Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Άουτς60 το μισάωρο που πηρα και ρωτησα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελπίζω να αξίζει60 το μισάωρο που πηρα και ρωτησα
Άουτς60 το μισάωρο που πηρα και ρωτησα
Ελπίζω να αξίζει60 το μισάωρο που πηρα και ρωτησα
Νικη απιθανη ομορφη και ερωτικη οπως ακριβως λες !!!Καταδρομικη κιεγω χτες μεσημερακι σουλιου 4 τηλεφωνο απο αλλο σαιτ xovipspa συναντησα ευα παλια γνωριμη αλλα διαλεξα ξανθουλα νικη νεο αστερι! Ομορφη ψηλη με καλομασσαζ και δευτερο
Μερος πολυ ερωτικο!!! Ηταν εκει επισης μαρακι και Ελενη αλλα η νικη ηταν πολυ ομορφη χλαρωτικη επιλογη με ποιοτητα και ερωτισμο και τη συνιστω ανεπιφυλακτα
Απορίας άξιον, οι ιδιοκτήτες δεν ασχολούνται με την πορεία της επιχείρησης, ώστε να αντικαταστήσουν την υπάλληλο που τους κάνει ζημιά. Προσωπικά όσες φορές έχω πάει δεν μου έχει κάνει κάτι ακραίο, διακρίνω όμως τον κακό χαρακτήρα. Μπορεί βέβαια να έχει κόμπλεξ λόγω εμφάνισης. Όσες φορές έχω ζητήσει 2η παρέλαση σε άλλα μαγαζιά, ποτέ δε μου αρνήθηκαν.Πέρασμα στα ιδρύματα της περιοχής Συγγρου κ Ν.Κόσμου.
Σαλονάρισμα στο Σ40-42, με την πιο ξυνή σερίφισσα της δεκαετίας, να μην έχει διάθεση να μιλήσει ούτε στον εαυτό της.
Άνευ πλάκας, οι ιδιοκτήτες με τόσες κάμερες εκεί μέσα, ακόμη να την πάρουν χαμπάρι ?
Τεσπα, το σκηνικό έχει ως εξής.. Είναι συναγωνιστής στο σαλόνι και περνάνε 5 κοπέλες, με τις άσπρες ποδιές, εγώ στην καβάτζα ως πιο αργοπορημένος κ περιμένω να διαλέξει. Να πω ότι κάνα 2 κοπέλες που ενδιαφέρθηκε ο συναγωνιστής, υποτίθετο θα μπαίνανε στο δωμάτιο ή ήταν ήδη στο δωμάτιο (...). Δεν επιλέγει κ φεύγει ο άνθρωπος. Καλά κάνει κατ´έμε. Μάλιστα σε μια, η σεριφισα της μίλαγε στην γλώσσα της, με χροιά σκευωρίας. Χαμένο 60άρι ή 80άρι για το μαγαζί. Ας μας το επιβεβαιώσει το σκηνικό κ το παλληκάρι (φαλακρός 45αρης+, με σκούρο δερμάτινο μπουφάν).
Σειρά μου να δω τις κοπέλες. Περνάνε οι σουσουράδες, εγώ καθότι δεν θυμάμαι ούτε το τηλ του σπιτιού μου (κυριολεκτικά) , ούτε τι έφαγα χτες, δεν συγκρατώ ονόματα κ φυσιογνωμίες, όταν όλες ήταν μέσα στην άσπρη ποδιά. Όλες Σβετλάνες μου φάνηκαν...
Επειδή ήταν κάπως αργά το απόγευμα και βαριόμουν να φύγω, είπα να δώσω τόπο στην οργή για να μην ψάχνομαι. Ρώτησα λοιπόν, ποιες από τις 5 που είδα, δίνουν και λ@κό στο πρόγραμμα τους. Μου λέει η σερίφισα, η Μαίρη και η Λέιλα. Ωραία λέω, επειδή θα διαλέξω μια από τις δυο, μπορώ να τις ξαναδώ την Μαίρη κ την Λέιλα ?
Πρέπει να τις ήρθαν 32 εγκεφαλικά κ 43 καρδιακές προσβολές. "Kαι τώρα τι θα γίνει, επειδή εσείς δεν θυμάστε, δεν μπορώ να ξαναφέρω τις δυο κοπέλες.."
Αντίο ζωή, λοιπόν, πάει κ το δικό μου το 80άρι. μέσα σε 3 λεπτά, χάθηκε 140 ευρώ τζίρος από το μαγαζί.
Έχω την περιέργεια αν ο συναγωνιστής που ανέβαινε στο ασανσέρ (40άρης, πιο νέος από εμάς που την κάναμε, επίσης φαλακρός) εκτίναξε την απώλεια εισοδήματος στο 200άρι μέσα στο 10λεπτο.
Τελικά δεν την απέφυγα την καταδρομική σε διπλανό (τρόπος του λέγειν) θεραπευτήριο.
Θα ακολουθήσει κριτική για Ανδριάνα (Φραντζή 2).
Υ.Σ.: αν τελικά χάθηκε το 200άρι μέσα στο δεκάλεπτο, σκεφτείτε πόσα μικρομάγαζα ή επιχειρήσεις, παλεύουν όλη μέρα οικογένειες για να φτάσουν 200άρι τζίρο μέσα σε ένα 12ωρο ή 15ώρο (ψιλικατζίδικα, κλπ). Αυτοί τα είχαν μπροστά τους κ τα έδιωξαν..
Υ.Σ.: πριν 10ημερο, πήρα τελευταία φορά, αποδίδοντας φόρο τιμής την κάποτε συμπαθέστατη και γαμεύσιμη, Αλιόνα, Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει κατευόδιο.
Άσπα γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώναΗ Άσπα είχε περάσει από το μούσες και το ξέρουμε σίγουρα γιατί αυτό το μαγαζί μας ανήκε ήταν στην αλυσίδα μας τώρα δεν δουλεύει συνεχίζουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο μαζί έχουμε κρατήσει φιλίες αλλά δεν δουλεύει πουθενά άδικα την ψάχνετε επίσης αυτή τη στιγμή το Μούσες Αγίων Πάντων δεν ανήκει σε μας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση
Θά συμφώνησω ή υποδοχή καί τό σαλοναρισμα σέ αυτό τό μαγαζί είναι σέ άλλο επίπεδο ανώτερο, επίσης όλες και όλα τά ιδρύματα διαβάζουν τό μόνο σίγουρο. Όσο για τον κέρασμα θέλω να πιστεύω πώς έτυχε γιατί όσες φορές έχω πάει τό πρώτο που με ρωτάνε αν θέλω να με κεράσουν κάτι, θά δείξει όμως.... περιμένω να δω την κριτική σού.Πέρασμα χτες στο Φραντζή 2, μετά την φόλα στο Σ40-42.
Πέρασμα με την Αντριάνα μετά από επιμονή και προτροπή της σερίφισας, όταν είδε ότι πήγα να φύγω (στο κατάστημα ήταν η Άννα που έμπαινε σε δωμάτιο (θα δοκιμαστεί συντόμως), η Σοφία, η Μίνα κ η Στεφάνια, η Νάνσι είχε σχολάσει). Μου την λάνσαρε ως η νέα Μπάρμπι του καταστήματος.
Ήδη ανέβηκε κριτική.Ενδεχομένως στο μέλλον να ξαναπεράσω μαζί της, Διέκρινα μια τάση προμοταρίσματος από την Λαρίσα, ως το ανερχόμενο αστέρι στο κατάστημα.
Γράφω εδώ γιατί στο νήμα του μαγαζιού, η σερίφισα ποστάρει σεντόνια με φωτογραφίες των κοριτσιών κ σου βγαίνουν τα μάτια, αν θες ή ψάχνεις να διαβάσεις κάτι.
Επίσης κ η σεριφισα κ η Αντριάνα με ρώτησαν και οι 2, από που έμαθα/άκουσα για αυτές.. Προφανώς κ μας διαβάζουν, άσχετα αν η μικρή Ρουμάνα, το παίζει άσχετη με το Ίντερνετ κ το site.
Δίνουν κ κάρτα μέλους, με 10 σφραγίδες, μέχρι 31.12.2022, μια 30λεπτη συνεδρία δώρο.
Κακή εντύπωση μου έκανε :
- που δεν μου προσφέρθηκε κάτι να πιω (πρώτη φορά στα 20+ χρόνια σε μασατζίδικα, ακόμη κ σε κάτι τελειωμένους χώρους κερνάνε κάτι που στο 70% των περιπτώσεων το αρνούμαι). Μπορεί να ήταν κ τυχαίο, αλλά ήμουν μόνος μου, δεν είχε κίνηση το κατάστημα.
- οι πετσέτες δεν είναι σφραγισμένες
- οι πετσέτες δεν είναι άσπρες (θα μου πείτε τι λες ρε παίχτη, αλλά σε αυτά τα ιδρύματα οφείλουν να είναι λευκές, όπως στα καταλύματα όταν ταξιδεύουμε για προφανείς λόγους υγιεινής)
- στο μασαζοκρεβάτι δεν στρώνεται χαρτί μιας χρήσης, αλλά πάλι σκουρόχρωμη πετσέτα που υπάρχει ήδη στο δωμάτιο (ελπίζω να μην είναι η ίδια με της προηγούμενης συνεδρίας)
Στα θετικά, οι διαδικασία σαλοναρίσματος είναι πολύ επαγγελματική, όλες περνάνε κ σε χαιρετάνε κ συστήνονται δια χειραψίας κ η Λαρισα πολύ καλή στην παρουσίαση των κοριτσιών.
Θά συμφώνησω ή υποδοχή καί τό σαλοναρισμα σέ αυτό τό μαγαζί είναι σέ άλλο επίπεδο ανώτερο, επίσης όλες και όλα τά ιδρύματα διαβάζουν τό μόνο σίγουρο. Όσο για τον κέρασμα θέλω να πιστεύω πώς έτυχε γιατί όσες φορές έχω πάει τό πρώτο που με ρωτάνε αν θέλω να με κεράσουν κάτι, θά δείξει όμως.... περιμένω να δω την κριτική σού.
Καλημέρα είμαι η Λάρισα αν περάσατε χθες μέρα Σάββατο στην υποδοχή ήταν η Μαριάννα δεν ήμουνα εγώ η Λάρισα .Πέρασμα χτες στο Φραντζή 2, μετά την φόλα στο Σ40-42.
Πέρασμα με την Αντριάνα μετά από επιμονή και προτροπή της σερίφισας, όταν είδε ότι πήγα να φύγω (στο κατάστημα ήταν η Άννα που έμπαινε σε δωμάτιο (θα δοκιμαστεί συντόμως), η Σοφία, η Μίνα κ η Στεφάνια, η Νάνσι είχε σχολάσει). Μου την λάνσαρε ως η νέα Μπάρμπι του καταστήματος.
Ήδη ανέβηκε κριτική.Ενδεχομένως στο μέλλον να ξαναπεράσω μαζί της, Διέκρινα μια τάση προμοταρίσματος από την Λαρίσα, ως το ανερχόμενο αστέρι στο κατάστημα.
Γράφω εδώ γιατί στο νήμα του μαγαζιού, η σερίφισα ποστάρει σεντόνια με φωτογραφίες των κοριτσιών κ σου βγαίνουν τα μάτια, αν θες ή ψάχνεις να διαβάσεις κάτι.
Επίσης κ η σεριφισα κ η Αντριάνα με ρώτησαν και οι 2, από που έμαθα/άκουσα για αυτές.. Προφανώς κ μας διαβάζουν, άσχετα αν η μικρή Ρουμάνα, το παίζει άσχετη με το Ίντερνετ κ το site.
Δίνουν κ κάρτα μέλους, με 10 σφραγίδες, μέχρι 31.12.2022, μια 30λεπτη συνεδρία δώρο.
Κακή εντύπωση μου έκανε :
- που δεν μου προσφέρθηκε κάτι να πιω (πρώτη φορά στα 20+ χρόνια σε μασατζίδικα, ακόμη κ σε κάτι τελειωμένους χώρους κερνάνε κάτι που στο 70% των περιπτώσεων το αρνούμαι). Μπορεί να ήταν κ τυχαίο, αλλά ήμουν μόνος μου, δεν είχε κίνηση το κατάστημα.
