Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.608
- Πόντοι
- 6.495
Εκει πηγα τελικα με Ειρηνη..Δεν τρελαθηκα κιολας αλλα στο 50ρικο πολυ δυσκολο να καταφερνα κατι καλυτερο.Δες τις μουσες αγιων παντων καλλιθεα
Εκει πηγα τελικα με Ειρηνη..Δεν τρελαθηκα κιολας αλλα στο 50ρικο πολυ δυσκολο να καταφερνα κατι καλυτερο.Δες τις μουσες αγιων παντων καλλιθεα
Παιδιά ξερουμε αν την Κυριακή είναι ανοικτο το εθν. Μακαρίου ? Και θα ήθελα τα φώτα σας για το πρόγραμμα ώρας με 2 εκτονώσεις το έχει 80 η 100 ?
Όχι δεν είναι. 80 η ώρα, συζητησιμο με την εκάστοτε κοπέλα πόσες φορες. Δεν είχα ποτέ σχετικό πρόβλημα
ανοιχτό είναιΠαιδιά ξερουμε αν την Κυριακή είναι ανοικτο το εθν. Μακαρίου ? Και θα ήθελα τα φώτα σας για το πρόγραμμα ώρας με 2 εκτονώσεις το έχει 80 η 100 ?
μπορεί κανείς να με ενημερώσει για τις υπηρεσίες της χριστίνας στο εθνάρχου μακαρίου?
πες μας εσυ πρωτα για καποια καλη μασαζοκορη και μετα θα σου πω εγω για καλες και για χριστινα και μαργαριτα.και σοβαρα τωρα.γιαυτο που ρωτας αν ανατρεξεις στο συγκεκριμενο νημα θα βρεις πολλες αναφορες.μην βαριεσαι να διαβασεις.διαβασε και οχι με το καλημερα ολα στο πιατο.μπορεί κανείς να με ενημερώσει για τις υπηρεσίες της χριστίνας στο εθνάρχου μακαρίου?
μασάζ-πίπα-σεξμπορεί κανείς να με ενημερώσει για τις υπηρεσίες της χριστίνας στο εθνάρχου μακαρίου?
Λάθος άκουσες...εχω ακούσει ότι είναι φωτιά
Λάθος κοπέλα προμοτάρεις. Δεν το χρειάζεται.εχω ακούσει ότι είναι φωτιά