Tsapoukaisex
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.716
- Πόντοι
- 1.071
Μήπως εννοείς από Σ29;
Λαγουμιτζή 23***
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οποιος γνωρίζει ας δώσει πληροφορίες παρακαλω
Μήπως εννοείς από Σ29;
Νίκη είδες?Πέρασμα από Σουλίου, γρήγορη ενημέρωση για Εύα. Την είδα μετά από καιρό, ανανεωμένη και μέσα στην καύλα. Και στο πρόγραμμα δίνει πόνο αλλά και από μασάζ αστέρι .
Γυρνώντας νότια έκανα μια στάση και Σ108 αλλά μόνο την Ελένη πέτυχα, κρίμα αυτό το μαγαζί θέλει ανανέωση ( μιας και έχει το μισάωρο στα 50€ , τίμιο)
homesick ε;Νίκη είδες?
ηταν στο δωματιο, δεν την ειδα δυστυχώςΝίκη είδες?
Νίκη έχω δει εγώ! Δεν τρελάθηκα , πιο πολύ μου άρεσε η Μαρια που μάλλον τώρα της άλλαξαν όνομα αλλά δν ξέρω από επιδόσεις τι έλεγε και δν πέρασα!Νίκη είδες?
Απο ότι φαίνεται το προγραμμα είναι Νίκη και Μαρία καθημερινά και Ευα όλες πλην Σαββάτου. Υπαρχει και η Κατερίνα στην υποδοχή αλλα δεν ξέρω αν περναειεκεί δεν έκανε και ένα πέρασμα μια Έλενα? Ελένη?
Ναι φιλε μου σωστά έχει γραφτείΕχει κανεις πληροφορίες για το Ηλιουπολεως 55? Δουλεύει εκεί η Βανέσσα όπως είχε γραφτεί?
ναι φιλε μου σωστά έχει γραφτείΕχει κανεις πληροφορίες για το Ηλιουπολεως 55? Δουλεύει εκεί η Βανέσσα όπως είχε γραφτεί?
Την δοκίμασα εγώ.. συμμετοχή όχι μηδέν .. στο αρνητικό έφτασεΚαι ομως !!! Ριξε μια ματια στη Μαργαριτα Κ38 BOUTIQUE και μου λες !!!
η Βανέσσα νομίζω είναι στο Sweet escape ΑιγαλεωΕχει κανεις πληροφορίες για το Ηλιουπολεως 55? Δουλεύει εκεί η Βανέσσα όπως είχε γραφτεί?
περιεργο με μενα ηταν αλλιως !Την δοκίμασα εγώ.. συμμετοχή όχι μηδέν .. στο αρνητικό έφτασε
Δεν περνάει.....Απο ότι φαίνεται το προγραμμα είναι Νίκη και Μαρία καθημερινά και Ευα όλες πλην Σαββάτου. Υπαρχει και η Κατερίνα στην υποδοχή αλλα δεν ξέρω αν περναει
φίλε μου το σώμα της Νίκης το έχεις δεί καλά????Νίκη έχω δει εγώ! Δεν τρελάθηκα , πιο πολύ μου άρεσε η Μαρια που μάλλον τώρα της άλλαξαν όνομα αλλά δν ξέρω από επιδόσεις τι έλεγε και δν πέρασα!
Ναι κάτι μ είχε χαλάσει στην μούρη νομίζω!Δεν περνάει.....
φίλε μου το σώμα της Νίκης το έχεις δεί καλά????
Συμφωνώ, η Νίκη είναι σωματάρα και με το κολλητό μινι που βγαίνει κάνει τη διαφορα. Αν και η Μαρία εχει πιο καλή διαθεση στο σαλόνι δύσκολα πας εκεί...μόνο αν εχει πάρει κανεις και τις δυο και έχουν διαφορα στις υπηρεσιες....Δεν περνάει.....
φίλε μου το σώμα της Νίκης το έχεις δεί καλά????
Για τι ηλικίες μιλάμε περίπου ?Συμφωνώ, η Νίκη είναι σωματάρα και με το κολλητό μινι που βγαίνει κάνει τη διαφορα. Αν και η Μαρία εχει πιο καλή διαθεση στο σαλόνι δύσκολα πας εκεί...μόνο αν εχει πάρει κανεις και τις δυο και έχουν διαφορα στις υπηρεσιες....
Δεν έχω δει την περίφημη Ευα βέβαια και ποςο καλά κρατιέται....
Μιας και πιάνουμε το θέμα και έχουν υπωθει πολλα για υπηρεσιες η Κατερίνα αγγίζει το 10.
Εσύ μιλάς για το Συγγρού 108 προφανώς.Για τι ηλικίες μιλάμε περίπου ?
Γιατί πριν ένα μήνα που είχα περάσει από Σ108 είχα δει 3-4 θειτσες. Απογοήτευση.
Ούτε ονόματα δεν συγκράτησα. Έφυγα σε χρόνο dt.