konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.319
- Πόντοι
- 4.461
Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας και πάλι, σήμερα έφτασα Αθήνα έπειτα από 2 μήνες προσμονής! Πήγα κατευθείαν Σ29 για τη Μόνικα, μόλις έμπαινε δωμάτιο, μεγάλη γκαντεμιά! Έκλεισα ραντεβού για αύριο και είδα το υπόλοιπο ροστερ. Αυτές που θυμάμαι είναι η Ιζαμπέλα, που είχα πάρει παλιότερα και η Άννα, ψιλή αδύνατη μου άρεσε πολύ και μετάνιωσα που δεν την πήρα. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να συνεχίσω την εξερεύνηση. Πάω Σουλίου 4, μου ανοίγουν ύστερα από τηλέφωνο, υπήρχε μόνο μια, Μαρία αν θυμάμαι καλά, αδύνατη μικροκαμωμένη. Φεύγω για Ναβαρίνου, είχε 2 κοπέλες, την Αλεξία, ξανθούλα, κοντούλα, αδύνατη και η άλλη μελαχρινή όμορφο πρόσωπο, μεγάλη περιφέρεια κοντούλα. Κατηφορίζω Σολωμού 70, είχε τέσσερις Εύα κοντή αδύνατη, μελαχρινή, ξανθιά κοντή, χοντρούλα δε θυμάμαι όνομα, Αλίνα μετρίου αναστήματος όμορφο πρόσωπο, μέτριο σώμα, στο εφαρμοστό φόρεμα φούσκωνε πολύ η κοιλίτσα και Άννα ξανθιά αδύνατη δε μ άρεσε. Φεύγω και σκέφτομαι να γυρίσω Σ29 για την Άννα ή να πάω Μ28, μήπως δω την Ιουλία που μου έχει πει κάποιος συναγωνιστής. Τελικά πάω Μ28, η Ιουλία δεν είχε έρθει ακόμα, ήθελα να φύγω αλλά δεν άντεξα στη θέα της πορνοεμφάνισης της Χριστίνας και παρόλο που κάνει μέτριο γαμήσι, το κάτω κεφάλι με διέταξε να μπω. Συγκριτικά με την προηγούμενη φορά το σεξ ήταν πολύ καλύτερο, είχε πολύ υπομονή και δεν έμεινε παρά ένα 5λέπτο για μασάζ. Δεν έχει νόημα να ανεβάσω 2η κριτική. Φεύγοντας είδα την Ιουλία, που είχε έρθει, σγουρό μαλί, μέτριο ανάστημα, αδύνατη, συμπαθητική.