Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα το μασάζ της Δημοκρίτου.
Είδα 4 κοπέλες, όπου η πιο όμορφη ήταν μια ξανθιά, νομίζω Τζέσικα. Καθότι το σύστημα που παίζει το μαγαζί είναι ιδιαίτερα άβολο (οι κοπέλες κάθονται και σε κοιτάνε να διαλέξεις), και επειδή δεν ξετρελάθηκα κιόλας για να δώσω τα 60 ευρώ έτσι αβίαστα, ευχαρίστησα την ευγενική σερίφισα και σηκώθηκα να φύγω. Η Τζέσικα πέρασε χαμογελαστή από μπροστά μου, όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες , πλην μιας : μια ψηλή με σχετικά καλό σώμα και ανοιχτόχρωμα μάτια, αλλα πρόσωπο σαν πρεζάκι-μαγκάκι , η οποία ειρωνευόμενη ειπε: "Όταν φέρουμε την Αντζελίνα Τζολί θα σε φωνάξουμε". Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου άκουσα τη σερίφισσα να της κάνει παρατήρηση.
Σε αυτό το σημείο θέλω να πω προς κάθε ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη παρόμοιου μαγαζιού, ότι αρκεί ένα τσουτσέκι να "κάψει" τις υπόλοιπες κοπέλες και συνεπώς το μαγαζί.
Όταν μια κοπέλα είναι εριστική με τον πελάτη, κάνει κακό και στις υπόλοιπες, και όχι μόνο στον εαυτό της.
Πέρασα επίσης από το Bodoir στη Σουτσου 6 , όπου φυσικά....δεν άνοιξαν. Επειδή κάποιος αθυρόστομος πετάχτηκε προς υπεράσπιση του Bodoir, βρίζοντας έγκριτους ενημερωτές, το αφήνω αυτό εδώ και νομίζω πως πλεον είναι φανερό ποιός εκτίθεται.