Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αφού μου είπε η μαμά μου να φάω κι εγώ κουλούρι....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
καλημερα  μηπως προκειται για μια μουφα περιπτωση που ειχε προκυψει πριν 4 μηνες ξανα?με αυτη την περιοχη σε χοτελ με τιμη 50 ευρω τα παντα για την πρωτη κ δευτερη επισκεψη? και διαλεγεις κοριτσια?οι οποιες στις φωτο ηταν ..απαιχτες!ηταν μουφα καθως δεν υπηρχε πουθενα ο χωρος εκει κ στο φιξ συγγρου νομιζω!ειχα επικοινωνησει μεσω φβ οπου τους ειπα οτι στην διευθυνση αυτη που λεγανε δεν υπηρχε χοτελ κ τα μασαγανε! νομιζω μαλιστα ζηταγανε να προκαταβαλονται τα χρηματα σε λογαριασμο!αλλα στην διευθυνση που δινανε δεν υπηρχε τιποτε!ειχε αναφερθει κ σε αλλη σελιδα το θεμα θυμαμαι!εαν δεν ειναι αυτη η μουφα περιπτωση τοτε ειναι..ενδιαφερουσα!!για να προσεξουμε!!τοτε η διαφημηση ηταν μεσω φβ νομιζω!!με χοτελ τα παντα ολα κ 50 ευρω μου ειχε φανει ..περιεργο για αυτες τις σουπερ γκομενες που δειχνανε!κ καποιος συναγωνιστης τους ειχε απειλησει με μηνηση απο οτι θυμαμαι!ειδωμεν.....
Τη θυμάμαι την περιπτωση που αναφέρεις αλλα ηταν στη Βούλα όπως έιπαν έδινες 50€ για εγγραφή και μετά υποτίθεται πλήρωνες μια συνδρομη και γάμαγες όσες φορες ήθελες.

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
Περνούσα από το Diamond Εθν.Μακαρίου Δαφνη και είπα να επενδύσω στην μπασκετμπολίστρια τη ρωσίδα τη Βικτώρια (ύψος 1.85). Περιέργως 16.30 ήταν ήσυχα (ενώ συνήθως είναι peak-ώρα), μόνο άλλος ένας συναγωνιστής που είχε πάρει Ρίτα. Παρελάσαν Αλίσια, Ροζαλίντα, Βικτωρια και η Κατερίνα=Αφροδίτη 30ra-πονηρομάτα-ανατολικιά με τα τατουάζ πατουσάκια μπροστά από το πρώην New-Personal (έκλεισε δυστυχώς και ξανανοίγει δευτέρα Μιχαλ/λου 179). Zητάω από την Άννα το κορμί, μπαίνει μέσα αυτη φιλι΄στο στόμα... "τι έγινε;" της λέω "έφερες και δεύτερη φίλη σου από το Νew-personal;". Ναι μου λέει και έχω καυλώσει τρελά να μπούμε ντούο... Περιττό να σας περιγράφω τι έγινε μετά... φανταστείτε μόνο μια σκηνή: Βικτώρια με τις ποδάρες τις ανοιχτές στο μασαζοκρέβατο, η Κατερίνα σκυφτη-όρθια να της γλείφει την καυλωμένη μουνάρα που έχει διασταλεί όσο η παλάμη μου και στάζει και γω από πίσω να σφυροκοπώ για κανα δεκάλεπτο... εντωμεταξύ δεν είχα μετρητά πάνω μου 2*80 =160 και η Άννα με άφησε να πληρώσω λιγότερο επειδή έχω πρόσωπο στο μαγαζί... ντάξει τρέλα η φάση ... Καλό βράδυ! Πάω για ύπνο από τώρα...

Αυτα ειναι!!!

gol1934

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
1
Τη θυμάμαι την περιπτωση που αναφέρεις αλλα ηταν στη Βούλα όπως έιπαν έδινες 50€ για εγγραφή και μετά υποτίθεται πλήρωνες μια συνδρομη και γάμαγες όσες φορες ήθελες.
[/quote
γεια σου φιλε τερυ ο χαρτης εδειχνε απεναντι απο το ωνασειο και απεναντι απο το φιξ αυτο που αναφερω και μαλιστα ο κουμπαρος μου πηγε για ανιχνευση απεναντι απο το ωνασειο στην οδο  που εδειχνε ο χαρτης και μου ειπε ..ρε συ δεν υπαρχει τιποτε εκει!!χα χα πηγε να με προλαβει!αυτα παιδια!! μαλλον ειναι μουφα!!προσοχη κ παλι! :hi:

