lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Mάρτα? Μήπως εννοείς Μαίρη; Η Μάρτα δεν έχει φύγει από Λαγουμιτζή από όσο ξέρω
Γιατί τι παραπάνω κάνουν στη Μάρνη από ότι έκαναν στη Λαγουμιτζή;Κόκκινος συναγερμός: η Λέιλα και η Μάρτα από Λαγουμιτζή ήντουσαν σήμερα στο Μάρνη 28. Καλά γαμίσια. Μαζί τους η Χριστίνα και η κοκκινομάλλα Νίνα.
Ρε φίλε,εδώ μας πληροφορεί που βρίσκονται δύο αξιόλογες κοπέλες .Εδώ για τη Λειλα είχε βγει alert για το τι έχει γίνει από πολλους συναδελφους και θα τον κραξουμε κιόλας.Γιατί τι παραπάνω κάνουν στη Μάρνη από ότι έκαναν στη Λαγουμιτζή;
Το γράφεις λες και πριν δεν το έδιναν στο πιατο. ?
Έφυγαν τελείως δηλαδή από Λαγουμιτζή;Ρε φίλε,εδώ μας πληροφορεί που βρίσκονται δύο αξιόλογες κοπέλες .Εδώ για τη Λειλα είχε βγει alert για το τι έχει γίνει από πολλους συναδελφους και θα τον κραξουμε κιόλας.
ναι το είπαμε πολλές φορές...τιγκανά από λαγουμτζή...Έφυγαν τελείως δηλαδή από Λαγουμιτζή;
Εγώ δεν γνωρίζω τι έχει γίνει.Ο συνάδελφος που έδωσε τη πληροφορία ισως ξέρει περισσότερα.Έφυγαν τελείως δηλαδή από Λαγουμιτζή;
Και οι δυο ήταν με διαφορετικά ονόματα. Νομίζω ως Μπέλα συστήθηκε η ΜαίρηΗ Μάρτα με το ίδιο όνομα φίλε ή το άλλαξε?
γιατί να ξέρω μια τέτοια πληροφορία. Απλά τις είδα. Δεν μου είπαν το βιογραφικό τουςΕγώ δεν γνωρίζω τι έχει γίνει.Ο συνάδελφος που έδωσε τη πληροφορία ισως ξέρει περισσότερα.
Έχετε δίκιο. Η Μαίρη ήταν. Λέιλα και Μαίρη. Τη Λειλα την έχω πάρει, τη Μαίρη ποτέ γιατι έχει αγριόφατσα.Mάρτα? Μήπως εννοείς Μαίρη; Η Μάρτα δεν έχει φύγει από Λαγουμιτζή από όσο ξέρω
Τι γίνεται τύποι? Μάλλον άνοιξε η μεταγραφική περίοδος για τη νέα σεζόν..?Κόκκινος συναγερμός: η Λέιλα και η Μάρτα από Λαγουμιτζή ήντουσαν σήμερα στο Μάρνη 28. Καλά γαμίσια. Μαζί τους η Χριστίνα και η κοκκινομάλλα Νίνα.
Ούτε για πλάκαΚαλημέρα συναγωνιστές ! Για το Coccon Spa στο Μαρούσι έχει κανείς πληροφόρηση ? Παίζει κάτι άλλο εκτός από μασάζ ?
Μασάζ και σχετικές υπηρεσίες κοντά στο άριστα.Καλημέρα συναγωνιστές ! Για το Coccon Spa στο Μαρούσι έχει κανείς πληροφόρηση ? Παίζει κάτι άλλο εκτός από μασάζ ?
Οπότε δεν έφυγε η Μαρτα;Έχετε δίκιο. Η Μαίρη ήταν. Λέιλα και Μαίρη. Τη Λειλα την έχω πάρει, τη Μαίρη ποτέ γιατι έχει αγριόφατσα.
Δεν το θυμάμαιH λέιλα στο Μάρνης 28 με τι όνομα δουλεύει,δεν είχα την τύχη να περάσω όταν είταν στον λαγουμιτζή. Ευχαριστώ.
Η Μάρτα έφυγε, αλλά δεν ήταν η Μάρτα στο Μάρνη 28 αλλά η Μαίρη.Οπότε δεν έφυγε η Μαρτα;
Ιζαμπέλα με Βερόνικα στο Στουρνάρη 29 λένε ότι υπάρχει καλή χημείαΚαλημέρα, επισκέπτομαι συχνά πικνα Αθήνα και θέλω να κάνω παρτούζα, υπάρχει κάποιο καλό ντουέτο αυτή την εποχή; εσείς που κινήστε στη. Αθήνα και τα ψάχνετε κάποιος γνώστης; ,Έστω σε πμ να μην απασχολώ εδωτο νήμα;