Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Φοιβος9

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2018
Like
377
Πόντοι
21
Καλημερα,δεν θα ρωτησω ποιο εχει ανοιξει και ποιο οχι,αλλα ας σκεφτουμε ολοι μας οτι εαν πουμε ανοιξε το ταδε και πηγα με την ταδε και εκανα αυτα,την αλλη μερα το κλεισανε και θα ριξουνε και 5000 ευρω στο μαγαζι.Υπομονη μεχρι να το ανακοινωσουν επισημα!!!

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.167
Πόντοι
4.365
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, αλλά ούτε και τα μαγαζιά εμάς..

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι (όχι όλοι) άνοιξαν γιατί τους το επέτρεπε το ΚΑΔ..

Δεν θέλουν δημοσιότητα αυτοί που άνοιξαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε μαγαζιά

Από τα λίγα που γνωρίζω καταλαβαίνω ότι δεν πιέζουν τις κορασίδες να πάνε στο μαγαζί, παρά μόνο όσες επιθυμούν (αυτά προς αγαπούληδες)

Για προφυλάξεις, αφήστε το καλύτερα. Το να κόψεις πχ τα γλωσσόφιλα, ενώ της δίνεις το κωλάντερο στο χέρι που οφελεί?

Ενήλικες είμαστε, ο καθένας ας πράξει όπως επιθυμεί...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, αλλά ούτε και τα μαγαζιά εμάς..

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι (όχι όλοι) άνοιξαν γιατί τους το επέτρεπε το ΚΑΔ..

Δεν θέλουν δημοσιότητα αυτοί που άνοιξαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε μαγαζιά

Από τα λίγα που γνωρίζω καταλαβαίνω ότι δεν πιέζουν τις κορασίδες να πάνε στο μαγαζί, παρά μόνο όσες επιθυμούν (αυτά προς αγαπούληδες)

Για προφυλάξεις, αφήστε το καλύτερα. Το να κόψεις πχ τα γλωσσόφιλα, ενώ της δίνεις το κωλάντερο στο χέρι που οφελεί?

Ενήλικες είμαστε, ο καθένας ας πράξει όπως επιθυμεί...
όταν κάτι κινείται στα όρια της νομιμότητας δεν υπάρχει λόγος να το διαφημίζουμε και να το κάψουμε.. όσοι ξέρουν κάποια που είναι ανοιχτά μπορούν να πάνε και να κάνουν τη δουλειά τους.

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Σκεφτειτε απλά οτι όσοι είχαν "καβάντζα" τις μέρες τις "κλεισούρας" δεν εχουν βγάλειο "κιχ" και δεν εχουν γραψει τίποτα εδω μέσα... 

Το βουλωνουμε για να έχουμε....  κατα το προσέχουμε για να εχουμε....  αυτά

:heavymetalbig:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Σκεφτειτε απλά οτι όσοι είχαν "καβάντζα" τις μέρες τις "κλεισούρας" δεν εχουν βγάλειο "κιχ" και δεν εχουν γραψει τίποτα εδω μέσα... 

Το βουλωνουμε για να έχουμε....  κατα το προσέχουμε για να εχουμε....  αυτά

:heavymetalbig:
τις ημέρες της "καραντίνας" -και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πραγματική καραντίνα δεν ήταν, από τη στιγμή που ο καθένας μπορούσε να γραφει 10 χαρτιά την ημέρα και να πηγαίνει βολτούλες-  όποιοι είχαν κάποια άκρη πέρασαν υπέροχα! το μάθημα που πρέπει να πάρουμε είναι πώς δεν υπάρχουν δεδομενα και κεκτημένα..και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο γύρο. όπως έγραψε και το Αtlantic, "We Should All Be Preppers"

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.025
Πόντοι
3.425
Λιγα λαδαδικα εργαζονται

Αλλα με το χαμο που θα γινεται... προτιμω να τον play

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Επιτυχια!!!Παρτε τηλεφωνακι στο καταστημα που θελετε να πατε και αν το σηκωσει καποιος καλως...αλλιως το επομενο....ετσι και εγινε σημερα...μου ειπαν οτι ειναι ανοιχτα και εφυγα σφαιρα,χωρις να κανω τσαμπα περιφορα στους δρομους ψαχνοντας...ειχαν 7 κοριτσια σημερα.Δεν θα πω σε ποιο πηγα για να μη κανω διαφημιση οτι και καλα αυτο δουλευει και τρεχτε...Απλα τηλεφωνηστε σε αυτο που σας βολευει και αν παρετε απαντηση καλως.Αυτο εκανα και γω :heavymetalbig:

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.417
Πόντοι
26.236
Ψυχραιμία , έχετε απασφαλίσει οι περισσότεροι κ με το δίκιο σας ...
Θέλει υπομονή ακόμη . Γνώμη μου .

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Επειδή μένω σε σχετικά κοντινή απόσταση, από περιέργεια έκανα παράκαμψη προς Ε.Μακαρίου στη Δάφνη. Ερμητικά κλειστό κ με αφίσα κολλημένη στην πόρτα της εισόδου: "Μένουμε σπίτι" !!

andreaska

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
Αφού έχουν ανοίξει τα πρώτα 5 για να πάρουν πρώτοι όλο το μα, σύντομα θα ανοίξουν οι υπόλοιποι.

• Like
Αντιδράσεις: nec

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Επιτυχια!!!Παρτε τηλεφωνακι στο καταστημα που θελετε να πατε και αν το σηκωσει καποιος καλως...αλλιως το επομενο....ετσι και εγινε σημερα...μου ειπαν οτι ειναι ανοιχτα και εφυγα σφαιρα,χωρις να κανω τσαμπα περιφορα στους δρομους ψαχνοντας...ειχαν 7 κοριτσια σημερα.Δεν θα πω σε ποιο πηγα για να μη κανω διαφημιση οτι και καλα αυτο δουλευει και τρεχτε...Απλα τηλεφωνηστε σε αυτο που σας βολευει και αν παρετε απαντηση καλως.Αυτο εκανα και γω :heavymetalbig:
Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου για ολους που το κάτω κεφάλι αποφασίζει για το πάνω....

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου για ολους που το κάτω κεφάλι αποφασίζει για το πάνω....

Φιλε μου σε ολα αυτα τα μαγαζια ο κορωνοιος θε πρεπε να ναι το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει.Υπαρχουν αλλα σοβαροτερα που μπορει να αρπαξεις αν εισαι απροσεκτος.Εγω δεν ειμαι ευπαθη ομαδα και σιγουρα δεν αποφασιζει το κατω κεφαλι.Τοσα χρονια ξερω πολυ καλα τι κανω και για αυτο δεν εχω αρπαξει κανενα παρασημο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Φιλε μου σε ολα αυτα τα μαγαζια ο κορωνοιος θε πρεπε να ναι το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει.Υπαρχουν αλλα σοβαροτερα που μπορει να αρπαξεις αν εισαι απροσεκτος.Εγω δεν ειμαι ευπαθη ομαδα και σιγουρα δεν αποφασιζει το κατω κεφαλι.Τοσα χρονια ξερω πολυ καλα τι κανω και για αυτο δεν εχω αρπαξει κανενα παρασημο.
Θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα : το θέμα δεν είναι τι θα αρπάξεις εσύ που ούτως ή άλλως παίρνεις το ρίσκο ΑΛΛΑ τι μεταδίδεις και πως. Τα αλλα σοβαρά στα οποία όλοι είχαμε το νου μας δεν μεταδίδονται με την αναπνοή ή το φτάρνισμα......
Καταλαβαινω ότι μιλάω στον αέρα αλλα δεν μπορω να μην το πω....
Ειλικρινά Καλή τύχη σε ολους....

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.833
Πόντοι
25.186
Φιλε μου σε ολα αυτα τα μαγαζια ο κορωνοιος θε πρεπε να ναι το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει.

Μέγιστο λάθος!Το πρώτο και πιο σοβαρό είναι

Απο τα άλλα τα σμν δηλαδη δεν πέθανε κανείς!!!!

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα : το θέμα δεν είναι τι θα αρπάξεις εσύ που ούτως ή άλλως παίρνεις το ρίσκο ΑΛΛΑ τι μεταδίδεις και πως. Τα αλλα σοβαρά στα οποία όλοι είχαμε το νου μας δεν μεταδίδονται με την αναπνοή ή το φτάρνισμα......
Καταλαβαινω ότι μιλάω στον αέρα αλλα δεν μπορω να μην το πω....
Ειλικρινά Καλή τύχη σε ολους....

Αν εισαι αρρωστος δε πας...γνωμη μου...Τωρα αν εισαι ανωμαλος και θες να κολλησεις τους παντες εκει παμε αλλου και δε θα το αναλυσουμε εδω.Εδω ενημερωνομαστε για προγραμματα σωστα και ποιες ειναι καλες στη δουλεια τους για να μη κλαιμε τα λεφτακια μας..αυτα τα απλα...εγω ειπα τι εκανα για να παω την επισκεψουλα μου τωρα αν κολλησα κατι θα ενημερωσω  ;)

nec

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Κριτικές
3
Like
226
Πόντοι
1
Μέγιστο λάθος!Το πρώτο και πιο σοβαρό είναι

Απο τα άλλα τα σμν δηλαδη δεν πέθανε κανείς!!!!

Η γριπη εφαγε περισσοτερους...εκει τουλαχιστον σε ενα 2βδομαδο εισαι κομπλε με λιγα depon.σμν εχουν πιο σοβαρα φαρμακα και περνει περισσοτερο καιρο σε καποια απο αυτα να γινεις καλα.Sorry κιολας αλλα εγω αγχωνομαι πιο πολυ με τον εητζακια που ξερει τι εχει αλλα συνεχιζει να πηγαινει σε τετοια μερη...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Ποιός είναι ο εητζακιας γνώστες του σύμπαντος;

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Οποιος ξερει αν εχει ανοιξει καποιο ας ενημερωσει γτ εχουμε τρελαθει με τοσο καιρο αποχης
. Nirvana , Συγγρού 108 είναι ανοιχτά κι έχουν και κάποια πολύ ωραία τεμάχια

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.468
Πόντοι
206
. Nirvana , Συγγρού 108 είναι ανοιχτά κι έχουν και κάποια πολύ ωραία τεμάχια
Πριν που περασα απ'εξω με το αμαξι πηγαινωντας σε ενα φιλο στο κεντρο, νομιζω οτι ειδα ανοιχτο φως! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom