Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας και πάλι, σήμερα έφτασα Αθήνα έπειτα από 2 μήνες προσμονής! Πήγα κατευθείαν Σ29 για τη Μόνικα, μόλις έμπαινε δωμάτιο, μεγάλη γκαντεμιά! Έκλεισα ραντεβού για αύριο και είδα το υπόλοιπο ροστερ. Αυτές που θυμάμαι είναι η Ιζαμπέλα, που είχα πάρει παλιότερα και η Άννα, ψιλή αδύνατη μου άρεσε πολύ και μετάνιωσα που δεν την πήρα. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να συνεχίσω την εξερεύνηση. Πάω Σουλίου 4, μου ανοίγουν ύστερα από τηλέφωνο, υπήρχε μόνο μια, Μαρία αν θυμάμαι καλά, αδύνατη μικροκαμωμένη. Φεύγω για Ναβαρίνου, είχε 2 κοπέλες, την Αλεξία, ξανθούλα, κοντούλα, αδύνατη και η άλλη μελαχρινή όμορφο πρόσωπο, μεγάλη περιφέρεια κοντούλα. Κατηφορίζω Σολωμού 70, είχε τέσσερις Εύα κοντή αδύνατη, μελαχρινή, ξανθιά κοντή, χοντρούλα δε θυμάμαι όνομα, Αλίνα μετρίου αναστήματος όμορφο πρόσωπο, μέτριο σώμα, στο εφαρμοστό φόρεμα φούσκωνε πολύ η κοιλίτσα και Άννα ξανθιά αδύνατη δε μ άρεσε. Φεύγω και σκέφτομαι να γυρίσω Σ29 για την Άννα ή να πάω Μ28, μήπως δω την Ιουλία που μου έχει πει κάποιος συναγωνιστής. Τελικά πάω Μ28, η Ιουλία δεν είχε έρθει ακόμα, ήθελα να φύγω αλλά δεν άντεξα στη θέα της πορνοεμφάνισης της Χριστίνας και παρόλο που κάνει μέτριο γαμήσι, το κάτω κεφάλι με διέταξε να μπω. Συγκριτικά με την προηγούμενη φορά το σεξ ήταν πολύ καλύτερο, είχε πολύ υπομονή και δεν έμεινε παρά ένα 5λέπτο για μασάζ. Δεν έχει νόημα να ανεβάσω 2η κριτική. Φεύγοντας είδα την Ιουλία, που είχε έρθει, σγουρό μαλί, μέτριο ανάστημα, αδύνατη, συμπαθητική.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.372
Πόντοι
456
Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας και πάλι, σήμερα έφτασα Αθήνα έπειτα από 2 μήνες προσμονής! Πήγα κατευθείαν Σ29 για τη Μόνικα, μόλις έμπαινε δωμάτιο, μεγάλη γκαντεμιά! Έκλεισα ραντεβού για αύριο και είδα το υπόλοιπο ροστερ. Αυτές που θυμάμαι είναι η Ιζαμπέλα, που είχα πάρει παλιότερα και η Άννα, ψιλή αδύνατη μου άρεσε πολύ και μετάνιωσα που δεν την πήρα. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να συνεχίσω την εξερεύνηση. Πάω Σουλίου 4, μου ανοίγουν ύστερα από τηλέφωνο, υπήρχε μόνο μια, Μαρία αν θυμάμαι καλά, αδύνατη μικροκαμωμένη. Φεύγω για Ναβαρίνου, είχε 2 κοπέλες, την Αλεξία, ξανθούλα, κοντούλα, αδύνατη και η άλλη μελαχρινή όμορφο πρόσωπο, μεγάλη περιφέρεια κοντούλα. Κατηφορίζω Σολωμού 70, είχε τέσσερις Εύα κοντή αδύνατη, μελαχρινή, ξανθιά κοντή, χοντρούλα δε θυμάμαι όνομα, Αλίνα μετρίου αναστήματος όμορφο πρόσωπο, μέτριο σώμα, στο εφαρμοστό φόρεμα φούσκωνε πολύ η κοιλίτσα και Άννα ξανθιά αδύνατη δε μ άρεσε. Φεύγω και σκέφτομαι να γυρίσω Σ29 για την Άννα ή να πάω Μ28, μήπως δω την Ιουλία που μου έχει πει κάποιος συναγωνιστής. Τελικά πάω Μ28, η Ιουλία δεν είχε έρθει ακόμα, ήθελα να φύγω αλλά δεν άντεξα στη θέα της πορνοεμφάνισης της Χριστίνας και παρόλο που κάνει μέτριο γαμήσι, το κάτω κεφάλι με διέταξε να μπω. Συγκριτικά με την προηγούμενη φορά το σεξ ήταν πολύ καλύτερο, είχε πολύ υπομονή και δεν έμεινε παρά ένα 5λέπτο για μασάζ. Δεν έχει νόημα να ανεβάσω 2η κριτική. Φεύγοντας είδα την Ιουλία, που είχε έρθει, σγουρό μαλί, μέτριο ανάστημα, αδύνατη, συμπαθητική.
Η Άννα δεν είναι ψηλή. Κατά τα άλλα έχασες που δεν την προτίμησες. Σπάνια βγαίνει στην παρέλαση.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Η Άννα δεν είναι ψηλή. Κατά τα άλλα έχασες που δεν την προτίμησες. Σπάνια βγαίνει στην παρέλαση.
Ναι έχεις δίκιο, μου φάνηκε ψηλή γιατί ήμουν καθιστός, σήμερα ξαναπήγα και την είδα από κοντά, αν λέμε για την Άννα ξανθιά Αλβανίδα, δηλαδή είναι καλή στο δωμάτιο?

