You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
εσυ ειπαμε.θα μεινεις με τις αποριες σου μπολικο καιρο,αν εισαι και ανυπομονος,ξεκινα σιγα σιγα τις εξορμισεις σου και λιγο λιγο θα φευγουν οι αποριες.οπως καναμε ολοι μας βεβαια.και διαβασμα.Την ιδια απορια εχω και εγώ περιμένω με ανυπομονησία Ταξιάρχη
απανταω σε ολα τα ποστ,περι του πρωκτικου,κοινως ξεκωλιασμα,και δεν αφορα μονο συγκεκριμενο μαγαζι ουτε συγκεκριμενη κυρια η και ανεξαρτητη.λοιπον ,στις πιο πολλες περιπτωσεις,που θελω να παρω κωλο,το καταφερνω.με τις περισσοτερες κοπελες,το εχω κανει.με πολυ λιγες δεν.παιζουν ρολο πολλα πραγματα,για να το καταφερει κανεις.μιλαμε οταν δεν ειναι στανταρ.το κυριοτερο για μενα ειναι να εισαι σοβαρος και να εμπνεεις μια σχετικη σιγουρια και εμπιστοσυνη.νταξει και αρκετες φορες με το εξτρα του.
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Τα τσάμπα παίζουν αλλού..... ξέρεις εσύ. Τέλος πάντων, ο κώλος είναι ένα από τα δίκαια, κατά τη γνώμη μου, έξτρα που ζητάν οι κοπέλες. Οταν αναφέρθηκα στη Ρόζα, την έχω πάρει αρκετές φορές και κάποια στιγμή, πάνω σε κουβέντα για την κρίση και το οικονομικό στένεμα γενικός, μου είπε ότι αν δεν έχω για το εξτραδάκι, δεν πειράζει. Λόγοι μάρκετινκ θα το πεις, ανταγωνισμό θα το πεις, πονηριά θα το πεις, φιλότιμο θα το πεις, όπως θέλεις πες το. Το μόνο σίγουρο για 'σένα είναι ότι θα διαλέξεις τα χειρότερα.Θα πηγαίνουν όλοι για τσάμπα κώλο μάλλον
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Εκτός από Ρίτα, δεν προλαβαίνω με το χέλι αυτό να ζητήσω κάτι, με υπερκαλύπτει τόσο πολύ με το πρόγραμμα της, όλες οι υπόλοιπες. Με σάλιο και υπομονή....... όλα γίνονται. Μην ξεχνάς ότι είναι μασατζίδικο όχι λαδοστούντιο, με τα υπέρ και τα κατά του. Θα μου πεις "τι σου λέω τώρα" και θα έχεις δίκιο. Δεν νομίζω ότι σου ταιριάζει, μην πετάς τα λεφτά σου εκεί.Τι μου λές...
Μη μου πείς για Ρόζα μόνο γιατί θα ανακατευτώ...
Η Εύα προσπαθεί μέχρι και την ακα πίπα να αποφύγει για κώλο δεν το συζητώ, η Ρίτα δεν δίνει η Χριστίνα δεν νομίζω...
Πως νομίζω; Για σπάστο και αποκάλυψε τα κωλοτρυπίδια που αγαπούν την ψωλή!
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Χμ η γιαγιά μου όταν ήθελε να κόψει το λαιμό της κότας, τη χάιδευε πριν. Εδώ μάλλον έχουμε ένα πονηρούλι κλωναράκο που το πάει λάου λάου. Θα δείξει.Την ιδια απορια εχω και εγώ περιμένω με ανυπομονησία Ταξιάρχη
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
Ρε συ τακσίαρχε μην μπερδεύεσαι την Ρίτα την γαμούσα 10 χρόνια πριν όταν δούλευε στου Γιάννη στην γλυφάδα... τάχω χτίσει όλα αυτά τα μαγαζιά πριν ακόμα γίνουν γνωστά στην ευρύτερη πιάτσα...
Και στην Δάφνη τάχω ακουμπήσει πολλές φορές με ευχάριστες αναμνήσεις από πολλά κορίτσια, αλλά τα αστοιχείωτα υπονοούμενα που γίνονται για να αυξήσουν την κίνηση ενός μαγαζιού δεν τα γουστάρω...
Όσο για την Ρόζα χαρισμά σου εγώ πατσαβούρες δεν πλερώνω...
Και στην Δάφνη τάχω ακουμπήσει πολλές φορές με ευχάριστες αναμνήσεις από πολλά κορίτσια, αλλά τα αστοιχείωτα υπονοούμενα που γίνονται για να αυξήσουν την κίνηση ενός μαγαζιού δεν τα γουστάρω...
Όσο για την Ρόζα χαρισμά σου εγώ πατσαβούρες δεν πλερώνω...
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 19.795
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Πάντως σε πρόσφατο πέρασμα με φίλο το μαγαζί δουλεύει φουλ. Μόνες διαθέσιμες οι Αφροδίτη που πήρε φίλος και η Ροζαλίντα. Ετιμηθησαν. Αφροδίτη με gfe επιδόσεις, μασάζ και τέλεια περιποίηση σε όλη την περιοχή, από ότι με πληροφόρησε ο φίλος μου. Προτάθηκε διπλό με Μαργαρίτα αλλά αυτός δεν.... Είναι για δυνατούς παίκτες.
Εγώ με Ροζαλίντα κατευθείαν στον αγώνα, τα πάντα όλα σε όλο το μισάωρο. Δοκιμασμένο και σίγουρο.
Εγώ με Ροζαλίντα κατευθείαν στον αγώνα, τα πάντα όλα σε όλο το μισάωρο. Δοκιμασμένο και σίγουρο.
Παντως ειναι γνωστο οτι για να δωσουν κωλο η τελειωμα στο στομα χρειαζεται εξτραδακι σε ολα τα μαγαζια χρηματα που τα παιρνουν η γκομενες αυτα και δεν εχει συμμέτοχη το μαγαζι εκτος και αν εχει περασει η μπογια της γκομενας και τα δινει free για να κραταει πελατεια.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 19.795
Ένα εικοσαρικακι χρεώνουν τα περισσότερα κορίτσια το κουλουρακι τους.Παντως ειναι γνωστο οτι για να δωσουν κωλο η τελειωμα στο στομα χρειαζεται εξτραδακι σε ολα τα μαγαζια χρηματα που τα παιρνουν η γκομενες αυτα και δεν εχει συμμέτοχη το μαγαζι εκτος και αν εχει περασει η μπογια της γκομενας και τα δινει free για να κραταει πελατεια.
massagfildimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 143
- Πόντοι
- 281
Ο κωλος είναι πάντα έξτρα!!(εάν το κάνει)!!Για οποια κάνει ελεύθερο στοματικό, το τελείωμα στο στόμα, πρέπει να διαβάζεις τις κριτικές στα μασσατζιδικα!!τα στούντιο μασάζ έχουν χρεώσεις!!Παντως ειναι γνωστο οτι για να δωσουν κωλο η τελειωμα στο στομα χρειαζεται εξτραδακι σε ολα τα μαγαζια χρηματα που τα παιρνουν η γκομενες αυτα και δεν εχει συμμέτοχη το μαγαζι εκτος και αν εχει περασει η μπογια της γκομενας και τα δινει free για να κραταει πελατεια.
Μιας και μιλαμε για κωλους περασμα απο το συγγρου 40-42 με μαιρη πηγαινω σπανια εκει τιμια γκομενα το εδινε το κουλουρι free και χωρις να το ζητησεις αλλα μιλφοκατασταση περιπου στα 40 πολυ καλο προγγραμα γενικα αλλα προτιμω πιπινοκατασταση.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 19.795
Θυμάμαι μια Ρωσσιδα, ξανθιά νταρντανομιλφ, σαν Ρωξάνη νομίζω την είχα πάρει στο Στουρνάρη 29, και με άλλο όνομα κάπου στη Φραντζή. αυτή δεν την είχε πηδήξει κάνεις από το μουνακι της. Μόνο κωλο έστηνε.
iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Παρθένα δηλαδή;Θυμάμαι μια Ρωσσιδα, ξανθιά νταρντανομιλφ, σαν Ρωξάνη νομίζω την είχα πάρει στο Στουρνάρη 29, και με άλλο όνομα κάπου στη Φραντζή. αυτή δεν την είχε πηδήξει κάνεις από το μουνακι της. Μόνο κωλο έστηνε.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 19.795
Μιλφοπαρθενα. Πριν προλάβεις να κάνεις κίνηση, στον είχε αρπάξει και τόν είχε χώσει στο κωλο της. Θυμάμαι που κάναμε κουβέντα εδώ, και κάνεις συναγωνιστής από όσους είχαν πάει μαζί της, δεν την είχε πάρει φυσιολογικά.Παρθένα δηλαδή;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66