petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.797
- Πόντοι
- 41.813
πριν,πριν.Χαχα
Πριν το η μετα?
μετα εριξα εναν πηδουλο και κατεβηκα με τα ποδια ομως
πριν,πριν.Χαχα
Πριν το η μετα?
Ναι ολα.Σήμερα ξεκινούν κανονικά όλα τα μαγαζιά;
Πόσο ακριβότερο? €80-100 η ώρα δεν είναι?Θελω να επισκεφτω το ιδρυμα της Βας. Σοφιας 66.
Ξερουμε κατι γι αυτο; Καταλαβαινω οτι ειναι ακριβοτερο απο το συναγωνισμο, το ερωτημα ειναι αν αξιζει. Οι φωτογραφιες που εχει ειναι...υποπτες.
Εχει παει καποιος συναγωνιστης προσφατα;
Καλό! ???Ναι ολα.
Σημερα ειναι ανασταση στο Πασχα των πουτανιαρηδων.
οχι δεν εχει κατι ιδιαιτερο και ειναι 20 ευρο πιο ακριβο σε σχεση με τα αλλα μασαζ το μονο καλο ειναι οτι οι κοπελες που εχει ειναι ελληνιδες του 7 μετα βιας 8 μασαζ πιπα με προφυλακτικο και σεξ ..Θελω να επισκεφτω το ιδρυμα της Βας. Σοφιας 66.
Ξερουμε κατι γι αυτο; Καταλαβαινω οτι ειναι ακριβοτερο απο το συναγωνισμο, το ερωτημα ειναι αν αξιζει. Οι φωτογραφιες που εχει ειναι...υποπτες.
Πριν μερικά χρόνια ήταν στο Κουκάκι πίσω από την Συγγρού 40-42 ,μετά μεταφέρθηκε αμέσως μετά το Καλλιμάρμαρο στην Βασ.Κωνσταντίνου και τέλος Βασ.Σοφίας 66Θελω να επισκεφτω το ιδρυμα της Βας. Σοφιας 66.
τι ισχυει εκει τωρα στο μεγαλο προγραμμα συναδελφε? εχω χρονια να παω.Σήμερα στο Μάρνη 28, ανακαινισμένο ασανσέρ μετά μουσικής, ήταν η Νίνα, η Αντέλ (Λέιλα από Λαγουμιζτή) και η Μπέλα (Μαίρη από Λαγουμιτζή)
60 ευρώ τα 45 λεπτά.
στον 3ο ειναι.Δευτέρα πρωί θα κατέβω προς αρχές Συγγρού για επαγγελματικούς λόγους.
Λέω να επισκευτω το 40-42. (δεν έχω ξαναπάει)
Εχω κανα δυο απορίες .
Σε ποιο οροφο ειναι τελικα 3ο ή 6ο?
Δινουν ολες κωλο και ποια αξιζει περισσοτερο ?
Αυτό είναι πλεονέκτημα έναντι των άλλων που χρεώνουν τα ίδια για 30 λεπτά.Σήμερα στο Μάρνη 28, ανακαινισμένο ασανσέρ μετά μουσικής, ήταν η Νίνα, η Αντέλ (Λέιλα από Λαγουμιζτή) και η Μπέλα (Μαίρη από Λαγουμιτζή)
60 ευρώ τα 45 λεπτά.
Η Αντέλ (aka Λέιλα) στο Συγγρού 40-42 έδεινε. Για εδώ πρέπει να μάθουμεΑυτό είναι πλεονέκτημα έναντι των άλλων που χρεώνουν τα ίδια για 30 λεπτά.
Είναι και κωλος μέσα;
Καλημέρα. Θα μπορούσες να μου στείλεις κάποιες πληροφορίες (Τοποθεσία, τηλ επικοινωνίας) σε pm, για την Μαρίνα που αναφέρεις;Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί να δώσει κάποιος μια κοπέλα με μεγάλο στήθος να επισκεφτώ γιατί γενικά δε βρίσκω..
Σοφία από Στουρνάρη κάποιος ανέφερε ότι έχει αδυνατίσει, η δημητρα από μπακνανα έχω πάρει τηλ και όλο μου λένε ότι θα έρθει την άλλη εβδομάδα αλλά μάλλον πρόκειται περί ψέμματος. Επίσης γνωρίζω για αλινα Πολωνή αλλά την έχω πάρει δυο φορές και ήθελα αλλαγή..Έχω καταλήξει στην Μαρίνα(κασσανδρας παλιά κτλ) π έχει δικό της χώρο..Αν γνωρίζει κάποιος μια άλλη κοπέλα ας προτείνει!
καυλιαρι.... μια βολτα στην Σινωπης να βρεις την ρανια!!!!!Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί να δώσει κάποιος μια κοπέλα με μεγάλο στήθος να επισκεφτώ γιατί γενικά δε βρίσκω..
Σοφία από Στουρνάρη κάποιος ανέφερε ότι έχει αδυνατίσει, η δημητρα από μπακνανα έχω πάρει τηλ και όλο μου λένε ότι θα έρθει την άλλη εβδομάδα αλλά μάλλον πρόκειται περί ψέμματος. Επίσης γνωρίζω για αλινα Πολωνή αλλά την έχω πάρει δυο φορές και ήθελα αλλαγή..Έχω καταλήξει στην Μαρίνα(κασσανδρας παλιά κτλ) π έχει δικό της χώρο..Αν γνωρίζει κάποιος μια άλλη κοπέλα ας προτείνει!
Άν δεν σε εμπνέει η Μαίρη, ούτε λόγος.... Άν, όμως, δοκιμάσεις μαζί της, θα με θυμηθείς....Έχετε δίκιο. Η Μαίρη ήταν. Λέιλα και Μαίρη. Τη Λειλα την έχω πάρει, τη Μαίρη ποτέ γιατι έχει αγριόφατσα.
Το σκέφτομαιΆν δεν σε εμπνέει η Μαίρη, ούτε λόγος.... Άν, όμως, δοκιμάσεις μαζί της, θα με θυμηθείς....
Να ρωτήσω στη τιμή περιλαμβάνει 2 πιστολιες οπως στο Λαγουμιτζη ή παει εξτρα?Το σκέφτομαι