Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
έχω μια απορία για τους πιο ενεργούς από εμένα... τα τελευταία χρόνια έχω αραιώσει πάρα πολύ από τον αγοραίο έρωτα... 1-2 φορές το χρόνο για κανένα μασαζάκι ή studio για την τιμή των όπλων...  πέρασα χθες τόσο από Σινώπης όσο και από Μιχαλακοπούλου... μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι σε αμφότερα ζήτησαν έξτρα 20αρικο για ελεύθερο στοματικό … τι έγινε ρε παιδιά ..; στούντιο την είδανε..; παλιά που πήγαινα συχνά στα μασαζ θυμάμαι ότι η κάθε κοπέλα κάποια πράγματα έκανε και κάποια όχι... δεν έπαιζαν έξτρα λεφτά κλπ … θυμάμαι ότι εδώ έλεγαν κάποιοι και εγώ το τηρούσα γιατί το θεωρούσα σωστό ότι μόνο σε θεραπεύτριες που έδιναν κώλο να δίνουμε κανα 10αρικο έξτρα σαν tip .. όχι υποχρεωτικά όμως...  τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια ;
σκεφτηκα βέβαια μήπως επειδή πλέον είμαι άγνωστη φάτσα μου την έκαναν για να μου φάνε το 20 αρικο έξτρα αλλά πάλι και στα 2 που πήγα ..;   
Oπου σε πιασουν ειναι...και αμα σε βρουνε 'προθυμο'..σε χτυπανε... Αλλα και  τα συγκεκριμενα μαγαζια που πηγες φημιζοντε οτι εχουν γενικα 'αρπακτικα'...

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Αυτό το λαδαδικο που είναι στη Δάφνη εθνάρχου Μακαρίου  έχετε να μου προτείνετε καμιά κοπέλα που να κάνει πολύ καλό μασάζ;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μαργαρίτα (για όλα)

David 1975

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2019
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Σας ευχαριστώ, σε εμφάνιση πια είναι καλύτερη ;ηλικία περίπου ;από σώμα είναι αδύνατες; 

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
163
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει
[/quote
Μάγκες έχω μια ερώτηση κιοποιος ξέρει μου στέλνει ένα pm το τηλέφωνο.Υπαρχει μασατζιδικο στην Αθήνα για ένα απλο μασαζακι και μια μαλακιά στο τέλος με 20 ευρώ max?.Δε με νοιάζει να είναι μουναρα ούτε να κάνει τέλειο μασάζ.Ξερω ότι ζητάω πολλά Κιότι ίσως έχει ξαμαερωτηθει αλλά αν κανένας συναγωνιστής ξέρει ας μου στείλει ένα pm αμεσα το τηλέφωνο και τη διεύθυνση.Ευχαριστω .
Μια Μαγκι νομιζω κανει,με χωρο καπου στο κεντρο.Προσωπικα βεβαια δεν εχω δοκιμασει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
Της είπα πως με την ατομική οπτική ο άνθρωπος συνεργάζεται με τους άλλους είτε με ελεύθερη βούληση είτε ωθούμενος από το ένστικτο, ενώ η κοινωνική οπτική τείνει να του αποστερήσει την ατομικότητά του και αυτός να γίνει δέσμιος των κοινωνικών καταναγκασμών.
Όμως επειδή τελικά δεν υπάρχει πραγματικά ελεύθερη βούληση, γι’ αυτό η εκδήλωση του γενετήσιου ενστίκτου, ο γενετησιασμός, έστω στα μπουρδέλα, είναι μια ελευθερία του ανδρός.

Τυπε τα καταλαβε λες ολα αυτα με τα λιγα πουτανο-αγγλικα?  :S

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.607
Πόντοι
496
καλησπερα
απο τιμες ξερει κανεις που παιζει?
ευχαριστω
Τα κλασσικά μασάζ 1 ώρα+ μαλάκια η πίπα 50,Μασάζ και 1 φορά σεξ 80 ,100 οι δυο εκτονώσεις. Αλλά ανεβοκατεβαίνει η τιμή ανάλογα την συνενόηση νομίζω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.045
Πόντοι
42.697
βολτα σημερα το απογευμα σε ορισμενα ευαγη δρυματα περιξ της Λ. Συγγρού!

Paradise Spa, Μπακνανα 47

Ελενα, η γνωστη Ελληνιδα με τις αποθεωτικες κριτικες. μαυρισμενη με μακρυ καστανοξανθο μαλλι αλογοουρα, Αδυνατη , γυμνασμενο σωμα
Δημητρα, Η Πληθωρικη Ελληνιδα με τις βυζαρες ετοιμες να εκραγουν απο το φορεμα που φορουσε :tits2:. ομορφο προσωπο με ωραια χαρακτηριστικα, και παντα ευδιαθετη και χαμογελαστη
Στελλα. Επισης Ελληνιδα. 35+ ετων, με αδυνατο γυμνασμενο και καλο σωμα. Μαυρο σπαστο μαλλι. Ωραια ποδια
Αλισα. Ομορφο Ρωσιδακι νεαρο (20 ετων περιπου) , πολυ ομορφο προσωπο, ανοιχτα ματια, ωραιο σωμα καστανο ισιο μαλλακι. Κουκλα
Σαρα. Αλλη μια Ελληνιδα πληθωρικη μιλφ, μαυρομαλλα, και με πολυ μεγαλα φυσικα βυζια

Delight , Φραντζη 7, 2ος Όροφος

Ερικα. Γυναικαρα Ρωσιδα περιπου 25+ ετων. Ψιλη ομορφη, με κορμαρα , ωραιο στηθος φυσικο. Αψογο περπατημα πανω στις γοβες, μαλλι ξανθο καρε. Πολυ ωραιο τεμαχιο!
Παολα. Νεαρη, με μαυρο ισιο μακρυ μαλλι, καλο σωμα και φοβερα 4 αρια φυσικα βυζια!
Μαργκω. Κορμαρα 30χρονη Ρωσιδα, ψιλη, εκφυλη, γνωστη σε ολους γιατι ζει αυτο που κανει
Σουζανα. 35 χρονη Πλατινε Ρωσιδα με κανονικο σωμα, ωραιο προσωπο και μεγαλα φυσικα βυζια
Κατερινα. Γλυκια 30 αρα Ρωσιδα με κανονικο σωμα

Enjoy Spa, Φραντζη 4

Στην πορτα η Εβελινα  :lheel:
Κοπελες:
Νανσυ το μελανουρι, επεστρεψε επιτελους ομορφη κουναμενη λυγαμενη, ωραια γυναικα!
Ναντια, Ρωσιδα μιλφαρα με ματαρες , κοντο ξανθο μαλλι, κανονικο σωμα
Νικη, Καζάκα ομορφη μιλφ, με σχιστα ματια και καλο αδυνατο γυμνασμενο σωμα. Κοντο μαλλι καστανο
Σοφια, Ελληνιδα, αδυνατη καστανοξανθη με τα χαρακτηριστικα γυαλια μυωπιας

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
3ης Σεπτεμβρίου 119, ήρθε μια καινούργια με το όνομα Άννα! Έχει κανείς άποψη???

starsyn

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
202
Πόντοι
0
δεν την έχω δει, μου ανέφεραν το όνομά της από το τηλέφωνο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom