Καλημερα,δεν θα ρωτησω ποιο εχει ανοιξει και ποιο οχι,αλλα ας σκεφτουμε ολοι μας οτι εαν πουμε ανοιξε το ταδε και πηγα με την ταδε και εκανα αυτα,την αλλη μερα το κλεισανε και θα ριξουνε και 5000 ευρω στο μαγαζι.Υπομονη μεχρι να το ανακοινωσουν επισημα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.167
- Πόντοι
- 4.365
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, αλλά ούτε και τα μαγαζιά εμάς..
Είναι αλήθεια ότι κάποιοι (όχι όλοι) άνοιξαν γιατί τους το επέτρεπε το ΚΑΔ..
Δεν θέλουν δημοσιότητα αυτοί που άνοιξαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε μαγαζιά
Από τα λίγα που γνωρίζω καταλαβαίνω ότι δεν πιέζουν τις κορασίδες να πάνε στο μαγαζί, παρά μόνο όσες επιθυμούν (αυτά προς αγαπούληδες)
Για προφυλάξεις, αφήστε το καλύτερα. Το να κόψεις πχ τα γλωσσόφιλα, ενώ της δίνεις το κωλάντερο στο χέρι που οφελεί?
Ενήλικες είμαστε, ο καθένας ας πράξει όπως επιθυμεί...
Δεν θέλουν δημοσιότητα αυτοί που άνοιξαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε μαγαζιά
Από τα λίγα που γνωρίζω καταλαβαίνω ότι δεν πιέζουν τις κορασίδες να πάνε στο μαγαζί, παρά μόνο όσες επιθυμούν (αυτά προς αγαπούληδες)
Για προφυλάξεις, αφήστε το καλύτερα. Το να κόψεις πχ τα γλωσσόφιλα, ενώ της δίνεις το κωλάντερο στο χέρι που οφελεί?
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
όταν κάτι κινείται στα όρια της νομιμότητας δεν υπάρχει λόγος να το διαφημίζουμε και να το κάψουμε.. όσοι ξέρουν κάποια που είναι ανοιχτά μπορούν να πάνε και να κάνουν τη δουλειά τους.Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, αλλά ούτε και τα μαγαζιά εμάς..
netprowler
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 58
- Like
- 854
- Πόντοι
- 1.061
Σκεφτειτε απλά οτι όσοι είχαν "καβάντζα" τις μέρες τις "κλεισούρας" δεν εχουν βγάλειο "κιχ" και δεν εχουν γραψει τίποτα εδω μέσα...
Το βουλωνουμε για να έχουμε.... κατα το προσέχουμε για να εχουμε.... αυτά
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 6.305
τις ημέρες της "καραντίνας" -και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί πραγματική καραντίνα δεν ήταν, από τη στιγμή που ο καθένας μπορούσε να γραφει 10 χαρτιά την ημέρα και να πηγαίνει βολτούλες- όποιοι είχαν κάποια άκρη πέρασαν υπέροχα! το μάθημα που πρέπει να πάρουμε είναι πώς δεν υπάρχουν δεδομενα και κεκτημένα..και να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο γύρο. όπως έγραψε και το Αtlantic, "We Should All Be Preppers"Σκεφτειτε απλά οτι όσοι είχαν "καβάντζα" τις μέρες τις "κλεισούρας" δεν εχουν βγάλειο "κιχ" και δεν εχουν γραψει τίποτα εδω μέσα...
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Επιτυχια!!!Παρτε τηλεφωνακι στο καταστημα που θελετε να πατε και αν το σηκωσει καποιος καλως...αλλιως το επομενο....ετσι και εγινε σημερα...μου ειπαν οτι ειναι ανοιχτα και εφυγα σφαιρα,χωρις να κανω τσαμπα περιφορα στους δρομους ψαχνοντας...ειχαν 7 κοριτσια σημερα.Δεν θα πω σε ποιο πηγα για να μη κανω διαφημιση οτι και καλα αυτο δουλευει και τρεχτε...Απλα τηλεφωνηστε σε αυτο που σας βολευει και αν παρετε απαντηση καλως.Αυτο εκανα και γω
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Επειδή μένω σε σχετικά κοντινή απόσταση, από περιέργεια έκανα παράκαμψη προς Ε.Μακαρίου στη Δάφνη. Ερμητικά κλειστό κ με αφίσα κολλημένη στην πόρτα της εισόδου: "Μένουμε σπίτι" !!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου για ολους που το κάτω κεφάλι αποφασίζει για το πάνω....Επιτυχια!!!Παρτε τηλεφωνακι στο καταστημα που θελετε να πατε και αν το σηκωσει καποιος καλως...αλλιως το επομενο....ετσι και εγινε σημερα...μου ειπαν οτι ειναι ανοιχτα και εφυγα σφαιρα,χωρις να κανω τσαμπα περιφορα στους δρομους ψαχνοντας...ειχαν 7 κοριτσια σημερα.Δεν θα πω σε ποιο πηγα για να μη κανω διαφημιση οτι και καλα αυτο δουλευει και τρεχτε...Απλα τηλεφωνηστε σε αυτο που σας βολευει και αν παρετε απαντηση καλως.Αυτο εκανα και γω
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Διαβάζω και δεν πιστεύω στα μάτια μου για ολους που το κάτω κεφάλι αποφασίζει για το πάνω....
Φιλε μου σε ολα αυτα τα μαγαζια ο κορωνοιος θε πρεπε να ναι το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει.Υπαρχουν αλλα σοβαροτερα που μπορει να αρπαξεις αν εισαι απροσεκτος.Εγω δεν ειμαι ευπαθη ομαδα και σιγουρα δεν αποφασιζει το κατω κεφαλι.Τοσα χρονια ξερω πολυ καλα τι κανω και για αυτο δεν εχω αρπαξει κανενα παρασημο.
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Λιγα λαδαδικα εργαζονται
Αλλα με το χαμο που θα γινεται... προτιμω να τον play
Δεν ειχε χαμο.Οσο ημουν εκει το κουδουνι ακουστηκε μια φορα μονο ;)
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα : το θέμα δεν είναι τι θα αρπάξεις εσύ που ούτως ή άλλως παίρνεις το ρίσκο ΑΛΛΑ τι μεταδίδεις και πως. Τα αλλα σοβαρά στα οποία όλοι είχαμε το νου μας δεν μεταδίδονται με την αναπνοή ή το φτάρνισμα......Φιλε μου σε ολα αυτα τα μαγαζια ο κορωνοιος θε πρεπε να ναι το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει.Υπαρχουν αλλα σοβαροτερα που μπορει να αρπαξεις αν εισαι απροσεκτος.Εγω δεν ειμαι ευπαθη ομαδα και σιγουρα δεν αποφασιζει το κατω κεφαλι.Τοσα χρονια ξερω πολυ καλα τι κανω και για αυτο δεν εχω αρπαξει κανενα παρασημο.
Καταλαβαινω ότι μιλάω στον αέρα αλλα δεν μπορω να μην το πω....
Ειλικρινά Καλή τύχη σε ολους....
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.833
- Πόντοι
- 25.186
Φιλε μου σε ολα αυτα τα μαγαζια ο κορωνοιος θε πρεπε να ναι το τελευταιο που πρεπει να σε αγχωνει.
Μέγιστο λάθος!Το πρώτο και πιο σοβαρό είναι
Απο τα άλλα τα σμν δηλαδη δεν πέθανε κανείς!!!!
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα πράγμα : το θέμα δεν είναι τι θα αρπάξεις εσύ που ούτως ή άλλως παίρνεις το ρίσκο ΑΛΛΑ τι μεταδίδεις και πως. Τα αλλα σοβαρά στα οποία όλοι είχαμε το νου μας δεν μεταδίδονται με την αναπνοή ή το φτάρνισμα......
Καταλαβαινω ότι μιλάω στον αέρα αλλα δεν μπορω να μην το πω....
Ειλικρινά Καλή τύχη σε ολους....
Αν εισαι αρρωστος δε πας...γνωμη μου...Τωρα αν εισαι ανωμαλος και θες να κολλησεις τους παντες εκει παμε αλλου και δε θα το αναλυσουμε εδω.Εδω ενημερωνομαστε για προγραμματα σωστα και ποιες ειναι καλες στη δουλεια τους για να μη κλαιμε τα λεφτακια μας..αυτα τα απλα...εγω ειπα τι εκανα για να παω την επισκεψουλα μου τωρα αν κολλησα κατι θα ενημερωσω ;)
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Μέγιστο λάθος!Το πρώτο και πιο σοβαρό είναι
Απο τα άλλα τα σμν δηλαδη δεν πέθανε κανείς!!!!
Η γριπη εφαγε περισσοτερους...εκει τουλαχιστον σε ενα 2βδομαδο εισαι κομπλε με λιγα depon.σμν εχουν πιο σοβαρα φαρμακα και περνει περισσοτερο καιρο σε καποια απο αυτα να γινεις καλα.Sorry κιολας αλλα εγω αγχωνομαι πιο πολυ με τον εητζακια που ξερει τι εχει αλλα συνεχιζει να πηγαινει σε τετοια μερη...
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
. Nirvana , Συγγρού 108 είναι ανοιχτά κι έχουν και κάποια πολύ ωραία τεμάχιαΟποιος ξερει αν εχει ανοιξει καποιο ας ενημερωσει γτ εχουμε τρελαθει με τοσο καιρο αποχης
Πριν που περασα απ'εξω με το αμαξι πηγαινωντας σε ενα φιλο στο κεντρο, νομιζω οτι ειδα ανοιχτο φως!. Nirvana , Συγγρού 108 είναι ανοιχτά κι έχουν και κάποια πολύ ωραία τεμάχια
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66