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Ναι έχεις δίκιο, μου φάνηκε ψηλή γιατί ήμουν καθιστός, σήμερα ξαναπήγα και την είδα από κοντά, αν λέμε για την Άννα ξανθιά Αλβανίδα, δηλαδή είναι καλή στο δωμάτιο?
Επειδή δεν είσαι των extreme απο ότι διαβάζω απο τις κριτικές σου, καλή εμφανιση, σούπερ καθαρη, πολυ καλο μασαζ για το είδος των μαγαζιών και σεξ πάνω απο το μέσο όρο.....πάντως πολυ συνεργάσιμη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι δυο μήνες εκτος αν σου φάνηκε τόσο....

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Πωπω παρακμη ρε πουστη μου...εκανα βολτα σημερα,περναω απο 3ης σεπτ.59 μαλλον εκλεισε αυτο,ουτε κουδουνι,ουτε τηλεφωνο...συνεχεια στο 119 η ομορφη,αλλα γερασμενη οικοδεσποινα και αλλη μια θειτσα...συνεχεια στο Πατησιων 131,εκει ειχε μαζευτει το καπη :2funny: δυο θειτσες η μια με αβαφο γκρι μαλλι και μια Καρμεν λατινα οπως ειπε,που θα την τιμουσα πριν καμια 15αρια χρονια πριν,ισως....συνεχεια στο Lelas -λελας καραγιαννη,εκει δεν ειχε Καπη ,ειχε μπαζοθυελα,εκτος απο μια ξανθια,μαλλον Αλβανιδα,αλλα την εκοψα για ξεπετα,οποτε τζιφος η υποθεση :confused:...πριν απο αυτο ειχε προηγηθει αποτυχημενο ραντεβου με την Oksana43 απο μαμπα..

Τελευταία τροποποίηση:

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Επειδή δεν είσαι των extreme απο ότι διαβάζω απο τις κριτικές σου, καλή εμφανιση, σούπερ καθαρη, πολυ καλο μασαζ για το είδος των μαγαζιών και σεξ πάνω απο το μέσο όρο.....πάντως πολυ συνεργάσιμη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είναι δυο μήνες εκτος αν σου φάνηκε τόσο....
Χα χα! Δίκιο έχεις αδερφέ! Η αλήθεια είναι ότι μόλις φύγω αμέσως σκέφτομαι πότε θα ξανάρθω! Τον τελευταίο χρόνο έχω εθιστεί στις τανες!
Όπως σωστά κατάλαβες μου αρέσει το ήρεμο και νορμάλ σεξ με μεγάλη διάρκεια. Το πρόβλημα μου είναι ότι είμαι δύσκολος στην εμφάνιση μ αρέσουν τα άλογα (ψιλές και μπαμπάτσικες), δε βρίσκω, οπότε συμβιβάζομαι.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Λοιπόν συνεχίζω, σήμερα είχα ραντεβού με την Μόνικα στο Σ29. Πριν πάω λέω ας περάσω από φυλής για μάτι, να φτιαχτώ λίγο. Στο Φώκαιας 17 βγαίνει ένας μούναρος εντελώς γυμνή, τι κορμάρα ήταν αυτή, ψιλή μεσαίο στήθος, κώλος ποίημα, φοβερές καμπύλες! Ιζαμπέλα, με το ζόρι κρατήθηκα, είχα το ραντεβού. Επειδή είμαι κάποιας ηλικίας μετά την πρώτη πιστολιά, χρειάζομαι αρκετό χρόνο να ξαναγεμίσω. Φεύγω αναστατωμένος για Σ29, αναρωτιέμαι τι θα συναντήσω, διότι τη Μόνικα την είχα δει φευγαλέα προ διμήνου και δεν την θυμόμουν σχεδόν καθόλου, πήγαινα βάση κριτικών. Όταν την είδα εντυπωσιάστηκα, στο δωμάτιο άριστη και έπαθα πλάκα όταν μου είπε την ηλικία της, πολύ μεγαλύτερη απ όσο έχουν γράψει μερικοί. Δηλαδή συγκριτικά με την ηλικία της είναι μούναρος!!
Θα ανεβάσω κριτική.
Συγνώμη για το σεντόνι, παρόλο που δε μ αρέσει η πολυλογία έγραψα πολλά.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Πωπω παρακμη ρε πουστη μου...εκανα βολτα σημερα,περναω απο 3ης σεπτ.59 μαλλον εκλεισε αυτο,ουτε κουδουνι,ουτε τηλεφωνο...συνεχεια στο 119 η ομορφη,αλλα γερασμενη οικοδεσποινα και αλλη μια θειτσα...συνεχεια στο Πατησιων 131,εκει ειχε μαζευτει το καπη :2funny: δυο θειτσες η μια με αβαφο γκρι μαλλι και μια Καρμεν λατινα οπως ειπε,που θα την τιμουσα πριν καμια 15αρια χρονια πριν,ισως....συνεχεια στο Lelas -λελας καραγιαννη,εκει δεν ειχε Καπη ,ειχε μπαζοθυελα,εκτος απο μια ξανθια,μαλλον Αλβανιδα,αλλα την εκοψα για ξεπετα,οποτε τζιφος η υποθεση :confused:...πριν απο αυτο ειχε προηγηθει αποτυχημενο ραντεβου με την Oksana43 απο μαμπα..
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε, με γλύτωσες! Είχα σκοπό να τα εξερευνήσω όλα αυτά.

konsolasg3

Μέγας
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Κριτικές
54
Like
2.319
Πόντοι
4.461
Ρε παιδιά, την Εύα αυτήν την καινούργια στο nirvana την έχει δοκιμάσει κανείς?

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Τυπε είδα μεγάλη χαρά στα σκέλια μου με αυτο το μουνάκι ! Ωραια φάση της συναντησης επισης που της ετριβα το μουνάκι με το δάχτυλο έκανε μορφασμούς και μου πάταγε ελαφρα τη πουτσα με το πατουσάκι της και με έπαιζε έτσι... πωπω τι καυλα ηταν αυτη. Βρέθηκα στον πορνο - παράδεισο ! :rockon: :rockon:
Τέτοια να χουμε πάντα
Πάντα τέτοιες πορνοιστοριες

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Ρε παιδιά, την Εύα αυτήν την καινούργια στο nirvana την έχει δοκιμάσει κανείς?
Πήγαινε στα γνωστά, άσε τα πειράματα αφου είσαι εδώ για .....πρώτες βοήθειες....
Όταν ηταν στο Στουρνάρη, αποτυχία αν λέμε για την ίδια....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Men's spa boutique εχει μπανερ εδω, καί από αύριο θά έχει φώτο καί από κοπέλες
Τελικά ανέβηκε η σελίδα;
Μπανερ δεν βλέπω από το κινητό.
Μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες για το λινκ;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Τελικά ανέβηκε η σελίδα;
η σελιδα ανεβηκε και στο ***** μια και το καταστημα ειναι του ομιλου!
ομως το Ελληνοπρεπεστατο μπαχαλο δεν το αποφευγεις με τιποτα....
στη Μαργαριτα εχουν μπει οι φωτο της Μιλενα και μαλιστα υπογεγραμμενες !!!!
αληθεια που μπορουμε να δουμε φωτο της Μαργαριτας ????

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.782
Πόντοι
11.096
Τελικά ανέβηκε η σελίδα;
Το μπανερ το βλέπω καί από κινητό τώρα κανονικά, είναι κάτω από τά αλλά μπανερ τής αλυσίδας.

Massage Boutique

Μασατζίδικο
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
128
η σελιδα ανεβηκε και στο ***** μια και το καταστημα ειναι του ομιλου!
ομως το Ελληνοπρεπεστατο μπαχαλο δεν το αποφευγεις με τιποτα....
στη Μαργαριτα εχουν μπει οι φωτο της Μιλενα και μαλιστα υπογεγραμμενες !!!!
αληθεια που μπορουμε να δουμε φωτο της Μαργαριτας ????
Καλημέρα σε όλους τους κυρίους έχουμε ανεβάσει και το πρόγραμμα και τις φωτογραφίες των κοριτσιών και έχουμε ελέγξει και δουλεύουνε κανονικά Όλα τα banner . Σας ευχαριστούμε πολύ .
Λάρισα

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780
Πήγαινε στα γνωστά, άσε τα πειράματα αφου είσαι εδώ για .....πρώτες βοήθειες....
Όταν ηταν στο Στουρνάρη, αποτυχία αν λέμε για την ίδια....
Καλημέρα σας κάποιο λάθος κάνετε για την Εύα .
η Εύα είναι πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν έχει δουλέψει σε κανένα μασάζ όχι μόνο στην Αθήνα σε όλη την Ελλάδα Μάλλον για κάποια άλλη λέτε.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Καλημέρα σε όλους τους κυρίους έχουμε ανεβάσει και το πρόγραμμα και τις φωτογραφίες των κοριτσιών και έχουμε ελέγξει και δουλεύουνε κανονικά Όλα τα banner . Σας ευχαριστούμε πολύ .
Λάρισα
Μόλις επισκέφτηκα από PC το site sas και έχει αρκετά θέματα.
Καταρχήν η ενότητα Κοπέλες είναι άδεια. Δεν βγάζει τίποτα.
Πατώντας στην ενότητα Πρόγραμμα, πάλι είναι άδειο αλλά πιο κάτω εμφανίζει 4 προφίλ κοριτσιών.
Κάποιος λίγο τα μπέρδεψε στο ανέβασμα των σελίδων.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
η Εύα είναι πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν έχει δουλέψει σε κανένα μασάζ όχι μόνο στην Αθήνα σε όλη την Ελλάδα Μάλλον για κάποια άλλη λέτ
η Εύα είναι πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν έχει δουλέψει σε κανένα μασάζ όχι μόνο στην Αθήνα σε όλη την Ελλάδα Μάλλον για κάποια άλλη λέτε.
Η απάντηση μου ηταν για την Αλεξάνδρα όχι για την Ευα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom