Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Περασμα απο το καταστημα της εθναρχου μακαριου την προηγουμενη εβδομαδα για να δω το νεο αιμα... Υπηρχε μια κοπελα καινουργια μελαχρινη αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα κατω απο 30 ετων, νομιζω την ελεγαν Αννα.Υπηρχε ακομα η ξανθια η Κατερινα η οποια ειναι τουμπανο και με πολυ καλη διαθεση.Απο τις υπολοιπες ολες ηταν στο καταστημα εκτος απο ρην Ασπα η οποια διαβαζω εχει αποχωρησει.Περασα για προγραμμα με το μαγκακι την Ευα η οποια ηταν εξαιρετικη,μασαζ το οποιο ειναι επαγγελματικο σε ολο στο σωμα,ανεβαινει πανω στο μασαζοκρεβατο στο τελος και κανει και μασαζ με το σωμα της! Στο δευτερο προγραμμα θελει πολλα κοτσια για τα καταφερεις, γλωσσα ασταματητη και μολις αρχιζει και φορτωνει δεν σταματαει πουθενα.Βγηκα απο το ραντεβου ανανεωμενος πληρως... Εξαιρετικη συνδερια!!!

Η Άννα που αναφέρεις, από μασάζ ούτε για πλάκα ... απλή επάλειψη με λαδάκι ... Όσο για τα υπόλοιπα έχει πολλά ακόμη να μάθει

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Η Άννα που αναφέρεις, από μασάζ ούτε για πλάκα ... απλή επάλειψη με λαδάκι ... Όσο για τα υπόλοιπα έχει πολλά ακόμη να μάθει
Ακριβώς και αν την επιλέξεις (όπως έκανα εγώ όταν πήγα), ενημερώνει  η Άννα η σερίφισσα ότι είναι καινούρια και δεν κατέχει από μασάζ

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Στο Συγγρού 42 έχει καμία καλή ξέρει κανείς καμιά καλή με καλές υπηρεσίες ?

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Εμένα πάντως δεν μου είπε τίποτα
Μεγάλο φάουλ από μέρους της. Εμένα με είχε ενημερώσει, άλλα παρόλα αυτά εγώ την επέλεξα γιατί μου άρεσε εμφανισιακά.  Εντάξει σε γενικές γραμμές καλά πέρασα, δεν το έκλαψα το 80άρι.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Για ποιό λόγο δεν έχετε δημοσιεύσει την κριτική που έκανα για το Σινώπης 29?? Επειδή ήταν άθλια η εμπειρία μου η οποία κράτησε συνολικά 15 λεπτά, επειδή ήταν κατάμαυρα απο την βρώμα τα πόδια της Έυας ή γιατι έγραψα ότι το διακοσμιτικό στο κόκκινο δωμάτιο πάνω αριστερά που είναι σαν ξερά κλαδιά παίζει να έχει κάμερα απο πισω?????

Oasis29

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Like
50
Για ποιό λόγο δεν έχετε δημοσιεύσει την κριτική που έκανα για το Σινώπης 29?? Επειδή ήταν άθλια η εμπειρία μου η οποία κράτησε συνολικά 15 λεπτά, επειδή ήταν κατάμαυρα απο την βρώμα τα πόδια της Έυας ή γιατι έγραψα ότι το διακοσμιτικό στο κόκκινο δωμάτιο πάνω αριστερά που είναι σαν ξερά κλαδιά παίζει να έχει κάμερα απο πισω?????

Καλή σας μέρα.
Η κριτική σας δημοσιεύτηκε και διαβάστηκε και από εμάς.
Για κάποιο λόγω που δεν γνωρίζουμε δεν υπάρχει στο αντίστοιχο κομμάτι του μαγαζιού.
Θα παρακαλέσω τον διαχειριστή αν έγινε από λάθος  να την ξαναπεράσει.

Τα υπόλοιπα που λέτε για κάμερες είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και σας προκαλούμε να έρθετε οπότε θέλετε να ελέγξετε μόνος σας όλο το χώρο.

Ευχαριστούμε πολύ και καλά να περνάτε.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.537
Πόντοι
2.256
Η κάμερα που αναφέρει ο συναγωνιστής ίσως να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η πρόσκληση για έλεγχο όπως ξέρετε δεν ευσταθεί. Είναι τόσο μικρές πλέον και έχουν οποιαδήποτε μορφή οι κρυφές κάμερες, που μόνο με κατάλληλο εξοπλισμό μπορούν να εντοπιστούν. Τα υπόλοιπα  όμως που επισημαίνει περί 15λεπτης συνεδρίας,  ανήκουν στο ίδιο σενάριο;

