Dimostenes90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλημέρα, ξέρετε τίποτα γι αυτές τις ώρες,κάτι σε νταρντανα?
Παίζει δίμπαλο στην ώρα?Οχι δεν δουλεύει η Ελένη.η Μάρτα είναι ψηλή Σέρβα milf η Αννούλα το ουκρανακι τα έχει τα κιλακια της...κ η Μελίνα Ελληνίδα γύρω στα 50.
ΌχιΠαίζει δίμπαλο στην ώρα?
Στα 50€ μισή ώρα Πειραιάς Φίλωνος 95 ή Συγγρού 108. Δες και Λέλας Καραγιάννη 35 ότι βρειςΓεια χαρά.τίποτα value 4 money γυρω στο 50 αρι μασαζακι σεξακι έχει κανείς να προτίνει ?
Το πρωινό είναι το καλύτεροΠολλές πιασμένες στο Στουρνάρη πρωί-πρωί...όποτε επόμενη στάση Μάρνης 28 για ακόμη μια εξαιρετικη συνεύρεση με Ιουλια. Το απόλυτο γλύψιμο και φουλ συμμετοχή. Αυτη τη φορα ηταν και λίγο καλυτερο το μασαζ....στα 80 το διμπαλο!
Εάν εννοείς 7 το πρωί με τιποτα. Τα μασάζ ανοίγουν στις 11 άντε 10:30 με όσες πάνε τέτοια ώρα.Παιδιά καλημέρα, ξέρετε τίποτα γι αυτές τις ώρες,κάτι σε νταρντανα?
Ναι αυτή είναιΣυναγωιστες μια Ελένη εμπειρη που έχει γυρισει κάποια ελαιοτριβια είναι αυτη που είναι τωρα στο συγρου 108 ?
(η τελευταία κριτικη στο μπου είναι του 2018)
ναι εκεί είναι η ελένη η ρουμάνα η μίλφ με τα πολλά σημάδια και την φλεβίτιδα να κυριαρχεί......ΉΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!Συναγωιστες μια Ελένη εμπειρη που έχει γυρισει κάποια ελαιοτριβια είναι αυτη που είναι τωρα στο συγρου 108 ?
(η τελευταία κριτικη στο μπου είναι του 2018)
Σέ ευχαριστώ πολύ!! θά τιμηθή δεόντως!!ιδου φιλε μου
Massage Boutique
Δευτέρα - Σάββατο 11:00 - 21:00 Κυριακή κλειστά
Καλλιρρόης 38 Νέος Κόσμος 4ος όροφος
6938412004 - 2109212871
Άμα φίλε μου Η ξανθιά που είδες δεν τη γνώρισες ότι είναι η Χριστίνα η σέρβα αλλα ειναι αλβανεζα και το παίζει σερβα δε τη περνει άνθρωπος και τωρα κανει φουλ σήμερα που τη ειδα με τράβαγε να με βάλει το δωμάτιο βρομάει το στόμα της σα ψοφιμη Ε τι να σου πω είναι η γυρολόγος της Αθήνας δεν έχει αφήσει μαγαζί για μαγαζί αν πάς το πρωί είναι στο 108 και το βράδυ στην κηφισιά 10 ότι χειρότερο υπάρχει στο μασάζΠολύ καλή η Βαλέρια απο Συγγρου 108. Μπομπα μέσα αμα σου αρέσει το στύλ της ! Πέρασα υπέροχα. Χρωστούμενη κριτική που την έγραψα σήμερα.
Όλες οι κριτικές για την Βαλέρια - Συγγρού 108 (2ος)
Όλες οι κριτικές για την Βαλέρια - Συγγρού 108 (2ος)www.bourdela.com
εχω και άλλες χρωστούμενες !
Ρόστερ απο το εν λόγω μασατζίδικο
- Βαλέρια (αναλυτικα στη κριτική)
- Η Αναστασία ωραια εκφυλη μελαχροινή
- Βικτώρια (λεπει στη χωρα της Μολδαβία)
εν ξέρουν ποτε θα έρθει
και μια άλλη ακομη ξανθούλα με τσουπωτό κωλο κοντούλα αμα σας αρέσει το στυλ της φάνηκε πολυ προσχαρη στο σαλόνι.
Και μια πορνο άποψη απο το δωμάτιο
πραγματικά δεν μπορω να πιστέψω ότι μπαίνει κάποιος με δαύτη σε δωμάτιο!!!!!!!!!! Ήμαρτον!Άμα φίλε μου Η ξανθιά που είδες δεν τη γνώρισες ότι είναι η Χριστίνα η σέρβα αλλα ειναι αλβανεζα και το παίζει σερβα δε τη περνει άνθρωπος και τωρα κανει φουλ σήμερα που τη ειδα με τράβαγε να με βάλει το δωμάτιο βρομάει το στόμα της σα ψοφιμη Ε τι να σου πω είναι η γυρολόγος της Αθήνας δεν έχει αφήσει μαγαζί για μαγαζί αν πάς το πρωί είναι στο 108 και το βράδυ στην κηφισιά 10 ότι χειρότερο υπάρχει στο μασάζ
Υποκλινομαι στον Αρχηγο του θεραπευτικου μασαζ. Ευελπις Μασαζονομαχος και αρθρογραφος της νυχταςΠολύ καλή η Βαλέρια απο Συγγρου 108. Μπομπα μέσα αμα σου αρέσει το στύλ της ! Πέρασα υπέροχα. Χρωστούμενη κριτική που την έγραψα σήμερα.
Όλες οι κριτικές για την Βαλέρια - Συγγρού 108 (2ος)
Όλες οι κριτικές για την Βαλέρια - Συγγρού 108 (2ος)www.bourdela.com
εχω και άλλες χρωστούμενες !
Ρόστερ απο το εν λόγω μασατζίδικο
- Βαλέρια (αναλυτικα στη κριτική)
- Η Αναστασία ωραια εκφυλη μελαχροινή
- Βικτώρια (λεπει στη χωρα της Μολδαβία)
εν ξέρουν ποτε θα έρθει
και μια άλλη ακομη ξανθούλα με τσουπωτό κωλο κοντούλα αμα σας αρέσει το στυλ της φάνηκε πολυ προσχαρη στο σαλόνι.
Και μια πορνο άποψη απο το δωμάτιο
Υποκλινομαι στον Αρχηγο του θεραπευτικου μασαζ. Ευελπις Μασαζονομαχος και αρθρογραφος της νυχτας
Έχω γράψει κριτικήΤοσο χαλια; Με εσωσες!