Οι φόλες σε τέτοια μαγαζιά είναι πολύ πιο σπάνιες, αλλά όχι και απίθανες. Αν μια εργαζόμενη μας βγει φόλα στο σεξ, τη βάζουμε τουλάχιστον να μας κάνει μασάζ. Αυτό είναι βασικό πλεονέκτημα των μασατζίδικων, μιας και σε άλλους χώρους αν σου βγει φόλα τη διώχνεις, δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις διαφορετικά. Ε άμα είναι άχρηστη κι εκεί, τι να κάνουμε. Θρηνούμε το 50-60άρικο, γράφουμε εδώ κριτική να σώσουμε κόσμο και πάμε παρακάτω. Θεωρώ αυτονόητο ότι την πρώτη φορά με κάποια παίρνουμε το ελάχιστο πρόγραμμα που υπάρχει.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ φίλε: έκατσα για παραπάνω μασάζ, γιατί θα τα έκλαιγα ολοκληρωτικά τα χρήματά μου. Καλούτσικο μασάζ, τουλάχιστον.
Έπρεπε να το γράψω στα "μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς", ναι, αυτό έτυχε. Τι να έκανα, να τους έριχνα μπουρλότο; Ποιά η εναλλακτική; Η δεύτερη φορά που πήγα εκεί και η τελευταία, γιατί από ότι κατάλαβα, γνωρίζουν και ξέρουν πώς φέρεται η κοπέλα αλλά την κρατούν...
Μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα να συνεχίσει μασάζ από μπροστά.
Άρχισε την χειρομάλαξη ντυμένη, κατάλαβα αμέσως ότι δεν θα έπαιζε καν πίπα...
"Δεν θα γδυθείς";;;; της είπα.
"ξέρεις τώρα... είσαι άντρας..."
"ΟΧΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ" της λέω. "Με τα ρούχα θα κάτσεις;;;"
"Είσαι άντρας, μου λέει".
"Λες να μην το ξέρω;;" της λέω. "Έχεις περίοδο;" την ρωτάω. .. Γελάκια και χαζογελάκια με ασαφείς απαντήσεις.
"Πάντα έτσι είσαι στο μασάζ, ντυμένη;;;"
"ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ δεν είσαι που μου πρότεινες και ΤΡΙΟ στο Ναυαρίνου, όταν διάλεξα την Χ κοπέλα, ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;;;;"
"Ναι... εγώ..." Γελάκια ψεύτικα σπαστικά.
Μαλάκες μου ήρθε να τα κάνω γης μαδιάμ, κρατήθηκα με το ζόρι.
"Σταμάτα να τον παίζεις" της λέω. "Ξαναπάμε μασάζ όσο έχουμε ακόμα".... Τουλάχιστον να χαλαρώσω που είμαι και πιασμένος απίστευτα, σκέφτομαι.
Στα 25'-27', κατάλαβα ότι ετοιμαζόταν να το λήξει. Της λέω "μπήκες παρά πέντε, έχουμε ακόμα 20', πού πας;;;"
"Μπήκα παρά δέκα", μου λέει.
"Το είδα το ρολόι, παρά πέντε μπήκες, ότι και να λες, αλλά ακόμα και παρά δέκα να είχες μπει, πού πας να φύγεις;;;" "Πλήρωσα για 45'!!! 70€, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!!!"
Μου συνέχισε μασάζ, ντυμένη κανονικότατα όπως μπήκε μέσα αρχικά, μετά από πέντε λεπτά μόνος μου της είπα να το λήξει, τα νεύρα μου άρχισαν να βράζουν και είπα να φύγω πριν κάνω τίποτα που μετανοιώσω.
Αυτά.