• Like
Αντιδράσεις: Banksy

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Τετοιο μασσαζ δε μουκανε καμμια. Τη Δευτερα ημουν εκει. Αν μου γραψεις τη διευθυνση της σε ΠΜ. θα στο δωσω!
πήγανε στις ζανας και πάρε την Σοφη να δεις μασάζ... Αντάξιο της Ελένης και τις ζανας αν θέλεις δυνατό... Και στα υπόλοιπα θα μείνεις παγωτό!!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.479
Πόντοι
456
Περασμα απο το καταστημα της εθναρχου μακαριου την προηγουμενη εβδομαδα για να δω το νεο αιμα... Υπηρχε μια κοπελα καινουργια μελαχρινη αδυνατη με πολυ ωραιο σωμα κατω απο 30 ετων, νομιζω την ελεγαν Αννα.Υπηρχε ακομα η ξανθια η Κατερινα η οποια ειναι τουμπανο και με πολυ καλη διαθεση.Απο τις υπολοιπες ολες ηταν στο καταστημα εκτος απο ρην Ασπα η οποια διαβαζω εχει αποχωρησει.Περασα για προγραμμα με το μαγκακι την Ευα η οποια ηταν εξαιρετικη,μασαζ το οποιο ειναι επαγγελματικο σε ολο στο σωμα,ανεβαινει πανω στο μασαζοκρεβατο στο τελος και κανει και μασαζ με το σωμα της! Στο δευτερο προγραμμα θελει πολλα κοτσια για τα καταφερεις, γλωσσα ασταματητη και μολις αρχιζει και φορτωνει δεν σταματαει πουθενα.Βγηκα απο το ραντεβου ανανεωμενος πληρως... Εξαιρετικη συνδερια!!!
καλησπερα.υπαρχει site του καταστηματος ?ευχαριστω

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Καλή σας μέρα.
Η κριτική σας δημοσιεύτηκε και διαβάστηκε και από εμάς.
Για κάποιο λόγω που δεν γνωρίζουμε δεν υπάρχει στο αντίστοιχο κομμάτι του μαγαζιού.
Θα παρακαλέσω τον διαχειριστή αν έγινε από λάθος  να την ξαναπεράσει.

Τα υπόλοιπα που λέτε για κάμερες είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και σας προκαλούμε να έρθετε οπότε θέλετε να ελέγξετε μόνος σας όλο το χώρο.

Ευχαριστούμε πολύ και καλά να περνάτε.

Δεν είπα ότι έχει κάμερα ή ότι είδα κάμερα, είπα ότι παίζει και να έχει... Να ξέρουμε τι λέμε δλδ..

Oasis29

Μασατζίδικο
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Like
50
Δεν είπα ότι έχει κάμερα ή ότι είδα κάμερα, είπα ότι παίζει και να έχει... Να ξέρουμε τι λέμε δλδ..

Γεια σας κι από δω...νομίζουμε ότι είναι άσχετο στο παρόν νημα και ζητούμε να διαγραφει...Ότι θέλετε μπορείτε στο νημα του μαγαζιού.

Ευχαριστω

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Γεια σας κι από δω...νομίζουμε ότι είναι άσχετο στο παρόν νημα και ζητούμε να διαγραφει...Ότι θέλετε μπορείτε στο νημα του μαγαζιού.

Ευχαριστω

Ημαστε στην κατηγορία μασατζίδικα που γαμας. Οτι ακριβώς είναι το κατάστημα σας. Πως ακριβώς ήμαστε σε λάθος νήμα δεν κατάλαβα? Επειδή εδώ μπαίνουν περισσότεροι να μην δούνε το τί γράφω?
Κάπως έτσι δεν βγήκε και η κριτική?

Να μάθετε να διαχειρίζεστε τα παράπονα όσων σας πληρώνουν και όχι απλά να λέτε είσαι βαλτός σε μία άσχημη κριτική. Εγώ επανέλαβα παρόλο που δεν χρειαζόταν για να μην το παρεξηγήσει κάποιος ότι δεν βρήκα κάμερα απλά είχα υποψία ότι πίσω απο εκεί μπορεί να κρύβετε κάτι και αντί να το διαχειριστείτε αναλόγως διαλέξατε την επίθεση και το είμαι βαλτός. Αυτό και μόνο λέει πολλά για τον τρόπο που διαχειρίζεστε και σέβεστε όσους σας αφήνουν τα λεφτά τους και επιβεβαιώνετε την κακή κριτική που έκανα με βάση τα όσα είδα.

Οποιος έχει σωστή εξυπηρέτηση και σέβεται τα λεφτά που παίρνει, δεν έχει λόγο να λέει σβήστε απο εδώ τα ποστ κλπ κλπ. Διαχειρίζεται σωστά μία κακή κριτική & κερδίζει πελάτες, και αφήνει όλα τα σχόλια και ο κόσμος κρίνει.

Και επειδή σέβομαι και τους υπόλοιπους εδώ που διαβάζουν.. ότι είχα να γράψω το έγραψα παραπάνω απλά θα ανακυκλώνω τα ίδια και τα ίδια οπότε δεν πρόκειτε να συνεχίσω. Οτί είχα να πω το είπα μάτια έχουν οι υπόλοιποι και κρίνουν.

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
καλησπερα.υπαρχει site του καταστηματος ?ευχαριστω

όχι φίλε μου, η Άννα έχει επιλέξει low profile για τον χώρο της, με αποτελέσματα που την δικαιώνουν για την ώρα. Αξίζει να επισκεφθείς τον χώρο στην Δάφνη

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Στα 45λεπτα προγράμματα στα μασατζίδικα υπάρχει δυνατότητα για 2 εκτονώσεις αν προλάβεις?

petsakas79sp

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2016
Κριτικές
26
Like
1.210
Πόντοι
1.076
Στα 45λεπτα προγράμματα στα μασατζίδικα υπάρχει δυνατότητα για 2 εκτονώσεις αν προλάβεις?
Είναι διαπραγματευσιμο με την εκάστοτε κοπέλα...Άλλωστε για καλούς πελάτες κάνουν κ χρονικες υπερβάσεις...

thegoldfiles

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα.
Αν μπορει καποιος ας βαλει τιμες και προγραμματα για την Εθναρχου Μακαριου.
Ευχαριστω πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom