Καλημέρα παιδιά του Μπου.
Θα γράψω την εμπειρια μου από την προχθεσινη επισκεψη στο μαγαζάκι της Εθν. Μακαριου (Diamond's Spa). Πήγα αργά το απόγευμα, μετά απο φόλα που είχα φάει στο En Relax, ενω υποτίθεται είχαμε "συννενοηθεί" κιόλας με την Σερίφισσα, μη χέσω. Το Diamond's το επέλεξα με βάση αυτό το thread, που καποιος είχε πει οτι ειναι αρκετά VFM, παλαιότερα. Ήμουν ήδη κέντρο, οπότε η αποσταση ηταν μικρή και δεν γινόταν να γυρίσω σπίτι άπραγος.
Φτάνω, παρκάρω, ανεβαίνω. Η σερίφισσα ήταν παρα πολυ ευγενική και ωραια φυσιογνωμία (μια μελαχρινή 55αρα, που μοιαζει με παραδοσιακή "μαμά"). Αμέσως μου δείχνει να περάσω προς το δωμάτιο και μου προσέφερε να πιω κάτι. Στην αρχη της ζήτησα απλά νεράκι, αλλά μετα απο επιμονή της, πήρα και μια σκετη βοτκα με πάγο. Καθώς φευγει απο το δωμάτιο και εγω εχω αρχίσει να ξεντύνομαι για να κανω ενα ντουζάκι (να φύγουν και τα λάδια απο το En Relax, που ήμουν πριν), ξεκινάει η παρέλαση των κοριτσιών. Ήρθαν 4,5 διαφορετικές. Η φάση ηταν 1 κακή, 2 μέτριες, 1 καλούλα και 2 που λες "Οκ, πάμε". Ξεχώρισα την Αλίνα (να ειναι 35?), λόγω των βυζιών που τα είχε απλώσει φόρα παρτίδα και την διάλεξα. Αν δεν ηταν η Αλίνα, θα διάλεγα μια κοπελίτσα που ήρθε στο τέλος, Ελληνίδα φαινοταν, με πολυ γλυκο προσωπο αλλα σωματικά πρεπει να ηταν πολυ default και εγώ ήθελα βυζομασάζ. Για καποιον που θέλει girl next door, εκεινη η κοπελιτσα ηταν ο,τι επρεπε (χωρίς να την έχω δει γυμνη, ο,τι είδα με τα ρούχα).
Διαλέγω Αλίνα, λοιπόν, και μπαινω για ντουζάκι. Τελειωνω το ντουζ, πινω 1,2 γουλιές απο την βότκα και μπουκάρει η Αλίνα, λεμε 2,3 βλακειούλες και ξαπλώνω. Μπορώ να πω οτι έκανε πολύ τίμιο μασαζ. Εγώ περίμενα να χαιδεψει 5-10 λεπτα και να με γυρίσει, ενώ εκείνη έκανε και λεπτομέρειες (ενω ημουν μπρουμυτα) και έδινε πόνο. Τόσο πόνο που σε καποια φαση σκεφτομαι "κοιτα ρε μαλακα που έφαγες φόλα στο En Relax και τώρα θα φας και στα "Που γαμας". Θα ειναι παγκόσμια πρωτοτυπία". Καποια στιγμή τελειωνει το μασαζ στο πισω μερος και αλλάζει "διακόπτη" και ξεκιναει το αισθησιακό. Χαιδευει λίγο τα "σημεία", βγαζει κατι ήχους, τους κλασικούς ψευτο-ερωτικούς και καποια στιγμή με γυρνάει.
Κατεβαίνει κάτω, ξεκιναει την ξεσκούφωτη πιπα απο τις μπάλες και ανεβαίνει προς την "κάννη". Βγάζει και το κατω εσώρουχο (ηταν το μονο που ειχε αφήσει) και ανεβαίνει πανω μου για καουμποϊλίκια, με τις βυζάρες να πηγαινουν πανω-κατω. Το σώμα της, αμα εξαιρεσει κανεις το στήθος, ειναι πολυ μετριο/περίεργο. Πρέπει να εχει κανει παιδι στο προσφατο παρελθον και εχει πολυ περιεργη κοιλια, χαλαρή κτλ, οπότε δεν ειναι και ο,τι καλυτερο στην όψη. Την γυρνάω στάση κατευθειαν, την γυρνάω και άλλη μια και καταλήγουμε να την έχω ιεραποστολικο πανω στο μασαζοκρέβατο και εγώ όρθιος, οπου μετα απο σχετική δυσκολία (δεν έγινε αμεση καταθεση, αλλά μετα απο λίγο) τελείωσα στα βυζόμπαλα (εβγαλα σκουφο δηλαδη και ο,τι προλαβε να φτασει μεχρι εκει πάνω).
Μου έδωσε λίγο χαρτί και μαντηλάκια να σκουπιστω, πριν μπω για ντουζάκι, τα είπαμε λιγο και μπηκα να πλυθω. Την ώρα του ντουζ, ήρθαν αλλες 2 κοπελες που δεν ηταν διαθεσιμες στην αρχη, επειδη ηταν σε δωμάτιο. Μου είπαν να ξαναρθω να τις γνωρισω, κτλ κτλ, αλλά όλες ηταν παρα πολυ ευγενικες. Εν τελει, ντύθηκα, ετοιμαστηκα, πήγα στο lobby και πληρωσα την σερίφισσα ενα 80αρικο και έφυγα, αφού τα είπαμε για 3,4 λεπτάκια.
Πιστευω πως ηταν τίμια φάση, καθώς η κοπέλα ήταν άνω του μετρίου (αλλά με βύζο, που εγω λατρευω), η τιμή ηταν ΟΚ (στα στανταρ), οι υπηρεσίες ηταν όπως επρεπε, αβέρτες και οχι ξεπετα, ενώ τρομερή εντύπωση μου έκανε η ευγένεια όλων των κοριτσιών και της "μαμάς", κάτι που εκτίμησα.
Συγγνώμη για το "κατεβατό". Καλημέρα!