petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
Καλημερα.
Αν μπορει καποιος ας βαλει τιμες και προγραμματα για την Εθναρχου Μακαριου.
Ευχαριστω πολυ
80 η μια ώρα και 60 η μιση
Καλημερα.
Αν μπορει καποιος ας βαλει τιμες και προγραμματα για την Εθναρχου Μακαριου.
Ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα συναγωνιστές, βρήκα στο ίντερνετ αυτή την αγγελία:
ΕΙΜΑΙ Ελληνίδα 22χρονη σε περιμένω στο χώρο μου για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, με απόλυτη εχεμύθεια, τιμή 50€, περιοχή κέντρο
Καλησπερα συναγωνιστες ειμαι απο θεσσαλονικη και θα κατεβω Αθηνα.Εχει να προτεινει κανεις μασατζιδικο με πολλες παρουσιες κυριως Ουκρανια και τζακουζι?
Καλησπερα συναγωνιστες ειμαι απο θεσσαλονικη και θα κατεβω Αθηνα.Εχει να προτεινει κανεις μασατζιδικο με πολλες παρουσιες κυριως Ουκρανια και τζακουζι?
Κάποιες Ουκρανές υποτίθεται έχει το Musses στην Καλλιθέα και το Nirvana στη Συγγρού. Τζακούζι δεν νομίζω.
Στο Στουρνάρη 29 έχει τζακούζι, αρκετές παρουσίες αλλά για ουκρανές δεν κόβω το κεφάλι μου
Στο Συγγρού 40-42 έχει ουκρανές αλλά δεν ξέρω για τζακούζι.
Ξεκίνα από αυτά τα τρία που έχουν πολλές κοπέλες στο ρόστερ και όλο και κάποια θα σου αρέσει.
Κάποιες Ουκρανές υποτίθεται έχει το Musses στην Καλλιθέα και το Nirvana στη Συγγρού. Τζακούζι δεν νομίζω.
Στο Στουρνάρη 29 έχει τζακούζι, αρκετές παρουσίες αλλά για ουκρανές δεν κόβω το κεφάλι μου
Στο Συγγρού 40-42 έχει ουκρανές αλλά δεν ξέρω για τζακούζι.
Ξεκίνα από αυτά τα τρία που έχουν πολλές κοπέλες στο ρόστερ και όλο και κάποια θα σου αρέσει.
Σωστα.βολευεσε με καμια μιλφ στο 48 σα τη ρουλα η καμια ρουμανα?η ντε και καλα ουκρανα;