Διαγραμμένο μέλος 201003
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους. Μια ερωτηση. Η μικρή Βικτώρια απο το Συγγρού 108 σπα, έχει φύγει? Εχω να την δω αρκετό καιρό στο πρόγραμμα
Έχει σταματήσει εδώ και 1 μήνα περίπου. Άγνωστο αν θα την ξαναδούμε. Ομολογουμένως μεγάλη απώλεια για το ίδρυμα και για εμάς.Καλησπέρα σε όλους. Μια ερωτηση. Η μικρή Βικτώρια απο το Συγγρού 108 σπα, έχει φύγει? Εχω να την δω αρκετό καιρό στο πρόγραμμα
ΝαιΚαλησπέρα σε όλους. Μια ερωτηση. Η μικρή Βικτώρια απο το Συγγρού 108 σπα, έχει φύγει? Εχω να την δω αρκετό καιρό στο πρόγραμμα
Ναι
Πέρασα με Έρικα την καινούργια. Καλόβολο πιπινάκι. Εν μέσω ξεραίλας καλη περίπτωση. Απο κάποιο μπουδρελακι είναι αλλα δεν θυμάμαι από ποιό. Μασαζάκι το προσπαθεί αλλά είναι άσχετη. Κατα τα άλλα αματούρι καλόβολο. Δεν τα έκλαψα
κανε λιγο υπομονη, και θα ξανανοιξει με δυνατο ονομα!! καταξιωμενη μιλφ χρονια στο χωρο...Ξέρει κανείς αν θα ξαναδουλεψει το sweet escape? Η εκείνος ο χώρος στο 343?
θα ερθει απο βουλιαγμενης μερια ?κανε λιγο υπομονη, και θα ξανανοιξει με δυνατο ονομα!! καταξιωμενη μιλφ χρονια στο χωρο...
ισως....θα ερθει απο βουλιαγμενης μερια ?
Την πήραΕιδε κανείς την Έρικα ?
νέα κοπέλα στο Σ108 .
Έχουμε περιγραφή ?
6978091034Συναγωνιστές έχεις κανείς το τηλ από Μούσες? Το έχασα και έχω φάει φρίκη..οποιος μπορεί να στείλει pm. Ευχαριστώ
Σας παρακαλώ ένα πμ το καλό τηλέφωνοΑυτό το τηλέφωνο το έχουμε όλοι, άλλο εννοεί ο φίλος
Καλημερα Συναγωνιστη...Περιοχη αν μπορεις!Κατά τύχη πήγα. Η παρακάτω αγγελία :
είναι για το Μονής Προδρόμου.Αλεξάνδρα γεμάτη καύλα
Με απίθανο κορμί έτοιμη για ερωτικές περιπέτειες. Η φώτο είναι αληθινές πάρε με για ραντεβού. Σε περιμένω να περάσουμε όμορφες στιγμές! Αριθμός Τηλεφώνου: 698 009 05 86kanesex.com
Η Αλεξάνδρα, μιλφ, ότι βλέπετε στις φώτο από σώμα. Πρόσωπο αδιάφορο για τα γούστα μου.
Επίπεδο μασάζ στην βάση περίπου. Δεύτερο μέρος, μέτριο για μένα.
Είδα, τυχαία άλλη μια κοπέλα ξανθιά, κοντό μαλλί με πιο γεμάτο σώμα.
Κόστος 60 ευρώ, για 45 λεπτά περίπου.
Κέντρο, αφού γράφω οδό, άλλωστε έχει και νήμα εδώ!Καλημερα Συναγωνιστη...Περιοχη αν μπορεις!