observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Αλβανικό το Siver Spa? Δηλαδή ή Βικυ είναι .. Αλβανή ?...
ως υπάλληλος του Υπ Ψηφιακής Μεταρρύθμισης -που τρεχει το lockdown για να παίρνει τις δάφνες ο Χαρδαλιάς- πρέπει να σας ενημερώσω: 1)λειτουργεί η αλυσίδα Musses Φραντζη 2, Φιλωνος 95, Αγ. Παντων, 2) λειτουργεί η αλυσιδα Συγγρου 40-42, Λαγουμτζη, λειτουργεί 3ης Σεπτεμβριου 59 και Φραντζη 7_delight, Σούτσου_6... τα ρωσικά μασατζιδικα δηλαδή. Τα αλβανικά μασατζιδικα (Καλλιρόης 48, Μπακνανα, Silver Spa) ανοίγουν Δευτέρα!! Ορμάτε στα ρωσικά να αποκτήσουμε ανοσία αγέλης και στα δερματικά νοσήματα εκτός από τον Κορωνοϊο... Σπάμε-πλάκα όλοι στο Υπουργείο με τους φτωχομπινέδες συριζαίους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων και οίκων ανοχής που τους κλειδώσαμε ως 29/6 και όταν πάνε να ανοίξουν τους βαράμε 5000 ευρώ στο κεφάλι... χαχαχα, θέλαν να το παίξουν επιχειρηματίες...χαχαχα (μη μου στέλενετε inbox, μου τα κόβει ο σέρβερ του υπουργειου)
Όταν λες φουλ ρόστερ?Xτες στο 108.. φουλ ροστερ... κ τα κουδουνια χτυπαγαν συνεχεια...
Το θέμα δεν είναι αν μασάνε αλλα πόσα και που έχουν ακουμπήσει για να μην τους ενοχλούν......Πάμε πάλι από την αρχή. Πρέπει να έπεσε κωλόχερο. Ξαφνικά κλείσαν αυτή τη βδομάδα γουαν μορ ταιμ.. Δεν ξέρω μόνο για την αλυσίδα Νιρβάνα τι παίζει. Αυτοί δεν μασάνε και πολύ..
Το θέμα δεν είναι αν μασάνε αλλα πόσα και που έχουν ακουμπήσει για να μην τους ενοχλούν......
Με αλλα λόγια δεν είναι θέμα μαγκιάς αλλα ακρων και θέσης του μαγαζιού....
Εννοεί και τις 8 κορασίδες που παίζουν μπαλίτσα εκείΌταν λες φουλ ρόστερ?
Για να μην το κάνουμε περίεργο έχεις ονόματα να δούμε καμμία φωτο στο site?Εννοεί και τις 8 κορασίδες που παίζουν μπαλίτσα εκεί
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω πού είναι το μασατζίδικο στη Συγγρού 40-42.
Το έψαχνα μια μέρα και δεν το έβρισκα.
Μπήκα κ σε ένα σεξ σοπ εκεί να ρωτήσω, δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμοι... Δεν κατάλαβα πού είναι έτσι όπως μου τα είπαν.
Μια βοήθεια έστω και με π.μ. ευπρόσδεκτη.
Καλησπέρα.
Μπήκα κ σε ένα σεξ σοπ εκεί να ρωτήσω, δεν ήταν και πολύ συνεργάσιμοι... Δεν κατάλαβα πού είναι έτσι όπως μου τα είπαν.
Έχει λίγο κίνηση δε βρίσκω να παρκάρω οπότε έχω περάσει από εκεί με το αμάξι της δουλειάς.Εχει και πίσω όμως στη Φαλήρου με πληρωμηΚαλησπέρα.
Πως δεν το βρηκες? Πολυκατοικια ειναι. Αμα παρεις με την σειρα τα νουμερα , θα φτασεις και σε αυτοΚαλησπέρα.
φυλλαράκι εύκολο είναι δίπλα στο τυροπιταδικο Σάββας είναι η είσοδος και έχει από πάνω το νούμερο είχε μπλοκάρει ο εγκέφαλος από την καύλα και δεν έβλεπες το προφανές!! Το έχω πάθει και εγώ...Πως δεν το βρηκες? Πολυκατοικια ειναι. Αμα παρεις με την σειρα τα νουμερα , θα φτασεις και σε αυτο