Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Λεωφόρος Κηφισίας, Αμπελόκηποισε ποιο μασατζιδικο αναφερεσαι, για εμας που δεν ξερουμε που ειναι η κυρια λιουντα?
Λεωφόρος Κηφισίας, Αμπελόκηποισε ποιο μασατζιδικο αναφερεσαι, για εμας που δεν ξερουμε που ειναι η κυρια λιουντα?
ευχαριστωΛεωφόρος Κηφισίας, Αμπελόκηποι
Κηφισίας 10σε ποιο μασατζιδικο αναφερεσαι, για εμας που δεν ξερουμε που ειναι η κυρια λιουντα?
ευχαριστω πολυΚηφισίας 10
Aπο τα νοτια, ξερεις ποιο ειναι ανοικτα σημερα και μεχρι τι ωρα;Κηφισίας 10
Λαγουμιτζή σίγουρα για ποιο νότια δεν ξερωAπο τα νοτια, ξερεις ποιο ειναι ανοικτα σημερα και μεχρι τι ωρα;
Λαγουμιτζή μάλλον το Σαπφούς επίσης. σίγουρα ως 6Aπο τα νοτια, ξερεις ποιο ειναι ανοικτα σημερα και μεχρι τι ωρα;
Aπο τα νοτια, ξερεις ποιο ειναι ανοικτα σημερα και μεχρι τι ωρα;
Επίσης Καλιρροης 48 ως τις επτά, Συγγρού 108 ως τις οκτώ και Φραντζή 2 .Λαγουμιτζή σίγουρα για ποιο νότια δεν ξερω
σε παρακολουθεί η Γκεστάπο με την παντόφλα ανά χείρας!Μαγκες ευχαριστω. Ειμαι σε φαση που δεν μπορω να παρω τηλ. μονο μνμ μπορω να στειλω.
Διπλα μου ειναι και βλεπει τηλεοραση.σε παρακολουθεί η Γκεστάπο με την παντόφλα ανά χείρας!
Φοράει παντοφλες?Διπλα μου ειναι και βλεπει τηλεοραση.
Υ.Γ. Παντρεμενος και εσυ Ζερο;
ναι....???Διπλα μου ειναι και βλεπει τηλεοραση.
Υ.Γ. Παντρεμενος και εσυ Ζερο;
Αντριάνα;Φρατζή 2;Από τις πιο ξεπετες.
Ούτε απ' έξω.
Παίκτη μου υπάρχουν κριτικές. Μπαίνεις στα νήματα που έχει ο κάθε χώρος και βλέπεις μόνος σου. Ας πούμε πρόσφατα ο μασαζονομάχος έγραψε μία πολύ αναλυτική κριτική για Μάρνης 28.
Τώρα αν θες να μάθεις κάτι πολύ συγκεκριμένο στείλε μήνυμα στο μύστη που έγραψε την κριτική.
Και σε μένα είχε κλέψει 10 λεπτά από το χρόνο λέγοντας ψέματα για το πόση ώρα είναι μέσα.Συμφωνω την ειχα πάρει μια φορά το καλοκαιρι του 2018 πληρωσα για μισή ωρα και έκατσε μέσα 20 λεπτά... οχι πως δεν έχυσα με δυνατο γαμήσι που της έριξα αλλά μπορουσε να κάτσει και οχι να μου πει.. βιαζομαι να παω να ετοιμαστώ φευγω διακοπές... εις την πουτσα μας και εμάς ;;; ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ.
Και σε μένα είχε κλέψει 10 λεπτά από το χρόνο λέγοντας ψέματα για το πόση ώρα είναι μέσα.
Τύπε δεν πρόκειται να καθόταν ό,τι και να της έλεγα. Μάλιστα είχαμε κοντέψει να τσακωθούμε. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε δε γουστάρει να κάνει τη δουλειά της. Θα σε βγάλει ψεύτη, αλλά και να καθίσει το 10λεπτο αυτό, ξινό θα σ' το βγάλει. Ευτυχώς δε μου έχει συμβεί πολλές φορές.Α δεν έχει τέτοια... πριν μπούν μέσα κρατάω ρολογάκι. Το ιδιο πηγε να μου κάνει η τύπισα ξανθιά αλβανεζα απο το Στουρνάρη... λέει πέρασε η ώρα... λεω και 10 μπήκες και ειναι και 30.... το βούλωσε και συνεχισε το μασάζ.
Δεν είμαστε πρωτάρηδες στα μπουρδελα και τα μασάζ. Αν ήμουν κανας πιτσιρικας μπορούσε να πει μαλακίες και να μη μιλάω.