- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ΟΛΕΣ διαβαζουν το site!
ΟΛΕΣ διαβαζουν το site!
οι μισες δεν ξερουν ελληνικα ρε τυποι
ΟΛΕΣ διαβαζουν το site!
και τι εγινε δηλαδει που το διαβαζουν?ισα ισα αν γινεται αυτο μπορει να τις κανει καλυτερες σε ολα.τι ζηλευει η μια την αλλη η διαβαζει για τα εχτρα και λεει ας τα παρω και εγω?δεν κοιτανε λεω εγω τωρα να ειναι ,ενταξει στη συμπεριφορα και στις υπηρεσιες τους και να αφησουν τα πουτανιστικα?Αν όχι όλες το 95% σίγουρα το διαβάζει!!!
Ακόμα και αυτές που ΔΕΝ έχουν αναφερθεί εδώ μέσα!!
οι μισες δεν ξερουν ελληνικα ρε τυποι
και το Google translateΑυτες μπορει να μην σπηκαρουν αλλά ο "καλός" τους ή το "αμόρε" ξερει ... συνήθως...
και τι εγινε δηλαδει που το διαβαζουν?ισα ισα αν γινεται αυτο μπορει να τις κανει καλυτερες σε ολα.τι ζηλευει η μια την αλλη η διαβαζει για τα εχτρα και λεει ας τα παρω και εγω?δεν κοιτανε λεω εγω τωρα να ειναι ,ενταξει στη συμπεριφορα και στις υπηρεσιες τους και να αφησουν τα πουτανιστικα?
Το ISO περιγράφει διαδικασίες Στάνταρντ φιλε! Εμείς θελουμε πρωτοβουλίες, συναίσθημα, πάθος και όρεξη για δουλειά!Ισα ισα που θα πρέπειν να το διαβάζουν για να φτιαξουν τις υπηρεσίες τους. Τι ISO 9000 θα πάρουν αν δεν έχουν feedback?
Στο Μονής Προδρόμου 6 ήταν οι μουνάρες Αλίνα και Ειρήνη (έχει ομορφύνει κι άλλο) αλλά ήταν κλεισμένες οπότε απλά μόνο είδα.
και η πόρτα του επίσηςμόνο που η Ειρήνη είναι συνεχώς κλεισμένη...