You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Ποιός είναι ο εητζακιας γνώστες του σύμπαντος;
Γενικα το πα οτι πιο πολυ θα με αγχωσει ενας με aids,ηπατιτιδα κτλ που ειναι σοβαροτατες ασθενειες παρα ο κορονοιος...Δε πεταξα μπιχτη για καποιον συγκεκριμενο...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.224
- Πόντοι
- 5.946
Ρε φίλε τάχουμε πει αυτά... πρέπει να είσαι ο γιός του γκαντέμη για να κολλήσεις HIV ακόμα και ακάποτο γαμήσι να κάνεις...
Την κορώνα θα στην φορέσουν όμως χίλια τα εκατό... δεν λέμε τι είναι πιό σοβαρό αλλά τι μεταδοτικότητα έχει η κάθε ασθένεια.... Άσε που ακόμα η παγκόσμια υγεία δεν έχει επίγνωση του τι κατάλοιπα θα έχει ο ιός στους ασθενείς που γλύτωσαν τελικά... πιθανές μελλοντικές πνευμονοπάθειες ή νεφροπάθειες, καρδιακά και άλλα.... να τον φοβάσαι τον πούστη τον κορώνα είναι ύπουλος πολύ...
Την κορώνα θα στην φορέσουν όμως χίλια τα εκατό... δεν λέμε τι είναι πιό σοβαρό αλλά τι μεταδοτικότητα έχει η κάθε ασθένεια.... Άσε που ακόμα η παγκόσμια υγεία δεν έχει επίγνωση του τι κατάλοιπα θα έχει ο ιός στους ασθενείς που γλύτωσαν τελικά... πιθανές μελλοντικές πνευμονοπάθειες ή νεφροπάθειες, καρδιακά και άλλα.... να τον φοβάσαι τον πούστη τον κορώνα είναι ύπουλος πολύ...
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
ως υπάλληλος του Υπ Ψηφιακής Μεταρρύθμισης -που τρεχει το lockdown για να παίρνει τις δάφνες ο Χαρδαλιάς- πρέπει να σας ενημερώσω: 1)λειτουργεί η αλυσίδα Musses Φραντζη 2, Φιλωνος 95, Αγ. Παντων, 2) λειτουργεί η αλυσιδα Συγγρου 40-42, Λαγουμτζη, λειτουργεί 3ης Σεπτεμβριου 59 και Φραντζη 7_delight, Σούτσου_6... τα ρωσικά μασατζιδικα δηλαδή. Τα αλβανικά μασατζιδικα (Καλλιρόης 48, Μπακνανα, Silver Spa) ανοίγουν Δευτέρα!! Ορμάτε στα ρωσικά να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης και στα δερματικά νοσήματα εκτός από τον Κορωνοϊο... Σπάμε-πλάκα όλοι στο Υπουργείο με τους φτωχομπινέδες συριζαίους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και οίκων ανοχής που τους κλειδώσαμε ως 29/6 και όταν πάνε να ανοίξουν τους βαράμε 5000 ευρώ στο κεφάλι... χαχαχα, θέλαν να το παίξουν επιχειρηματίες...χαχαχα (μη μου στέλενετε inbox, μου τα κόβει ο σέρβερ του υπουργειου)
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.484
- Πόντοι
- 5.595
ως υπάλληλος του Υπ Ψηφιακής Μεταρρύθμισης -που τρεχει το lockdown για να παίρνει τις δάφνες ο Χαρδαλιάς- πρέπει να σας ενημερώσω: 1)λειτουργεί η αλυσίδα Musses Φραντζη 2, Φιλωνος 95, Αγ. Παντων, 2) λειτουργεί η αλυσιδα Συγγρου 40-42, Λαγουμτζη, λειτουργεί 3ης Σεπτεμβριου 59 και Φραντζη 7_delight, Σούτσου_6... τα ρωσικά μασατζιδικα δηλαδή. Τα αλβανικά μασατζιδικα (Καλλιρόης 48, Μπακνανα, Silver Spa) ανοίγουν Δευτέρα!! Ορμάτε στα ρωσικά να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης και στα δερματικά νοσήματα εκτός από τον Κορωνοϊο... Σπάμε-πλάκα όλοι στο Υπουργείο με τους φτωχομπινέδες συριζαίους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και οίκων ανοχής που τους κλειδώσαμε ως 29/6 και όταν πάνε να ανοίξουν τους βαράμε 5000 ευρώ στο κεφάλι... χαχαχα, θέλαν να το παίξουν επιχειρηματίες...χαχαχα (μη μου στέλενετε inbox, μου τα κόβει ο σέρβερ του υπουργειου)
Ξέρουμε ποια έχουν ανοίξει εδώ και μέρες. Ευτυχώς που ήρθε ο φωστήρας να μας θυμίσει και τη γραμμένη στα αρχίδια μας σουτσου
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 843
- Πόντοι
- 86
Καλα ρε παιδια ειναι νομιμο ?? και παει κοσμοs ?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.957
- Πόντοι
- 41.813
δεν μας ειπες κατι καινουργιο ρε φιλε.
εδω και μερες τα ξερουμε αυτα.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.353
- Πόντοι
- 4.130
Η πληροφορία είναι απο ιδιώτη η απο το υπουργείο? Ετσι όπως το λες είναι σαν να είναι γνωστά ποια είναι ανοικτά στο υπουργείο.ως υπάλληλος του Υπ Ψηφιακής Μεταρρύθμισης -που τρεχει το lockdown για να παίρνει τις δάφνες ο Χαρδαλιάς- πρέπει να σας ενημερώσω: 1)λειτουργεί η αλυσίδα Musses Φραντζη 2, Φιλωνος 95, Αγ. Παντων, 2) λειτουργεί η αλυσιδα Συγγρου 40-42, Λαγουμτζη, λειτουργεί 3ης Σεπτεμβριου 59 και Φραντζη 7_delight, Σούτσου_6... τα ρωσικά μασατζιδικα δηλαδή. Τα αλβανικά μασατζιδικα (Καλλιρόης 48, Μπακνανα, Silver Spa) ανοίγουν Δευτέρα!! Ορμάτε στα ρωσικά να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης και στα δερματικά νοσήματα εκτός από τον Κορωνοϊο... Σπάμε-πλάκα όλοι στο Υπουργείο με τους φτωχομπινέδες συριζαίους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και οίκων ανοχής που τους κλειδώσαμε ως 29/6 και όταν πάνε να ανοίξουν τους βαράμε 5000 ευρώ στο κεφάλι... χαχαχα, θέλαν να το παίξουν επιχειρηματίες...χαχαχα (μη μου στέλενετε inbox, μου τα κόβει ο σέρβερ του υπουργειου)
Αν πάλι δεν προέρχεται απο το υπουργείο κακώς το αναφέρεις.....
Επισης απο ότι αναφέρουν συναγωνιστές σου έχουν ξεφύγει καποια ..... Ρωσικά απο ότι ξέρω.....
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.484
- Πόντοι
- 5.595
δεν μας ειπες κατι καινουργιο ρε φιλε.
εδω και μερες τα ξερουμε αυτα.
Απλά θέλει μπράβο ο γρόθος.. (για όσους γνωρίζουν λίγα κρητικά)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.868
- Πόντοι
- 19.795
Δηλ. τα Ρωσσικα που λειτουργουν, ανηκουν στους Νεοδημοκρατες, και τα Αλβανικα στους Συριζαιους;ως υπάλληλος του Υπ Ψηφιακής Μεταρρύθμισης -που τρεχει το lockdown για να παίρνει τις δάφνες ο Χαρδαλιάς- πρέπει να σας ενημερώσω: 1)λειτουργεί η αλυσίδα Musses Φραντζη 2, Φιλωνος 95, Αγ. Παντων, 2) λειτουργεί η αλυσιδα Συγγρου 40-42, Λαγουμτζη, λειτουργεί 3ης Σεπτεμβριου 59 και Φραντζη 7_delight, Σούτσου_6... τα ρωσικά μασατζιδικα δηλαδή. Τα αλβανικά μασατζιδικα (Καλλιρόης 48, Μπακνανα, Silver Spa) ανοίγουν Δευτέρα!! Ορμάτε στα ρωσικά να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης και στα δερματικά νοσήματα εκτός από τον Κορωνοϊο... Σπάμε-πλάκα όλοι στο Υπουργείο με τους φτωχομπινέδες συριζαίους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και οίκων ανοχής που τους κλειδώσαμε ως 29/6 και όταν πάνε να ανοίξουν τους βαράμε 5000 ευρώ στο κεφάλι... χαχαχα, θέλαν να το παίξουν επιχειρηματίες...χαχαχα (μη μου στέλενετε inbox, μου τα κόβει ο σέρβερ του υπουργειου)
Αυτο καταλαβα απο το ποστ σου φιλε.
Τέτοιο υπουργείο ούτε υπήρξε πότε ούτε υπάρχει. Υπήρξε Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και υπάρχει Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνσης.ως υπάλληλος του Υπ Ψηφιακής Μεταρρύθμισης -που τρεχει το lockdown για να παίρνει τις δάφνες ο Χαρδαλιάς- πρέπει να σας ενημερώσω: 1)λειτουργεί η αλυσίδα Musses Φραντζη 2, Φιλωνος 95, Αγ. Παντων, 2) λειτουργεί η αλυσιδα Συγγρου 40-42, Λαγουμτζη, λειτουργεί 3ης Σεπτεμβριου 59 και Φραντζη 7_delight, Σούτσου_6... τα ρωσικά μασατζιδικα δηλαδή. Τα αλβανικά μασατζιδικα (Καλλιρόης 48, Μπακνανα, Silver Spa) ανοίγουν Δευτέρα!! Ορμάτε στα ρωσικά να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης και στα δερματικά νοσήματα εκτός από τον Κορωνοϊο... Σπάμε-πλάκα όλοι στο Υπουργείο με τους φτωχομπινέδες συριζαίους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και οίκων ανοχής που τους κλειδώσαμε ως 29/6 και όταν πάνε να ανοίξουν τους βαράμε 5000 ευρώ στο κεφάλι... χαχαχα, θέλαν να το παίξουν επιχειρηματίες...χαχαχα (μη μου στέλενετε inbox, μου τα κόβει ο σέρβερ του υπουργειου)
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 496
Παίζουμε με τις λέξεις και χάνουμε την ουσία
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Αλβανικό το Siver Spa? Δηλαδή ή Βικυ είναι .. Αλβανή ?...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66