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Περνούσα από το Diamond Εθν.Μακαρίου Δαφνη και είπα να επενδύσω στην μπασκετμπολίστρια τη ρωσίδα τη Βικτώρια (ύψος 1.85). Περιέργως 16.30 ήταν ήσυχα (ενώ συνήθως είναι peak-ώρα), μόνο άλλος ένας συναγωνιστής που είχε πάρει Ρίτα. Παρελάσαν Αλίσια, Ροζαλίντα, Βικτωρια και η Κατερίνα=Αφροδίτη 30ra-πονηρομάτα-ανατολικιά με τα τατουάζ πατουσάκια μπροστά από το πρώην New-Personal (έκλεισε δυστυχώς και ξανανοίγει δευτέρα Μιχαλ/λου 179). Zητάω από την Άννα το κορμί, μπαίνει μέσα αυτη φιλι΄στο στόμα... "τι έγινε;" της λέω "έφερες και δεύτερη φίλη σου από το Νew-personal;". Ναι μου λέει και έχω καυλώσει τρελά να μπούμε ντούο... Περιττό να σας περιγράφω τι έγινε μετά... φανταστείτε μόνο μια σκηνή: Βικτώρια με τις ποδάρες τις ανοιχτές στο μασαζοκρέβατο, η Κατερίνα σκυφτη-όρθια να της γλείφει την καυλωμένη μουνάρα που έχει διασταλεί όσο η παλάμη μου και στάζει και γω από πίσω να σφυροκοπώ για κανα δεκάλεπτο... εντωμεταξύ δεν είχα μετρητά πάνω μου 2*80 =160 και η Άννα με άφησε να πληρώσω λιγότερο επειδή έχω πρόσωπο στο μαγαζί... ντάξει τρέλα η φάση ... Καλό βράδυ! Πάω για ύπνο από τώρα...
Καλησπέρα σε ολους.
Φιλοι συναγωνιστές, οσες φορες έχω παει Diamond έχω φύγει με το πουλί στο χερι. Δίνω ευρωπουλακια και λαμβάνω μονο μασάζ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Περίεργο αυτό που αναφέρεις γιατί εκεί δεν υπάρχει"σύνθημα" ,αλλά όλα γίνονται κανονικά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
κ μεις έχουμε πρόσωπο στα μαγαζιά αλλα είμαστε κύριοι στις πληρωμές μας! Τεσπα τη ψιλό γαμησες την Αννουλα με αυτο που έγραψες...

Πάντως και η Άννα είναι πολύ εξηγημενη στην είσοδο και πολύ καλή στις υπηρεσίες της παλαιότερα (και Diamond και Γλυφάδα)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Το λάθος είναι ότι ΜΟΝΟ ζητάς.
δικαιωμα του ειναι ...καλα κανει ...αγραφοι νομοι δεν υπαρχουν ....οποιος θελει του απανταει και του δινει ,οποιος δεν θελει (οπως εσυ ας πουμε) τον αγνοει και παει παρακατω....αλλα στο συγκεκριμενο νημα να ζηταει καποιος πληροφοριες δεν ειναι δα και ποινικα κολασιμο ....ουτε αστυνομια και ΕΥΠ  μελων εχει αναγκη το σαιτ ...ολοι κανουμε τη δουλεια μας και αυτο που γουσταρουμε ,γραφουμε αυτα που γουσταρουμε ,ρωταμε αυτα που γουσταρουμε ,οποτε γουσταρουμε ,οσα χρονια και αν ειμαστε μελη αρκει να μην παραβαινουμε τους (γραπτους) κανονες της κοινοτητας που αρμοδιοι να παρακολουθουν ειναι οι εκαστοτε μοντ....αγαναχτισμενοι πολιτες και μελη - αστυνομοι δεν χρειαζονται ....και κακως απολογειται το παλληκαρι για τα προσωπικα του ...

• Like
Αντιδράσεις: odyr16

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Καλησπέρα κύριοι. Σε ποια μαγαζιά παίζει πρόγραμμα με δύο κοπελες στα 100€? Αν έχεις κάνεις εμπειρία να πει αν αξίζει τελικά.

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Καλησπέρα σε ολους.
Φιλοι συναγωνιστές, οσες φορες έχω παει Diamond έχω φύγει με το πουλί στο χερι. Δίνω ευρωπουλακια και λαμβάνω μονο μασάζ....

Περίεργο...
Μήπως επειδή το επισκέφτηκες για πρώτη φορά στη μετά κλεισίματος εποχή?
Αν διαβάζετε από Diamond...φέρτε πίσω τη Βάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Περίεργο...
Μήπως επειδή το επισκέφτηκες για πρώτη φορά στη μετά κλεισίματος εποχή?
Αν διαβάζετε από Diamond...φέρτε πίσω τη Βάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που τη θυμήθηκες αυτη; Εχουν περασει κατι πολύ καλα ντοπια πιτσιρικια απο τη δαφνη. Βανα, αρτεμις, αντιγονη, λαουρα, ασπα!!! Δε νομιζω να ξεχασα καμια!!!

kanenas2016

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερει κανεις τιποτα για το massage 10  χολαργο?

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Που τη θυμήθηκες αυτη; Εχουν περασει κατι πολύ καλα ντοπια πιτσιρικια απο τη δαφνη. Βανα, αρτεμις, αντιγονη, λαουρα, ασπα!!! Δε νομιζω να ξεχασα καμια!!!

Και Σίσσυ...!  ;)

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Η σισσυ ποια ηταν;

Γκρίνιαζαν πολλοί συναγωνιστές ότι δεν τηρεί το πρόγραμμα στο δωμάτιο και έφυγε μετά από λίγο καιρό...
Εγώ είχα πάει διαβασμένος και της κατέβασα στην κυριολεξία το βρακί όταν τραβιόταν!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
844
Πόντοι
311
Ωραίες εποχές...!
Τώρα πείτε μου κάπου που συναντάς πιτσιρίκες Ελληνίδες...
Δεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom