που ήταν Νεα Σμυρνη, Παλαιολογου, πριν πολλα χρόνια?
Ειναι αυτή που έμπαινε μετά το μασάζ που έκαναν πιτσιρίκες και στον έπαιζε ή σε τσιμπούκωνε.
Πω πω πω ρε φίλε... Με ταξίδεψες με τη μηχανή του χρόνου σε παλαιολιθική εποχή... Δεκαετίες 90 - 00 'οπου τα πάντα ήταν αλλιώς. Αλλά τώρα η Ευη θα είναι σχεδόν 60 φεύγα...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Για τι ηλικίες μιλάμε περίπου ?

Γιατί πριν ένα μήνα που είχα περάσει από Σ108 είχα δει 3-4 θειτσες. Απογοήτευση.
Ούτε ονόματα δεν συγκράτησα. Έφυγα σε χρόνο dt.
Στο φάσμα 30-35 max

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Συμφωνώ, η Νίκη είναι σωματάρα και με το κολλητό μινι που βγαίνει κάνει τη διαφορα. Αν και η Μαρία εχει πιο καλή διαθεση στο σαλόνι δύσκολα πας εκεί...μόνο αν εχει πάρει κανεις και τις δυο και έχουν διαφορα στις υπηρεσιες....
Δεν έχω δει την περίφημη Ευα βέβαια και ποςο καλά κρατιέται....
Μιας και πιάνουμε το θέμα και έχουν υπωθει πολλα για υπηρεσιες η Κατερίνα αγγίζει το 10.
Ευα,κατερινα στην Αννα εθν,μακαρ, παλια καλες μεν αλλα δεν εδιναν γλωσσοφιλα δε! Τωρα δεν ξερω αν γλωσσοφιλουθκιαζουν. Ποιος ξερ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Πρωινό πέρασμα από:
Μασαζ Μπουτίκ Καλιρρόης 38
Παρούσες η λατίνα Κάρλα, η Ελληνίδα Αλεξάνδρα και η Βουλγάρα Έρα που ήταν και η μόνη εμφανισιακά που θα μπορούσε να κινητοποίησει το δάχτυλο προς το 60ευρω. Αλλά η κριτική που διάβασα από τον εκλεκτό συναγωνιστή με απέτρεψε. Η Κυρία της υποδοχής ευγενέστατη.

City Spa Ναυαρίνου, κι εδώ από την πληθώρα κοριτσιών που εμφανίζονται στο πρόγραμμα, παρούσες μόνο η μελαχρινή Ελένη, το καυλοπίπινο η Αφροδίτη με τρομερό ντύσιμο που αναδείκνυε τη σωματάρα της και η γλυκύτατη πορτιέρισα που σήμερα περνούσε και στο δωμάτιο.

Τελευταία τροποποίηση:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.569
Πόντοι
5.946
Πρωινό πέρασμα από:
Μασαζ Μπουτίκ Καλιρρόης 38
Παρούσες η λατίνα Κάρλα, η Ελληνίδα Αλεξάνδρα και η Βουλγάρα Έρα που ήταν και η μόνη εμφανισιακά που θα μπορούσε να κινητοποίησει το δάχτυλο προς το 60ευρω. Αλλά η κριτική που διάβασα από τον εκλεκτό συναγωνιστή με απέτρεψε. Η Κυρία της υποδοχής ευγενέστατη.

City Spa Ναυαρίνου, κι εδώ από την πληθώρα κοριτσιών που εμφανίζονται στο πρόγραμμα, παρούσες μόνο η μελαχρινή Ελένη, το καυλοπίπινο η Αφροδίτη με τρομερό ντύσιμο που αναδείκνυε τη σωματάρα της και η γλυκύτατη πορτιέρισα που σήμερα περνούσε και στο δωμάτιο.
η Κίττυ δεν ήταν παρούσα? και η Μαργαρίτα εξαφανίστηκε?

όσο για την πορτιέρισσα... ποιά είναι? οναματάκι?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
η Κίττυ δεν ήταν παρούσα? και η Μαργαρίτα εξαφανίστηκε?

όσο για την πορτιέρισσα... ποιά είναι? οναματάκι?
Για την Κίττυ περισσότερο πήγα αλλά δεν ήταν. Δεν ξέρω αν πηγαίνει πιο αργά. Ούτε η Μαργαρίτα ήταν. Γενικά το πόγραμμα των περισσότερων μασαζερί είναι για τα μπάζα. Η υποδοχή ήταν μια κυρία όχι πολύ νέα, με καρέ μαύρο μαλλί και ξενική προφορά .

