Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Εχω ξανακουσει για το Εθναρχου Μακαριου .... οτι εχει ενα καλο γκομενάκι. Θα περάσω να δω τι παιζει κ απο εκει.
τι λες ρε?οταν λες γκομενακι,εννοεις γαμευσιμο?γιατι αν αυτο λες ,κανεις λαθος.με εκαμες και γελασα τωρα.το μαγαζι αυτο ειναι της αννας,αλβανια μερια και δεν μπαινει μεσα.αν εννοεις γκομενακι τυπακι καλο ναι ειναι και εξυπερετικη.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.100
Πόντοι
4.130
Από τα συμφραζόμενα των πελατών εγω έχω κρατήσει Λιζα και Βίκυ. Επειδή και εγω ενδιαφέρομαι αν καποιος εχει αλλα ονόματα ας το πει αντί να μιλάνε με γρίφους.....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
στην εθνάρχου ούτε απέξω πλέον....πολύ μάπα οι κορασίδες και το σέρβις τους αποστειρωμένο...αυτό το μαγαζί για μένα ετελείωσε όταν σταμάτησε η ρίτα η εύα και η άσπα...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
ρε παιδια ,ειχα διαβασει για ενα στην σουλιου,δεν θυμαμαι νουμερο.μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες?δουλευει?τι γυναικες εχει?ποια κανει καλο μασαζ και προγραμα?τι τιμες παιζουν?και με π.μ.ερχομαι αθηνα και θα επισκευτω τα περιξ του κεντρου.και για κανενα αλλο εκει δεκτη καθε πληροφορια.
Για κέντρο, να πας στη Στουρνάρη στο αριθμό 29, με το τίτλο "OASIS" στο μαγαζί της Ζάνας. Είναι πολύ καλό μαγαζί, στο προτείνω...Διαθέτει πολλές κοπέλες στη υποδοχή, δώσε προσοχή στη Μόνικα και τη Βικτώρια! Φυσικά και η Ζάνα "μπαίνει" στο παιχνίδι, δυνατά...

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
στην εθνάρχου ούτε απέξω πλέον....πολύ μάπα οι κορασίδες και το σέρβις τους αποστειρωμένο...αυτό το μαγαζί για μένα ετελείωσε όταν σταμάτησε η ρίτα η εύα και η άσπα...
Το χάσαμε το κορμί την Άσπα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε μεταγραφή ....

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Για κέντρο, να πας στη Στουρνάρη στο αριθμό 29, με το τίτλο "OASIS" στο μαγαζί της Ζάνας. Είναι πολύ καλό μαγαζί, στο προτείνω...Διαθέτει πολλές κοπέλες στη υποδοχή, δώσε προσοχή στη Μόνικα και τη Βικτώρια! Φυσικά και η Ζάνα "μπαίνει" στο παιχνίδι, δυνατά...
Η ζανα μπαίνει κανονικά?. Εχω πολύ καιρό να περάσω, δεν ξέρω αν με θυμηθεί..
Θυμαμαι τότε που την πήρα, ήταν να φύγω και με κράτησε να περάσω μαζί της..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.097
Πόντοι
7.195
Το χάσαμε το κορμί την Άσπα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε μεταγραφή ....
Αν εννοεις την ΑΣΠΑ που ηταν και στο ΜΟΥΣΕΣ ενα φεγγαρι προκειται για ουρι του παραδεισου.
την ψαχνουμε ολοι μαζι.
τελευταια φορα την ειχα παρει DUO με TANTRAZOE στις Μουσες αλλα η Ζωη δεν ειχε ορεξη και η συνεδρια πατωσε !

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Αν εννοεις την ΑΣΠΑ που ηταν και στο ΜΟΥΣΕΣ ενα φεγγαρι προκειται για ουρι του παραδεισου.
την ψαχνουμε ολοι μαζι.
τελευταια φορα την ειχα παρει DUO με TANTRAZOE στις Μουσες αλλα η Ζωη δεν ειχε ορεξη και η συνεδρια πατωσε !
Δεν θυμάμαι αν είχε πάει Μούσες,
Από Μακαρίου είχε πάει σίγουρα Σινώπης και Δημοκρίτου

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
391
Πόντοι
21

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Ακομη μου έρχεται στο μυαλό η αισθηση που είχα οταν κοπανούσα σήμερα τη Βικτώρια στα 4 ! Και μετά Βγηκα απο τη μουναρα της κ με μαλακία πάνω απο τα σέξι καπούλια της έχυσα δυνατά !

Μετά το μασαζάκι το ειχα πελώρια ανάγκη γιατι με τα γυμναστήρια που κάνω θέλω και ένα πάτημα κάποιες φορές. Βγαινοντας μετά το καυτο μπανάκι που ακολούθησε του χαλαρωτικού μασάζ ήμουν σα πουλάκι και κίνησα για Στεργίου Μεαμορφωσης να κτυπήσω ενα εκμέκ δυνατό με τσουρεκάκι. :rockon: :rockon:
απο γλυκα εισαι ασχετος παντως :2funny: ακου στον Στεργιου :2funny: προσωπικα εχω βρει μεσα σε κουτι με σφολιατοειδη,ποδια κατσαριδας :2funny: ηταν και η τελευταια φορα που πατησα εκει... :confused: εκμεκ στον Τιλα,φιλαδελφεια..

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.806
Ειχε περασει κι απο Μουσες για λιγο
Η Άσπα είχε περάσει από το μούσες και το ξέρουμε σίγουρα γιατί αυτό το μαγαζί μας ανήκε ήταν στην αλυσίδα μας τώρα δεν δουλεύει συνεχίζουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο μαζί έχουμε κρατήσει φιλίες αλλά δεν δουλεύει πουθενά άδικα την ψάχνετε επίσης αυτή τη στιγμή το Μούσες Αγίων Πάντων δεν ανήκει σε μας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Η ζανα μπαίνει κανονικά?. Εχω πολύ καιρό να περάσω, δεν ξέρω αν με θυμηθεί..
Θυμαμαι τότε που την πήρα, ήταν να φύγω και με κράτησε να περάσω μαζί της..
Εγώ στην πόρτα την θυμάμαι πάντως σε ρόλο υπεύθυνης

Relaxing

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2021
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα και δυστυχώς οι δύο από αυτές έχουν αποσυρθεί

Starbucks307

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Νουμερο 4. Ευα και Κατερινα απο εθναρχου + κανα δυο αλλες
ψαξε τηλ XO massage για να κλεισεις η

Νουμερο 4. Ευα και Κατερινα απο εθναρχου + κανα δυο αλλες