You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
καλησπέρα παίδες.. η Νίνα απο Ασία η ψιλή
δεν ξέρω που δουλεύει τώρα.. ζητάει 20$ για κώλο άλλα εαν είσαι πελάτης της.. απο κάποια στιγμή κ μετά στον δίνει τσάμπα... όπως επίσης αν σε πάρει απο καλό μάτι.. απο το 1ο κιόλας ραντεβού σε αφήνει να τον δαχτυλιάζεις ολη την ωρα κ όταν πας να τον χώσεις σου λέει για το 20αρικο..
την Βρήκα
https://www.*****.com/gr-ladiesmasaz-one.php?ladiesmasazid=42&Νίνα
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.501
- Πόντοι
- 2.256
Στα αστεράκια τι βάζουμε παίκτη;
γρεεψελαδιεσ στα αγγλικά όμως γράψε στο google κ θα στο εμφανίσειΣτα αστεράκια τι βάζουμε παίκτη;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.036
- Πόντοι
- 42.697
επισκεψη σημερα στο 3ης Σεπτεμβριου 59, 4ος οροφος
Ανανεωση στο καταστημα με νεες παρουσιες!
Ναντια σταθερη σεξυ οικοδεσποινα με μινι ιατρικη φορμα, και με ανοιχτα τα πανω κουμπια
Μαρια. Ρωσιδα Η μελαχρινη κοπελα με καλο κορμι και συμπαθητικο προσωπο
Βερονικα, 40 αρα Ρωσιδα αδυνατη , ξανθια με κοντο μαλλι, ανοιχτη επιδερμιδα με ειδικοτητα στο μασαζ (πρωην επαγγελματιας θεραπευτρια)
Αλεξανδρα. Ψιλη γυναικα, Ρωσιδα, μελαχρινη περιπου 28 ετων με κανονικο σωμα. Νεα παρουσια
Χριστινα. Μελαχρινη Ελληνιδα με μακρι μαλλι πολυ σεξυ σωμα και στηθος, ηλικια γυρω στα 32. Νεα παρουσια και αυτη!
Ανανεωση στο καταστημα με νεες παρουσιες!
Ναντια σταθερη σεξυ οικοδεσποινα με μινι ιατρικη φορμα, και με ανοιχτα τα πανω κουμπια
Μαρια. Ρωσιδα Η μελαχρινη κοπελα με καλο κορμι και συμπαθητικο προσωπο
Βερονικα, 40 αρα Ρωσιδα αδυνατη , ξανθια με κοντο μαλλι, ανοιχτη επιδερμιδα με ειδικοτητα στο μασαζ (πρωην επαγγελματιας θεραπευτρια)
Αλεξανδρα. Ψιλη γυναικα, Ρωσιδα, μελαχρινη περιπου 28 ετων με κανονικο σωμα. Νεα παρουσια
Χριστινα. Μελαχρινη Ελληνιδα με μακρι μαλλι πολυ σεξυ σωμα και στηθος, ηλικια γυρω στα 32. Νεα παρουσια και αυτη!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.036
- Πόντοι
- 42.697
οχι η περσινή Αλεξάνδρα? το ξανθο πιπίνι... αααχ
οχι αλλη Αλεξανδρα η τωρινη
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Ταχύτατη καταδρομική για να δω τη Σοφία και την Τζούλια στο Φραντζή 7. Και οι δύο σε δωμάτιο με πολύωρα προγράμματα. Πολύ δύσκολο να τις πετύχεις. Χρειάζεται ραντεβού απότι κατάλαβα. Είδα την Μαργκώ για την οποία πολλοί μιλούν αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπο. Η Σουζάνα ήταν μια ξανθιά σέξυ μπαμπάτσικη περίπτωση. Η Νικόλ με ωραίο σώμα. Η Δάφνη ούτε που τη θυμάμαι.
Πέρασμα και από το Νιρβάνα για να δω επιτέλους την Μπέλλα, πρώην Μπακνανά που δεν έχω καταφέρει να την δω ποτέ. Δεν τρελλάθηκα κιόλας. Έχει ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά και καλό σωματάκι. Η Ασία σέξι κοντοπούτανη ασιάτισα με καλό μασάζ και τάντρα στο πούτσα, η Αντελίνα σκέτη τσόντα αλλά έχει άγρια χαρακτηριστικά προσώπου που δεν μου αρέσουν, η Αγάπη Ελληνίδα με περίεργο πρόσωπο και σεξυ δοντάκια, η μικροκαμωμένη αλλά με κωλασμένο κωλαράκι Άννα, η Βερόνικα στο δωμάτιο και η Αντριάννα πάντα όμορφη και με θερμή χειραψία.
Η ζωή συνεχίζεται...
Πέρασμα και από το Νιρβάνα για να δω επιτέλους την Μπέλλα, πρώην Μπακνανά που δεν έχω καταφέρει να την δω ποτέ. Δεν τρελλάθηκα κιόλας. Έχει ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά και καλό σωματάκι. Η Ασία σέξι κοντοπούτανη ασιάτισα με καλό μασάζ και τάντρα στο πούτσα, η Αντελίνα σκέτη τσόντα αλλά έχει άγρια χαρακτηριστικά προσώπου που δεν μου αρέσουν, η Αγάπη Ελληνίδα με περίεργο πρόσωπο και σεξυ δοντάκια, η μικροκαμωμένη αλλά με κωλασμένο κωλαράκι Άννα, η Βερόνικα στο δωμάτιο και η Αντριάννα πάντα όμορφη και με θερμή χειραψία.
Η ζωή συνεχίζεται...
pirateman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.607
- Πόντοι
- 496
τέλεια, ποια πήρες τελικά;;Ταχύτατη καταδρομική για να δω τη Σοφία και την Τζούλια στο Φραντζή 7. Και οι δύο σε δωμάτιο με πολύωρα προγράμματα. Πολύ δύσκολο να τις πετύχεις. Χρειάζεται ραντεβού απότι κατάλαβα. Είδα την Μαργκώ για την οποία πολλοί μιλούν αλλά δεν μου άρεσε το πρόσωπο. Η Σουζάνα ήταν μια ξανθιά σέξυ μπαμπάτσικη περίπτωση. Η Νικόλ με ωραίο σώμα. Η Δάφνη ούτε που τη θυμάμαι.
Η ζωή συνεχίζεται...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
Ταχύτατη καταδρομική για να δω τη Σοφία και την Τζούλια στο Φραντζή 7. ...
Ποιά Τζούλια ρε φίλε...
Εχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό και σου είπαν πως είναι στο δωμάτιο;
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Η Τζουλια δουλευε την προηγουμενη τριτη νομιζω
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
Α γύρισε! Μπράβο! Αλλά σήμερα δεν ήταν στο ρόστερ...Η Τζουλια δουλευε την προηγουμενη τριτη νομιζω
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Α γύρισε! Μπράβο! Αλλά σήμερα δεν ήταν στο ρόστερ...
Αναφερομαι στη Τζουλια Φραντζη 7.
Υποθετω γι αυτη λεγατε μαζι με τη Σοφια
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Ποιό λές στην Μεσογείων ?στη μεσογειων στο χολαργο παιζει ενα με ωριμες γυναικες και μια δυο 30αρες
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66