τι λες ρε?οταν λες γκομενακι,εννοεις γαμευσιμο?γιατι αν αυτο λες ,κανεις λαθος.με εκαμες και γελασα τωρα.το μαγαζι αυτο ειναι της αννας,αλβανια μερια και δεν μπαινει μεσα.αν εννοεις γκομενακι τυπακι καλο ναι ειναι και εξυπερετικη.Εχω ξανακουσει για το Εθναρχου Μακαριου .... οτι εχει ενα καλο γκομενάκι. Θα περάσω να δω τι παιζει κ απο εκει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Όνομα;Εχω ξανακουσει για το Εθναρχου Μακαριου .... οτι εχει ενα καλο γκομενάκι. Θα περάσω να δω τι παιζει κ απο εκει.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.100
- Πόντοι
- 4.130
Από τα συμφραζόμενα των πελατών εγω έχω κρατήσει Λιζα και Βίκυ. Επειδή και εγω ενδιαφέρομαι αν καποιος εχει αλλα ονόματα ας το πει αντί να μιλάνε με γρίφους.....Όνομα;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
στην εθνάρχου ούτε απέξω πλέον....πολύ μάπα οι κορασίδες και το σέρβις τους αποστειρωμένο...αυτό το μαγαζί για μένα ετελείωσε όταν σταμάτησε η ρίτα η εύα και η άσπα...
Για κέντρο, να πας στη Στουρνάρη στο αριθμό 29, με το τίτλο "OASIS" στο μαγαζί της Ζάνας. Είναι πολύ καλό μαγαζί, στο προτείνω...Διαθέτει πολλές κοπέλες στη υποδοχή, δώσε προσοχή στη Μόνικα και τη Βικτώρια! Φυσικά και η Ζάνα "μπαίνει" στο παιχνίδι, δυνατά...ρε παιδια ,ειχα διαβασει για ενα στην σουλιου,δεν θυμαμαι νουμερο.μπορει καποιος να δωσει πληροφοριες?δουλευει?τι γυναικες εχει?ποια κανει καλο μασαζ και προγραμα?τι τιμες παιζουν?και με π.μ.ερχομαι αθηνα και θα επισκευτω τα περιξ του κεντρου.και για κανενα αλλο εκει δεκτη καθε πληροφορια.
Χερσαίες;Οχι τυπε τώρα διεξάγουμε επιχειρήσεις στα μασάζ της Συγγρου κ περιξ.
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Το χάσαμε το κορμί την Άσπα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε μεταγραφή ....στην εθνάρχου ούτε απέξω πλέον....πολύ μάπα οι κορασίδες και το σέρβις τους αποστειρωμένο...αυτό το μαγαζί για μένα ετελείωσε όταν σταμάτησε η ρίτα η εύα και η άσπα...
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Η ζανα μπαίνει κανονικά?. Εχω πολύ καιρό να περάσω, δεν ξέρω αν με θυμηθεί..Για κέντρο, να πας στη Στουρνάρη στο αριθμό 29, με το τίτλο "OASIS" στο μαγαζί της Ζάνας. Είναι πολύ καλό μαγαζί, στο προτείνω...Διαθέτει πολλές κοπέλες στη υποδοχή, δώσε προσοχή στη Μόνικα και τη Βικτώρια! Φυσικά και η Ζάνα "μπαίνει" στο παιχνίδι, δυνατά...
Θυμαμαι τότε που την πήρα, ήταν να φύγω και με κράτησε να περάσω μαζί της..
Astra Opc
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 202
- Πόντοι
- 0
ΕυχαριστώΣτελλα. Central spa. Καλλιροης 48.
Αν εννοεις την ΑΣΠΑ που ηταν και στο ΜΟΥΣΕΣ ενα φεγγαρι προκειται για ουρι του παραδεισου.Το χάσαμε το κορμί την Άσπα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε μεταγραφή ....
την ψαχνουμε ολοι μαζι.
τελευταια φορα την ειχα παρει DUO με TANTRAZOE στις Μουσες αλλα η Ζωη δεν ειχε ορεξη και η συνεδρια πατωσε !
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Δεν θυμάμαι αν είχε πάει Μούσες,Αν εννοεις την ΑΣΠΑ που ηταν και στο ΜΟΥΣΕΣ ενα φεγγαρι προκειται για ουρι του παραδεισου.
την ψαχνουμε ολοι μαζι.
τελευταια φορα την ειχα παρει DUO με TANTRAZOE στις Μουσες αλλα η Ζωη δεν ειχε ορεξη και η συνεδρια πατωσε !
Από Μακαρίου είχε πάει σίγουρα Σινώπης και Δημοκρίτου
alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.821
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα παίζει κάπου η σταμάτησε;Δεν θυμάμαι αν είχε πάει Μούσες,
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Την ψάχνουμε φίλε μουΤώρα παίζει κάπου η σταμάτησε;
Μόνο στο Sliver Alert δεν το ανακοινώσαμε ακόμη !!!
Ειχε περασει κι απο Μουσες για λιγοΔεν θυμάμαι αν είχε πάει Μούσες,
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
απο γλυκα εισαι ασχετος παντως ακου στον Στεργιου προσωπικα εχω βρει μεσα σε κουτι με σφολιατοειδη,ποδια κατσαριδας ηταν και η τελευταια φορα που πατησα εκει... εκμεκ στον Τιλα,φιλαδελφεια..Ακομη μου έρχεται στο μυαλό η αισθηση που είχα οταν κοπανούσα σήμερα τη Βικτώρια στα 4 ! Και μετά Βγηκα απο τη μουναρα της κ με μαλακία πάνω απο τα σέξι καπούλια της έχυσα δυνατά !
Μετά το μασαζάκι το ειχα πελώρια ανάγκη γιατι με τα γυμναστήρια που κάνω θέλω και ένα πάτημα κάποιες φορές. Βγαινοντας μετά το καυτο μπανάκι που ακολούθησε του χαλαρωτικού μασάζ ήμουν σα πουλάκι και κίνησα για Στεργίου Μεαμορφωσης να κτυπήσω ενα εκμέκ δυνατό με τσουρεκάκι.
massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Η Άσπα είχε περάσει από το μούσες και το ξέρουμε σίγουρα γιατί αυτό το μαγαζί μας ανήκε ήταν στην αλυσίδα μας τώρα δεν δουλεύει συνεχίζουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο μαζί έχουμε κρατήσει φιλίες αλλά δεν δουλεύει πουθενά άδικα την ψάχνετε επίσης αυτή τη στιγμή το Μούσες Αγίων Πάντων δεν ανήκει σε μας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνσηΕιχε περασει κι απο Μουσες για λιγο
Εγώ στην πόρτα την θυμάμαι πάντως σε ρόλο υπεύθυνηςΗ ζανα μπαίνει κανονικά?. Εχω πολύ καιρό να περάσω, δεν ξέρω αν με θυμηθεί..
Θυμαμαι τότε που την πήρα, ήταν να φύγω και με κράτησε να περάσω μαζί της..
Συμφωνώ απόλυτα και δυστυχώς οι δύο από αυτές έχουν αποσυρθείστην εθνάρχου ούτε απέξω πλέον....πολύ μάπα οι κορασίδες και το σέρβις τους αποστειρωμένο...αυτό το μαγαζί για μένα ετελείωσε όταν σταμάτησε η ρίτα η εύα και η άσπα...
Starbucks307
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Νουμερο 4. Ευα και Κατερινα απο εθναρχου + κανα δυο αλλες
ψαξε τηλ XO massage για να κλεισεις η
Παίζει να είναι η Εύα από Βουλής?Νουμερο 4. Ευα και Κατερινα απο εθναρχου + κανα δυο αλλες
ψαξε τηλ XO massage για να κλεισεις Ευα
Η ιδια ειναι φιλεΠαίζει να είναι η Εύα από Βουλής?
Εθναρχου ,Βουλης και τωρα Σουλιου
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις