Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
επειδη ειμαι νεος και δεν γνωριζω ποια αξιζουν, μπορειτε να μου πειτε τα 2-3 καλυτερα της Αθηνας και να ψαχντω απο εκει και μετα

1. Φιλε 4 μαγαζια εχουν τις 4 τοπ κοπέλλες. Μια εκαστό.  Διαβαζεις κριτικές και πας.  

2. Υπαρχουν και τιμιοι συναγωνιστές που λενε οτι η κοπελα δεν το εχει το μασσαζ αλλα κανει καλό 2ο μερος.  

Αν θελεις και μασαζ και "αγωνα"  ακολούθα το Νο 1   Για "μπριζολα" εχε εχει ο μπακσές.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
1. Φιλε 4 μαγαζια εχουν τις 4 τοπ κοπέλλες. Μια εκαστό.  Διαβαζεις κριτικές και πας. 

2. Υπαρχουν και τιμιοι συναγωνιστές που λενε οτι η κοπελα δεν το εχει το μασσαζ αλλα κανει καλό 2ο μερος. 

Αν θελεις και μασαζ και "αγωνα"  ακολούθα το Νο 1  Για "μπριζολα" εχε εχει ο μπακσές.

Σωστα. υπαρχουν εμπεριστατωμενες κριτικες. Με βαση τις κριτικες εγω θα δοκιμασω Φραντζη 4

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
  Περασμα απο το μαγαζι της Εθναρχου Μακαριου στην Δαφνη που για εμενα θεωρειται απο τα καλυτερα σε θεμα μασαζ και δευτερου προγραμματος.. Απαντες παρουσες θα ελεγα απο τα παλια βαρια ονοματα +μια καινουργια παρουσια μελαχρινη(ονομα ισως λαουρα) η οποια πληροφορηθηκα οτι μαθαινει μασαζ απο την Μαργαριτα και την Ευα!!! Περασμα σε προγραμμα με την μαργαριτα οπου ηταν για ακομα μια φορα παρα πολυ καλη χωρις βιασυνες κλπ..
  Στο προγρμματου μασαζ η κοπελα ειναι καθηγητρια, κανει σε ολο το σωμα με ολους τους τροπους(ποδια, χερια, αγκωνες, γονατα), μαεστρικα με πολυ αισθησιακο τροπο περναει στο δευτερο μερος οπου εκει τα δίνει παλι ολα!!!Δεν νομιζω να μεινει καποιος παραπονεμενος και δεν νομιζω να ακουσει καποιος οχι(σε λογικα πλαισια παντα).

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.913
Πόντοι
431
Γιατι να σε τρολλαρω αρχηγε μου? Βρηκα εργασια εδω και την εκανα. Ειχα μαζεψει κανα 5χιλιαρο ευρω εβαλα τα εισητηρια και ηρθα. Δεν καταλαβαινω το τρολλαρισμα. Ελλαδα επαιρνα 1011 μεικτα.    Εδω παιρνω κατι παραπανω    Α είχες και δουλειά είχες και 5 χιλιάρικα; Γιατί δεν έκατσες λοιπόν εδώ να το παλέψεις; Να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο;  Ας είναι καλά τα κορόιδα εμείς...Μετά κλαίνε τα φασιστόμουτρα γιατί έρχονται λέει λαθρό...

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Γιατι να σε τρολλαρω αρχηγε μου? Βρηκα εργασια εδω και την εκανα. Ειχα μαζεψει κανα 5χιλιαρο ευρω εβαλα τα εισητηρια και ηρθα. Δεν καταλαβαινω το τρολλαρισμα. Ελλαδα επαιρνα 1011 μεικτα.    Εδω παιρνω κατι παραπανω    Α είχες και δουλειά είχες και 5 χιλιάρικα; Γιατί δεν έκατσες λοιπόν εδώ να το παλέψεις; Να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο;  Ας είναι καλά τα κορόιδα εμείς...Μετά κλαίνε τα φασιστόμουτρα γιατί έρχονται λέει λαθρό...

και ποιος σε έχει ορίσει εσένα ρε παλικάρι υπεύθυνο των αποφάσεων ενός ανθρώπου που ακολουθεί το δρόμο της ξενιτιάς; γνωρίζεις κάτι για αυτόν, την ζωή του, τα προβλήματα του κ λόγους που τον οδήγησαν;απο ποτέ το να κάνεις ενα ξεκίνημα από το μηδέν σε μια ξένη χώρα είναι η εύκολη λύση; Γιατί πρέπει να σου απολογηθεί για τις οικονομίες που εκανε κ για τις οποίες μπορεί να μάτωσε;; που εμπλέκεται ο φασισμός κ οι λαθρομετανάστες σε ολο αυτο;το ότι θα ζούσα να απολογείται μετανάστης στο bou σε "Έλληναρα" για την απόφαση του κ τον τρόπο που αποταμιευσε απο την νόμιμη εργασία του...Προφανώς τόσες γενιές μεταναστών σε δύσκολες δεκαετίες που έκαναν υπερατλαντικό κ όχι μονο ταξίδι, θα ήταν προύχοντες που τους περίσσευαν τα λεφτά κ το έκαναν το εν λόγω ταξίδι για λόγους αναψυχής κ γιατί είχαν όνειρο ζωής να δουλεύουν όλη μέρα υπό τραγικές συνθήκες...!!Για συγκεντρωσου σε παρακαλώ

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Ελα ρε συναγωνιστή...  Ισως ειναι ερωτευμενος με τη Ροζα τη Γκρινιάρα  :humpleg:

Μην εισαι τόσο σκληρός  μαζί του  :2funny:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
αχαχαχα να δεις που θα βρεθούν αδαή τυπάκια που θα σε ζαλίσουν στα πμ για το τηλέφωνο της Ρόζας

Μην εισαι κοινωνικός ρατσιστής και οι μαζοχες εχουν ψυχή...  :grin:  :s&m_1:

Αμα το μαθει η Ροζα μπορει να σε στρωσει στο κυνηγι κι ουτε ψυλλος στον κόρφο  σου  :s&m_2:...

("εγραψες" παντως)    :happy:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Γιατι να σε τρολλαρω αρχηγε μου? Βρηκα εργασια εδω και την εκανα. Ειχα μαζεψει κανα 5χιλιαρο ευρω εβαλα τα εισητηρια και ηρθα. Δεν καταλαβαινω το τρολλαρισμα. Ελλαδα επαιρνα 1011 μεικτα.     Εδω παιρνω κατι παραπανω     Α είχες και δουλειά είχες και 5 χιλιάρικα; Γιατί δεν έκατσες λοιπόν εδώ να το παλέψεις; Να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο;  Ας είναι καλά τα κορόιδα εμείς...Μετά κλαίνε τα φασιστόμουτρα γιατί έρχονται λέει λαθρό...

Τι να παλαιψω ρε μεγαλε? 6 χρονια πανεπιστημιο ιατρικη σχολη Δε χρωσταγα τιποτα αρχηγε μου), 15 μηνες στρατος Γκατζολια (τριζωνικο συστημα για οσους θυμουνται) περιμενε για ειδικοτηατα και σαν ειδικευομενος 1011 μεικτα. Ειμαι 10 χρονια Αυστραλια και του χρονου θα γινω Υποδιευθυντης στην κλινικη στα 46 μου. Εδω τι θα εκανα?

Αντι να σχολιαζεις ας εβρισκες και εσυ μια δουλεια εξωτερικο να φυγεις. Κοροιδο ειναι οποιος θελει να ειναι κοροιδο.

