Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.667
- Πόντοι
- 2.256
Σκεφτομα να επισκεφτω σήμερα και να επιλέξω Μαργαρίτα. Ελπίζω να εργάζεται ακόμα εκεί.
Τι μεταγραφή αεροδρομίου και έτσι τυπε; Αν γίνει θα σκάσει κόσμος να την τυλίξει με τα κασκόλ του ιδρύματος στο Ελ.ΒενιζέλοςΑν κάνει και μια μεταγραφή βόμβα που ψήνει εδώ και καιρό απο αλλο μαγαζί (το ξέρω απο την ίδια την κοπέλα), εγώ θα πάρω "διαρκείας"
Τι μεταγραφή αεροδρομίου και έτσι τυπε; Αν γίνει θα σκάσει κόσμος να την τυλίξει με τα κασκόλ του ιδρύματος στο Ελ.Βενιζέλος
Μπορεί να μην γνωρίζω σε ποιο ταλέντο αναφέρεσαι συγκεκριμένα αλλά εύχομαι να επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή το πορνογραφικό ρεπορτάζ σουφίλε μου αν ολοκληρωθεί (γιατί εδώ και καιρό δεν προχωρά) ντουέτο της με Ρίτα, Εύα ή Χριστίνα θα είναι φωτιά (τουλάχιστον για τα δικα μου στάνταρ)
Μπορεί να μην γνωρίζω σε ποιο ταλέντο αναφέρεσαι συγκεκριμένα αλλά εύχομαι να επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή το πορνογραφικό ρεπορτάζ σου
Ερχεται ο Ντέταρι? Gratsias Koskotas
μεχρι να επιβεβαιωθει το πορνορεπορταζ,αμα τη αφιξη μου στας αθηνας,περι τελους του μηνος,σκεφτομαι ενα δυορω ντουο με χριστινα και ποια αλλη ρε μαγγες απο κει μεσα?μαργαριτα ισως?ευα τι εστι?και π.μ δεκτα.αρκει να υπαρχουν οι βασικες παροχες που θελω.παιχνιδι και οι τρεις μας,και ο κωλος βεβαιως βεβαιως.πίστεψε με εγώ περισσότερο....
μεχρι να επιβεβαιωθει το πορνορεπορταζ,αμα τη αφιξη μου στας αθηνας,περι τελους του μηνος,σκεφτομαι ενα δυορω ντουο με χριστινα και ποια αλλη ρε μαγγες απο κει μεσα?μαργαριτα ισως?ευα τι εστι?και π.μ δεκτα.αρκει να υπαρχουν οι βασικες παροχες που θελω.παιχνιδι και οι τρεις μας,και ο κωλος βεβαιως βεβαιως.
Της αρέσει το γλυφομούνι και χύνει όταν της το κάνει κοπέλα, αυτό έχει πει. Τό διαπίστωσα και εγώ σε διπλό. Αν υποκρινόταν, τι να πω, της αξίζει το όσκαρ!Η ίδια η Χριστίνα μου είχε πει ότι έχει "χημεία" με Εύα!! Επίσης η Μαργαρίτα παλιά είχε πει το ίδιο για την Εύα...Προφανώς κάτι κάνει καλά κ στις κυρίες..!!
Της αρέσει το γλυφομούνι και χύνει όταν της το κάνει κοπέλα, αυτό έχει πει. Τό διαπίστωσα και εγώ σε διπλό. Αν υποκρινόταν, τι να πω, της αξίζει το όσκαρ!
Όχι ρε !!! Τι λες τώρα? Πουτάνα να υποκρίνεται ???
Μην το ξαναπείς θα πέσει φωτιά να σε κάψει
Νομίζεις!!!!! ;)Δεν παίζει πολύ ο κώλος στην Δάφνη πάντως...