ποια ειναι η ιδιοκτηκτρια του μαγαζιου,που ειναι γνωστη?αντε με το καλο να ανοθξει,να κανουμε επισκεψη.Συγγρού κοντά είναι περιοχή Ν. Κόσμος όσο για πάρκινγ επειδή είμαι παθών... Αν δέν βρω χύμα πάω στο πάρκινγκ μέτρο Συγγρού λογική τιμή καί ακόμα ποίο χαμηλή τα ΣΚ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.213
- Πόντοι
- 19.505
Και η μπίλια έκατσε στο 38
Sherlock Holms
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Και σωστά τα λες σίγουρα αυτό είναι.Και η μπίλια έκατσε στο 38
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
38 κόκκινο κιόλαςΚαι η μπίλια έκατσε στο 38
Το 48 δουλεύει κανονικάτο 48 δουλεύει κανονικά η έκλεισε κ πήγε 38;;
Μην μπερδευεσαι με ότι λήγει σε 8....
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.820
- Πόντοι
- 456
ΟκΤο 48 δουλεύει κανονικά
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 7.636
Να σου πω δεν την θυμάμαιΕίναι 100% η Αλεξάνδρα της ζανα έχει σπαστό μαλλί είναι λίγο τσουπωτή και την έχω δει 2 φορές και την έχω πάρει 1 φορα στη ζανα αλλά την πρώτη φορά την πάτησα γιατί την είδα πάρα πολύ λίγο είναι 100% η Αλεξάνδρα τη ζανα .Και τη γράφει σήμερα στο πρόγραμμα
Θα περάσω να τη δω με πρώτη ευκαιρία
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
ΣωστόςΤο 48 δουλεύει κανονικά
Μήπως θα είναι αδελφο με το Φ2Φίλε μου δεν τό βλέπω παλιός νέος κλπ, απλά είμαι υπέρ τής ενημερώσης, αύριο μπορεί να ξέρεις εσύ κάτι που δεν γνωρίζω εγώ έτσι πάει.
Ή ιδιοκτήτρια είναι γνωστή σέ όλους μας με την άψογη συμπεριφορά τής σέ υποδοχή και εξυπηρέτηση προς τόν πελάτη.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
Το ποίο πιθανό. Ήταν ή Λάρισα εκεί το Σάββατο πού ξεφόρτωναν έπιπλα κλπ καί μίλαγε μέ κόσμο.Μήπως θα είναι αδελφο με το Φ2
Sherlock Holms
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Τώρα κλείδωσε κανονικά πριν λίγο ανέβηκε στο site τους ότι είναι το Καλλιρρόης 38
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα κλείδωσε κανονικά πριν λίγο ανέβηκε στο site τους ότι είναι το Καλλιρρόης 38
επιτέλους λύθηκε το μυστήριο
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Το νέο musses!!!επιτέλους λύθηκε το μυστήριο
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 1.206
Το νέο musses!!!
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
Σε σημερινή κουβέντα στο Φ2 μέ τήν Λαρισα θά είναι ή υπεύθυνη στο Κ38
Καλά νά περνάμε.
Καλά νά περνάμε.
Sherlock Holms
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 135
- Πόντοι
- 0
Αφού πλέον ολα εμφανίστηκαν τοτε και εγώ μπορώ επίσης να πω. Οτι εκείνη την ημέρα που χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξαν και μου είπε ότι κάνουν ανακαίνιση και ότι μετά το Πάσχα θα ανοίξει το μαγαζί . Η υπεύθυνη που μου άνοιξε τη πόρτα ήταν η Λάρισα και μου είπε να μη γράψω κάτι για ονόματα γιατί ήταν πολύ νωρίς.Σε σημερινή κουβέντα στο Φ2 μέ τήν Λαρισα θά είναι ή υπεύθυνη στο Κ38
Καλά νά περνάμε.
Ελπίζω να φτιάξει ένα καλό τιμ από κοπέλες. Γιατί από χώρο που βλέπω στη φωτογραφίες είναι πολύ ωραίο και να έχουν σεβασμό με τη πελατεία τους όπως και στο Φ2
Καλές δουλειές να έχετε και να φέρνετε ωραία κορίτσια όπως πριν κορονοιο.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 5.595
Τι να τον κανεις τον ωραιο χώρο... το θεμα ειναι οι κοπελες να ειναι σωστες.........!!!...
Ελπίζω να φτιάξει ένα καλό τιμ από κοπέλες. Γιατί από χώρο που βλέπω στη φωτογραφίες είναι πολύ ωραίο και να έχουν σεβασμό με τη πελατεία τους όπως και στο Φ2
...
Κ αν κρίνουμε απο το Φ2.... θα εχει ωραιες κοπελες.. με αποστειρωμένες υπηρεσίες...
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Αγαπητοί συναγωνιστές γειά σας και πάλι, σήμερα έφτασα Αθήνα έπειτα από 2 μήνες προσμονής! Πήγα κατευθείαν Σ29 για τη Μόνικα, μόλις έμπαινε δωμάτιο, μεγάλη γκαντεμιά! Έκλεισα ραντεβού για αύριο και είδα το υπόλοιπο ροστερ. Αυτές που θυμάμαι είναι η Ιζαμπέλα, που είχα πάρει παλιότερα και η Άννα, ψιλή αδύνατη μου άρεσε πολύ και μετάνιωσα που δεν την πήρα. Ο λόγος ήταν ότι ήθελα να συνεχίσω την εξερεύνηση. Πάω Σουλίου 4, μου ανοίγουν ύστερα από τηλέφωνο, υπήρχε μόνο μια, Μαρία αν θυμάμαι καλά, αδύνατη μικροκαμωμένη. Φεύγω για Ναβαρίνου, είχε 2 κοπέλες, την Αλεξία, ξανθούλα, κοντούλα, αδύνατη και η άλλη μελαχρινή όμορφο πρόσωπο, μεγάλη περιφέρεια κοντούλα. Κατηφορίζω Σολωμού 70, είχε τέσσερις Εύα κοντή αδύνατη, μελαχρινή, ξανθιά κοντή, χοντρούλα δε θυμάμαι όνομα, Αλίνα μετρίου αναστήματος όμορφο πρόσωπο, μέτριο σώμα, στο εφαρμοστό φόρεμα φούσκωνε πολύ η κοιλίτσα και Άννα ξανθιά αδύνατη δε μ άρεσε. Φεύγω και σκέφτομαι να γυρίσω Σ29 για την Άννα ή να πάω Μ28, μήπως δω την Ιουλία που μου έχει πει κάποιος συναγωνιστής. Τελικά πάω Μ28, η Ιουλία δεν είχε έρθει ακόμα, ήθελα να φύγω αλλά δεν άντεξα στη θέα της πορνοεμφάνισης της Χριστίνας και παρόλο που κάνει μέτριο γαμήσι, το κάτω κεφάλι με διέταξε να μπω. Συγκριτικά με την προηγούμενη φορά το σεξ ήταν πολύ καλύτερο, είχε πολύ υπομονή και δεν έμεινε παρά ένα 5λέπτο για μασάζ. Δεν έχει νόημα να ανεβάσω 2η κριτική. Φεύγοντας είδα την Ιουλία, που είχε έρθει, σγουρό μαλί, μέτριο ανάστημα, αδύνατη, συμπαθητική.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 765K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66