You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Μας ενδιαφέρει αυτό????Καλημέρα τελικά στο empiremassage γινετε τίποτα καλό ? και σε τι τιμές παίζει ?
Μας ενδιαφέρει αυτό???
ναι με βολεύει βασικά εκτός και αν υπάρχει κάτι καλό
Τι ακριβώς εννοείς όταν λες σε βολεύει?ναι με βολεύει βασικά εκτός και αν υπάρχει κάτι καλό
....εκτός και αν υπάρχει κατι καλό .. δλδ???
Ο τίτλος του νήματος παραπέμπει σε πολύ συγκεκριμένη κατηγορία μαγαζιών. Το μαγαζί που λες ανήκει εκεί?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Και μια πορνο άποψη απο το δωμάτιο <
Πάντως το συγκεκριμένο του Σ 108 είναι σκοτεινο- μικρό, κλειστοφοβικό / εγώ πέρσι το βρηκα ως σε στιλ ..αποθήκη, και μου ήρθε και η γυρολόγος ματουρ Ντιάνα με .. περούκα την οποίαν μετά έβγαλε , και έδεσε σουπερ έκπληξη !
Πάντως το συγκεκριμένο του Σ 108 είναι σκοτεινο- μικρό, κλειστοφοβικό / εγώ πέρσι το βρηκα ως σε στιλ ..αποθήκη, και μου ήρθε και η γυρολόγος ματουρ Ντιάνα με .. περούκα την οποίαν μετά έβγαλε , και έδεσε σουπερ έκπληξη !
Κρίμα...Και εκεί δεν έχει και πάρκινγκ...Πέρασμα σήμερα από το Athens Spa πρώην City spa στη Ναυαρίνου
Παρούσες μόνο η Αλέξια και η Νικόλ, όμορφα κορίτσια, αλλά εγώ πήγα στοχευμένα για Αφροδίτη.
Το να ενημερώνουν τα site τους βέβαια -που τα πληρώνουν κιόλας- είναι ψιλά γράμματα. Για ζώα μας έχουν και αναλόγως πράττουν.
Ποια Ντιάνα???Και μια πορνο άποψη απο το δωμάτιο <
Η λεπτή υψηλή Ρωσίδα του Σ70? ΙΟ259? Φρ4? Κτλ?
Εννοείς το μικρό δωμάτιο που παλιά δεν είχε ντουσιερα?
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Oχι_ εννοω την κοντή ματουρ Ντιάνα που ήταν Λαγουμιτζή , Σ 40-42 με ..Αλίσα κλπ
Αυτό τον καιρό την ανακοινωνουν στο Τατ71 νομίζωOχι_ εννοω την κοντή ματουρ Ντιάνα που ήταν Λαγουμιτζή , Σ 40-42 με ..Αλίσα κλπ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Ναι- μαλλον αυτή είναι _ καθότι κοινό με το Σ 108 κλπ
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Χθες βράδυ έγραψα κριτική για Εύα από Φ2, και δεν έχει ανέβει ακόμα, περίεργο.
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 349
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα κυριοι αναζητω κατι πολυ συγκεκριμενο. Θελω καλο επαγγελματικο μασαζ και η κοπελα να ξερει να τελειωνει με μασαζ προστατη. Προσοχη, οχι απλα το δαχτυλο, να γνωριζει τις τεχνικες για τον ιδανικο οργασμο. Παρακαλω ενημερωστε με οι γνωστες και στειλτε λινκ για να δω την κοπελα και την αγγελια. Ευχαριστω. Οσο για τα αστειακα σε αυτο που ζητω θα προτεινω να μην τα κανετε.
Διαγραμμένο μέλος 220342
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 184
- Πόντοι
- 0
εξαρτάται τι προτιμάς. Κάθε μαχητής έχει διαφορετικά γούσταΚαλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε, ποια είναι η τοπ σε εμφάνιση που παίζει σε μασάζ αυτή την στιγμή? ευχαριστώ πολύ!
σε στυλ Τζεεσικα από 40-42 ή Αντελίνα φραντζή 2. αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την ίδια την Τζέσικα θα το ήθελα πολύ.εξαρτάται τι προτιμάς. Κάθε μαχητής έχει διαφορετικά γούστα
Αν είχαμε τρόπο επικοινωνίας με Τζέσικα δεν θα ασχολούμαστε με το παρών νήμα.σε στυλ Τζεεσικα από 40-42 ή Αντελίνα φραντζή 2. αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την ίδια την Τζέσικα θα το ήθελα πολύ.
Starbucks307
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Δες αναφορά σε XO VIP Spa Σουλιου 4. Επισης πρόσεξε ότι η Ευα δεν δουλεύει Σάββατο.....
Όταν πας ενημέρωσε με πως έκανες την συνεννόηση κόστος εμπειρία κτλ κτλΕυ
Thanks
Αν μάθεις τρόπο έλα να το πεις και σε μαςσε στυλ Τζεεσικα από 40-42 ή Αντελίνα φραντζή 2. αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την ίδια την Τζέσικα θα το ήθελα πολύ.
Τλφ???Όταν πας ενημέρωσε με πως έκανες την συνεννόηση κόστος εμπειρία κτλ κτλ
με βολεύει λόγο περιοχήςΤι ακριβώς εννοείς όταν λες σε βολεύει?
....εκτός και αν υπάρχει κατι καλό .. δλδ???
Ο τίτλος του νήματος παραπέμπει σε πολύ συγκεκριμένη κατηγορία μαγαζιών. Το μαγαζί που λες ανήκει εκεί?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66