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Πέρασμα σήμερα από το ελαιοτριβείο στην Μπακνανά παρούσες δύο κοπέλες μία η Έλενα και η άλλη η Ελβίρα όσο για την Ελβίρα γιατί ήταν και η μοναδική διαθέσιμη είναι μία μεγάλη κοπέλα ταλαιπωρημένη εντάξει δεν μου έκανε και αποχώρησα εκεί στα κοντινά πήρα την απόφαση να πάω στο ελαιοτριβείο στην Εθνάρχου Μακαρίου στην Δάφνη εκεί πέρα είχε κίνηση το μαγαζί αναμονή μπόλικη έκαναν το πέρασμα πολλές κοπέλες συγκράτησα και αυτά που είπαν οι συναγωνιστές για την αλίνα ότι όντως έχει μεγάλο στήθος ωραίο πρόσωπο αλλά έχει κοιλίτσα και πάνω που πήγα να αποχωρήσω μου λέει κοπέλα στη υποδοχή έχω και άλλα τρία κορίτσια τα οποία είναι μέσα στο δωμάτιο αλλά εκείνη την ώρα βγαίνει η Εύα ένα γλυκύτατο πλάσμα petit. Χωρίς δεύτερη σκέψη πέρασα σε δωμάτιο διάλεξα το πρόγραμμα των 30 λεπτών και μέχρι να βγω από το μπάνιο είχε έρθει και η κοπέλα στο μισάωρο αυτό δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες η κοπέλα τα κάνει όλα και γουστάρει και και γενικά σε εμένα ταίριαξε πολύ η χημεία μας. Θα την ξανά προτιμήσω την Εύα επίσης κατά την αποχώρησή μου μου συστήθηκαν άλλες δύο κοπέλες τώρα δεν θυμάμαι τα ονόματά τους αλλά μία από αυτές θα προτιμηθεί στο μέλλον. Καλές βόλτες σε όλους

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.317
Πόντοι
4.461
Καλησπέρα Χθες πήγα για Σολωμού 70, να τσεκάρω την Αλινα για την οποία έχω διαβάσει καλές κριτικές. Έκανα και ένα πέρασμα από Π131, είχε 3 μπάζα που δεν βλεπότανε. Στο Σ70 είχε δύο την Αλινα και μια άλλη με τζιν. Πήρα την Αλινα, που είναι πολύ μέτριας εμφάνισης αλλά από υπηρεσίες, έπαθα πλάκα! Θα ανεβάσω κριτική!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα Χθες πήγα για Σολωμού 70, να τσεκάρω την Αλινα για την οποία έχω διαβάσει καλές κριτικές. Έκανα και ένα πέρασμα από Π131, είχε 3 μπάζα που δεν βλεπότανε. Στο Σ70 είχε δύο την Αλινα και μια άλλη με τζιν. Πήρα την Αλινα, που είναι πολύ μέτριας εμφάνισης αλλά από υπηρεσίες, έπαθα πλάκα! Θα ανεβάσω κριτική!
η Αλινα τίμια και εγγυηση

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Σουλιου μαγαζι καθαρο και ευγενικο και μυρωδατο!Πέρασα χθές υποδοχη ευγενέστατη και με χαμόγελο και καλή διάθεση! Παρουσιάστηκε η Εύα η νίκη και η Μαρία και ενώ η Εύα κάνει εκπληκτικό μασάζ και όμορφο πρόγραμμα αποφάσισα διπλό με νίκη και Μαρία καθώς έμπαινε εκείνη την ώρα στο δωμάτιο.

Όπως έχει γραφτεί και από συναγωνιστές η Νικη Πολύ όμορφο και ερωτικό σώμα λεπτή και η Μαρία κάπως πιο κοντή με εξαιρετική γνώση μασάζ

Στο διπλο Πρώτο μέρος ίσιωσα με σωστές πιέσεις στα σημεία που χρειαζόμουνα έκοβε η μία έραβε η άλλη,, Ενώ στο δεύτερο μέρος η απόλαυση χτύπησε κόκκινο καθώς παίχτηκε αληθινό λεσβιακό και η συμμετοχή μου με τρέλα καρφώματα!!

Μία συνεδρία που σίγουρα θα επαναλάβω σύντομα σε πρόγραμμα 1 h καλή απόλαυση συναγωνιστές

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
15
Like
1.021
Πόντοι
371
και έχει κάνει και τα μπανάκια της η Νίκη είναι μαυρισμένη , φοράει και έντονα χρώματα, απιστευτο.
Να κέρναγε και όλες τις τρυπούλες της θα γινόταν ουρά για πάρτη της!!

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
και έχει κάνει και τα μπανάκια της η Νίκη είναι μαυρισμένη , φοράει και έντονα χρώματα, απιστευτο.
Να κέρναγε και όλες τις τρυπούλες της θα γινόταν ουρά για πάρτη της!!
Με ξεσηκώνεις...Που την βρίσκουμε;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.093
Πόντοι
4.365
Καλά ρε θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Πετάγομαι για λίγο Κρήτη και πάω να τσεκάρω το "Μασαζ Ηράκλειο" και βλέπω μονοπώλιο Στεφανία! :2funny:

Άσε που οι άξεστοι κρητικοί τολμάνε να πούνε για την ιέρεια ότι το δυνατό της σημείο είναι η πίπα! :crazy:

Τι άλλο θα διαβάσουμε πια σε αυτό το σάιτ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
Καλά ρε θα πηδηχτώ από το παράθυρο!

Πετάγομαι για λίγο Κρήτη και πάω να τσεκάρω το "Μασαζ Ηράκλειο" και βλέπω μονοπώλιο Στεφανία! :2funny:

Άσε που οι άξεστοι κρητικοί τολμάνε να πούνε για την ιέρεια ότι το δυνατό της σημείο είναι η πίπα! :crazy:

Τι άλλο θα διαβάσουμε πια σε αυτό το σάιτ...
απο στερηση και πεινα σε αυτο τον τομεα στην επαρχια και στην Κρητη αλλο τιποτα.
μονο με γιδια και προβατινες τη βγαζουν κυριως.
στην Κρητη ειχαν κανει θεα μεχρι και τη Ντακοτα (μη χεσω).
τη Στεφανια δε θα κανανε τρομαρα τους. :2funny:

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom