Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Massage Boutique

Μασατζίδικο
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
128
Μόλις επισκέφτηκα από PC το site sas και έχει αρκετά θέματα.
Καταρχήν η ενότητα Κοπέλες είναι άδεια. Δεν βγάζει τίποτα.
Πατώντας στην ενότητα Πρόγραμμα, πάλι είναι άδειο αλλά πιο κάτω εμφανίζει 4 προφίλ κοριτσιών.
Κάποιος λίγο τα μπέρδεψε στο ανέβασμα των σελίδων.
Καλησπέρα σας τα κορίτσια μας που θα δουλεύουν στο μαγαζί όταν Πάτα την ενότητα πρόγραμμα είναι οι κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί αυτή τη στιγμή εμφανίζεται τέσσερις κοπέλες που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στο μαγαζί και η πέμπτη αυτή τη στιγμή που είναι η Αλεξάνδρα κάνει φωτογράφιση ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα είναι η ανάρτηση με το προφίλ της

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Καλησπέρα σας τα κορίτσια μας που θα δουλεύουν στο μαγαζί όταν Πάτα την ενότητα πρόγραμμα είναι οι κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί αυτή τη στιγμή εμφανίζεται τέσσερις κοπέλες που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στο μαγαζί και η πέμπτη αυτή τη στιγμή που είναι η Αλεξάνδρα κάνει φωτογράφιση ή το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα είναι η ανάρτηση με το προφίλ της
Στην ενότητα πρόγραμμα δεν πρέπει να αναφέρει τι προσφέρει η καθε κοπέλα;
Και μήπως και τις βάρδιες.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846

Massage Boutique

Μασατζίδικο
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
128
Στην ενότητα πρόγραμμα δεν πρέπει να αναφέρει τι προσφέρει η καθε κοπέλα;
Και μήπως και τις βάρδιες.
Καλησπέρα σας και πάλι σε κανένα από τα site μας δεν αναφέρουμε οι κοπέλες τι προσφέρουν στο δωμάτιο.Και επίσης μία είναι η βάρδιες 11 με 9 δεν έχουμε δύο και τρεις Βάρδιες.

fetisher

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ξέρει κάποιος για τη Μελίνα που δούλευε στο Ζανόσπιτο κάποια πληροφορία, την έχει συναντήσει κάποιος σε κάποιο μαγαζί;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.004
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα, ξέρει κάποιος για τη Μελίνα που δούλευε στο Ζανόσπιτο κάποια πληροφορία, την έχει συναντήσει κάποιος σε κάποιο μαγαζί;
έχει σταματήσει τη δουλεια

• Λύπη
Αντιδράσεις: nick9x

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Καλησπέρα, γύρισα πολλά μασατζίδικα αυτές τις μέρες, κυριαρχεί η μετριότητα! Βλέπεις την κοπέλα με τη στολή εργασίας και σε καυλώνει και όταν έρθει στο δωμάτιο και γδυθεί απογοητεύεσαι! Πρέπει να το πάρω απόφαση, instagram model, στα μασατζίδικα δεν θα βρω! Για να μην σας ζαλίζω άλλο, θα ανεβάσω κριτικές όταν γυρίσω στη βάση μου.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα, γύρισα πολλά μασατζίδικα αυτές τις μέρες, κυριαρχεί η μετριότητα! Βλέπεις την κοπέλα με τη στολή εργασίας και σε καυλώνει και όταν έρθει στο δωμάτιο και γδυθεί απογοητεύεσαι! Πρέπει να το πάρω απόφαση, instagram model, στα μασατζίδικα δεν θα βρω! Για να μην σας ζαλίζω άλλο, θα ανεβάσω κριτικές όταν γυρίσω στη βάση μου.
Και ομως !!! Ριξε μια ματια στη Μαργαριτα Κ38 BOUTIQUE και μου λες !!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.782
Πόντοι
11.096
Ποιο είναι το Κ38 Boutique, συναγωνιστή?
Καλλιρρόης 38 έχει μπανερακι εδώ δες, είναι αδελφάκια μέ το nirvana στο Φραντζή 2, δες καί εκεί έχει ωραία μωρά. Υποδοχή εξυπηρέτηση εγγύηση Λάρισα ή τζωρτζινα

Massage Boutique

Μασατζίδικο
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
128
Καλημέρα ειμαι η Λάρισα Διάβασα πιο πάνω στην ερώτησή σας που λέτε ποιο είναι το Καλλιρρόη 38 είμαστε καινούργιο μαγαζι έχουμε ανοίξει εδώ και 2 μερεες είναι το ίδιο μαγαζί με το Νιρβάνα εστο Φραντζή 2.
Αν δεν κάνω λάθος έχετε περάσει και από το μαγαζί μας και είχατε περάσει με την Άννα.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που περάσατε το νιρβανα και Θα χαρούμε πολύ να έρθετε να γνωρίσετε και το καινούργιο μας μαγαζί Καλλιρρόης 38 Boutique θα σας περιμένουμε να δείτε και το καινούργιο μας χώρο .
Ευχαριστούμε για όλα και που περάσατε το Φραντζή και ελπίζουμε να περάσετε και από το Καλλιρρόης 38 Καλή σας μέρα να έχετε και με υγεία

Massage Boutique

Μασατζίδικο
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
128
Και ομως !!! Ριξε μια ματια στη Μαργαριτα Κ38 BOUTIQUE και μου λες !!!
Η μαργαριτα μας είναι μια δροσερή παρουσίασα στο χώρο του μασαζ
Picsart_22-05-13_02-06-29-461.jpg
Picsart_22-05-13_02-10-58-749.jpg

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Πολύ καλή εμφάνιση, αλλά αποφεύγω τις Ελληνίδες!
φιλε μου δεν εχεις δικαιο.
και με αλοδαπες γραφειων μικρης ηλικιας 18 - 20 εχουμε φαει απιστευτες φολες.
φυσικα στατιστικα και μονο το ιδιο εχουμε απολαυσει και με Ελληνιδες.
Δεν ειναι ομως ο κανονας !

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
113
Πόντοι
0
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε, με γλύτωσες! Είχα σκοπό να τα εξερευνήσω όλα αυτά.
Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως, μιας και είμαι καινούργιος στο σπορ, κέντρο δεν παίζει κάτι ενδιαφέρον. Προς Συγγρού ή βόρεια αξίζει να κινηθείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom