You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Αυτό στη μπακνανά λες τύπε;Επισκέφθηκα ένα μασατζίδικο σήμερα που άνοιξε ανεπίσημα με δύο κοπέλες στο σύνολο. Αύριο θα έχει 5 κοπέλες, οπότε μάλλον θα ανοίξουν κάποια κανονικά σιγά σιγά. Οι υπηρεσίες δεν διαφοροποιήθηκαν σε σχέση με πριν και οι τιμές έμειναν σταθερές. Έπαιξαν γλωσσόφιλα, 69 και ακάποτη πίπα στο πρόγραμμα.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
Θέλει μεγάλη προσοχή σε όλους μας που θα επισκεφτούμε τα μαγαζιά. Ήδη από χθες γίνεται χαμός σε όσα άνοιξαν και μάλιστα 2 κοπέλες που μίλησα μου είπαν πως κανείς δε θέλει μασάζ.
ειδικά σήμερα στο ένα γινόταν ταυτόχρονα και εγκατάσταση συναγερμού οπότε φαντάζεστε τι επικρατούσε!!
Αν δεν νιώθετε καλά μην πάτε σε τέτοια μέρη και μην ζητάτε από τις κοπέλες φιλιά στο στόμα, αν είναι δυνατόν!
ειδικά σήμερα στο ένα γινόταν ταυτόχρονα και εγκατάσταση συναγερμού οπότε φαντάζεστε τι επικρατούσε!!
Αν δεν νιώθετε καλά μην πάτε σε τέτοια μέρη και μην ζητάτε από τις κοπέλες φιλιά στο στόμα, αν είναι δυνατόν!
nec
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1
Θέλει μεγάλη προσοχή σε όλους μας που θα επισκεφτούμε τα μαγαζιά. Ήδη από χθες γίνεται χαμός σε όσα άνοιξαν και μάλιστα 2 κοπέλες που μίλησα μου είπαν πως κανείς δε θέλει μασάζ.
Αν ελεγες και ποια ανοιξαν θα βοηθαγες...
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Παλικάρι, δεν καταλαβαινω τι νόημα εχει σε site ενημέρωσης να λέμε ότι καποια άνοιξαν αλλα δεν αναφέρουμε ποια είναι....Θέλει μεγάλη προσοχή σε όλους μας που θα επισκεφτούμε τα μαγαζιά. Ήδη από χθες γίνεται χαμός σε όσα άνοιξαν και μάλιστα 2 κοπέλες που μίλησα μου είπαν πως κανείς δε θέλει μασάζ.
Άνοιξαν η όχι? Η μήπως για λίγους? Γιατί και αυτο θα ηταν μια απάντηση.
Δίκη μου ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει ότι μπορει ένα να είναι το Συγγρου 108, δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια.....
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Σε επίσκεψή
μου προηγουμένως σε γνωστό μασατζίδικο στο κέντρο κοντά στο Πολυτεχνείο, που άνοιξε προχθές, γινόταν το έλα να δεις και μερικοί περιμένανε και από κάτω στην είσοδο λόγω συνωστισμού.. Η υπηρεσία τα είχε λίγο χαμένα απ ότι συνειδητοποίησα. Εννοείται χωρίς μάσκες όλοι τους και απ ότι είδα μεσήλικες, οπότε καταλαβαίνετε ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί. Εάν είστε ευπαθείς ομάδες καλύτερο θα ήταν να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα ή να καλέσετε κάποιο cg και να αφήσετε προς το παρόν ήσυχους εμάς τους νέους να κάνουμε παιχνίδι που και είμαστε λιγότερο επίφοβοι αλλά και μας προτιμούν οι υπηρεσίες σαν πελάτες αυτή την περίοδο.
μου προηγουμένως σε γνωστό μασατζίδικο στο κέντρο κοντά στο Πολυτεχνείο, που άνοιξε προχθές, γινόταν το έλα να δεις και μερικοί περιμένανε και από κάτω στην είσοδο λόγω συνωστισμού.. Η υπηρεσία τα είχε λίγο χαμένα απ ότι συνειδητοποίησα. Εννοείται χωρίς μάσκες όλοι τους και απ ότι είδα μεσήλικες, οπότε καταλαβαίνετε ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί. Εάν είστε ευπαθείς ομάδες καλύτερο θα ήταν να περιμένετε λίγο καιρό ακόμα ή να καλέσετε κάποιο cg και να αφήσετε προς το παρόν ήσυχους εμάς τους νέους να κάνουμε παιχνίδι που και είμαστε λιγότερο επίφοβοι αλλά και μας προτιμούν οι υπηρεσίες σαν πελάτες αυτή την περίοδο.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Σε επίσκεψή
Το ρόστερ ήταν πλήρες;
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
Διότι αν θέλανε τα μαγαζιά θα ενημέρωναν από μόνα τους ότι ανοίξανε. Ξέρουμε ότι έχουν ανοίξει χωρίς την άδεια της κυβέρνησης και το πρόστιμο είναι 5000€.Παλικάρι, δεν καταλαβαινω τι νόημα εχει σε site ενημέρωσης να λέμε ότι καποια άνοιξαν αλλα δεν αναφέρουμε ποια είναι....
Άνοιξαν η όχι? Η μήπως για λίγους? Γιατί και αυτο θα ηταν μια απάντηση.
Δίκη μου ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει ότι μπορει ένα να είναι το Συγγρου 108, δεν ξέρω όμως αν είναι αλήθεια.....
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Τυπε αν εννοείς το γνωστό μασατζιδικο στη στουρναρη, έχει στο ίδιο κτήριο και ιατρικό κέντρο. Μήπως περίμεναν αρκετοί για αυτό?Σε επίσκεψή
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Αν και αναφέρεις μόνο το πρόστιμο που εδώ είναι το λιγότερο, εξακολουθώ να μην καταλαβαινω ποιο είναι το νόημα της μη αναφοράς. Φοβάσαι μην μπει κανεις του ηθών στο bourdela και παει ΚΑΤ ευθείαν εκεί? Και μόνο που έχετε αναφέρει ότι καποια ανοίξανε φτάνει..πόσα είναι 15?Διότι αν θέλανε τα μαγαζιά θα ενημέρωναν από μόνα τους ότι ανοίξανε. Ξέρουμε ότι έχουν ανοίξει χωρίς την άδεια της κυβέρνησης και το πρόστιμο είναι 5000€.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Σε επίσκεψή
τυπε φαινεται θα περνανε πρωτα απο το διαγνωστικο κεντρο στο ιδιο κτιριο για τεστ covid19 και μετα πανε για μασαζ,για αυτο θα ειχε μεγαλη ουρα.
εκτος αν ηταν η ουρα της τραπεζας που ειναι λιγο πιο κατω.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
λυσσαξανε ρε ολοι κι εχουν οπλισει.
ετοιμοι ειναι ολοι,τι μασαζ λες τωρα?
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
Το ρόστερ ήταν πλήρες;
όχι.. είχε μόνο 3 κοπέλες
moirazwpono
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δεν υπάρχει ιατρικό κέντρο πια. Επιβεβαιώνω οτι άνοιξε αλλά δεν βλέπω και την κοσμοσυρροή που αναφέρεται πιο πάνω.Τυπε αν εννοείς το γνωστό μασατζιδικο στη στουρναρη, έχει στο ίδιο κτήριο και ιατρικό κέντρο. Μήπως περίμεναν αρκετοί για αυτό?
kostasfrg
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 601
- Πόντοι
- 21
. φίλεΔεν υπάρχει ιατρικό κέντρο πια. Επιβεβαιώνω οτι άνοιξε αλλά δεν βλέπω και την κοσμοσυρροή που αναφέρεται πιο πάνω.
μπορεί να πέτυχα εγώ μέρα
και ώρα.. τι να πω
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Το Στουρνάρη 29 είναι κλειστό ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΑ
Τμην γράφετε πράγματα που δεν ισχυουν
Τμην γράφετε πράγματα που δεν ισχυουν
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.540
- Πόντοι
- 456
Καλημερα Zero την Δευτερα επειρα τηλ ζητησα αν δουλευει η ΛΙΑ και μου ειπαν ναι αλλα σε καμια ωρα γιατι τελειωνουν το καθαρισμα θα ειναι ολα ενταξη, τωρα εαν εσυ ξερεις κατι αλλο παω πασο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66