Συμφωνω και επαυξανω απο τους καλυτερους συνδυασμους και θετικη προσωπικοτητακαλησπέρα, πέρασμα από Σουλίου ραντεβού με Εύα ( οκ της εχω μεγαλη αδυναμια, μαρεσει πολυ αυτη η κοπέλα).
Παιδιά έχει ένα ωραίο πακέτο: χαμόγελο, κορμί , βυζί, μασάζ τα πάντα.
πραγματικά θα είναι μεγάλη απώλεια αν σταματήσει ή χαθεί όπως είχε γίνει παλαιότερα.
τρέχω τώρα που προλαβαίνω....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)
Σύνολο τιμή;για μια ώρα;καλησπέρα, πέρασμα από Σουλίου ραντεβού με Εύα ( οκ της εχω μεγαλη αδυναμια, μαρεσει πολυ αυτη η κοπέλα).
πραγματικά θα είναι μεγάλη απώλεια αν σταματήσει ή χαθεί όπως είχε γίνει παλαιότερα.
tryferos196
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2015
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
εχει σαιτ το μαγαζι?καλησπέρα, πέρασμα από Σουλίου ραντεβού με Εύα ( οκ της εχω μεγαλη αδυναμια, μαρεσει πολυ αυτη η κοπέλα).
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.078
- Πόντοι
- 371
κλασσικα στα 60 τα 30' και 80 τα 60'Σύνολο τιμή;για μια ώρα;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.180
- Πόντοι
- 5.916
αυτό είναι ένα στενάκι κάθετο στη σόλωνος???καλησπέρα, πέρασμα από Σουλίου ραντεβού με Εύα ( οκ της εχω μεγαλη αδυναμια, μαρεσει πολυ αυτη η κοπέλα).
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ρε μάγκες για σουλιου ξερει κανεις αν αξίζει η Μαρια (πρόσωπο μου άρεσε παρά πολύ) αλλά δν ξέρω σώμα και υπηρεσίες! Επίσης η Κατερινα αν δεν κάνω λάθος (υπηρεσία) που έμαθα ότι περνάει έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει!; Πέρασα με Ευα και ήταν εξαιρετικά πραγματικά!καλησπέρα, πέρασμα από Σουλίου ραντεβού με Εύα ( οκ της εχω μεγαλη αδυναμια, μαρεσει πολυ αυτη η κοπέλα).
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 677
- Πόντοι
- 991
Καλησπέρα!
Ξέρουμε τίποτα για το kahleesi_massage?????
Δεν το έχω δει κάπου να αναφέρεται στο σαιτ, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον
Ξέρουμε τίποτα για το kahleesi_massage?????
Δεν το έχω δει κάπου να αναφέρεται στο σαιτ, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον
Τυπε αν η Μαρια ειναι αυτη που ηταν με Ευα και Κατερινα στη Βουλης ορμαΡε μάγκες για σουλιου ξερει κανεις αν αξίζει η Μαρια (πρόσωπο μου άρεσε παρά πολύ) αλλά δν ξέρω σώμα και υπηρεσίες! Επίσης η Κατερινα αν δεν κάνω λάθος (υπηρεσία) που έμαθα ότι περνάει έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει!; Πέρασα με Ευα και ήταν εξαιρετικά πραγματικά!
ειναι ....ηρεμη δυναμη το κοριτσι
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστώ φίλε μου! Δεν έχω ιδέα αν ήταν από πριν μαζί!Τυπε αν η Μαρια ειναι αυτη που ηταν με Ευα και Κατερινα στη Βουλης ορμα
ειναι ....ηρεμη δυναμη το κοριτσι
Η Ευα μια ιστορια μονη της !!!Ρε μάγκες για σουλιου ξερει κανεις αν αξίζει η Μαρια (πρόσωπο μου άρεσε παρά πολύ) αλλά δν ξέρω σώμα και υπηρεσίες! Επίσης η Κατερινα αν δεν κάνω λάθος (υπηρεσία) που έμαθα ότι περνάει έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει!; Πέρασα με Ευα και ήταν εξαιρετικά πραγματικά!
Απιθανη παρουσια ομορφα σχηματισμενο κορμι πολυ ωραιο στηθος σε αγκαλιαζει , σε γλυφει σε τρελαινει ...
και οχι μονο !!!
Πραγματικο μασαζ , αρκει να υπαρχει ωρα και να αντεχεις.
Υγιεινη και καθαριοτητα αψογη.
Και φυσικα μπορεις να πεις και δυο κουβεντες στα διαλειματα !!!
