Και δυστυχώς τέτοιο άτομο δουλεύει σε μασατζίδικο... Όσο υπάρχουν μαλακοκάβληδες που πάσχουν από πρόωρη εκσπερμάτωση και πληρώνουν βαριεστημένες φόλες σαν την Αντριάνα, θα την πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι που σε τέτοιους χώρους τις καλές υπηρεσίες τις θεωρούμε δεδομένες. Εκείνη τη μέρα η τύπισσα με έκανε να αισθανθώ λες και είμαι κανένα τελειωμένο μπάζο, αλλά μπήκα εδώ και είδα ότι τελικά στραβός είναι ο γυαλός.
Είναι πολύ άσχημο, να πληρώνει κάποιος για κάποιες προσδοκίες με την κοπέλα(έχοντας διαβάσει συναντήσεις με άλλους) , και αυτό τελικά να μην γίνεται. Σε όλους μας συμβαίνει, πότε πότε, δυστυχώς. Και εμένα μου έτυχαν παρόμοια τον τελευταίο καιρό, δεν φιλούσε η κοπέλα, πάρα πολύ σημαντικό για εμένα, αλλά προχώρησα και επιδίωξα να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα στο υπόλοιπο πρόγραμμα(βέβαια, ΔΕΝ θα ξαναπεράσω με κοπέλα που δεν φιλάει, δεν μιλάμε για στούντιο εδώ, που ακόμα και εκεί μερικές φορές δίνουν κάμποσα φιλάκια)
Ή όταν άλλα σου λέει τη μία φορά η υποδοχή, άλλα την επόμενη και άλλα την μεθεπόμενη, άλλα από το τηλέφωνο και άλλα από κοντά, κοινώς, ΚΟΡΟΪΔΙΑ και εμπαιγμός.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ εμπαιγμός όμως και ΚΟΡΟΪΔΙΑ είναι να ρωτάς εδώ μέσα σχετικά για κάποιο θέμα/κοπέλα, και άνθρωποι που ΞΕΡΟΥΝ και είναι αρκετά παλαιότεροι μέσα στον χώρο, να ΜΗΝ βοηθούν, ώστε να κρατούν τους άσους για την πάρτη τους, για το τομάρι τους, αλλά βέβαια οι ίδιοι ΘΕΛΟΥΝ οι άλλοι να γράφουν και να δίνουν πληροφορίες σχετικά τι και πώς. Μετά λέμε για τις γυναίκες ότι κοιτούν την πάρτη τους, οι άντρες σκατά αλληλεγγύη έχουν, τα ίδια με τις γυναίκες και χειρότεροι, σερνομούνηδες και μοναχοφάηδες.
Ευτυχώς για εμένα, η Αντριάνα δεν μου βγήκε φόλα, όπως έγραψα. Έτυχε; Ποιός ξέρει. Εγώ πάντως ήμουν προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο φόλας, σύμφωνα με αυτά που διάβασα εδώ, αλλά από την άλλη, ήθελα πολύ να συναντηθώ μαζί της σαν κάτι νεότερο/ομορφότερο από το μέσο όρο των μασατζίδικων, συν ότι θέλω να πηγαίνω και με διαφορετικές κοπέλες όσο γίνεται.
Θα έχω στο νου τις κοπέλες που πρότεινες από Νιρβάνα.
Υ.Γ.:
Ειδικά για το Νιρβάνα, είχα να πάω μήνες, γιατί την τελευταία φορά, η κοπέλα που είχαν στην υποδοχή, ήταν ΠΟΛΥ ψυχρή και ΑΔΙΑΦΟΡΗ σε βαθμό αηδίας.... Όταν είχα ρωτήσει σχετικά για μια κοπέλα, ΔΕΝ μου δώθηκε απάντηση παρά ΜΟΝΟ αοριστίες, ενώ ξαναρώτησα κάμποσες φορές σχετικά. Είχα ρωτήσει και την ίδια την Αντριάνα και ήταν το ίδιο αδοάφορη και αυτή(ναι, ναι, την κοπέλα που πέρασα καλά μαζί της πριν λίγες ημέρες, δεν μου έδινε να καταλάβω γιατί έτσι και αλλιώς...)
Τρεις φορές είχα πάει στο Νιρβάνα, κάθε φορά είχα πετύχει διαφορετική υποδοχή. Την τελευταία φορά πριν τρεις ημέρες, ήταν η συνήθης ευγενέστατη υποδοχή που είχα συναντήσει την πρώτη μου φορά εκεί.