- οι πετσέτες δεν είναι σφραγισμένες
- οι πετσέτες δεν είναι άσπρες (θα μου πείτε τι λες ρε παίχτη, αλλά σε αυτά τα ιδρύματα οφείλουν να είναι λευκές, όπως στα καταλύματα όταν ταξιδεύουμε για προφανείς λόγους υγιεινής)
- στο μασαζοκρεβάτι δεν στρώνεται χαρτί μιας χρήσης, αλλά πάλι σκουρόχρωμη πετσέτα που υπάρχει ήδη στο δωμάτιο (ελπίζω να μην είναι η ίδια με της προηγούμενης συνεδρίας)
Στα θετικά, οι διαδικασία σαλοναρίσματος είναι πολύ επαγγελματική, όλες περνάνε κ σε χαιρετάνε κ συστήνονται δια χειραψίας κ η Λαρισα πολύ καλή στην παρουσίαση των κοριτσιών.
η υποδοχη ειναι το 50% κατα τη γνωμη μου για το αν θα αποφασισει καποιος να περασει ή οχι στο δωματιο.Θά συμφώνησω ή υποδοχή καί τό σαλοναρισμα σέ αυτό τό μαγαζί είναι σέ άλλο επίπεδο ανώτερο, επίσης όλες και όλα τά ιδρύματα διαβάζουν τό μόνο σίγουρο.
Συμφωνούμε τόν πελάτη τόν σωστό πελάτη τόν κερδίζεις από την υποδοχή και τής υπηρεσίες σέ οποιοδήποτε επάγγελμα εννοείτε, μην ξεχνάμε όμως υπάρχουν και οι κακοί πελάτες πού παντού υπάρχουν.... αυτούς φυσικά μία έξυπνη υποδοχή τούς καταλαβαίνει με την μία και τούς απομακρύνει από τόν χώρο τόσο σωστά πού λένε καί ευχαριστώ.η υποδοχη ειναι το 50% κατα τη γνωμη μου για το αν θα αποφασισει καποιος να περασει ή οχι στο δωματιο.
αν ειναι σωστη,δεν βαριεται,απανταει σε τυχον ερωτησεις του πελατη για το προγραμμα,τοτε σε προδιαθετει ευχαριστα πιστευω. αν δεν γινεται ετσι τοτε αστο καλυτερα.
οσο για το αν μας διαβαζουν εδω ή οχι,φυσικα και μας διαβαζουν.
και τις κριτικες διαβαζουν. και πρεπει να τις διαβαζουν και τα κοριτσια.
το θεμα ειναι ομως να διαβαζουν και να κοιτανε τυχον παρατηρησεις και παραπονα των πελατων που αναφερονται,με σκοπο να υπαρξει καποια βελτιωση. και οι κριτικες για αυτο γραφονται.
αν διαβαζουν χωρις να αλλαζει τιποτα τοτε ειναι δωρον αδωρον.
Είναι το πρώην city spa...στη Ναυαρίνου!Βρε συνάδελφοι/μύστες αυτό το Athens Spa ποιό είναι; Έχει πάει κανείς;
ευχαριστώ τα μάλαΕίναι το πρώην city spa...στη Ναυαρίνου!
Πολυ ομορφο κοριτσι η Αντριανα... αλλα με πολυ μετριες υπηρεσίες...Πέρασμα χτες στο Φραντζή 2,
Πέρασμα με την Αντριάνα μετά από επιμονή και προτροπή της σερίφισας, όταν είδε ότι πήγα να φύγω .....
Εκεί χρειάζεται να παρεις τίποτα τηλ να σου ανοίξουν κλπ. ή είναι κανονικό μαγαζι?Σήμερα ζεστανα τα παγωμενα μου αρχιδια με την Ναταλία από Όνειρο μασάζ Μάρνη 28 καλη μέσα από εμφάνιση δεν με τρέλανε. Ανέβασα κριτική για αναλυτικότερα.
Εκεί χρειάζεται να παρεις τίποτα τηλ να σου ανοίξουν κλπ. ή είναι κανονικό μαγαζι?
δυστυχώς...Πολυ ομορφο κοριτσι η Αντριανα... αλλα με πολυ μετριες υπηρεσίες...