Για μενα VFM , την απολαυσα ηδη 2 φορες και προχωρω για τριτη αλλα αυτη τη φορα θα ζητησω DUO.
Η Ευα μια ιστορια μονη της !!!
Απιθανη παρουσια ομορφα σχηματισμενο κορμι πολυ ωραιο στηθος σε αγκαλιαζει , σε γλυφει σε τρελαινει ...
και οχι μονο !!!
Πραγματικο μασαζ , αρκει να υπαρχει ωρα και να αντεχεις.
Υγιεινη και καθαριοτητα αψογη.
Και φυσικα μπορεις να πεις και δυο κουβεντες στα διαλειματα !!!
Για μενα VFM , την απολαυσα ηδη 2 φορες και προχωρω για τριτη αλλα αυτη τη φορα θα ζητησω DUO. πω πω ρε μαγγαμου.και εγω αποφασιμα να κανω εξορμηση στην σουλιου,τις προσεχεις ημερες.και ας μην ξερω καμμια τους.σκεφτομαι και το ντουο,θα δω.μετα θα γραψω.υπαρχει νημα γιαυτο το μαγαζι?
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 1.196
Ναι, στο ύψος Σ 109 περίπου.αυτό είναι ένα στενάκι κάθετο στη σόλωνος???
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.078
- Πόντοι
- 371
Μαράκι ναι, χρόνια μαζί και φίλες. Μάλιστα θα σου πρότεινα αν πετύχεις ελεύθερη τη νίκη ( το άλλο ξανθό άλογο του μαγαζιου) παρτες διπλό και θα με θυμηθείς.....Ρε μάγκες για σουλιου ξερει κανεις αν αξίζει η Μαρια (πρόσωπο μου άρεσε παρά πολύ) αλλά δν ξέρω σώμα και υπηρεσίες! Επίσης η Κατερινα αν δεν κάνω λάθος (υπηρεσία) που έμαθα ότι περνάει έχει δοκιμάσει κανεις να μου πει!; Πέρασα με Ευα και ήταν εξαιρετικά πραγματικά!
Πολυ ομορφο κοριτσι η Αντριανα... αλλα με πολυ μετριες υπηρεσίες
κριμα,γιατι δεν εχει καμμια σχεση το τοτε με το τωρα..Η Άσπα είχε περάσει από το μούσες και το ξέρουμε σίγουρα γιατί αυτό το μαγαζί μας ανήκε ήταν στην αλυσίδα μας τώρα δεν δουλεύει συνεχίζουμε και μιλάμε στο τηλέφωνο μαζί έχουμε κρατήσει φιλίες αλλά δεν δουλεύει πουθενά άδικα την ψάχνετε επίσης αυτή τη στιγμή το Μούσες Αγίων Πάντων δεν ανήκει σε μας λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση
Ο γνωστός τιμοκατάλογος οκκλασσικα στα 60 τα 30' και 80 τα 60'
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.180
- Πόντοι
- 5.916
το μαράκι δεν είναι στην πόρτα ως υπηρεσία???εννοείς αυτήν την αλβανίδα που ήταν και παλιά εθνάρχου μιχαλακοπούλου, βουλής κλπ???Μαράκι ναι, χρόνια μαζί και φίλες. Μάλιστα θα σου πρότεινα αν πετύχεις ελεύθερη τη νίκη ( το άλλο ξανθό άλογο του μαγαζιου) παρτες διπλό και θα με θυμηθείς.....
Starbucks307
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τι γράφει το κουδούνι??καλησπέρα, πέρασμα από Σουλίου ραντεβού με Εύα ( οκ της εχω μεγαλη αδυναμια, μαρεσει πολυ αυτη η κοπέλα).
vipmassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2020
- Like
- 306
VIP MASSAGE
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
BODY TO BODY MASSAGE 70 ΕΥΡΩ
TANTRA MASSAGE 70 ΕΥΡΩ
FOOT MASSAGE - ASHIATSU MASSAGE 60 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΣΤΟ VIBER & ΤΗΛ 698 0 280 270
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ
ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
BODY TO BODY MASSAGE 70 ΕΥΡΩ
TANTRA MASSAGE 70 ΕΥΡΩ
FOOT MASSAGE - ASHIATSU MASSAGE 60 ΕΥΡΩ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΣΤΟ VIBER & ΤΗΛ 698 0 280 270
Ξέρουμε τι γράφει το κουδούνι??
Δεν γραφει τιποτα φιλε.Επικοινωνεις μολις φτασεις και σου ανοιγουνΞέρουμε τι γράφει το κουδούνι??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66