David 1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Αυτό το λαδαδικο που είναι στη Δάφνη εθνάρχου Μακαρίου έχετε να μου προτείνετε καμιά κοπέλα που να κάνει πολύ καλό μασάζ;
Μαργαρίτα (για όλα)
Δεν υπάρχει
[/quoteΜια Μαγκι νομιζω κανει,με χωρο καπου στο κεντρο.Προσωπικα βεβαια δεν εχω δοκιμασειΜάγκες έχω μια ερώτηση κιοποιος ξέρει μου στέλνει ένα pm το τηλέφωνο.Υπαρχει μασατζιδικο στην Αθήνα για ένα απλο μασαζακι και μια μαλακιά στο τέλος με 20 ευρώ max?.Δε με νοιάζει να είναι μουναρα ούτε να κάνει τέλειο μασάζ.Ξερω ότι ζητάω πολλά Κιότι ίσως έχει ξαμαερωτηθει αλλά αν κανένας συναγωνιστής ξέρει ας μου στείλει ένα pm αμεσα το τηλέφωνο και τη διεύθυνση.Ευχαριστω .
Σας ευχαριστώ, σε εμφάνιση πια είναι καλύτερη ;ηλικία περίπου ;από σώμα είναι αδύνατες;
μια μελαχρινή διλε ;;; Εχεις τηλΜαργαρίτα (για όλα)
Της είπα πως με την ατομική οπτική ο άνθρωπος συνεργάζεται με τους άλλους είτε με ελεύθερη βούληση είτε ωθούμενος από το ένστικτο, ενώ η κοινωνική οπτική τείνει να του αποστερήσει την ατομικότητά του και αυτός να γίνει δέσμιος των κοινωνικών καταναγκασμών.
Όμως επειδή τελικά δεν υπάρχει πραγματικά ελεύθερη βούληση, γι’ αυτό η εκδήλωση του γενετήσιου ενστίκτου, ο γενετησιασμός, έστω στα μπουρδέλα, είναι μια ελευθερία του ανδρός.
Ειναι η ιδια η Καρολινα που δουλευε παλια στο Μπακνανα ή συνονυμία ?
Τα κλασσικά μασάζ 1 ώρα+ μαλάκια η πίπα 50,Μασάζ και 1 φορά σεξ 80 ,100 οι δυο εκτονώσεις. Αλλά ανεβοκατεβαίνει η τιμή ανάλογα την συνενόηση νομίζω.καλησπερα
απο τιμες ξερει κανεις που παιζει?
ευχαριστω
Τα κλασσικά μασάζ 1 ώρα+ μαλάκια η πίπα 50,Μασάζ και 1 φορά σεξ 80 ,100 οι δυο εκτονώσεις. Αλλά ανεβοκατεβαίνει η τιμή ανάλογα την συνενόηση νομίζω.
έφερε νέες κοπέλες η Κατερίνα. Μπορεί να αλλάξει τιμεςευχαριστω
έφερε νέες κοπέλες η Κατερίνα. Μπορεί να αλλάξει τιμες
Τυπε τα καταλαβε λες ολα αυτα με τα λιγα πουτανο-αγγλικα? :S
την είδες; Μπορείς να την περιγράψεις; Το όνομα αυτο με γαργαλάει πολύ3ης Σεπτεμβρίου 119, ήρθε μια καινούργια με το όνομα Άννα! Έχει κανείς άποψη???
Λοιπόν πήγα και έχω να πω τα εξής
ο χώρος είναι οκ, πετσέτα σφραγισμένη, αφρόλουτρο αραιωμένο ( τραγικό ) και είναι σε μια πολυκατοικία με κάτι εταιρίες.
Όταν πήγα υπήρχαν 2 κοπέλες μια πιτσιρικά μελαχροινή και μια ξανθιά ( η οποία είναι τρελό πιστόλι παίδαρος ) δύστυχος έκανα με την πιτσιρικά η οποία ανάθεμα και αν ξέρει να κάνει μασάζ.
Μόνο χάδι και τα χεριά της σταμάταγαν 10 πόντους πάνω από τα γόνατα.
Γυμνός με πετσέτα.
Τιμή 20 ευρω
Να πω την αλήθεια συμπέρασμα δεν έβγαλα αν μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό με την ξανθιά.
Αλλά εγώ δεν θα ξαναδοκίμαζα
Συναγωνιστή , πήγα και εγώ .
Η πιτσιρίκα,νομίζω πως χωνοταν,το μαγαζί παραπέμπει σε μπριζολοειδες