Χαιρομαι παντως που απαντησες αλλα τα μπερδεψες καπως.Οι λαθρομεταναστες που κολλανε?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
και ποιος σε έχει ορίσει εσένα ρε παλικάρι υπεύθυνο των αποφάσεων ενός ανθρώπου που ακολουθεί το δρόμο της ξενιτιάς; γνωρίζεις κάτι για αυτόν, την ζωή του, τα προβλήματα του κ λόγους που τον οδήγησαν;απο ποτέ το να κάνεις ενα ξεκίνημα από το μηδέν σε μια ξένη χώρα είναι η εύκολη λύση; Γιατί πρέπει να σου απολογηθεί για τις οικονομίες που εκανε κ για τις οποίες μπορεί να μάτωσε;; που εμπλέκεται ο φασισμός κ οι λαθρομετανάστες σε ολο αυτο;το ότι θα ζούσα να απολογείται μετανάστης στο bou σε "Έλληναρα" για την απόφαση του κ τον τρόπο που αποταμιευσε απο την νόμιμη εργασία του...Προφανώς τόσες γενιές μεταναστών σε δύσκολες δεκαετίες που έκαναν υπερατλαντικό κ όχι μονο ταξίδι, θα ήταν προύχοντες που τους περίσσευαν τα λεφτά κ το έκαναν το εν λόγω ταξίδι για λόγους αναψυχής κ γιατί είχαν όνειρο ζωής να δουλεύουν όλη μέρα υπό τραγικές συνθήκες...!!Για συγκεντρωσου σε παρακαλώ

Ευχαριστω φιλε για την υποστηριξη και τα καλα λογια.

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
καλησπερα σε ολη την παρεα
ξερουμε εαν η ερρικα ποπεσκου εχει αλλαξεικατι στο προγραμμα και δεν εχει σεξ μετα!!!!!!!!

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076

μην ευχαριστείς για το αυτονόητο. Όλοι να σταξουν χολή με την πρώτη ευκαιρία κ αντί να κάνουν λίγη αυτοκριτική πρώτα, προτεραιότητα τους το να μειώσουν τον άλλο...

Takonis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Like
93
Πόντοι
0
Καλά έκανες και έφυγες, έφτιαξες ένα καλλίτερο μέλλον για σένα!!Αυτή η χώρα δεν προσεχε ποτέ τα παιδιά της και εάν δεν είσαι τυχερός η δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη απλώς φυτοζωης!!

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα το μασάζ της Δημοκρίτου.
Είδα 4 κοπέλες, όπου η πιο όμορφη ήταν μια ξανθιά, νομίζω Τζέσικα. Καθότι το σύστημα που παίζει το μαγαζί είναι ιδιαίτερα άβολο (οι κοπέλες κάθονται και σε κοιτάνε να διαλέξεις), και επειδή δεν ξετρελάθηκα κιόλας για να δώσω τα 60 ευρώ έτσι αβίαστα, ευχαρίστησα την ευγενική σερίφισα και σηκώθηκα να φύγω. Η Τζέσικα πέρασε χαμογελαστή από μπροστά μου, όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες , πλην μιας : μια ψηλή με σχετικά καλό σώμα και ανοιχτόχρωμα μάτια, αλλα πρόσωπο σαν πρεζάκι-μαγκάκι , η οποία ειρωνευόμενη ειπε: "Όταν φέρουμε την Αντζελίνα Τζολί θα σε φωνάξουμε". Κλείνοντας την πόρτα πίσω μου άκουσα τη σερίφισσα να της κάνει παρατήρηση.

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω προς κάθε ενδιαφερόμενο ιδιοκτήτη παρόμοιου μαγαζιού, ότι αρκεί ένα τσουτσέκι να "κάψει" τις υπόλοιπες κοπέλες και συνεπώς το μαγαζί.
Όταν μια κοπέλα είναι εριστική με τον πελάτη, κάνει κακό και στις υπόλοιπες, και όχι μόνο στον εαυτό της.

Πέρασα επίσης από το Bodoir στη Σουτσου 6 , όπου φυσικά....δεν άνοιξαν. Επειδή κάποιος αθυρόστομος πετάχτηκε προς υπεράσπιση του Bodoir, βρίζοντας έγκριτους ενημερωτές, το αφήνω αυτό εδώ και νομίζω πως πλεον είναι φανερό ποιός εκτίθεται.

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Συναγωνιστή ορθως απευθύνεσαι σοτς μαγαζάτορες αλλα πολλων απ αυτους δεν ιδρώνει τ΄αυτί τους...

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα το μασάζ της Δημοκρίτου.
πλην μιας : μια ψηλή με σχετικά καλό σώμα και ανοιχτόχρωμα μάτια, αλλα πρόσωπο σαν πρεζάκι-μαγκάκι , η οποία ειρωνευόμενη ειπε: "Όταν φέρουμε την Αντζελίνα Τζολί θα σε φωνάξουμε"...
  Αφού δεν έφαγες κανά βρωμόξυλο, πάλι καλά!  :s&m_3:  :2funny: :2funny:

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
128
Πόντοι
1
Διαμαρτύρομαι....πήγα συγγρου 108 για να συναντήσω την Berry που ανακοινώνεται στις βάρδιες και με ενημέρωσαν ότι είχε ρεπό....υπήρχε βέβαια μια ευγένεια και μια διακριτικότητα αξιοσημείωτη....αλλα διαμαρτύρομαι

• Like
Αντιδράσεις: nec

monogamous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
19
Like
754
Πόντοι
990
  Περασμα απο το μαγαζι της Εθναρχου Μακαριου στην Δαφνη που για εμενα θεωρειται απο τα καλυτερα σε θεμα μασαζ και δευτερου προγραμματος.. Απαντες παρουσες θα ελεγα απο τα παλια βαρια ονοματα +μια καινουργια παρουσια μελαχρινη(ονομα ισως λαουρα) η οποια πληροφορηθηκα οτι μαθαινει μασαζ απο την Μαργαριτα και την Ευα!!! Περασμα σε προγραμμα με την μαργαριτα οπου ηταν για ακομα μια φορα παρα πολυ καλη χωρις βιασυνες κλπ..
  Στο προγρμματου μασαζ η κοπελα ειναι καθηγητρια, κανει σε ολο το σωμα με ολους τους τροπους(ποδια, χερια, αγκωνες, γονατα), μαεστρικα με πολυ αισθησιακο τροπο περναει στο δευτερο μερος οπου εκει τα δίνει παλι ολα!!!Δεν νομιζω να μεινει καποιος παραπονεμενος και δεν νομιζω να ακουσει καποιος οχι(σε λογικα πλαισια παντα).

Ευχαριστώ, μου έδωσες λύση και δεν το είχα δοκιμάσει!

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.236
Πόντοι
5.595
Γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι γινεται με το Angels Massage..?Καλλιθεα..
www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-614577084.html]
]

Ειχε ανοιξει πριν το καλοκαιρι..φουλ μπριζολαδικο.. 2-3 φορες που περασα... δεν ειδα κατι αξιολογο... μετα εκλεισε.. 
Τωρα βλεπουμε παλι λειτουργει..  :think:
Καποιος που ειναι κοντα εκει να περασει για ενημερωση...?

rouchat

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
53
Πόντοι
1
Γνωριζει καποιος συναγωνιστης τι γινεται με το Angels Massage..?Καλλιθεα..
www.xe.gr/prosopika/adult-masaz|ad-614577084.html]
]

Ειχε ανοιξει πριν το καλοκαιρι..φουλ μπριζολαδικο.. 2-3 φορες που περασα... δεν ειδα κατι αξιολογο... μετα εκλεισε.. 
Τωρα βλεπουμε παλι λειτουργει..  :think:
Καποιος που ειναι κοντα εκει να περασει για ενημερωση...?

Λοιπόν πήγα και έχω να πω τα εξής
ο χώρος είναι οκ, πετσέτα  σφραγισμένη, αφρόλουτρο αραιωμένο ( τραγικό )  και είναι σε μια πολυκατοικία με κάτι εταιρίες.
Όταν πήγα υπήρχαν 2 κοπέλες μια πιτσιρικά μελαχροινή και μια ξανθιά ( η οποία είναι τρελό πιστόλι παίδαρος ) δύστυχος έκανα με την πιτσιρικά η οποία ανάθεμα και αν ξέρει να κάνει μασάζ.
Μόνο χάδι και τα χεριά της σταμάταγαν 10  πόντους πάνω από τα γόνατα.
Γυμνός με  πετσέτα.
Τιμή 20 ευρω

Να πω την αλήθεια συμπέρασμα δεν έβγαλα αν μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό με την ξανθιά.
Αλλά εγώ δεν θα ξαναδοκίμαζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom